Bayer Zsolt blogján reagált arra az interjúra, amit Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó adott a HVG-nek a héten. Ebben Mihajlo Podoljak azt mondta, Orbán azonnal letérdelne, ha Oroszország ezt követelné tőle. Bayer Zsolt szerint van, aki már régen térdel.

Bayer Zsolt bevédte Orbánt: "A Podolják nevű ukrán f@sz már régen térdel, nagyra van tátva a szája, és a CIA áll előtte"

Fotó: Hír TV

Orbán valamiért közvetlenül érdekelt abban, hogy Putyin hatalomban maradjon

- mondta a HVG-nek adott interjújában Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó. Mihajlo Podoljak hozzátette:

Nagyon károsnak tartjuk a magyar miniszterelnök megnyilvánulásait. Nem érti, mi történik a világban és különösen a most is zajló háborúban. Ennek az a következménye, hogy nyilatkozataival rombolja a közös európai értékeket. Ez Ukrajna szempontjából egyáltalán nem fontos, hiszen Orbán semmiképpen sem tekinthető globális politikai szereplőnek, így nincs hatása a nemzetközi politikai folyamatokra és szabályokra. Orbán egy lokális politikus, aki nem tesz mást, mint szóról szóra megismétli az orosz propagandaszövegeket. Ezzel közvetlen kárt okoz Magyarországnak. Nem értem, hogy miért teszi, amikor hallgathatna is

Erre reagált blogjában a fideszes publicista. Bayer Zsolt azt írta,

Van, aki már régen térdel. Például a Podolják nevű ukrán fasz. Ő már régen térdel, nagyra van tátva a szája, és a CIA áll előtte...

Podolják szerint Orbán valamiért, akár személyes megfontolásból, közvetlenül érdekelt abban, hogy Putyin hatalomban maradjon. „Ukrajna azért harcol, hogy szabad maradhasson, afelől viszont

szemernyi kételyem sincs, hogy Orbán azonnal letérdelne, ha Oroszország ezt követelné tőle.

A felvetésre, hogy a magyar kormány szerint a 2017-es ukrán oktatási törvény csorbította a kárpátaljai magyar kisebbség jogait, Podoljak közölte: „Ukrajna egyetlen kisebbség jogait sem sérti meg, soknemzetiségű állam vagyunk. Vannak persze az államiság alapjait érintő alapvető szabályok. Ha szükség van párbeszédre, akkor azt le kell folytatni, de szerintem nem nehéz megoldást találni”.

Volodimir Zelenszkij tanácsadója beszélt arról is, hogy az ukrán támadás a vezérkar által meghatározott menetrend szerint zajlik. Kifejtette, „a hosszú front több szakaszán – délen Zaporizzsjában, illetve keleten Donyeck térségében – egyszerre folytatunk hadműveleteket. Valamennyi irányban előrehaladtunk, és szakaszolni sem lehet a műveletet, hiszen fokozatosan növeljük mindkét erőfeszítés intenzitását: az oroszok által elaknásított területek megtisztítását és a védelmi vonalaik mögé való benyomulást”.

