A hírzárlat miatt egyelőre semmit nem lehet tudni az év legjobban várt esküvőjéről, azonban egy titokzatos informátor most megosztott néhány új részletet. 

Az lehet, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea átvert mindenkit?

Egy a Blikk Rúzsnak nyilatkozó bennfentes érdekes részleteket árult el a közelgő lagzival kapcsolatban, többek között arról, hogy nem biztos, hogy az üzletember és a műsorvezető Dominikán kötik össze az életüket, sőt még csak nem is Tihanyban.

A hírzárlat miatt azonban konkrétumokat még nem lehet tudni. Az sem kizárt, hogy két ceremóniára is sor kerül, az egyikre Dominika fehér homokos partján, a másikra pedig itthon. A bennfentes szerint ez nem lenne meglepő.

„A világraszóló lagzit több száz meghívott társaságában megülik Tokajban valamikor a szüret környékén. Ezzel minden igényt kielégítenének. Lenne elegáns esküvő és hagyományos lagzi is. De hogy őszinte legyek, a teljes igazságot csak ők tudják”

– mondta az informátor. 

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Akkor most már teljesen IS nyugodt vagyok!
Manhattan
Engem nem. Sosem hittem el, hogy ők egy szerelmespár.
Peller Anikó
@Manhattan: Pedig az. Az ígó simán lehet szerelmes az Andiba, Andi mega billiárdasztalba.

Tudod amelyiken vannak a billiárdok.
Borsó
Nem átvertek, hanen megloptak. Nem mindenkit, csak a magyar adófizetőket. Bár Andi voltaképpen nem lopott, ő “csak” passzívan hagyja, hogy Mészáros ráköltse az ellopott közpénzt.
vacsi
'„A világraszóló lagzit több száz meghívott társaságában megülik Tokajban valamikor a szüret környékén. Ezzel minden igényt kielégítenének." - Mitől lenne világraszóló?
Yoda69
Azt hitem mar megvolt a lagzi. Erre a hátralevő fel évre mar teljesen felesleges, mert utána lolo csíkos pizsamát kap 20 évre.
gina
Egy tolvaj és egy ribanc kit érdekel??? van ebben az oszágban pláne a kormányban elég érdekes emberszabású...
Emmersson71
„A világraszóló lagzi..." :D

Egy panamázó banánköztársaság fő-oligarchája elveszi a futottak még kategóriás volt TV bemondót. Ez alapvetően a Föld lakosságának elhanyagolható hányadát érdekli, magyarul: le sem szarják ezt a házasságkötést :P
telegdilaci
@Eladott Ország: Szerintem is,a kutyát nem érdekli ez a két Díszpinty,csak adják vissza a Magyar Néptől ellopott vagyonát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.