Závodi János és Köves Miklós Pinyó, a Piramis együttes tagjai elmondták, mennyire nehéz megélni a nevetségesen kevés nyugdíjukból.

Nyomorognak a Piramis zenészei: „képtelenség megélni” a nyugdíjukból 

Családi ház árát verték el az éjszakában. Forrás: Pixabay

Mivel ketten együtt 150 évesek, már hivatalosan is nyugdíjasok. Pinyó elárulta, meg tudna-e élni a nyugdíjából:

28 ezerrel indultunk, és ahogy öregedtünk, feltornáztuk magunkat 53 ezerre. Ez a nyugdíj a vicc kategóriába tartozik, képtelenség lenne megélni belőle

– vallotta be a Bestnek

Závodi János így folytatta:

Nekem még ennél is kevesebb, de nem panaszkodunk, volt idő, amikor nagyon jól éltünk, nagyon jól ment. Csak a mának éltünk, nem tettünk félre, nem gondoltunk a jövőre. Ha utánaszámolok, elszórtuk az éjszakában majdnem egy családi ház árát

– jelentette ki a gitáros. A családról is szó esett, hiszen Köves Miklós egyedül nevelte a fiait – írja a Blikk.

Korán kezdtem, az én fiaim már felnőttek. Amikor tizenéves kamaszok voltak, külön mentünk az édesanyjukkal, hogy miért, azt ne firtassuk. A fiúk nálam maradtak, egyedül neveltem fel őket, de nem volt ebből semmi gond, jól vettem az akadályokat. A nagyobbik 40 éves, művész, grafikus, Angliában él, megnősült, már angol és magyar állampolgár is. A kisebb 37 éves, kamionozik, segít a zenekarnak

– mesélte a népszerű dobos.

A hétköznapokat Závodi János másképp tölti, ugyanis náluk még kicsi a gyerek, ezért iskolába, edzésre viszik. A gyermeküknek speciális érzéke van a matekhoz, így el is indítják az iskolájában egy versenyen.

A zenekari tagok lázasan készülnek az április 30-i fellépésükre a Sportarénában, mivel a P. Mobil együttes 50 éves jubileumi koncertjén állnak színpadra. Az Erkel Színházban is fellépnek majd Török Ádámmal.

Forrás: Best, Blikk
Fotó: Pixabay

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""LaFontaine:. A tücsök és a hangya"".
(hogy csak egy feldolgozást említsek)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Még szerencse , hogy a gyerekek támogatják a szülőket, és nem Nagy Feró és társai útját járják. Megmaradnak független zenésznek. Nagy Feró: Hát mittom’ én! Mire észbe kaptam fideszes lettem, csokis lett a szám, és torzsáig nyaltam, szoptam és mMire észbe kaptam Kossuth díjas is lettem, de nincs egy önálló 1,5 órás koncertre való zenei műsorom.
i.imgflip.com/530dwo.jpg
Nagy Feró szerint is benne van a Kossuth díjában, hogy kiáll a fidesz mellett.
Nagy Feró szerint is benne van a Kossuth díjában, hogy kiáll a fidesz mellett. ( a seggből kiáll a szar, Nagy Feró nyalja)
twitter.com/janos_hary/status/1628817079166988288/photo/1
Eladott Ország
@Németh István: ma 17:26 ◘ fidesz birka! Ha nem tetszik takarodjál el az országból a román cigányoddal és politikai prostituált bandájával együtt a ruszkikhoz! Egyuttal tájékoztatlak, hogy a NATO tagja az EU tagországai is, így azok nem tudnak eltakarodni Európából, csak a fidesz nevű bűnszervezet/szekta.
Németh István
@Eladott Ország: @Horizont: megértem az emberek hozzáállását a sajátos dolgokhoz! Még adott esetben azt is, hogy politikai vetületet adnak egy személyses tolvajlás, saját maguknak kárt okozó voltának, mi több ebből egy kormány ellenes attűdöt szerkesztenek! Mind azért mert -> mocskos, aljas ellenségei annak a néptöbbségnek amelyik felmérte és felismerte, hogy kifejezettn jobb és egészségesebb nem a szemkilövő gyilkos majsztó égisze alatt élve, kitenni magukat a folytonos rablásnak! Felismerték és elvárják, hogy a nemzet épűljön, erősödjön a tetves moslékok betartásai ellenére! DE egyre inkább elvárják, hogy a tetves nemzetellenes moslékok kerűljenek felelőségre vonásra!! Na ezért is mondomnyugodtan meg is dögölhetek!
És jegyezzétek meg béke akkor lesz -> ha a moslék aljas usa-nató armada eltakarodik Európából >> tudjátok már harmincnégy országból, három földrészről kiutálták őket - most EURÓPÁBAN mocskoskodnak!! A Bil Ládennek nagyon igaza volt > az usa kiírtandó!!! Aztán az Eu.vezetése akik kiárusítják Európát és bizony moslék korrupt geci szar szemetek takarodjanak a bitófára aszalásilag!
Németh István
A "Piramis" -hoz visszatérve szíveskedjenek elővenni az eldorbézolt suskát, de egész nyugodtan privilegizáltan is feldobhatják a tappancsot! Nagyon kellemetlen halál az éh-halál, de kiérdemesültek rá!
És nyilván ők is tudjákhogy résztvétért ácsingózniuk aljas dolog! És azt is felmérték, hogy az usa-nató moslék armada nekünk nagyon sok pénzbe kerül ahonvédséünk újraépítésével együtt tehát azok is csak menjenek - takarodjanak Európából és az Eu. moslék vezetése a belső hazaáruló gecikkel akik eszközei ez Eu. aljas bandájának takarodjanak a bitófára akasztásilag, aszalódni!
ponyemály?
ómió
@Fenyöfa58: Így megviseli efftársi fajkreténségedet, ha a valósággal találkozik!? Akkor, a Böszmeánuszt is ezért választottad efftársi menhelyedül? Vagy az efftársi elmebajodat tudod ott így "szinten tartani"?
Yoda69
@Németh István: Neked nagyon az agyad helyére ment a propaganda jóember.
A NATO védelmi szervezet, soha nem támadott meg egyetlen országot sem.
Ha ennyire zavar a jelenlétük, akkor tényleg jobb, ha elhúzol a ruszkikhoz élni, mert a NATO marad es az Unió is marad ott, ahol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.