A publicista és asztalközössége ismét hosszasan szapulta az Európai Uniót. Hétfőn este újra összeült a Hír TV Sajtóklub című műsorában a kormánypárti újságírók közössége, hogy megvitassák a közélet legfontosabb fejleményeit. Laza bevezetésként először ekézték Karácsony Gergelyt, majd sorosoztak egy jót, illetve rátértek sajtóviszonyokra is. Bayer Zsolt a Népszava egyik múlt heti hírén húzta fel magát, amiben arról számoltunk be, hogy az Európai Parlament plenáris ülésen vizsgálná a nyugat-balkáni sajtóviszonyokba való magyar beavatkozás megtárgyalását.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Pánikolnak a rendszer patkányai...:) Jó látni az ilyen ügyeknél, hogy a propiban mesterségesek a lájkok. Mégiscsak a Mangusta Investment SA fizeti őket. Más politikusokat meg reptet...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha és amennyiben ez nem kvadrálna ártunk és qurmányunk vélekedésével, biztosan szerét ejtené, hogy megtegye!!! =))
RonaGyuri
Náluk még a „qui tacet, consentire videtur” is case sensitive

A már-már beteges érzékenység amivel reagálnak az őket ért kritikákra és az az alpári mód, ahogy ők minősítenek érdekes párhuzamban van

VIII. Bonifác pápa (Reg. iuris 43) híres kitétele igencsak sajátságos módon jut érvényre ártunk és qurmányunk kommunikációjában. Ha kellően naiv meg amnéziás lennék azt is mondhatnám, hogy elkerülte a figyelmüket, de nagyin nem lenne könnyű, hisz a párt központi naplapja a főoldali kínálójában a fejlécben reklámozza az 5számú .s barétai újabb ocsmánykodását. Persze ha meggondolom, hogy majdnem ugyanez a bagázs már a 90-es évek közepén - bár ugyanezen címen, de még az ATV-ben – egy egész műsoron keresztül folyamatosan csak „büdös vén kurva”-ként emlegette a világhírű magyar tudósnőt!
Nos most (tegnap este) sem maradtak adósók Hír TV Sajtóklub című műsorában dagonyászó kormánypárti „újságíró”-k, vagy ahogy Zsóti mondá „drága urak” hozták a szokásos formájukat. Elsőbb ki „gerizték” magukat. de mások is megkapták a magukét, persze ahogy kell sűrű sorosozás közepette. S persze az EU, az EP és az EB, no meg persze a galád EPP is megkapta a magáét: „A k...va anyátokat!” foglalkozzatok saját magatokkal! =))
Sőt még megpróbálták lekörözni a derék román-pribék fő irodalmár minapi örökbecsűjét - ami vetekszik a nem éppen szépemlékű Seszták-anyó, épp az ARV-ben leadott hisztijére, mikor valaki azt merte mondani, hogy ha Orbánnak vannak hiteltérdemlő bizonyítékai álljon elő vele (azt üvöltötte, hogy egy ME-nek nem kell bizonyítania az igazát) -: mi európaiak vagyunk, mert magyarok vagyunk! Talán a derék Gajdics említette: „az Európai Uniónál még a Szovjetunió is jobb volt, mivel ők nem foglalkoztak a jogállamisági feltételekkel.”!
De az igazi gyöngyszem az ismét a derék Bencsik pubi volt, mikor szapulván a Fidesz pártcsaládjának frakcióvezetőjét, Manfred Webernt, aki azt merészelte mondani, pontosabban üzenni Orbánnak, hogy „ha azt állítod, hogy az igazságszolgáltatás független,...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt..

De az igazi gyöngyszem az ismét a derék Bencsik pubi volt, mikor szapulván a Fidesz pártcsaládjának frakcióvezetőjét, Manfred Webernt, aki azt merészelte mondani, pontosabban üzenni Orbánnak, hogy „ha azt állítod, hogy az igazságszolgáltatás független, és a média szabad, akkor nincs semmi félnivalód”. Kifejtette, hogy Orbánnak azt kellene válaszolnia „ennek a kis ócska alaknak”: „Te kis tetű! Te pontosan tudod, hogy Magyarországon valóban független az igazságszolgáltatás”, majd hozzátette „Magyarországon független a sajtó is”!!! =))
Mindeközben a KKM-ben gyorsított eljárást kell kidolgozniuk a nem megfelelő hangnemben reagáló külföldiek rendreutasításában! =))
Qqberci
Méghogy Bayer publicista? Szerintem csak egy fülesgulyás...
RonaGyuri
@Shikari: szaros román takarodj haza ott ugass!!! =))
tudode
Egyáltalán tudatában van a volt fiatal demokraták címzetes selejtje, hogy ha mást nem tett volna az Európai Unió azon kívül, hogy 75 éve béke van Európában, azok szándékoznak megreformálni, akik saját hazájukban is elsikálták szőröstől bőröstől a Köztársaságot, amely élt 2012 január 1-jéig.
.
Ami van/lett közjogilag érvénytelen alaptörvény
.
www.google.com/search?q=k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen+az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&oq=k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen+az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&aqs=chrome..69i57j0i22i30j69i65.13470j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------------------
.
.--------Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1s
-----------------------------
.
!!!
Clavigo
@Shikari: Látom,,Puliszka,,,hogy saját magadon kívűl még anyád ,meg a családi szamár like-olja a böfögésed..,,ha éppen nem egymással vannak elfoglalva,,te seggarc.
RonaGyuri
@RonaGyuri: mauvais, pire et pires

