A focisztár és modell barátnője friss fotót osztottak meg családjuk legújabb tagjáról, Alanáról - a kiskölyök eszméletlen cuki.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Csizmás Kond: Azt vegyük figyelembe, amíg nálunk a vakkomondorok szintjén zajlik a páros élet a vitánk nélkülözi a józan ész szabályait. Az álkeresztény oligarchák csak trükközéshez használják a család intézményét. Azt sem vallási sem erkölcsi példamutatással nem tudják személyesen igazolni. Inkább had ne példálózzak a politikusaink retyerutyáival/(családjaival) életmódjukkal.
Csizmás Kond
@Sámannus: Erkölcs...nakérlekszépen aki az erkölcsöt a politikától vagy akár mástol lesi vagy kölcsönzi az...de inkább nem írom le.
Az az akárki aki normális emberhez méltó családot akar alapítani annak nem születik egy évben három gyereke.
karma1
@Sámannus: Igazad van...Portugal...:o))De a kep Madridban, Spanyolorszagban keszult...:o))Ezert tevedtem,...
Sámannus
@Csizmás Kond: Ez igaz is lehetne a mi jövedelmi viszonyaink között. Akinek viszont tettrekészsége mindenki számára nyilvánvaló, és minden érdemét kimagasló teljesítménnyel érdemli ki fölösleges hanyagsággal, vagy felületességgel vádolni.
Minden további nélkül gondolhatjuk,hogy aki ennyi kihívásnak megfelel az két három, vagy akár tíz gyermeket is vállalhat. Ahogyan régebben nálunk is a nagy család volt a divat, és ha szegénység volt is, az a mondás járta, ahol öt megél jut a hatodiknak is.
Csizmás Kond
@Sámannus: A gyerek apa és anya melletti felneveléséhez nem igazán kell gazdagnak lenni.
Az a feltevés hogy a gyereknek elég ha valaki támogatja az anyagi létét már eleve hibás fogalom.
A gyerekvállalás száma pedig ismét visszavezetendő a közös neveléshez, és nem attól normális hogy ha valakinek sok a pénze akkor körbegyárthatja gyerekkel a félvilágot.
...ezért van ma ennyi féleszű, erőszakos, perverz, buzi hányódó alak, mert nekik a lét csak a pénztől függ, szeretet és család nélkül...ezt tanulták és ezt csinálják.
Sámannus
@Csizmás Kond: Szerintem semmi akadálya nem lehet a család egyesítésének, és a gondoskodásnak sem. Hogy lelkileg milyen nevelést kapnak nem keverném össze a civilizációs ártalmakkal. Mert amit felhoztál jelzőket, azok eredete nem egy tehetséges ember szándékaitól függ, mert azok olyan jelenségekből fakadnak, mint az emberek kiszakadása a természetből. Az általad felvetett kérdések ugyanis a hirtelen változásokra adott helytelen válaszokból ered. A fejlett országokban, a megélhetésért folytatott könnyebb életvitel, az emberek fizikai képességeire is visszahat. No nem előnyére, hanem fordítva. Ellustul, begyepesedik, mozgásszegény életmódot folytat, elhízik, stb. Ez a változás a fejlettebb világban végbemenő változások alapján okozza az általad is felvetett problémát. Ha ezt így megtudjuk fogalmazni magunknak ez ellen védekezni is lehet, aktívabb életmóddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.