Őrületesen fel tudnak idegesíteni az otthon szülést pártolók, mert a kórházi szülést minden esetben valami ördögtől való dolognak írják le, ahol hárman könyökölnek a kismamára, és fogóval rángatják ki belőle a gyereket. Kérem szépem, lehet gyönyörűen szülni kórházban is!

Forrás: latte.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Amíg egy gyermek felnő, rengeteg veszélynek van kitéve. Nem tartom, normálisnak, hogy a csöppséget saját anyja tegye ki életének első perceiben, ártalomnak, ami megfelelő tárgyi feltételekkel rendelkező kórházban, szakemberekkel, kivédhető.
Evikati
@zia: egyetértek veled. Én otthon születtem, bábaasszonynál. Anyám majdnem meghalt. Ez nagyon régen volt, a lehetőségek ma már adottak. Két szülésemnél a kórházakban semmi probléma nem volt. Maximálisan elégedettek voltunk mindenkivel. Igaz, ez sem tegnap volt:-) Ez az otthonszülés valami hóbort mostanában. Örülni kellene, hogy - sok esetben - , az orvostudomány fejlődésével, a modern eszközök használatával és a higiéniával kisgyermekek és anyák egészségét, életét mentik meg.
Diamont Frost
Ez egy új divat.... egy életveszélyes divat.Amig minden természetes úton, komplikáció nélkül zajlik, addig "elméletileg" bárhol lehet szülni, DE ha gond van..... és az percek alatt kialakulhat.... akkor csak egy jól felszerelt kórház, műtő jelenti az életet, anyának és babának egyaránt!
Kockáztatni egy kis élet jövőjét azért,hogy lehessen "dicsekedni" Geréb Ágnes-sel.......hát..... ezt, aki már elvesztette gyermekét.... bizonyára nagyon - nagyon megbánta!
Amikor nekem születtek a gyermekeim,még nem volt efféle "hóbort"------ de , ha nem kaptam volna gyorsan segitséget,----- valószinű már nem élnék, vagy elvesztettem volna a fiamat!
@Bigyobogyó
Sok örömet kivánok a gyermekedhez!
bogyó
@Renrol: igaz,hogy nekem is van 3 gyermekem és semmi pénzért nem szültem volna otthon,de a cikket nem én írtam:)
azért köszi és viszont:)
kiwi
mindenkivel teljesen egyetértek, az otthonszülés szerintem a legnagyobb felelőtlenség a világon. az anya "kényelméért" kockáztatni a gyermek életét... ezen menetrendszerűen felidegesítem magam.

én értem, hogy ez az otthonszülési vágy tiltakozás a sokszor rideg és olykor felelőtlen kórházi bánásmód ellen, de nem így kell tiltakozni, a gyerek életét kockáztatva. vonuljanak ki az utcára, akiknek nem tetszik a kórházi légkör, tömörödjenek civil szervezetekbe, próbálják otthonosabbá tenni a kórházakat jogi úton, rúgassák ki a felelőtlen, érdektelen orvosokat. de a gyereknek adjanak meg MINDEN lehetőséget arra, hogy egészséges legyen. ha egyszer a kórházak vannak felszerelve életmentő műszerekkel, akkor válasszanak olyan kórházat, ahol nincsenek barbár körülmények és olyan orvost, akiben megbíznak. nagyon sok kórházban megértik már az egyéni igényeket. tessék olyat választani. a mindenségit neki.

a gyerekünk ÉLETHEZ VALÓ JOGÁT sértjük meg, ha nem azt a helyet választjuk a születéshez, ahol a legnagyobb a túléséli esélye. szerintem.
Diamont Frost
@kiwi
Teljes mértékben igazad van... ma már megválasztható a kórház is , az orvos is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.