Kulcsár Edina új szerelmével nem szeretne tovább bujkálni, megmutatta a férfit.

Kulcsár Edina máris újra szerelmes, elárulta, ki rabolta el a szívét
Fotó: Instagram/G.w.M

Kulcsár Edina hosszú bejegyzésében írt új kapcsolatáról és házassága felbomlásáról.

„Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent!... Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM!

Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.

Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!”

- írta a közösségi oldalon Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina máris újra szerelmes, elárulta, ki rabolta el a szívét
Fotó: MTI Fotó: Deme Dániel

Forrás: tenyek.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Deme Dániel

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Namely: Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!”
Namely
@Pálinkás Pál: ja, mert nekem a maca is ismeretlen :D
simmering73
"Kulcsár Edina új párja, a rapper G. w. M nem volt mindig gazdag, most azonban egyáltalán nem panaszkodhat. Nemrégen 50 millióért vett egy a házat a kislányának, egy ritka Porsche Panamerát pedig magának, amiből ez az egyetlen az országban. Nemrég bevallotta, volt olyan is, hogy egy boltban 5 millió forintot hagyott ott „göncökért”."
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kulcsar-edina-g-w-m-vagyona/01m4ej5?utm_source=related&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-6591657
Ez tetszett meg a fiatalasszonynak.
Eladott Ország
@simmering73: ma, 13:09 ♦ A 25 éves rappernek nem csak aranytorka van, hanem aranyszíve is. Lehet, hogy Marshall Bruce Mathers III művésznevén Eminem amerikai rapper is tőle tanult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.