Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata új fordulóponthoz érkezett: Edina megismerkedett a rapper családjával, akik befogadták, Edina pedig igyekszik megfelelni a roma szokásoknak.

Kulcsár Edinát nem zavarja, hogy nem ülhet üzleti ügyekről beszélő férfiak között

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata új fordulóponthoz érkezett: Edina megismerkedett a rapper családjával, akik befogadták, Edina pedig igyekszik megfelelni a roma szokásoknak.

Mint a Blikk idézi: a családdal kapcsolatban a Borsnak így nyilatkozott a modell:

„Mivel Márknak nagyon összetartó a családja, és fontos neki, hogy a szerettei is jó kapcsolatot ápoljanak a párjával, így hamar sort kerítettünk a találkozásra, és abszolút azt látom, hogy elfogadtak. Én is jól érzem magam közöttük. Úgy érzem, Márk anyukája kifejezetten megkedvelt. Elég sűrűn beszélünk telefonon, még akkor is, ha épp nem a szerelmemmel vagyok. Sokszor csak úgy megkérdezte, hogy vagyok, és valahogy mindig akkor írt, amikor egy picit rosszabb passzban voltam. Ilyenkor mindig sikerült megnyugtatnia. Mintha megérezte volna, mikor kell írnia. Volt szerencsém személyesen is találkozni vele, de egyébként Németországban él, és a távolság ellenére egészen a kisebb dolgoktól a mély, nagy beszélgetésekbe is bele szoktunk menni. Mindketten rajongunk Márkért, így ő mindig közös témánk. Nagyon kedves nő, és csakúgy, mint a fiának, neki is jó az értékrendje, amit imádok bennük”. 

G.w.M családjában a mai napig élnek a roma hagyományok, például hogy nem adhatnak csókot, se szájra puszit egymásnak a gyerekek előtt, illetve, ha leül egy asztalhoz több férfi, akik üzleti dolgokról beszélgetnek, oda nem ülhet nő, de Edinát ez sem zavarja.

„A családtagok körében ez másképp működik. Olyankor mindenki együtt van. A férfiak és a nők egyaránt"

- nyilatkozta az előadó.

Forrás: blikk.hu/borsonline.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Egy aranyásót nem érdekli, honnan a pénz, csak kapja!
Nyírfa
Baj lesz ebből a kapcsolatból, nem kicsi. Már látom, hogyan fog panaszkodni ez a lány, tele lesz vele minden média, hogy őt becsapták, pedig ő beáldozott mindent, a szabadságát, a házasságát, a szívét, a lelkét, és tessék, rútul elbántak vele.
Olyan éretlen emberke, annyira keresi a támaszt, hogy az önállóság, a felnőtt létezés lehetősége egyre távolodik tőle. Ki fogja felnevelni a gyerekeket? Ki fog olyan mintával szolgálni a számukra, amely egészséges emberré kovácsolja őket?
simmering73
Szerintem tudja ő, mi a szokás.

Kulcsár Edina publikálja továbbá, hogy a következő kérdés is beérkezett, állítólagos roma származását firtatva:
„mi igaz abból, hogy van benned cigány vér?”
Íme az egykori szépségkirálynő válasza a fenti kérdésre:
„én eddig nem tudtam róla, és azért, mert sokan azt mondják, még nem biztos, hogy így van, de szerintem abszolút nem számít! Teljesen mindegy, hogy kinek milyen a származása, mert csak az a fontos, hogy ki milyen ember!”
168.hu/szorakozas/kulcsar-edina-cigany-ver-roma-szarmazasu-gwm-gyerekek-valas-2259
Nyírfa
@simmering73: Én azon csodálkozom, hogy valaha is szépségkirálynő lehetett. Az én ízlésem szerint kifejezetten durva vonásokkal rendelkezik, hegyes, ragadozó álla van, és mindezt kihangsúlyozó, vad piros rúzst ken magára. Láttam az egyik műsorban azt a pillanatot, amikor kihirdették a győzelmét, számomra ijesztő volt az arca.
Pipás
Bottal sem nyúlnék ehhez a némberhez.
elmúlt karácsonyok szelleme
Engem viszont qurvára zavar ez a szuká !!!
(mielőtt beszólnál, nem olvasok el róla semmit, merte úgy érzem, egyből leolvadna az agyam, de látom nap, mint nap az újságcímeket, és az is több a soknál)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.