Kevés feldolgozott és vörös hús ajánlott Aki szereti ezt az élelmiszert és gyakran fogyasztja, bizonyára nem hallja szívesen, hogy a húsevés egy új tanulmány szerint ismételten az egészségtelen kategóriába került. Lássuk, miért. Egy remekül eltöltött, finom húsételekkel megspékelt hétvégi összejövetel után különösen rossz érzés szembesülni azzal, hogy a húsevés ismét az egészségtelen tevékenységek közé került. […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.