Tegnap két órával zárás után megcsörrent Anda Emília ruhatervező telefonja.  Egy angolul beszélő úr megkérdezte, visszamenne-e a boltjába, mert ott áll az ajtó előtt és vásárolna.

Anda Emília visszament, és Harrison Ford várt rá a bejáratnál. Nagyjából egy órát töltött a boltban, ahol vásárolt is, mint a tervező írja: "nagyon biztos ízléssel".

Anda Emília egy közös fotót is megosztott a Szárnyas fejvadász folytatása miatt Budapesten tartózkodó színésszel.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Na jó, engem a kutya se ismer, mégis kinyittattam egy falusi vegyesboltot egyszer este fél tízkor Burgenlandban...Bécsből hazafelé a buszban még a határ előtt el akartuk költeni a maradék schillingünket, és a boltos hölgy örömmel beengedett 40 magyart, mert a szüleitől azt tanulta, hogy a vevő az első...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Nahát! Mégiscsak vannak sztárallűrjei a páratlanul szolid Harrison Fordnak?
verőce21
@Horizont: (16:15) Elég lenne neki egy asztalos műhely is. Nagyon szeret barkácsolni. :)
Eriksson
@Horizont: Á dehogy. Már mitől volna az ha nem attól, hogy azt képzeli neki ez kijár.
eugen4402
Na jó, engem a kutya se ismer, mégis kinyittattam egy falusi vegyesboltot egyszer este fél tízkor Burgenlandban...Bécsből hazafelé a buszban még a határ előtt el akartuk költeni a maradék schillingünket, és a boltos hölgy örömmel beengedett 40 magyart, mert a szüleitől azt tanulta, hogy a vevő az első...
Eriksson
@eugen4402: Esetedben 40 magyarról volt szó, annyi emberért már érdemes kinyitni. :)))
joopapa
@Eriksson: Már bocsánat, de a hölgy azt írta hogy egy angolul beszélő úr hívta fel! Nem azt írta, felhívtak hogy halló Harrison Ford vagyok a világhírű színész azonnal jöjjön ide vagy balhét csinálok, vagy nem küldött oda két nagydarab testőrt!! Azt is mondhatta volna hogy zárva vagyok, jöjjön nyitvatartási időben!De a hölgy is pénzből él! És a Harrison Fordnak tényleg nincsenek sztárallűrjei, és soha nem olvastam balhés dolgot róla! Egy roppant szimpatikus színész! Ja és még le is fotózkodott vele!
eugen4402
@Horizont: Nekem a minap panaszkodott Harrison Ford, hogy már négyszer-ötször próbált veled beszélni telefonon, de nem értetted meg, mit beszél, és letetted a telefont... Most különben egy intenzív nyelvtanfolyamra érkezett, mert feltett szándéka, hogy megtanul magyarul. Csak figyelj...!
namihami
Bennem azért az összeg nagysága is motoszkál, hogy mennyiért volt érdemes újra felhúzni a redőnyt.
Gondolom, nem egy pár zokni és hat zsebkendő árától csengett a kassza. Hja kérem, van
annyi pénz, amiért akár éjjel is felszalad a redőny.
Bár abban is biztos vagyok, hogy nem csak úgy a név nélküli telefoncsörgés ugrasztotta ki az ágyikóból a tulajné naccságát. Holnap nekünk is meg kellene próbálni egy-egy telefonhívást. Angolt vagy németet vállalok.
Eriksson
@joopapa: Frappáns a magyarázat, de honnan tudja az angolul beszélő úr a hölgy tel.számát? Lehet, hogy nem is igaz az egész, csak egy kis hírverés a boltnak.
eugen4402
@Horizont: és @Eriksson: Látjátuk feleim zümtükhel, ez a mennyiségi szemlélet.
Ez okozta a Cucialista Világrendszer vesztét. Nyugodjék békében...
Eriksson
@eugen4402: Én fordítva gondolom. A cuclista rendszerben csak leszóltak a boltosnak, hogy: Nyitás, mert Valaki jönne vásárolni. Most a tulaj ha akar nyit, ha nem akar, nem nyit. Persze ha egy Mr Ford kéri, az más. De honnan ismerte fel a hangját, mikor leginkább szinkronizálva lehet hallani?
joopapa
@Eriksson: Olvastam valahol hogy bolt ajtajára ki volt írva! Kiírják az üzletekre hogy tűz esetén értesítendő xy meg a telefonszám!
quadrocopter
@Eriksson: Jól elolvastad a fotó alatti szöveget!

