Az egykori miniszterelnök szavait csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A Magyar Hírlap közölt interjút Boross Péterrel, aki egy évig miniszterelnök volt Magyarországon Antall József halálát követően. Nincs interjú Soros nélkül, nézzük mit gondol az egykori miniszterelnök Boross Péter a következőket állítja: Ha most nem a jobboldal egységét több évtized alatt megteremtő Fidesz–KDNP nyer, olyan zűrzavarba kerülhet az ország, mint 1919 után közvetlenül. Sőt, kulcskérdésnek tartom a jelentős arányú győzelmet, ugyanis minden más eredménnyel a vesztébe zuhanna az ország. Akik ma ellenzékben a kormányváltást kívánják, lényegében saját romlásukat szorgalmazzák. Tehát még egyszer. Ha nem nyer a Fidesz, az minimum egy Tanácsköztársaság szintű megrázkódtatást jelent az országnak, de már akkor is a vesztébe zuhan az ország, ha csak kicsit nyer a Fidesz–KDNP. És még az ellenzékiek is saját romlásukon dolgoznak, amikor saját sikerükön ügyködnek. Mit mondott még? (Már azon túl, hogy senki...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Kicsit kocka már az öreg. Azért nem gondolom, hogy itt előbb-utóbb a fehérterror képét kéne felfesteni!
Én a baloldalon az egység miatt aggódok: 2+3 vagy 3+2?! Meg esetleg még a szélsőjobb?! Ki kap majd ott kormányalakítási megbízást??? Meddig marad meg a törékeny konszenzus? Lesz-e pártfegyelem?! Melyik párt határozza meg AZ IRÁNYT: Momentum, DK, Együtt, LMP, MSZP???
Tény hogy öten sok szavazatot visznek majd el, de egyenként az hogy oszlik meg?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@nezelodo: mesélhetne a Kalasnyikovokról is.!
kereső
@kissé felnőttem: Boross Péter mindig is ez volt.Valamikori ludovikásként Horthy imádó.Az átkosban jól titkolta.Aztán meg nem véletlenül lett Orbán főtanácsadója.
Equus
kocsmáros úr, sej-haj, menyi ideig tetszett lenni a III/III-asok igazolt versenyzője??? Dél-Pesti VV.? Jut eszébe néha? Kicsi kenőpénzek a gebinbe adott üzletekből?
namihami
Boross bácsi, Demencia szomszéd jött látogatóba. És a Leépülés néni is elkisérte.
sokanvagyunk
Ha igazán korhatáros lenne az interjú, más rég nem kérdezhetnék őt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.