A Hajdú-házaspár hétvégi vitája után a showman ezúttal Havasnál húzta ki a gyufát. Mentségére szól, hogy a balhét a "tanár úr" kezdte.

Úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez, és a nőkhöz! Inkább maradjon a pénznél!

– fejtette ki véleményét Havas a Borsnak.

Hajdú Péter Facebookon válaszolt a kritikára:

Örömmel jelentem, hogy az Esti Frizbi (...) az atv legnézettebb műsora volt vasárnap este. Kívánom, hogy Havas Henrik minden műsora hasonló nézettségű legyen. A nőkről pedig inkább nem vele cserélnék eszmét

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Havas az egyik legnagyobb! (szájhős)...már-már nézhetetlen amit az atv-n művel, ahogy dadog, makog...régebben még jó fej volt, de valahogy csúszik lefelé...a szánalom felé...

a másik fasziról megasztán szó sem eshet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Havas az egyik legnagyobb! (szájhős)...már-már nézhetetlen amit az atv-n művel, ahogy dadog, makog...régebben még jó fej volt, de valahogy csúszik lefelé...a szánalom felé...

a másik fasziról megasztán szó sem eshet...
vadsanca
Ne felejtsétek, Henrik mindenhez ért! Ő az a személy, aki többet "dolgozott" mint amennyit eddig élt. Ö egy mindenes! Mindent meg tud magyarázni a "hülyéknek".Ö nem 1000 mester, hanem 2000, vagy még több. Ügyes a mi Henrikünk!
vadsanca
Hajdúék viszont ahogy állnak, az ok sosem derül ki. De ez így van rendjén! Nem tartozik másra és a közvéleményre meg végkép!
human
Hajdú mivel hasonlította össze a frizbit? A Havas a pályánnal? Nagy hiba lenne, hisz az egyik bulvár a másik politikai műsor. Természetesen a bulvár fogyaszthatóbb, mint egy politikai műsor. Havasnak van egy új csacsogós műsora azzal talán majd össze lehet vetni.
Én a kisebbséghez tartozom. Frizbiből egyet sem láttam végig, Havas a pályánból mindet.
herczeg0210
Már bocsánat, de hol "tanár úr" az aki nem tud egy épkézláb szöveget elolvasni, nem tud elmondani egy mondatot mert nem tudja a következő szót, makog, őőőőőőőőőőőőőőőőzik, nem jut eszébe mit is akar mondani? Mitől "TANÁR ÚR"???
Főlökött
Nekem erről az egészről az jött le, hogy két kakas került, egy tyúkolba.
sokanvagyunk
@Főlökött: A "kakas" enyhe túlzás - Havasnál pláne. :)
coni
Nagyon nem vagyok meglepve. Elég megdöbbentő ez a Frizbi műsor (ahogy a migráns hirdetések is) az ATV-n, de nyilván nem akarnak a Népszabadság sorsára jutni.

Havas öntömjénezése pedig kezd orvosi eset lenni, annyira zavaró, hogy mindenről saját "zsenialitása" jut eszébe, hogy nézhetetlenek a műsorai, mert hiába is lennék kiváncsi az általa meghívott, sokkal érdekesebb, értelmesebb emberek véleményére, nem hagyja, hogy elmondják. Valójában magával beszélget, a vendégei és a nézők meg hallgatják.
wagabund
@coni: a baj ott kezdődik, hogy az ismert vendégek elvállalják a Havassal közös szereplést...miben reménykednek? hátha jut egy kegyelem mondatocska?...Havas mellett úgysem jár jól senki... és ember nem akadt eddig, aki felállna az asztaltól, fotelből, és azt mondaná, na, ezt a szart nem hallgatom...

...nos kivétel a tegnap esti Kálmán-Havas-Farkasházy cicaharc... sokan beszopták, hogy a veszekedés igazi bunyóvá fajul...pedig nem...mindkettő pasi megrendelésre csinálta a látszat veszekedést, mert az új könyveiket így jobban viszi az agymosott (havas szerint) nép...
Kálmán meg egy kis jutalomfalat reményében tapsikolt...
-(kedves Olga! azt a sminkest, aki a tegnapi bűncselekményt elkövette a magácska arcán, azt kerülje, de nagyívben)
evacica
Havastól rosszul vagyok, a folytonos öntömjénezése miatt! Ki a fenét érdekel hogy ö mi volt és mit csinált a meghívott vendégekre lenne kíváncsi az ember és nem rá! Hajdu pedig egy öntelt felfuvalkodott beképzelt valaki, aki szintén felejthető!
mariaberta
A "tanár Úr" akkor boldog, ha mindenkibe sikerül belerúgni. Meddig ? Kedves ATV?
human
Hajdú Péter frizbije egy időben megy a hírtv-n Puzsér Róbert műsorával. Két szellemi nagyság egy időben. Hihetetlen :D
bence
Egyiket sem csipem , de ezt a Havast különösen utálom ! Csak azon csodálkozom , hogy valaki még nem köpte le !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.