Krausz Gábor szerint van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó hazugság és gyűlölet keltés már nem tolerálható. Puzsér Róbert, akit most már úgy tűnik, kollégának is tekinthet, elérte nála, hogy válaszoljon.

Tóth Gabi férjénél betelt a pohár: Puzsért hibáztatja a róluk kialakult kép miatt
Fotó: TV2

Krausz elmondása szerint, hosszú idő után, türelemmel olvasta Puzsér "demagóg, közhelyes álhíreit velük kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron".

A séf elmondása szerint ő Puzsérral ellentétben nem a szavak embere, és a kritikusnak igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmazott.

Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat

- tette hozzá. Mint írja, cáfolhatná tételesen az említett úr kirohanásait, de nem teszi, mert,

akik ismernek bennünket, pontosan tudják, hogy egy szava sem igaz. Szólás-és vélemény szabadság van, amit mi maximálisan tiszteletben tartunk, sőt ki is állunk érte, pontosan tudjuk, hogy mindenki nem kedvelhet bennünket, elfogadjuk a szakmai, építő jellegű kritikát

- fogalmazott, majd hozzátette:

a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik.

Elmondása szerint, mióta együtt vannak a feleségével, albérletben élnek,

spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.

Krausz szerint" minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg".

Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget

- tette fel a kérdést.

Puzsér új könyvével kapcsolatban megjegyezte, "elég lett volna megkérnie arra, hogy promózzam a könyvét, hiszen a kirohanásainak egy része erről szól".

A könyvéhez további sok sikert kívánok, hiszen a konyha mindenkié és magam részéről örülök, ha tovább gazdagodik a magyar gasztrokultúra

- zárta sorait.

Forrás: Instagram

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Tóth Gabi sikeresen lejáratta magát Puzsér nélkül is, ment az neki egyedül is. Ha valaki a képernyőn káromkodik mint egy kocsis, és kis idő múlva ráébred a mélymagyarságára, és vallásosságára, háát, ez azért bűzlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
...göndör (Krausz) gabika !!! fideszes tollból írt kommentedet végigolvasva nem találtam a Dedalon tablettát ...:-((( igy a felénél lehánytalak !!!
nezelodo
Lehet, hogy sokat javítana ennek a párosnak a megítélésén, ha nem tolnák magukat midenütt mások elé, és ha úgy döntenének, hogy ezután átmennek szerénybe, akkor csak annyit látnánk őket tv-ben és a monitorjainkon, mint a Gabikát egykor Tapolcán a templomban. Nem hiányoznának, ahogy a kioktatásuk sem hiányozna a hazafiságról és az Istenhitről.
Pálinkás Pál
@Shikari: mit makogsz büdös román?...tőled senki nem irigyli a lápi csigát...
namihami
Nem tudta, hogy kit vesz el!!?!?!
Gáborkám, pénztártól való távozás után...
gina
Borzssztó egy kis stilusú kokós és egy felkapaszkodott primitiv sarki, kikéri magának hahahahahahah
Rockxy
mejik pohár telt be?
a boros, a pezsgős, vagy...meljik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.