Közölte azt is, hogy a békéről nincs kivel tárgyalni, mert „Oroszországban már nincs olyan politikai vezetés, amely szavatolhatná bármilyen vállalt kötelezettség betartását”.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Zsóti homoerotikus fantáziája gyanúsa sokszor jön felszínre. Lehet inkább Zsófinak kellene szólítani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Zsóti homoerotikus fantáziája gyanúsa sokszor jön felszínre. Lehet inkább Zsófinak kellene szólítani?
Nessy
Másoknál olyan éles szemmel figyelnek a szövegre, különösen a kisdedek védelmében! Bayer mocskos, trágár , néha homoerotikus megszólalásai nem zavarják a fenemód erkölcsös, mimóza lelküket? Ezt az emberszabású egyedet, még a részeg kocsisok is kipofoznák a kocsmából !
gina
Te sz@rszájú retek, neked még fa,,,,, od sincs te proli kis tetü, a stilus jellemzö bunkó 1 Bites fidesz moslék
Peller Anikó
A bauer nevű toplák fasz már régen térdel, nagyra van tátva a szája, és a vitya áll. Ellőtte.
Eladott Ország
Podoljak: "szemernyi kételyem sincs, hogy Orbán azonnal letérdelne, ha Oroszország ezt követelné tőle." Putyin már réges régen letérdeltette ezt a csicskát! ( Az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója)
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1687207567049826304/photo/1
Orbán és Putyin ... mélytorkos barátsága
twitter.com/KandiHatami/status/1639142536504590337/photo/1
Orbánt Putyin lovagolja
twitter.com/Freddo69024375/status/1639166579412987904/photo/1
1956 – 2022 ’56-os lyukas zászló meggyalázása
twitter.com/Tinta19689015/status/1639056556904833029/photo/1
Eladott Ország
Behódolt Magyarország ..."Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik."...
pbs.twimg.com/media/Fw60UfsXsAYrgSI?format=webp&name=small
Oroszpártiak. Putyin szolgái azonnali tűzszünetet és békét követelnek, mert az csak azt jelentené, Putyin megtarthat minden megszállt területet. Ha már van 'háborúpártiak' plakát az értelmileg visszamaradottaknak, legyen egy realisztikus plakát is.
twitter.com/Skorpiooh/status/1670432070303113218/photo/1
justhpeter
Bayer Zsófinak piszkálja a csőrét hogy Podoljaknak igaza van.
Sámannus
Bazdmeg az összes kutyát te szarjabkó, ki sopta le putyint a háború előtt, hogy béke legyen? Hát a te csüngőhasú agyhalottad.
izéke
Hahó indexes pojácák,most nem rohantok bayerhez számonkérni a tahóságát? Fidkányok!
Sámannus
@Maccska: Azé ha nem akrják valószínű, hogy mégsem, a legjobb példája a szabadságharcuk a muszkák ellen. Mert a muszka csak lop és leigáz. Attól még a CIA sem árthat nekik többet.
Sámannus
@Maccska: A történelmet is tanulmányozni kell ha az igazságot keresed. Az oroszok velünk is elbántak, nem is egyszer, de az ukránok hatalmas éhinséget is elszenvedtek az orosz uralom alatt. A muszka a helikoptereit sem tudja legyártani az ukránok nélkül. Az egyetlen anyahajójukat is ellopták az ukránoktól, nem megvásárolták. Szerencsére az is tönkre ment a kezük alatt. A világ rajtuk röhög amikor hadba inulnak vele.
Egyébként a keleteurópai országok egyik jellemzője a vezetők korrupciója, ami ugyi mindenhol igaz. Putyin ezért sem tudja a háború során képesséegeit fejlesyzteni. Hazugságokkal má teli a padlás.
justhpeter
@Maccska: Az elvakultság kezdi Orbanisztánt eluralni. Mindenért mást kell okolni. Az érvelésetek annyira hamis, hogy már csak ti nem röhögtök rajta, a világ többi rész igen.
Lassan kiderül, hogy már nem csak Németotszág nincs a söpredék médiában, hanem Ukrajna sincs.
Ahogy megy az idő előre kezd elveszni az ukrajnai magyar nyelvtörvény-lázadás és ahogy Zelenszkíj egyre közelebb kerül a magyarokhoz, úgy fogy az itthoni demagóg érvkészlet.
Ahogy nő az eus pénzekre várakozás ideje, egyre nő a kormányoldal veszettsége, a NER-lovagok siránkozása az elmaradó hűbér miatt.
Amennyire kilóg a lóláb a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe csuhája alól, annál több beutaló kell a grazi szakrendelőbe feltöltésre.
Amennyire harsány volt az ország elfoglalása, annyira csendes lesz a bukásotok utáni elsunnyogása mindazoknak, akik nem a Csillagban végzik.
ómió
Az esetjellemzésed, Zsolti, igen szemléletes!
teuton
@Maccska: Az oroszok mit nyertek ezzel a haboruval? Több 1000 milliard dollar veszteseg, több 100ezer halott, Oroszorszag a törtenelem szegyenpadjara kerül, Putyin es a többi haborus bünös pedig vagy megrohad vagy börtönben rohad meg... Ukrajna minden orszagtol tamogatast es segitseget kap, penzben, fegyverben, politikailag...
infinity
@teuton: Sokan azt felejtik el, hogy Putin mennyi orosz fiatalnak (aki előtt még ott ált az egész élet), férjnek, apának az életét áldozta fel a maga őrületéért, egy értelmetlen háborúért!
laja70
A Bayer nevű f@sz már régen térdel, nagyra van tátva a szája, és Orbán áll előtte.
AMORÁLISOK
zsiga bajjer zsiga láttunk ám te is tátott szájjal ott térdeltél nyelted köpted a slukkot. Irigy egy senkiházi lettél.
qunta
@justhpeter: podolják még életében nem mondott igazat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.