Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti nemrég jelentették be, hogy elválnak útjaik. A hír bár sokakat megdöbbentett, az igazi meglepetés nem sokkal utána érkezett, Edina közölte rátalált a szerelem Varga Márk, G.w.M személyében. Nemrég a szerelmespár közös interjút adott és elárulták az igazságot a szétdúlt házasságokról. Úgy tűnik azonban ez sem volt elég, Edina besokallt. 

Kulcsár Edinának elege lett
Fotó: RTL

Az elmúlt időszakban több támadás is érte, sokan felháborítónak tartották, hogy a több évig tartó házasságát ilyen hamar lezárta.

Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk ) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá!

- írja bejegyzésében, majd kifejtette:

Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.

Bejegyzésében azt is megjegyezte, mielőtt valaki ítélkezik, járja körbe alaposan a dolgot azelőtt, hogy véleményt formálna. Hangsúlyozta, mindennek két oldala van. Kiemelte, hogy a trágár kommentek íróitól el fog búcsúzni, és a továbbiakban az oldalát csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretné fenntartani. 

Forrás: Instagram
Címlapkép: RTL

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@human: Te aztán nagyon nem vagy képben...
csipetke
Egy kétgyerekes anyának több esze lehetne.Nem gondol se a gyerekeire,se a családjára. Ezzel az új pasival nem fog sokáig tartani a kapcsolata,ez tuti,adok nekik kb félévet.Az ilyen "marhanagy "szerelmeknek,ami miatt két család élete is tönkrement,felőli majd a közvélemény nyomása..
human
@Málna: Miért is? Fejts már ki, mert elég kurta lett a mondatod.
Málna
@human: Ők ezért nemhogy nem fizetnek egy fillért sem, de még keresnek is rajta. Nem keveset. Minden médiamegjelenés növeli a reklámértéküket.
human
@Málna: Ez nem egészen így van. A felfuttatás időszakában ők fizetnek a cikkekért. Most még csak itt tartanak. Ezzel növelik a csatornáik feliratkozóinak számát ami egy idő után folyamatos bevételt biztosít és az úgynevezett népszerűségük révén már műsorokba is meghívják őket ahol már szintén gázsit kaphatnak.
Ez még csak felfuttatás időszaka. Ugyanez volt Palvin Barbara karrierje idején is. Aztán sikeres bulvárribi lett ő is.
Málna
@human: Ez akkor működött így, amikor még nem volt ennyi bulvárfelület a médiában. Ma már a bulvár örül, ha van téma. Edina pedig évek óta celeb, modell és influenszer, rég túl van már a felfutás időszakán. Nem is nagyon volt neki ilyen, hiszen szépségkirálynőként egyből celeb lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.