Ja és tudtad, hogy ilyen néven még firkász is van ?

A derék Csizmadia – lehet nem ő találta ki, de én tőle olvastam – új fogalmat dobott be a köztudatba : « Piréz demokrácia»! Valójában azt sem lehet tudni, hogy mennyire a piréz nép, akik mint tudjuk „A pirézek, Piréziából vándorolnak ide s oda, ami a Pireneusokon innen és túl található, ez természetesen a különböző nézőpontok alapján folyamatosan változhat.”, vagy csak a kormánypárti média egyikm üdvöskéje Piréz Robert (harcolni a szabadságért, a kultúra- és kereszténység-gyilkos kommunisták ellen) gondolatvilága ihlette meg.
A fizetős hvg-ben olvasható elemzés pikánsan indul „A hazai közéletben nem is igazi értelmiségi az, aki nem köszörüli a torkát Francis Fukuyamán”, majd furi megállapítással folytatódik „itt vannak és lombosodnak az illiberális rendszerek, virágzik a nacionalizmus és minden régi történelmi szemét”. Mindezt annak jegyében, hogy „a demokráciának nincs többé alternatívája”.
Nos azt kell mondjam, hogy én úgy vélem, hogy ez inkább, sőt egyre inkább, úgy igaz, hogy „a demokráciának nincs többé – ha volt valaha is -, de alternatívája/különféle annak nevezett változata az egyre több”.
Aki Én
@sgl: Az a baj, hogy ezt a közutálatnak örvendő (kivétel fidesz szekta legalja) elmebeteg, buta, unintelligens, öntelt pondrót mindenhol megemlítik, reklámozzák. Ha senki nem foglalkozna vele, talán 1-2 ezer ember tudna róla a műsoraiból.
...lehet, hogy túloztam a nézettségét tekintve.
Ez egy súlyosan beteg és gyáva ember, megemlíteni sem kellene.
csak úgy....
@Shikari: szánalmasabb vagy mint a bayer zsolti, buta prolik vagytok.
Sámannus
Egy diliház a pöcegödör alján az a műsor
SystemError
Pánikolnak a rendszer patkányai...:) Jó látni az ilyen ügyeknél, hogy a propiban mesterségesek a lájkok. Mégiscsak a Mangusta Investment SA fizeti őket. Más politikusokat meg reptet...:)
SystemError
Hol lehet meghallgatni, ahogy a herélt hangján fröcsög. Nagyon vicces lehet! :)))))
Sámannus
@SystemError: A trágárságuk a tehetetlenségük jele.
A Németek viccelődnek, a csicskákból bohócot csinálnak. Ez a nyomorék gyülekezet pedig egyszerűen betojt.
nezelodo
@Shikari: ma 08:34. Szeretnél te akkora nulla lenni, mint ő, de ha beleszakadsz keresztény tesó akkor se tudsz felnőni hozzá. Az munkát, tanulást kívánna, de az nem a te világod, ahogy itt is folyton bizonygatod.
Nessy
Aztán némelyik álomtitkár azon nyervog, hogy az unióban nem kellő tisztelettel beszélnek pártunkról és kormányunkról. Bayer elvtárs anno nem volt ilyen mocskos szájú, mert akkoriban ki ebrudalták volna. Csak nálunk ebben a nagy népnemzetikeresztényjobboldali kulturában dívik egyre inkább ez az útszéli stílus! Üdvözlöm az erre vevőket!
Sámannus
@Nessy: Bekerülnek abba a hintába amibe Karácsonyt tették, máris betojtak
nezelodo
@Shikari: Személyeskedek? Nagyon jő, olvasd vissza a te "érveidet", és mutass egy bejegyzést ahol nem személyeskedsz. Igaz azzal a kb harminc szóval amit talán ismersz, nehéz lenne érveket felsorakoztatni.
nezelodo
@Shikari: Bocs hogy megszólítottalak amiért személyeskedsz folyton, és mocskolódsz, de az nem jelenti azt, hogy le akarok költözni hozzád a szellemi alagsorba...
Nyírfa
Amikor kinyitja a száját a jobboldali kultúrfölény... :D
SystemError
@Sámannus: A kimért németek, amikor már ilyen stílusban osztják ezt a tolvajt ott már Merkel sem fogja a népszerűsége árán védeni ezt a mocskot. Még gazdasági alapon sem... Audi gyár lesz Orbán nélkül is, hiába érezteti itthon azt, mintha nem így lenne és ez hozzá lenne kötve. Persze Borkai és a haverok a Győri telekkel is jól jártak, de ezek a szállak szintén nem Merkelhez vezethetők vissza, ez csak a hazai mutyi része volt.

