"Egy pártok és határok felett álló önvédelmi szövetség" - olvashatjuk a szervezet weboldalán. A lakosság egy része mégis a Jobbik hadseregeként gondol rá, ezért sikerült elérni a jogerős föloszlatását. Kettős imázsának köszönhetően az immáron nem hivatalos szerveződés a sajtó egyik kedvenc témája lett...

Forrás: Bulváros
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Mit ne mondjak, mint pártoktól távol álló, a cikk utolsó mondata a lényeg számomra. Tudniillik nekem teljesen mindegy ki csinál végre rendet, ebben a velejéig el@urt országban. Már, hogy idézzek csupán.
messzelato
Amíg nem békés embereket támadnak mint a kisebbség addig mentőosztag.Mert eddig ahol megjelentek segítettek.Egy dolgot figyeljetek meg minden hírnél!Amíg nincs a gárda közelében rendőr vagy cigányhorda addig minden esetben békés minden,ahogy egyik másik vagy mindkettő jelen van és nekiállnak zaklatni a gárdát,természetes hogy áll a bál.És valahogy az istenadta nép érdekes módon mindig a gárda mellett áll és nem a rendőrök vagy a cigányok pártját fogják.VAJON MIÉRT???Gondolkozzatok el ezen.
bigyibogyo
@messzelato: hol segitettek? szaboria, en nem eleg?
1 remlik a sok balhe kozt, amitvoa is emleget.
messzelato
@bigyibogyo: Látod látod te is csak egy oldalról figyeled a média és internet világát.
Szem kinyit és figyelj!:www.videoplayer.hu/videos/play/383706
www.videoplayer.hu/videos/play/382147
www.youtube.com/watch?v=UuWMi00adTs&feature=related
www.youtube.com/watch?v=i-db40bU0EI
amiről nics videó az a szegény családoknak pl. a pesti kenyér osztás és ilyenek.

és most mond hogy nem segít!Hányrendőrt láttál a jégkárban segíteni?Még a politikusok is csak ígérték hogy segítenek.Szinte senki semmit nem kapot,ha igen az is visszatérítendő volt.Attól hogy valamiről nem tudsz az nem azt jelenti hogy nincs is!!!!Jó reggelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.