Betelt a pohár Rubint Rékánál és férjénél, akik úgy döntöttek nem tűrik tovább, hogy gyalázkodó, nyomdafestéket nem tűrő kommenteket kapnak idegenektől.

A Schobert család jogi lépéseket tervez azon csoport ellen is, amely kifejezetten azért alakult, hogy a család minden megnyilvánulását kifigurázza.

7-8 éve van egy ilyen Facebook-csoport, amelybe az utálóink gyülekeznek. Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja, mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának

– mondta Rubint Réka a Blikk cikke szerint a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Az edző hozzátette, hogy egészen addig nem érintette meg a dolog, míg a gyermekeik nem kerültek célkeresztbe.

Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők... Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!

– tette hozzá Rubint Réka.

Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy ’Láttam ezt a k * * *át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek’ – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos, az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább

- nyilatkozta Réka.

Forrás: Blikk

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Oké, Réka, igazad van, nem kell eltűrnöd. De Ti pakoljátok ki az életeteket a netre, Ti vállaljátok az ezzel járó felelősséget, és viselitek a következményeket. Nemcsak az a helyes, ha a gyűlöletbeszéd ellen felléptek, hanem az is, ha visszafogottan, átgondoltan jelentek meg a médiában.
Nem kell hirdetni magatokat, nem vagytok guruk, tanítók, bármennyire is szeretnétek ebben a szerepben tetszelegni. Hogy mennyire nem váltatok követésre méltóvá, azt éppen az alázat hiánya, a magamutogatás, ez a nyomuló akarás mutatja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
tetű öcsém...kutya nem foglalkozna veletek..ha nem futtatnád magad...
Nyírfa
Oké, Réka, igazad van, nem kell eltűrnöd. De Ti pakoljátok ki az életeteket a netre, Ti vállaljátok az ezzel járó felelősséget, és viselitek a következményeket. Nemcsak az a helyes, ha a gyűlöletbeszéd ellen felléptek, hanem az is, ha visszafogottan, átgondoltan jelentek meg a médiában.
Nem kell hirdetni magatokat, nem vagytok guruk, tanítók, bármennyire is szeretnétek ebben a szerepben tetszelegni. Hogy mennyire nem váltatok követésre méltóvá, azt éppen az alázat hiánya, a magamutogatás, ez a nyomuló akarás mutatja.
Borsó
Máshol írta erről valaki: “ a csoport 6 ( max 7 ) éves. A legkisebb gyereke pedig 9. Ugyanezt a történetet pedig tizenegy-két éve már kitette az Indexre. “ Akkor át ez is hazugság.
apalord
@RonaGyuri: Az igaz , hogy nem egy szépségek , egyikük se...de mondjuk arról nem tehetnek... de hogy állandósan a médiában szerepelnek, sokszor általuk fizetett, szponzorált riportokban, arról már tehetnek. Nem kellene villogni, mutogatni magukat, szerepelni...és akkor sokkal kevesebb negatív hozzászólás lenne...de a mostani megszólalás is csak arra volt jó , hogy szerepeljen a médiában...
jesz
Ha szabad szólnom kedves asszonyom...csodálkoznak, hogy mennyi szar ember van a világban? ezek bejegyzései a
gyermekeiket nagyon megviselik?...

Hát kérem ön és a férje két kézzel önti a saját fejére a szart...maguk keresik a bajt az állandó posztolással, hogy itt voltunk, meg ott voltunk...bibibú...a lyányunk a spórolt pénzéből megvette élete első autóját...stb...stb...
Ezekkel csak bosszantják az ország kilenc tizedét...

Demcsák, Tüncike, Győzike...mind felháborodtak, hogy ekézik őket, és a gyerekeiket...hát nem véletlenül...a kivagyiság ingerli a jobbérzésű embereket...
Giovanni Alba
Kedveltem Sir Sean Connery-t, mint színészt, de csak mostanában tudtam meg a festőművész felesége nevét.
gina
Miért van úgy felháborodva ez a beteg család, naponta kiteregetik a szennyesüket, kit is érdekel és ha másként reaágálnak az olvasók akkor sirnak. öszinén nem sajnálom ezt a magamutogató idióta családot !!!
gina
@jesz: Nagyon helyes, és igaz amit ir. nem csak a kellemes lájkokat kell elviselni,hanem a nem szép véleményeket is.. csendben kellene maradniuk csak ennyi!!!
Málna
Rengeteg a frusztrált, magányos, sikertelen, kiégett ember. És egyre több a mentálisan beteg is. Gondolom, a saját életüket képtelenek irányítani, és ez a tehetetlenség hozza ki belőlük az állatot.
TollerBela
Aki kirakatban él, annak bizony keserves az élte. Talán hátrébb is lehetne vonulni, most már megvan a branch, az edzőterem reklámját a fiatalok viszik (ha viszik). Nem hiszem, hogy ha a család eltűnik a kétes relevanciájú hírekből, olyan nagy veszteség érné a világot. Nekik meg kifejezetten jót tenne. Szóval, én nem harcolnék a szélmalom ellen ...
szaboria1
Egy dolgot nagyon elfelejt ez a család. Azzal, hogy a gyerekeiket is bevonták a nagy lájkolásba. Ki is nyilatkozta? Lalácska már az instagram lájkolásával pénzt keres. Akkor hány éves is volt csak még 12 a fotók róla már akkor frusztálták az embereket.
Aki Én
Magatoknak generáltátok beteges, ostoba, kirakat életetekkel. A gyerekeiteket pedig ti teszitek ki ennek, mert gyaníthatóan valahol beteg lelkek vagytok.
Yoda69
Kozszereplonek turnie kell az online szivatast is. A helyukben csak egyszeruenk ignoralnam, mint az ide irogato durbincs nevu idiotat is.
Egy korsó hideg barna
Rubint Rella elárulta, összesen hány férfi volt az életében.
Őszintén beszélt magánéletéről Rubint Rella, aki Instagram-sztoriban indított igaz-hamis játékot a követőinek.