"Tegnap két órával zárás után megcsörrent a Galamb utcai műtermem ajtajára kiírt számhoz tartozó telefonom..."
eugen4402
@Eriksson: Bocsi, én az 1 világsztár, vagy 40 szimpla vásárló közötti szembetűnő eltérésre céloztam, meg hát Burgenlandban nem hiszem, hogy "leszóltak" volna a boltosnak. Ott megtanulták, hogy sok apró fillérből lesz a nagy vagyon. Meg még sok mást is...
Eriksson
@Horizont: Ez itt a reklám helye lenne?
eugen4402
@Horizont: Én is kuncogtam egy jót... Elképzeltem, ahogy Brad Pitt csikorgó fékekkel megáll az út szélén, és Te csodálkozva nézel rá, és nemes egyszerűséggel visszakérdezel: - Tavaris Pitt?! Sto tü hócses? Vagy hóesés? :-)))
1magyar
Neki én is azonnal kinyitottam volna! Örüljünk neki, hogy szeret itt Mo-on.
JAJMÁR
Persze reklám is, hiszen ahol Harrison Ford vásárol, és jó ízléssel válogat, az csak tuti hely lehet. Már a fényképért megérte kinyitni. Harrison Fordnak én is, többször is kinyitnám :)
Desischado
@Eriksson: Pofád lapos! Harrison egy kedves, közvetlen ember, és nem követelte, hanem kérte, hogy nyissa ki a hölgy a boltot. Nem tűröm, hogy egy ilyen senki mint te bíráljon egy ilyen embert, mint Harrison! Szeretnél te olyan rendes ember lenni, mint amilyen ő!
human
@Eriksson: Végigolvastam a hozzászólásaid és röhejes volt az az erőlködés, ahogy valami rosszat próbáltál kihozni a történetből :)
Eriksson
@human: Rosszat? Egyszerűen nonszensz az egész történet.
Itt mindenki azt állítja, hogy Mr. Ford egy végtelenül kedves, allűröktől mentes úriember. (Mintha mindenki személyesen ismerné legalább).
Egyetlen dolog következik ebből: A történet előadójának, annak a bizonyos hölgynek az önreklámja az egész. Kíváncsi lennék, hogy Mr. Ford tudja-e, hogy mire használták a nevét, hírnevét.
Amiket összeírtam-hordtam, azzal csak logikus gondolkodásra próbáltam serkenteni kommentelő társaimat, de látom, kár a fáradozásért.
human
@Eriksson: Hogy neked semmi sem jó. Mikor elromlott a kerékpárja és várta, hogy megcsinálják magának főzött kávét. Ilyen részletekből ismerkszik meg, ha valaki gazdagsága ellenére is ember tudott maradni. Vannak még ilyenek szerencsére.
Eddig is minden pincér, bolttulaj posztolt képet, ha találkozott vele, de te valamiért csak erre a nőre mondod, hogy reklámot akar csinálni. Én is posztolnék képet vele, mert nagy élmény és szeretném megosztani másokkal.
Nem tudom, talán egy megkeseredett ember vagy aki ebben csak a rosszat keresi.
Eriksson
@human: Megkeseredett? Távolról se. Ha tudnád, milyen jól szórakozom az itteniek szervilis hozzászólásain! Az Isteni Harrison Ford!!!
Hogy miért pont erre a nőre hegyezek?? Talán mert névvel boltcímmel, telefonszámmal adja elő magát, Ford barátunk a díszlet hozzá. Erre mondják, hogy okos, naggggyon okkkos.
Mr. Ford többi kalandjához nem tudok szólni, mert egyet sem olvastam. Tudod, a sztárpletykák sohasem érdekeltek.
Eriksson
@Horizont: Tényleg :-))))) A butaság fél egészség.
varrólány
Ahhoz képest hogy a nagy Ford áll a hölgy mellett elég savanyú képet vág ! De lehet belül örül csak rejtegeti a mosolyát!.-)
human
@varrólány: Van aki nehezen mosolyog. Ismertem olyan gyereket aki egyáltalán nem tudott mosolyogni. Osztály fotón sem.
varrólány
@Horizont: Jól van na! Ti is beleköttök mindenbe , de Isten őrizz ilyen maradjak! :)
Eriksson
@Horizont: Meg az élő fába. Még a kandelábert is megszólítjátok, hogy : Álldogálunk? Álldogálunk?
varrólány
@Horizont: Nem én változtam hanem az állandó negatív hírek , mintha semmi jó nem történne lehúznak mindenkit.
A politikában tényleg nem történik semmi ünneplésre való . És attól hogy olvassuk boldogabbak leszünk? Persze hogy nem! Gondolkodni csakis pozitívan , nem szándékozok másokat elkeseríteni kommentekkel.
varrólány
@Eriksson: 17:12 Hát igen az is álldogál, a munka meg nem halad! :-)
varrólány
@human: 16:58 Elhiszem , meg tudom van olyan ! Én nem szeretném ha úgy emlékeznének rám na ez a nő még mosolyogni se tudott!
Bringás
Nagyon tetszik nekem! Ez a színész legenda udvarias, kedves, sármos és szerény! Nagyon tisztelem érte! :-)
Csizmás Kond
...na de ki nem ment volna vissza ha Ford Harrison telefonál ?
Bringás
@Csizmás Kond: Neki még én is elmennék kenyérért!
Bringás
@Csizmás Kond: Hozok neked is haver! :-)
Csizmás Kond
@Bringás: ..na nem azért mondtam nemet mert nem tisztelem...nagyon sok filmje megvan és még többet láttam...csak mert mégsem vagyok a lekötelezettje...:)
JAJMÁR
A Harrynek van a leg-leg-legfurcsább mosolya, és mégis szép :))))
(Pedig öreg is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.