A tudomány eddigi állása szerint az Afrikából származó sötét bőrű ember azért fehéredett ki, mert egyoldalú, gabona alapú táplálkozása révén D-vitaminhiányban szenvedett. Csak a világos bőr teszi ugyanis lehetővé, hogy a nap UV-B sugárzása olyan mélyre hatoljon, hogy a szervezet maga is képes legyen előállítani a létfontosságú vitamint. Ezt az elméletet cáfolta most meg egy dél-afrikai kutató.

Forrás: medizona.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Fehér bőrű vagyok, de időnként tudom magam produkálni, vörös leszek a méregtől, lila ha összevernek, zöld amikor kezdek gyógyulni, sárga az irigységtől, végül fekete, mielőtt az urnába raknának. Tehát mielőtt meghalok a szivárvány minden színében pompázom.:-))))))
Vera1944
Renrol
Azok valami kénes dolgot ehettek......
Diamont Frost
@Vera1944
Valami "okostojás" cikkében azt olvastam, hogy a kinaiak az UFO-k leszármazottai
azért vannak olyan sokan.....:)
menasagh
Az úgy volt, hogy Mari is megszült és a gyerek fekete lett....kérdezgették a szomszédok mitől fekete a gyerek mire Mari, hát tudják nem volt tejem és bivalytejjel etettem a kicsit....:)
anka
.........- mi nem logtunk a füstön!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.