Csaknem nyolc hónapja történt az esztergomi robbantás, amelyben életét vesztette Kónya Gábor Lajos, a Terrorelhárítási Központ (TEK) posztomusz rendőr főhadnagya. Az édesanyja arról beszélt, hogy képtelen feldolgozni egyetlen gyereke halálát és azt is elmondta, hogy milyen is volt valójában a terrorelhárítóként dolgozó férfi, aki szerinte a TEK hibájából veszítette életét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Mit is várhatunk egy ilyen belügyminisztertől? Ha sanyiról csak a tizede igaz arról ami a neten kering vele kapcsolatban már az is enyhén szólva aggasztó.
rücsü41
Ennyit ér egy TEK harcos élete!Ebből következik , hogy egy sima , átlagos ember életének értéke egy sufnit sem ér a magyar állam szerint!
Pálinkás Pál
azért álljunk meg egy szóra...TEK -es volt,ez volt a munkája, tudta hogy kockázatos a dolog...vállalta, jó pénzért...arról nem beszélve hogy aki orbán alatt beáll a magánhadseregbe / TEK /...az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.