Arról a bizonyos plusz 5 percről osztott meg fotót Liptai Claudia. 

Az ébredés utáni pillanatokat, pontosabban azokat a perceket örökítette meg a műsorvezető, amikor az ember képtelen kikelni az ágyból. A haja szanaszét, sminkből semmi, de így is bájos. 

Az a bizonyos plusz 5 perc #ahajambrutalreggel #amosolyommegalszik #vegemvan

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Néhány azok közül a súlyos "kultúremberek" közül, akikre nemzetileg is büszkék lehetünk.
Ébredés után olyan sötét, mint a csillagtalan éjszaka, miért nem hallgat, mint sokan mások, akik ugyanígy lábon hordták ki az agyhalált. A közpénzen megvásárolt TV2 kanális, csilliárdos közpénzmédia, nem csupán szakmai, de emberi szempontból is abszolút mélypont. Ide az ilyen celebek megfelelnek. Az nézze őket, akinek két anyja van.
human
Jól néz ki mint nő. De olyan nőben soha nem bíznék aki halott édesanyja rokkant kártyájával parkolgat. Ettől kicsit undorító lesz.
namihami
@volvós: Ennyit jelent a smink és a photoshop.
Mert valljuk be, néhány dögös, mi több ""ajtócsapkodós"" vagy ""szellős-orkános"" képe is megjelent már, mióta ledobott néhány kilót. Bár, töltött galambként se a legcsúnyábbak közé tartozott. Igaz, a vakolat ott is kellett.
csipetke
Én ébredés után megmosom az arcom,aztán a fogam,és megiszom a kávém,aztán,ha időm engedi,megnézem az idiótákat,akiknek ébredés után az első dolguk,hogy posztoljanak magukról valamit a fészbukon,vagy máshol.Nekem ez amúgy is nehéz lenne,mert elvből nem regisztráltam a fészbukra,ami a 21.század depresszívuma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.