Ahogy arról korábban beszámoltunk a helyszínen szigorú biztonsági előkészületek folytak, hogy avatatlan szemek ne lássák a lagzi helyszínét.

Majka keményen védi esküvőjét: "Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!"
Fotó: TV2

Tíz év után a hétvégén házasodik össze az ország egyik legnépszerűbb sztárpárja, Majoros Péter és Majoros Hajnalka. Majka a tőle megszokott módon nem is aprózza el az ünneplést, egyből egy három napos lagzit szervezett szerelmével, akivel mindent megtesznek annak érdekében, hogy életük nagy napjának pillanatait ne örökíthessék meg illetéktelenek – írja a Blikk.hu.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a parkolóban egy elegáns fiatalember, papírral a kezében faggatja az arra járókat, hogy fel vannak-e írva a vendéglistára, aki pedig nem szerepel a névsorban, az már fordulhat is vissza, arról nem is beszélve, hogy a rapper egy külön üzenetet is címzett.

Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!

- mondta a Borsnak Majka, aki a lap cikke szerint beszerzett egy olyan műszert, ami megzavarja, és mozgásképtelenné teszi a közelébe repülő drónokat.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
te húgyagyú cigány, ki a jó ayád kíváncsi az esküvődre..a gyengeelméjűeken kívül...?
balos
Hát a figura is olyan,mint a többi rendszarvűltás után kikelt faszfióka!Azt hiszik,hogy a pénztől már valaki!Pedig azt amit képvisel,azt a Wc-n húzzák le a pisi után!
nezelodo
Te Majka majom, ki az a hülye, akit annyira érdekel a te bulid? Az meg is érdemli a látványt.
simmering73
Kiaf@szt érdekel egy hátrányos helyzetű nímandnak az esküvője?
Nessy
Ha ennyire "félti" az esküvőjét, akkor mi az ördögnek mondta meg, hogy mikor tartja? Hány vendéget hívott? Azok is titoktartási kötelezvényt írnak alá? Mit szégyell? Mentek volna a két tanúval az anyakönyvi hivatalba, és utólag jelentette volna be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.