Egy szekszárdi férfi volt a H1N1 vírus második magyar áldozata. A férfi hozzátartozói jelenleg is betegek, de őket nem ez a vírus támadta meg. Most az áldozat tágabb környezetében vizsgálják, hogy valaki elkapta-e a betegséget.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
minden járvány igy kezdődik :( reménykedjünk egy gyors orvosi csodában. Tudom durva, de minél félelmetesebb egy betegség valakik annál nagyobb hasznot szakítanak ...
Más fórumokon finoman céloznak a mostani vírus talán nem teljesen profit érdektelen és a terjedés/ vakcina kapcsolat. Mostani gazdasági világban csak egy dolog ami biztos az ami mentesít a haláltol, aki teheti az venni fogja aki meg nem nagyon van rá az is venni fogja( más nem a gyerekeinek )
bigyibogyo
@adsl70: tiszti foorvos tegnapi nyiélatkozataban oylat mondott,h nem igazan a h1n1 a veszelyes, hanema szovodmenye. amiben a fenti ff is meghalt.
a hype lehet telleg profit kerdese, es a ketkedes is hoax. neten eleg nehez ezt eldonteni. minden esetre pletykat en is hallottam, de alatamasztva semmi sem volt.
adsl70
@bigyibogyo: ahha ha neked kell mondjuk valami vásárlás és mondjuk az oltóanyag amiről tudod esetleg hírekből tudható az aki nem oltja magát azt már a szövődmény kialakulása után nem lehet gyógyítani.. te nem adatnád be magadnak és a kedves közeli családtagoknak? Jó persze az anyós kivételével :-D
ariel
Milyen vicces, hogy nem azt állapította meg a boncolás, hogy az apa az agyonhajtott, agyonidegeskedett, létbizonytalanság ölte meg, hogy a családját mivel és hogyan tudja biztonságba helyezni a jelenlegi antiszociális és kilátástalan élethelyzetben.
Azt hiszem, ez a betegség sokkal több embernek ismerős, mint az anyagi haszonszerzésből előállított röfi influenza és bizonytalan de jól jövedelmező védőoltása. Mi több a korcs társadalom és gazdaságpolitikának a szövődményei is veszélyesebbek.
Aki félti szeretteit, gyermekeit az messzire elkerüli az orvost is és a védőoltását is.
cinti
Rövid leszek, már ezzel kapcs.cikkekhez is uez.-t a hsz-t irtam,, én nem és gyermekeimnek sem adatom be. Mindenki el tudja dönteni , megteszi,avagy nem!!!
Smary36
Teljesen eggyetértek,abban,hogy ez a hatalmas "mübalhé",csupán óriási haszon érdekében dörgedez.Emlékezzünk a pár éve riogató madárinfluenzára.
Sokan nem tudják az egyébként oltással bevitt egyéb veszélyeket.PLD.az oltóanyag tartósitására szolgáló anyag genetikailag kárositja a következő generációt.S hány oltáson van már tul egy 1940 után született ember?...
Nem beszélve az oltási szövödményről....,arról pláne,hogy igazság szerint mennyi időnek kellene eltelnie az előállitás és az alkalmazás között....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.