A Honeybeast énekesnője kicsit fel akarta frissíteni a ruhatárát, de azonnal sarkon fordult, amikor az undok eladó emlékeztette, hogy ott csak M-es méretig vannak ruhák. 

"Természetesen nem esett jól a megjegyzés, de nem reagáltam le. Nevettem egy kicsit, majd sarkon fordultam, és már ott sem voltam. A hölgynek is lehetnek gondjai, lehet, hogy rossz napja volt, ezért reagált így. Az viszont igaz, hogy csak M-es méretig voltak ruhák a boltban, ami magát az eladót is kiszolgáltatottá teszi. Szerintem fontos, hogy mindig legyen a készleten olyan ruha, ami nagyobb, hiszen például egy sportoló is sokszor L-es méretet hord, nem kell ahhoz túlsúlyosnak lenni. Az XL-es méret az már necces, de egyébként miért ne hordhatna valaki XL-es méretben is bármit, amiben jól érzi magát? Én nem vagyok ilyen, egy miniszoknyában sajnos nem érzem jól magam, de mi van, hogy ha más igen?”

– mondta el az esetről a Ripost-nak Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia. 

Durván megalázták Hernádi Judit lányát egy ruhaboltban

Fotó: MTI/Sóki Tamás

"Szükség van arra, hogy felhívjuk a figyelmet az elfogadás fontosságára, annak ellenére, hogy 2022-ben gyakorlatilag mindenhol azt látjuk, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Így is hiány van abból, hogy az ember elfogadja a másikat, bármilyen kontextusból is nézzük a kérdést"

- tette hozzá az énekesnő.

Forrás: ripost.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Közölte az eladó, hogy nincs olyan ruci, mint a művésznő szeretne...nem történt semmi...ez a hír csak süketelés, és egy nyamvadt reklám..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
a ripost nyilván fizetett néhány rúgót a csajnak, hogy ezt a közérdekűt megírhassa.
sokanvagyunk
Akkor alázta volna, ha rátukmálja és fel is öltözteti M-esbe.
vacsi
@Emmersson71: Én pl. gyakran veszek ruhát ajándékba a lányaimnak, akik természetesen nem úgy néznek ki, mint én. De attól még bemehetek a boltba?
Ez az eladó egy bunkó tahó volt - az ilyet ott kell hagyni. Mindegy, hogy nézett ki a nő, okosan tette, hogy sarkon fordult.
Emmersson71
@vacsi: Miért ne mehetnél be? Nem mondta senki, hogy X kg felett ki vagy tiltva. csak nincsen M-esnél nagyobb ruha.
Tájékoztatnak, te pedig megköszönöd, majd vagy közlöd, hogy másnak lesz. Esetleg nem reagálva besértődsz, mert képtelen vagy felfogni, hogy nem baszogatnak, hanem segítenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.