A Pepco egyik vásárlója úgy kiakadt a bolthálózatra, hogy reklamáló levelet írt a sajtónak.

Kiakasztotta a magyar vásárlókat a Pepco trükközése

Ez itt pont egy másik dinó. Forrás: Pepco

B. János levelét a Promotions.hu hozta le. Elöljáróban leírták, hogy olvasójuknak a Pepco egy játékkal okozott kellemetlenséget. A termék dobozán négyféle változat szerepel, de akármennyire is próbálja felkutatni őket, a boltokban csak hármat talál belőlük. Az üzletekben kapott tájékoztatás alapján már az is felmerült benne, hogy a Pepco nem is forgalmazza a negyediket, ami kellemetlen, főleg, ha egy gyűjtő jön rá.

Kedves Promotions.hu!

Láttam, hogy várják az olvasói leveleket, ha valaki problémát tapasztal az üzletekben, ezért gondoltam írok. A Pepcóról van szó, az elmúlt hetekben eléggé felhúzott engem. Pár hete kezdődött a dolog, mikor a feleségemmel betértünk az egyik Pepcóba, és amíg az asszony a dekorcuccokat nézegette, én jobb híján betévedtem a játékokhoz. Mivel imádon a Jurassic Parkot, meg is ütötte a szemem egy menő T-Rex 3D puzzle, ami ráadásul National Geographic márkájú, és csak 2300 Ft. Gondoltam munka utáni kis kikapcsolódásnak jó lesz összerakni.

Marha igényes kis cucc, nagyon jól néz ki összerakva, a dobozán pedig láttam, hogy a T-Rex mellett van belőle még Velociraptor, Triceratops és Stegosaurus is. Nem sokkal később visszamentem a boltba, hogy megvegyem azokat is. Találtam is az utóbbi kettőből, de a Velociraptorból nem.

Megkérdeztem az egyik dolgozót, nem volt belőle, ezért elhatároztam, hogy felkutatom a Velociraptort, hogy teljes legyen a kollekció. 3 vidéki és 7 budapesti Pepcóban is voltam az elmúlt hetekben, és sehol nincs belőle,

egyik dolgozó sem tud róla semmit. Pedig volt olyan üzlet, ahol akkor bontották ki a dobozt, és még úgy se volt Velociraptor. Rákeresni meg nem tudtak, mivel mindegyik dinós 3D puzzle egy termékkódon van, megkülönböztetés nélkül...

Vagyis egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába szerepel a dobozokon a 4 dínó, összesen csak 3-at forgalmaz a Pepco, ez pedig rohadt frusztráló, mert így nem lesz meg a teljes kollekció. Értem én, hogy ez nem egy hatalmas probléma, de akkor is kellemetlen, ráadásul mi van, ha egy kisgyerek szeretné mindet megszerezni magának? Félreértés ne essék, így is tök jó az a 3 darab dínós 3D puzzle, főleg ilyen olcsón, de úgy lenne az igazi, ha mind a 4 meglenne, ha már a dobozán rajta van.

És nem én vagyok az egyetlen, aki vadássza a Velociraptort, többen is vagyunk, akiknek már csak az hiányzik... És mások nem ennyire higgadtak, mint én...”

– írta B. János.

Forrás: Promotions
Fotó: Pepco

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@namihami: Pont ugyanez jutott eszembe nekem is...
Terminátor
@Qqberci: Van egy felesleges O1G puzzlém.
Nem fogadod el a velociraptor helyett?
simmering73
@Pálinkás Pál: Vagy a kis tehén vagy a mamatöcskölő csillepecér durbincs. Ezek ilyen kretének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.