Be is lehetnek fosva, mert csak a világ két legnagyobb gazdasága fordult ellene egyik pillanatról a másikra...:)
Clavigo
@Shikari: Remélem,érzed a törődést,,Puliszka..! Apropo,,a cujka felétek ,bozgor buckalakóknál,, alapvető élelmiszer. ?
csak úgy....
erre a bayer zsótra büszke lehet a fidesz,köne neki még egy lóvalag rend!
magyarországon az egy före esö hülyék száma kettö!
picike1
nem kell a cirkuszba mennem itt ingyenesen van mindig
namihami
A következő Péchy Blanka-díj várományosa.
A Lovagkereszt és a Balassi kard már megvolt...
SystemError
Na tényleg mi ez a leplezetlen beismerés a propitól, hogy mesterséges a lájk. Elengedtétek ezt a kellemetlen látszatkeltést, minek mi?:)Milyen meglepő, hogy kinél... Most tudtátok meg, hogy szűkösebb évek jönnek mi!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
Viktor kiadta, hogy most mindent be kell vetni pofátlanul, ahogy az indexnél is. ?:)

!!!MANGUSTA INVESTMENT SA!!!
oIo :)
csak úgy....
@Shikari: te tökfilkó! a saját képükre alakítják ..
tibi,te hiszel még a mesékben és ezért idén is meglátogat a mikulás.
csak úgy....
@Shikari: én nyugiban vagyok tibcsi,engem nem érint a sok baromságod!
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
csipetke
Azon gondolkodom,hogy ez az idióta bagázs,akik ebben a bizonyos sajtóklubban fordulnak elő,vajon szándékosan csinálnak magukból hülyét?Mert ezt a Sorosozást,migráncsozást,Brüsszelezést már csak a rohadtul aluliskolázott egyedek hiszik el,akiknek kizárólag a királyi tévére van rálátásuk. Ott meg az orbán-habony féle propagandát tolják 0-24-ben. Ez a bayerzsóti pedig kizárólag arról ismert,hogy ő a legmocskosabb pofájú a fideszben,és aki a békamenetekre toborozza/fizeti a külhoniakat.
kereső
Ezt üzened mind az 560 milliónak aranyszájú ötöske? Mert ne hidd, hogy nem jut el hozzájuk amit fröcsögsz.
Clavigo
@Shikari: Esetleg eláshatnád magadat,,valahol. Vagy kérd meg rá anyádat,,ha te lusta vagy rá...
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
csak úgy....
@Shikari: "Úgy hallottam, hogy a kis nyomik az Aurórában SS terepruhában adják elő a kisebbségi létet! :-) Megnézem őket! " :) tibim,akkor te ma toszatni szeretnéd magad? remélem, holnap hasonfekve lököd a fideszes igét.. :)
Gazella
Báyer az unszimpatikus herenyókos patkány.
Clavigo
@Shikari: Higgadjál le büdös bocskor..
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Shikari: Shikált ágyú, idióta, seggnyaló barom vagy!
nezelodo
@Gazella: A Zsótika és már a felesegge is csak a hazát védi! Óvatosságból a zasszony eladta a vérplazma készleteket, alighanem a halódóéknak, hogy őket fertőzze a "libsibolsik" által adott vérkészítmény! Lehet, hogy ezt még a Kövér, Orbán, Tompika stb adta és a hűtőben nem vált illiberálissá?!
legott
"A zsidózó zsidó

Bayer Zsolt már megint zsidózott a Magyar Hírlapban. Nincs ebben semmi rendkívüli, semmi olyan, amiért fel kellene kapnunk a fejünket, tőle és...

Bayer Zsolt már megint zsidózott a Magyar Hírlapban. Nincs ebben semmi rendkívüli, semmi olyan, amiért fel kellene kapnunk a fejünket, tőle és a laptól megszoktuk már.

