A humorista Rónai Egon vendége volt a kedd esti Egyenes Beszédben, ahol elég erős dolgokat mondott. „Ha betörnek hozzád fegyverrel, te lelőheted a fegyveres rablót. Ugyanolyan erővel szállhatsz szembe, mint amilyennel bejön. Ez az ország így áll most. Ha ilyen helyzetet teremt Orbán, várhatja, hogy meg fog történni valami" - kezdte Nagy Bandó András az ATV műsorában, de ennél sokkal messzebbre is ment. „Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól - és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe.” Rónai Egon ezen a ponton közbelépett, mondván, ez egy elég régi mendemonda, mire Nagy Bandó úgy válaszolt, „Nem magyar mondás az is, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél?” Az ATV azóta le is szedte oldaláról a beszélgetést, hozzánk eljuttatott közleményükben azt írják, ez a lépés a csatorna saját döntése. „Az ATV...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nagy Bandót megzsarolta a hatalom, erre visszakozott, mert élni akar! Mert tudja, hogy fidesznyikéknél nincs bocsánat! Egyik riportjában említette is, hogy neki még dolga van a világban. Fel kell nevelnie kicsiny lányát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Nagy Bandót megzsarolta a hatalom, erre visszakozott, mert élni akar! Mert tudja, hogy fidesznyikéknél nincs bocsánat! Egyik riportjában említette is, hogy neki még dolga van a világban. Fel kell nevelnie kicsiny lányát.
terlasz
Tudjuk ki Matolcsy, de ki a fene az a Fekete Péter?
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 17:31; Mert itt vagy a fidesz menti meg a nemzetet, vagy senki. Nekem senki ne mondja, hogy a nemzeti szónak bármi köze van a Fideszhez. Sőt, azt se mondja senki, hogy ameddig a Fidesznek lapot osztanak a magyar közéletben, a nemzeti egység akárcsak elérhető közelségbe kerülhet. A fidesszel soha, semmilyen ügyben nem lehet együttműködni. A fidesz nem egy politikai párt, hanem egy gazdasági érdekek által vezérelt
maffiaszerű alakulat. A fidesz kvázi illegitimnek tartja az ellenzéket.Vagyis a fidesz szerint, aki nem velük van és kiáll egy jó ügyért, az nem létezik, Rákosi elvtárs lájkolná ezt. Mert a megmentés, a kiállás olyannyira a fidesz kiváltsága, hogy az sem baj, ha beledöglünk testületileg, csak nehogy a balliberális ellenzéki csürhe a szájára vegye a nemzeti ügyet. Ez a fidesz legfőbb politikája. A korrupció mellett. Még a látszatát is el kell kerülni annak, hogy Orbán szektája pártja egy oldalon áll a mindenkori ellenzékkel bármilyen kérdésben. Mert akkor kit fog gyűlölni az istenadta, ha konszenzus van egy valóban nagyon súlyos nemzetpolitikai kérdésben? Vagy egy másikban, vagy egy harmadikban. És itt a kör be is zárult. Bőven itt lenne az ideje leszámolni az olyan illúziókkal, hogy a fidesz számára létezik akár egyetlen olyan ügy is, amelyben félre tudja tenni, hogy ki milyen párti vagy világnézetű. Ez itt egy végtelennek látszó háború a hatalomért. Elvek, erkölcsök nélkül. Továbbá javaslom, hogy szereld ki a klaviatúrádból a kérdőjel billentyűt, te faszfej!
terlasz
@durbincs: Na ne mááá, Fekete Péter, mint bankos?
terlasz
@durbincs: Atyagatya! Ezt pitypangos agymenést körömreszelővel oltják be a fidesz-hívekbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.