Shelley Price 33 éves anya vallomása: "Tudom, mit fognak az emberek gondolni. Mindenki gyűlölni fog. Én vagyok az anya, aki nem szereti tulajdon gyermekét. De azért vállalom ezt fel, mert tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. "

Forrás: metropolita.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Evikati
Megrázó és számomra nehezen megérthető a történet. Sajnálom az anyát és a kisleányt is. Előfordulhat, hogy ez az anya a pici, szeretett lányától kevesebb gondoskodást kap majd idősebb korában, mint az elsőszülött gyermekétől. Ilyen történetet ismerek.
kiwi
Számomra teljesen érthetetlen ez az érzés... És ha már valami lelki gubanc miatt ez így alakult, akkor meg azt nem értem, miért kell ezt világgá kürtölni.
Marijja
@kiwi: pontosan....ilyenkor bulvár-feelingem van, és nem az újságíró részéről...:S
Mereszanh
@kiwi@Marijja ..nem elég szegény elsőszülött gyereknek ebben az érzésben felnőni, de majd ha még meg is látja valahol, hogy az ő anyukája még ország-világ előtt erről is beszél..hát, szegény! Nem lennék a gyerek helyében :( ez olyan kegyetlen... dehát ami nem öl meg...
kiwi
mindenkivel egyetértek, ez a tabudöntögetés-jelszó is olyan álságos.

ez egy olyan téma, ami lehet, hogy érint pár embert a világon, de azért valljuk be: nem normális. itt valami nagyon kemény pszichés zavar van a háttérben, ami miatt ez így alakult, és nem kellene ezt "elfogadottá" és "normális jelenséggé" tenni, csak mert van még rajta kívül pár lelki rokkant a világon. valahogy az az érzésem, ez az anya nem magában keresi az okokat, hanem egy szerencsétlen véletlennek próbálja beállítani, ami bárkivel előfordulhat.
Evikati
@kiwi: Mindenképpen beteg. Az is lehetséges, hogy a pszichológus tanácsára tárta a világ elé a negatív anyai érzéseit. Ettől vár "feloldozást" mert vallomása szerint ő is érzi, hogy ez nem normális dolog. Lelkifurdalásról is beszél, pedig még mindig nem késő elnyernie a kisleány bizalmát és elhalmozni szeretettel, ahogyan a picivel teszi. Szégyellnie kellene magát, nem pedig megjátszani itt az őszinte mártírt.
Marijja
@Evikati: csókoltatom a pszichomókust, ha így lenne....nem ez a megoldás...:S
jozsefne0720
Sajnos, a napokban tudtam meg ilyesmit én is egy anyáról. Már unokám van, pedagógus vagyok,sok anyukával, gyerekkel körülvéve, de még ilyenről nem hallottam.
Rémísztő!!!
Evikati
@Marijja: Tudni kell, hogy minden országban másképp gondolkodnak hasonló dolgokról. Még a pszichológusok is.
Marijja
@Evikati: a szeretet meg nem szabad az legyen.
ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.