A Magyar Televízió egykori bemondói már rég nem szerepelnek rendszeresen a televízióban, ezért rikábban is lehet velük újra találkozni. Nagy Sándor ezért is megörült, amikor vasárnap a nézőközönség soraiban felfedezte Kudlik Júliát.

Nagy Sándor musical- és operett színés nagyon megörült, amikor Kudlik Júlával és Szvorák Katalinnal tudodtt egy közösképet készíteni, amit meg is osztott a Facebook-oldalán. 

Kudlik Júlia több mint tíz éve visszavonult, már csak ritkán szerepel a tévében, nem is néz televíziót, ugyanakkor a közönséggel nem szakadt meg a kapcsolata, csak átalakult. Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekessel járja az országot és a magyarlakta területeket. (Ő nyerte meg 1981-ben a Röpülj, páva! című műsort, amit Kudlik Júlia Antal Imrével vezetett.) Míg ő énekel, az egykori bemondónő prózával szórakoztatja a közönséget, és egy élmény számára, hogy láthatja a reakciójukat, a kapcsolatuk így már nem egyoldalú, hanem interaktív.

Címlapkép: Facebook/Nagy Sándor Hivatalos oldala

(Femina)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@JAJMÁR: Jajma'r ne emlegesd! Valoszinu most megjohetett a menzesze hogy nem tud pucsitani... A francnak se hianyzik,...:o((((

kudlik nalam maximalisan kiirta magat a TV tortenetebol, mikor Antal Imret teljesen elhagyta, nem kereste, nem segitette, de meg csak telefonon sem hivta fol. Pedig ha Antal nem veszi be a Szeszelyes Evszakokba, meg mas szorakoztato musorokba, maradhatott volna csak szimpla kis bemondo csaj a placcon, egy a husz kozul...
A TV bemondok nagyasszonya pedig Takacs Marika, ( es me'g: Lenard Judit, Tamasi Eszter, Hodos Judit)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Azért ebben a korban illik felvenni egy cicifixet!
simmering73
A televízióban ritkábban, a fidesz házatáján annál sűrűbben találkozni vele.
Equus1
haknizik a vénasszony? És még olyan is van, aki fizet érte???
papa.49
Már régóta NEM IS VAGYOK KÍVÁNCSI RÁ !!!
papa.49
@JAJMÁR: Ne emlegesd kérlek mert visszahozzák ))))))))))))))
JAJMÁR
@papa.49: Tuti nem várnak vele 50 évet :)))
karma1
@JAJMÁR: Jajma'r ne emlegesd! Valoszinu most megjohetett a menzesze hogy nem tud pucsitani... A francnak se hianyzik,...:o((((