Vonneguttal szólva: így megy ez.

Egykori kuríros kollégám – aki tőlünk távozva előbb a 168 óra és a Népszabadság felé vette az irányt, hogy utóbb egy hirtelen pálfordulással a jobboldali médiában leljen menedéket – Schiff András zongoraművésznek a Washington Postban megjelent olvasói levelére reagálva a többi között a következőket írta: „Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff… …Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…”

Amit Bayer Zsoltnak elmondanék, azt megírta már Andrassew Iván barátom. Nagyon jól írta meg Iván, nincs ehhez mit hozzátenni. Mert valóban: Bayer Zsolt hiába zsidózik éjjel, nappal, minden hullámhosszon - akár tetszik neki a titulus, akár nem, ő maga is zsidó,.

Még akkor is az, ha ő nem mondja zsidónak magát. És Bayer akkor is zsidó, ha netán mégsem lenne az.

Azt ugyanis, hogy ki a zsidó, bizonyos korokban nem maga dönti el az ember. A kuruc.info szerint Bayer Zsolt zsidó - tessék hát ezt tudomásul venni! (Göringnek tulajdonítják a mondást, pedig ő csak Karl Luegertől lopta a mondatot: Wer ein Jude ist, bestimme ich! – jelentette ki a jelentős mértékben antiszemita bécsi polgármester, aki állítólag a magyarokat is rendkívüli módon gyűlölte.)

Nincs ezzel bajunk – legyen Bayer baja, hogy ő normális üzemmenetben sem normális. Viszont vagyunk néhányan, akik jól emlékszünk arra, amit a zseniális Déri János mondott Sándor Györgynek, még a kilencvenes évek elején. Sándor, aki mindig vállalta zsidó származását, egy időben a Csurka István nevével fémjelzett MIÉP iránt érzett - józan paraszti ésszel...
legott
...megmagyarázhatatlan - vonzódást. Vesztére, mert egy alkalommal összefutott Dérivel, aki a rá jellemző gyilkos humorral így köszöntötte a humoralistát: és mondd csak Gyurikám, nem félsz attól, hogy egyszer véletlenül belelövöd magad a Dunába?

Bayer Zsolt bármikor belelőheti magát a Dunába.

Ám jó ha tudjuk, nem ez az igazi botrány. És nem is az, hogy – szemben a Tilos Rádió elleni, vizsgálatnak álcázott szent hadjárattal - Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap hangvétele nemcsak kiskorúak, de minden tisztességesen gondolkodó nagykorú nyugalmának megzavarására is alkalmas.

Az igazi botrány maga a Magyar Hírlap, az Orbán-közeli Széles Gábor újságja. Az a botrány, hogy ez az újság még mindig létezik, kapható az újságárusoknál, előfizethetést vesz fel rá a posta, cikkeit szemlézi a közszolgálati televízió, munkatársait rendszeresen hívja a reggeli műsorába. Mintha egy tisztességes újság rendes sajtómunkásai lennének.

Ez az igazi botrány, nem az, hogy egy sértődött, identitásában bizonytalan, magát publicistának gondoló élőlény antiszemitázik. Az a botrány, hogy mindezt abban a lapban teheti, és teszi, melynek a vezető kormánypárt prominensei rendszeresen adnak interjút.

Az a botrány, hogy Bayer Orbán Viktor miniszterelnök személyes jó barátja, a Fidesz alapító tagja, a párt születésnapi rendezvényeinek örök és megbonthatatlan résztvevője, az 5-ös számú Fidesz-tagkönyv büszke birtokosa.

Madarat tolláról – tartja az ismert dakota közmondás. Amivel nem azt akarjuk sugallni, hogy Orbán Viktor maga is antiszemita, rasszista, vagy kirekesztő lenne. Sokak véleményével ellentétben bizonyos vagyok benne, hogy Orbán nem antiszemita, nem rasszista és nem kirekesztő. A Magyar Köztársaság miniszterelnökének „mindössze” annyi a bűne, hogy demagóg és populista.

Aki, ha úgy hozza a politikai szükség, akár a bayerzsoltokkal is hajlandó együtt menetelni.

nol.hu/most-itt/a-zsidozo-zsido-1597209
tudode
A Bibó-isták legtöbbjének, legalábbis a nyakunkon maradt selejteknek nem volt gyermekszobájuk, min pl.
.
----- A Soros-ösztöndíjas orbán viktor szól 1988-ból, a mai VIKTÁTORHOZ - az ALKOTMÁNYRÓL
www.youtube.com/watch?v=lRnT4vno2to
-----------------------------------
.
Helló röfik! Szóra sem érdemesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.