Koporsóban tért magához egy halottnak elkönyvelt férfi Lengyelországban. Még időben dörömbölt.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bailey
@bosszants: Inkább nem zaklatom őt :) Mondjuk leginkább arra lettem volna kíváncsi,hogy miért volt ilyen hülye a nő,hogy levetkőzött öngyilkos akart lenni,vagy mi? Dehát már tökimindegy,ígyi-úgyis meghalt szegény,és csak ő tudja,hogy miért...de nem értem ezeket az embereket.
sza
Kis városom régi temetőjét ahol több száz éves sírok is vannak, elkezdték felszámolni mert kell a hely . Azt mondják el se tudjuk képzelni hány csontváz van összegömbölyödve , oldalra fordulva... Borzalmas lehet koporsóban a föld alatt meghalni...
Bailey
@sziráki ágnes: Tényleg borzasztó lehet :/ Mikor önmagukhoz térnek,szerintem megfulladnak a koporsóban.Alaposabban meg kéne vizsgálni a "halottakat",hogy ilyen ne forduljon elő...
sza
@Bailey: Ezek régi sírok voltak! Akkor még háznál ravataloztak , és rendszerint másnap temettek is. De tényleg borzalom lehet így meghalni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.