kudlik nalam maximalisan kiirta magat a TV tortenetebol, mikor Antal Imret teljesen elhagyta, nem kereste, nem segitette, de meg csak telefonon sem hivta fol. Pedig ha Antal nem veszi be a Szeszelyes Evszakokba, meg mas szorakoztato musorokba, maradhatott volna csak szimpla kis bemondo csaj a placcon, egy a husz kozul...
A TV bemondok nagyasszonya pedig Takacs Marika, ( es me'g: Lenard Judit, Tamasi Eszter, Hodos Judit)
JAJMÁR
@karma1: Igen! A Kudlik csak egy "celeb", annak is pótló!
(ja, ezért jutott eszembe a Palvin Barbi versenyző, aki talán éppen a botox... vagyis a "boxutcába" várakozik :))) )
papa.49
@karma1: Amit írtál azt csak MEGERŐSÍTENI TUDOM, Imrust még a Vadász utcai könyvtárfiókból ismerem, Nagyanyám ott volt könyvtáros, Ő meg odajárt... A Julika csak a Deltával volt valaki, meg utána az Antallal a Szeszélyes Évszakokban... De az hogy beállt nyalni a hatalomnak nálam betette a kaput !!!
emerencia
@karma1: @papa.49: Megelőztetek, ugyanezt akartam írni. Csak annyit tennék hozzá, hogy gyerekkoromban csak borízű hangúnak hívtuk. Egyes felnőttek azt állították róla, hogy nem is nő, azért ilyen mély a hangja. Tudtuk azt is, hogy a Deltában betanult szöveget mond de nem zavart. A Delta ugyanis tőle függetlenül egy nagyon-nagyon jó műsor volt! Később azzal hencegett, hogy azt eszik amit akar, az érettségi ruhája még mindig jó rá, aztán könyvet írt az egészséges életmódról, táplálkozásról. Azóta hiteltelen számomra. Ne akarjon az felvilágosítani aki nem tudja mi az egy életen keresztül harcolni a kilókkal. A rendszerválás utáni politikai szerepvállalása pedig már meg sem lepett. Érdemei elismerése mellett megállapítható, hogy az évek folyamán többször is sikerült magát lejáratni.
nezelodo
Hát, nagyot "lendített" a népszerüségén, amikor beállt a dakota mellé egy tál lencséért!
Commenter
@karma1: Egyetértek veled. Én nagyon szerettem még Bay Évát, és Radványi Dorottyát is. Az idei narancsos kampányban már nem vett részt Kudlik Júlia, de ez nem menti fel az alól, hogy egy vállalhatatlan ember és párt kirakat celebje volt. Van még több ilyen, de valahogy most nem örömködnek a választások után...
Eladott Ország
@nezelodo: Lehet hogy lencsét még kapott, de mást már nem.
Commenter
@papa.49: naponta, ötpercenként a barbit...tényleg nincs másik magyar topmodell? Dehogyis nincs: Axente Vanessa, Srej Zsófi, stb. De valahogy mindig barbi meg eniko pucsít épp be...
papa.49
@Commenter: Ha kimennének pl. a Körútra félóra alatt legalább 100 sokkalta csinosabb fiatal nőt lehetne fényképezni !!!
Commenter
@papa.49: igen de mögöttük nincs stáb: nincs fodrász, sminkes, stylist, profi fotós és nem keresnek csilliárdokat. A szupermodell is csak átlagos nő a fenti stáb és a photoshop nélkül. És nincsen sztár-párjuk sem, nincsenek forma 1-es és focista skalpok sem...
papa.49
@Commenter: De legalább NŐNEK NÉZNEK KI, ÉS A LEGTÖBB IGAZÁN CSINI IS !!!
Soha nem rajongtam a ,,MŰNŐKÉRT, akinek le van borotválva minden szőre, az ember ha sötétbe tapogatózik még azt hiheti ,,LILIOMTIPRÁST KÖVET EL,, vagy egy BÉKÁT SIMOGAT )))
Commenter
@papa.49: :D megnevettettél! És akkor a plasztikai sebészetet még nem is említettem. Én ezt csak helyreállító műtét esetén tartom indokoltnak.
papa.49
@Commenter: Én is egy NŐ a számomra úgy szép ahogy a Jó Isten megteremtette, főleg úgy 30 alatt ...
JAJMÁR
@Kookas: Szerintem nem kell sokat várni, hogy megtudjuk. De talán feltöltik és a karosszériát fényesítik :-)
JAJMÁR
@Commenter: Igyekszem ráfordulni arra az útra :)
Tulajdonképpen a saját bokszutcámban rakom össze magam, mielőtt újra kifutnák a versenypályára :)
Commenter
@RonaGyuri:Azt hiszem a könyvének Mennyi az az annyi? volt a címe...
karma1
@Commenter: Bay Eva es Radvanyi Dorottya mar a fiatalabb nemzedek, hires volt meg Szadvari Gabi is, aki Rozsa Gyuri felesege volt, es valami lopasi ugybe keveredett, - le is vettek a kepernyorol es Gyuri is elvalt tole.
Radvanyi Dorottyara is jol emlekszem, szerettem ot is, jo bemondo volt...:o))
terlasz
@Shikari: Már megint miket írol te itten össze meg vissza?
terlasz
@lópicigáspár: Julikával nem az a legnagyobb baj, hogy a nem létező cicijére nem rak cicifixet, hanem inkább a nyelvérzékével vannak problémák.
Ludmilla
jöhet-mehet Szvorák Katalinnal,amikor Orbán mellé állt,bemocskolódott,szarrá vált
Commenter
@karma1: Szádvári Gabi sorsa egy tragédia, nemrégiben maga az ex-férj, Rózsa György erősítette meg azt évek óta terjengő pletykát hogy Szádvári Gabi a lopás ügy (egy szőrmebundát lopott el a Corvin áruházból) után teljesen lecsúszott, és még talán 30 sem volt amikor önkezével vetett véget életének... :( szörnyű. Pár éve Bakáts Tibor egy rúd felvágottat lopott el. Őt is meghurcolták rendesen. Hogy egy ruhadarabon múljon egy ember élete? Természetesen a lopásra nincs mentség, de amikor itt csilliárdokat loptak és lopnak akkor tényleg nem lehet tétel egy bunda meg egy rúd felvágott... :(((( A tett nincs arányban a büntetéssel, pláne azzal, amit Szádvári Gabi szabott ki magának...
Commenter
@karma1: tessék, ezt találtam még, pár perce: tehát igaz, és még az is lehet hogy a lopás nem is úgy volt lopás, ahogy az elterjedt:

bouvet.cafeblog.hu/2018/02/09/szadvari-gabriella-tevebemondo-tragediaja-emlekszel-ra/
Eriksson
Isten éltesse Júlia erőben, egészségben. Jó látni, hogy még 72 évesen is milyen fitt és fiatalos.
Eladott Ország
@Shikari: Szemináriumot ne itt tartsál hülye gyerek! Menjél az azonos értelmi színvonalú fidesz polgári körbe, az ökörbe!
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Ez lenne a csikari tibi fenyképe??? Igazán jóképű degenerált fityfasz!!!
Manhattan
@karma1: Nálam akkor írta le magát, amikor olvastam róla, hogy egyetlen fia felnevelését nem vállalta. Mert akkor kezdett televíziózni. Beadta egy vallási intézetbe, ahol most is él.
karma1
@Manhattan: Na bakker, most rendesen megleptel! MICSODA??? A Kudliknak van gyereke??? Ezek szerint valami problema lehet vele, hogyha meg most is az intezetben el - igaz?
Nalam akkor esett ki a pixisbol, amikor Imruskat magara hagyta, pedig azelott a nepszeruseget annak koszonhette, hogy Imruska belevette a Szeszelyes Evszakokba, meg a szilveszteri show-musoraiba, ahol duozott vele...
Pedig akkor mar nyilvanvalo volt, hogy Imrenek szuksege lenne barati tamogatasra, ha nem is csak anyagilag, de az egyedullete , elesettsege miatt is...
Szivtelen dog volt - szerintem...:o(((
ittott
@lópicigáspár: melegíti a hasát. Ő így szereti
mariaberta
Az én szimpátiámat már nem érdekli, mint ahogy nem érdekli kedvenc pártja sem. Ha 72, hát Istenem ! Megírta Jókai, el kell olvasni Mit jelent, ha "MIRE MEGVÉNÜLÜNK"
mariaberta
És ki is az a Kudlik Júlia? Egy volt Tv bemondó. Az olyan nagy dolog? Bemondó volt még néhány, sokkal jobbak mint Julcsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.