Baló György egy házban él frissen megválasztott EU-képviselő feleségével, ám - a Kiskegyed információi szerint - külön emeleten. A televíziósról köztudott, hogy liberális elvekkel szimpatizál, addig a felesége szélsőjobbos politikusként robbant a köztudatba. Hogyan élhet együtt ez a két ember?

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@ophisz: Csak az egyenlő súlyú média sztárságot próbáltam jelölni.
Természetesen szóba jöhet még a Molnár Anikó, a Kelemen Annácska, hogy csak a jobbakat említsem!
Nem én tehetek róla, hogy ilyen a választék!! :)
Geroner
@marlin: Ha majd a Kelemen Annácskád is letett annyi diplomát mint Morvai s elért annyi sikeres dolgot mint ő akkor emlitheted őket egy lapon sztem.
Addig meg fogalmazzátok meg újból és újból választási plakátotokat hogy szted meg Magyarország a zsidóké bocs meg a melegeké. S ezt majd bújtassátok szép s tetszetős köntösbe.
Csak hát baj van babám.
MÁR SENKI NEM HISZ NEKTEK!!!!!
S gyengécske érveiteknek.
zia
@mindenlében2kanál: A gyerekeknek mindkét szülőre szükségük van, és én nem mondanám, Morvairól, hogy hebehurgya, és feltűnési viszketegségben szenved.
Nyilván meggondolták, megbeszélték mi a legjobb megoldás a gyerekeknek.
marlin
@Geroner: Ugyan én nem akartam lemenni a ti szintetekre, de hasonlíthatom a "hölgyet" a Csicsolinához is, hiszen ő már volt képviselő is!!
És még egy veled ellentétben én a lányokat szeretem!!
1951
Természetesen abból semmi sem igaz,hogy Balóék külön élnek ez
csupán a sajtó által kitalált történet.Nyilván foglalkozásukból adódóan van olyan élethelyzet, mely azt a látszatot kelti,mintha valóban külön élnének, de úgy látszik növelni kell az eladott példányszámot és ennek érdekében nyilván semmi sem drága.
Az olvasó meg amilyen naív, még el is hiszi.
Geroner
@marlin: Marlin talán azt akartad mondani hogy ami szintükre felküzdenéd magad?
Lehet sok mindenben újat mutatnál nekem, de valahogy nem bírom szenvedni azokat az embereket akik (S itt nem elsősorban rád értem mert nem ismerlek) azokat akik leszarják Magyarországot akik nem képesek belátni hogy nyelvében él a nemzet, hogy össze kell tartani, akik széthúznak felejtik az erkölcsöt akik elfelejtették honnan jönnek s hová tartanak mert nincs fogásuk az életen csak a pénz maradt nekik. Ezért nem szent semmi sem. Sajnálom őket, s remélem, hogy megváltoznak. Akik elhiszik a sok szart amit önt a tv akik bután bólogatnak akkor s elhiszik hogy az ő érdekében történnek itt a dolgok. Nem értem őket nem bírom megérteni mi az ami miatt hisznek még itt ebben ami most folyik. Nem fogjuk egymást megérteni marlin azt hiszem. Te pl nem fogod megérteni azt bennem sose hogy én meghalnék ezért az Országért, hogy bízok s teszek azért hogy egységes legyen a nemzet. Teszek a magam módján, még ha le is néznek mégha szélsőségesnek mondanak akkor is. Nem vagyok az csak azt látom( sajnos nekem nem nehéz látnom) hogy baj van. Azon csodálkozom hogy más ezt miért nem látja? Miért intenek le és be? Miért gondolják hogy egy erkölcsi megújulásban baja lesz az országnak? Miért nem tettek a problémák ellen eddig semmit sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.