Rajongói állításokra több mindent elárult az oldalán: például, hogy nem terhes, és arra is fény derült, hogy soha nem szakított a jelenlegi párjával, Novothny Soma focistával, akivel nyárra tervezik az esküvőjüket. "Soma volt az első férfi az életedben" - írta az igaz-hamis játékban egy rajongó, a felvetésre pedig Rubint Rella nemleges választ adott, és azt is hozzátette, hogy a harmadik - szúrta ki a Bors.
Ha egy család így kommunikál a neten és a bulvárban , akkor miért csodálkoznak?
kokopelli
@Yoda69: Igazad van! Amennyiben valaki nem tudja úgy általánosan megítélni a kommentek értékét,ill.hogy milyen
tudás állhat mögötte,annak nehéz! Mindenki tanult valamit valamilyen szinten,és többé-kevésbé éreznie kell,hogy az
elég-e válaszhoz! A degenerált "durbincs" név már változtatott tulajdonost azonos mély szinten maradva,pI. nem ér-
demes válaszra ! Ő pl. nem válaszol,csak ismétel,ismétel és ismétel,mint a nagyapja, az omio!
Málna
@szaboria1: És ez ok lehet arra, hogy folyamatosan gyalázzák őket, akár a halálukat kívánva?
Málna
Megnéztem a gyalázkodó oldalt, mert nem hittem el, hogy ilyen tényleg van, hogy ebbe emberek energiát fektetnek. És tényleg...Természetesen primitív, gyűlölettől fröcsögő emberek alkotják a csoportot. Az örök rejtély marad számomra, hogy hogy nem szégyellik magukat az ismerőseik előtt..,
cikicakk55
Valamikor olvasgattam a " Blikk" nevű újságot (online) szinte naponta volt róluk valami cikk. Természetesen Ők maguk által kierőszakolt cikkek voltak. Aztán panaszkodtak,hogy a Facebookon mennyire bántják őket. Már csak azért is benéztem a facebookra és alig találtam negatív beszólást. Be is írtam a "Blikkbe," hogy nem olyan sok azért a kritizáló. Akkor tudtam meg,hogy kifejezetten fizetnek moderátorokat,akik törlik azokat a véleményeket,amelyek nem pozitív a számukra. Hová lettek a moderátoraik? megcsömörlöttek? Nem csodálom,attól az öntömjénezéstől amit ezek levágtak,még Teréz anya is kiborult volna. Norbika a fene nagy tudásával,orvosi tanácsival,örüljön,hogy nem börtönbe csücsül,mert nem oszthatná az észt a cukorbetegeknek. Arra viszont nem volt rest,hogy a szívműtétje után " húsevő baktériumot" vizionáljon magának és ecsetelje a szenvedéseit,még a "B" neje egy szál cipőfűzőbe tekerve vonaglott apácska firrsen műtott mellkasán,miközben szegény Norbit ugye ette a húsevő baktérium. Ez a bunkó legalább olvasott volna arról,hogy mi is az? A kórházat lezárták volna,ha ott húsevő baktérium üti fel a fejét,nem,hogy egy egész fotós brigád vakuzhatott volna ott.
jesz
mint már írtam, abba kellene fejezni ezt az ömlengő, öntelt médiaszereplést..pontosan a gyerekek miatt...

Önök azok, akik hülyeséget hülyeségre halmoznak...fenyegetőznek, ledorongolnak mindenkit a tévedhetetlen tudásukkal...

...pedig csak öntik a szart a fejükre...azt viszont minden nap, minden percben...nézzenek tükörbe, vegyenek vissza a gyermekeik érdekében...nagyon kibasznak velük.
Yoda69
@kokopelli: Ez azert van, mert ez egy es ugyanaz a szemely: shikari, omoi, durbincs es meg ki tudja milyen nickeken szerepel(t).
kokopelli
@Yoda69: a fórum "Crem de la creme"-jei!...igaz,hogy a szavatossági idejük kb. '89 -ben már lejárt,de a pultra azért
visszateszik (csempészik) őket!
Lepényleső
...a sértődöttek egy valamivel biztosan tisztában vannak,ez lesz a helye az ingyen reklámjuknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.