A napokban érkezett a hír, miszerint Berki Mazsi veszi át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars idei évadában, miután a szépségkirálynő megtudta, gyermeket vár G.w.M-től.  Mazsi a napokban Bochkor Gábor rádiós műsorában mesélt a felkérésről, és arról, hogy máig kap kéretlen üzeneteket, melyeknek írói azt próbálják megszabni neki, hogyan kellene gyászolnia elhunyt férjét – írja a 24.hu.

Berki Mazsi elárulta, miért nem látogatja Berki sírját
Fotó: TV2

Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítesz valakit, elveszíted a gyermeked édesapját, életed szerelmét, akivel tényleg azt tervezted, hogy leéled az életedet

– mondta a műsorban Berki Mazsi, akinek egyesek szerint egy szobában kellene ülnie és sírnia.

Ilyenkor elgondolkodom, és megkérdezném ezektől az emberektől, hogy te kit veszítettél el? Te tudod, hogy én mit érzek? Hogy a négy fal között mennyit sírok?

Az özvegy azért is sok támadást kapott, mert nem látogatja Berki sírját, ő viszont azt mondja,

egyszerűen képtelen kimenni a temetőbe, és nem is tudja, mikor fog benne megváltozni ez az érzés.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
a temető egy marhaság...elhunytak emléke bennünk él tovább...
Pálinkás Pál
a temető egy marhaság...elhunytak emléke bennünk él tovább...
gina
Ronda kis sarki ribanc, ennyi csak !!!
117
Isten nem a sírokból támasztja fel a halottakat, buta (k)eresztény.

www.youtube.com/watch?v=NujlQS2_t88
vacsi
Gyászolni nem "kell"! Akinek meghal egy szeretett hozzátartozója, rokona, barátja, az gyászol. Nem látványosan, esetleg csak a szívében. De aki nyaralgatni, táncolgatni, egyéb hasonló helyekre mászkál, mondván, hogy ő így gyászol - hát, annak úgysem hiszi el senki, hogy a szívében sajnálja az elhunytat. És azért egy dolgot nem kellene elfelejteni: a gyereke néhány év múlva maga is olvasgatja ezeket a cikkeket - és neki az édesapja az, akit megsem ismerhetett - és az anyja így gyászolja?!
Macskaszem
Ezek a ribik mind úgy gyászolnak, hogy úgy tűnik, mintha örülnének, élik világukat, buliznak, nyaralnak, szexi képeket posztolgatnak, pasiznak, sz@rnak a gyászba, de fel vannak háborodva, ha mások ezt nem mély gyásznak látják. Vajnáné is ilyen típusú mély gyászban leledzik évek óta.
balos
@Macskaszem: Hát elég mélyen benne vannak a "gyászában"!Egyszerre csak egy belépő kéretik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok