Menczer Tamás szerint a dollárbaloldalnak és a dollármédiának csak a lóvé a fontos. 

A dollárbaloldalnak és a dollármédiának csak a lóvé a fontos – fogalmazott a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldali kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton közösségi oldalán.

Menczer Tamás tombol: "A baloldal hagyná, hogy megfagyjunk!"

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Menczer Tamás a bejegyzésben azt írta:

a "dollárosok" folyamatosan azt hazudják, hogy az Oroszországgal kötött gázszerződés szükségtelen és drága.

Arról, hogy "Gyurcsány úr új csodafegyvere", Kocsis-Cake Olivio azt mondta, hogy az orosz gázt el kell zárni, az államtitkár úgy vélekedett:

a baloldal hagyná, hogy megfagyjunk

Rámutatott: a magyarországi éves gázfelhasználás 85 százaléka orosz gáz, és ez a mennyiség belátható időn belül nem pótolható. Vagyis orosz gáz nélkül Magyarország megfagy, a lakásokban nincs fűtés, az ipar leáll, a munkahelyek megszűnnek – sorolta.

Az orosz gáz tehát az ellátásbiztonságot, energiabiztonságot jelenti – emelte ki Menczer Tamás.

Az államtitkár "elképesztő felismerésnek" nevezte "a dollárbaloldal és a dollármédia" állítását arról, hogy a gáz drága. Hozzátette:

a gáz azért drága, mert van egy háború és van egy káros brüsszeli szankciós politika, amely az orosz energiaforrásokat kiszorítja Európából.

Úgy fogalmazott: ha a baloldal valóban radikális árcsökkenést akar, álljon a béke mellé, és lépjen fel a káros szankciók ellen, ahogy az Orbán-kormány teszi. Sajnos a baloldal ezzel szemben háborúpárti – fűzte hozzá.

Menczer Tamás fontosnak nevezte, hogy az oroszokkal kötött megállapodás fényévekkel kedvezőbb annál a szerződésnél, amelyet korábban a baloldal kötött. Tehát, ha "a baloldali kollégák" rossz megállapodást akarnak látni, vegyék kezükbe azt, amelyet ők kötöttek az oroszokkal – jegyezte meg.

Tévedésnek és hazugságnak nevezte azt az állítást, hogy Magyarország az oroszoktól vásárol gázt, "ha a fene fenét eszik is". Ezzel szemben a baloldal volt az, aki csak az oroszoktól vett gázt – közölte az államtitkár.

Tájékoztatása szerint a baloldal idején ugyanis csak az oroszokkal volt hosszú távú megállapodása Magyarországnak, most azonban van Horvátországban a Shellel is.

A "balosok" idején semmilyen, gázbeszerzéshez szükséges infrastruktúra nem volt, most viszont bármilyen irányból képes az ország gázt vásárolni. Van is már megállapodás Azerbajdzsánnal, és vizsgálják a további, katari, törökországi, romániai lehetőségeket is

– írta a bejegyzésben.

Menczer Tamás összegzésként hangsúlyozta: az orosz gáz a biztonságot jelenti, és aki árcsökkenést akar, álljon a béke mellé. "A baloldal hazudik – de ebben semmi új nincsen" – zárta sorait az államtitkár.

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Mondja ezt egy tolvaj Fasiszta, aki csak LOPNI tud a közösből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Mondja ezt egy tolvaj Fasiszta, aki csak LOPNI tud a közösből.
Béla333
Figyelmesen elolvastátok kedves önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyar maffiahívő honfitársak?
Aztán szeretném holnap a bevásárlásom során a boltba viszont hallani, hogy miért Gyurcsány és az ellenzék a hibás az Unió legmagasabb inflációjáért, a rekord magas államadósságér, az elmaradó Uniós pénzekért, az ország folyamatos lecsúszásáért (hogy már csak Bulgária van mögöttünk, mindenki más előttünk!)!
És ez a Menczert megválasztották Szél Bernadett ellenében... Elképesztő, hogy ennyire hülyék az emberek, de akkor nincs mit csodálkozni, hogy az van, ami!
Erre szavaztak a hülyemagyarok, hát ez van!
Eladott Ország
Tatárjárás; Mohács; Trianon; fideszdúlás. Rusnya állat, mármint ez a Menczer Tamás nevű féreg.
uploads.disquscdn.com/images/9a6af308b01f312a545a45a030a75553110d35dd69935e1462bbb49d7f5a839e.gif?w=800&h=640
Így, érthetőbb a menczertomi’ szervilis seggnyalása. Nem tudok dönteni, hogy a párt/szekta primitívebb vagy a szavazói. Erős verseny az 7 szentség. Valahogy össze kellene hozni egy népszavazást. Ne lehessen képviselő, államtitkár, miniszter, vagy helyettes 40 és IQ alatt. Sportriporter? Azért Vitray Tamás, Knézy Jenő értelmes volt. Igaz nem is voltak fideszesek. Menczer sportriporternek sem volt jó. Menczernek nem erőssége a logika, ami különösen alkalmassá teszi a fideszes kormányzati pozícióra.
img.ifunny.co/images/a4e100cd16f72b845e6a5625273ae661d54cc3154202408c7b9951f6e10a88c3_1.mp4
Eladott Ország
Mekkora bugris $€ggvégi majom ez a Menczer nertárs! Hiába csüng a főnije ánuszán, igyekezete csak arra elég, hogy hülyét csináljon magából és Petike miniszterkéből is! A szemlélők csak azt látják, hogy nincs annyi esze Szíjjaskának, hogy megvédje magát, ezért felbéreli az ovis társ Tom(p)ikát is, hogy ketten már ügyesebben hazudjanak! Ilyen az, amikor az ember imádkozik, hogy a hülyék érvélésétől mentsen meg az ég! Ez a kis pöcs is csak a gazdi kezében tartott póráz végéről mer ugatni. Menczer egy gerintelen báb. Rosszabb mint a főnöke, mert csak az oralitásért csinálja. fideszpitbull ...
Inkább csaholjanak ezek a pincsikutyák minthogy megint vegyenek 17000 darab lélegeztetőgépet ami semmire sem használható de legalább jó drágán.
CsipkeRózsa
@Shikari: 15:11

Arról már lekéstek, megelőzték őket a kormányon levők.
Tehenész
Ez magától ekkora barom vagy valahol kiképzik őket. Igaz akik ezt elhiszik, hasonló színvonalon vannak, a béka segge alatt.
Toller Béla
Azt, hogy ez a mencer megfadíjo minden további nélkül hagynám, a többi meg nem igaz ! Már miért lenne a baloldal érdeke saját népének kiirtása, miközben a mostani rezsim fosztgotja, fojtogatja és semmibe veszi ugyanazt a népet ? Miért lenne eleve rosszabb a baloldal ? Csak jobb lehetne ! Lennének, akik figyelik a tolvajokat, és mások, akik lecsapnának rájuk ! A seggnyaló szolgákat elhessentenék, munkára fognák, értékükön kezelnék őket ! Lenne sok tiszta közWC, vízmentes alagút, aluljáró, gyommentes járdaszegély, stb. ...
Péter2
Meg lehet nézni a baloldal vezette Magyarországon a tüzelő árakat , meg most keresetarányosan , még így is jócskán olcsóbb volt mint most , na meg megfagyás , hát nálunk a faluban az egyik favágóbrigád nem ad ingyen pár idősnek tüzelőt , nagy gondban lettek volna ! Akkor kinél is nélkülöznek ?
balos
@Őrnagy: nedveske! magának már biztos,hogy jutasi őrmester csinálta fel a nyanyát,hogy itt hányja a szart nemzethyleg,pedig a muszka vodka még lesem gurult a "urnájába"!Kérhetném,hogy egyeztessen a nógrádi gyuvikával,mert az is a sötétsegg ímádattól nem láztja a lényeget!
Béla333
Már megint kezdik ezek a barmok riogatni az embereket, hogy nélkülük megfagynánk a télen...
Pont mint egy évvel ezelőtt... És mégis élünk mi is és az Unió sem fagyott meg, pedig mennyire igyekeztek ezt sulykolni...
Szólhatnának az orosz haveroknak, hogy valami új hazugság kellene, mert a régi nem vált be...
Tehenész
@sgl: Azért a sejthalmaz egy két része /Shikari Őrnagy és várjuk a többieket/ itt is hozzák a formájukat. Megnéznék ebből a fajtából egyet élőben, kiváncsi lennék rá, hogy mely emberi fajra hasonlítanak, talán az előembere. De nem hiszem mert az még fejlődött, de ezeknek esélyük sincs.
justhpeter
Bizony Tamás, titeket én is hagynálak megfagyni, rátok semmi szüksége nincs az országnak.
simmering73
"...most viszont bármilyen irányból képes az ország gázt vásárolni". Akkor tombolás helyett meg kellene próbálni gondolkodni. Vegyetek olcsóbb gázt másik irányból, hülyegyerek.
izéke
@Tehenész: ha egyet láttál,mindet láttad és valóban. Ugyanaz a barom nyomja több néven és beszélget saját magával.
verőce21
Tulajdonképpen szerencséje az országnak is, hogy a "dollárbaloldalnak", azaz lipsi krémnek csak a lóvé a fontos, mert így elvannak a két oldalról járó támogatásokkal...!
A Fidesz is kitartja őket és a ds-től is csurran-cseppen...! :)
infinity
Éhenfagyunk a Fidesz nélkül! Csak a Fidesz Maffia!

Ez kell ennek a kis buzi sétáló agyhalottnak és nem a lávakőmasszázs: static3.tcdn.com.br/img/img_prod/460977/the_walking_dead_negan_lucille_mcfarlane_15923_1_20201211173550.jpg
gina
Mocsok egy szemét, arról ugass mi van az EÜ vel nnyit fizettek a nép pénzébül az orosz szemeteknek a gázért, te mocskos hazaáruló
gina
@verőce21: Te 1 Bites barom ilyen kell az OV szemétnek és bandájának tudatlan elmebeteg mint te vagy
Tehenész
@Őrnagy: Már megint magadról beszélsz ? Hány szót tudsz magadtól leírni. Nem veszitek észre, hogy itt is csak magatokat járatjátok le. Ezen a portálon nincs kétharmadotok, ahogy egyébként sem. Itt nem tudtok csalni, igaz több névvel próbálkoztok, mert a csalás a génjeitekbe beépült.
verőce21
@gina: Neked is csurran-cseppen még "orvosfeleség"? :)
Nessy
Ha azt is eltetszene rebegni, hogy az amúgy is nem "olcsóbb" orosz gáz, itthoni ára miért növekszik a többszörösére mire a fogyasztóhoz kerül ! Amit tovább növel az unió legmagasabb 27% ÁFA kulcsa!
Clavigo
@Shikari: Te pöcs... Itt már nincs mit tönkretenni.. Nyugodtan haza mehetsz Oláhországba..
percsi
Az Eurósjobboldal kamupöcse sem beszél az elmúlt 12 évben kapott többezer milliárdokról. Tudjuk miért! Semmit nem tudnak lerakni az asztalra, mármint az ország asztalára. Ebből a pénzből az egész ország apraja nagyja milliomos bankszámlával rendelkezhetne.

Az ország romokban hever, nincs az az ellenzék, aki ennél lejjebb tudná vinni.

Sajnos majd a kínaiak, a kínai hitel eltűnt, vitya nem tudja visszafizetni, eladósították-eladták az országot és vele népét. A Kínaiak a végrehajtást már megkezdték :(
Ha az ellenzék kezébe kerülne a kormány, akkor a visszaszerzett milliárdokból az adósságot rendezni tudná az ország. Az Eu. is kisegítene minket.

Richard Moore, a brit MI6 hírszerző ügynökség vezetője szerint Kína adósságcsapdákkal próbál befolyást szerezni más országok fölött, ugyanis ha nem tudják visszafizetni adósságaikat, a kulcsfontosságú eszközök fölötti ellenőrzést át kell adniuk Kínának.
168.hu/itthon/orban-viktor-kina-magyarorszag-263885?fbclid=IwAR15V-9jifEraRp-dmVJVwG3In0PEDSavd1_hOOjzeFIESFSISD-kTpZV3E

Szétzilált ország – Hogyan bontotta le Orbán Viktor a demokráciát?
hvg.hu/360/20230805_Szetzilalt_orszag_Hogyan_bontotta_le_Orban_Viktor_a_demokraciat_5_resz_Szelenyi_Zsuzsanna
jáger laszló
Menczer hülyeségeket beszél a +fagyásról ezt ő is tudj de rémisztgetni akar!!
Pedig ez nem tartozik a munkaköri leírásához!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
Igaza van! De hol itt a "tombolás"?!
Sámannus
Nem vagy egy nagy szabadságharcos fatökűkém. Inkább vagytok lator terrorista támogatók, mint hazafiak. a felsorolásból csak az hiányzik hogy a gázfogyasztásunk lehetne akár a fele is. Persze annak a terrorista haverotok nem örülne. Eltakarodhatnátok már a bús pichába, hogy ne etessétek annyi moslékkal az embereket.
Sámannus
A dollárbaloldal miatt vagy te olyan okos, hogy az oroszok picháját nyalod, pedig lassan má kipállik nekik miattad.
ómió
Naná! Az efftársak már Maki efftársuk kampányában elzárták volna a "csapot"!
Tehenész
@ómió: Szerencsére ti nem zártátok el és azóta ömlik ránk a szar, de még a szátokból is az ömlik.
telegdilaci
@sgl:Mekkora egy vadbarom ez a Menczer miért kell folyamatosan hazugságokkal manipulálni a lakosságot ami Fos ömlik a szádból az mind feltételezés,sajnos hogy Ti vagytok kormányon nem a baloldal viszont az Orosz gázból jól bevásároltatok sokkal drágábban a világ piaci árnál ami több mint 315-milliárd ami teljes egészében fedezné a kórházak adósságát,valamiért a Magyar kormány nem akar leválni más normális Országokhoz hasonlóan az Orosz energia függőségtől,ezzel a többlet pénnzel mi finanszírozzuk az Oroszok háborúját!,
ómió
@Tehenész: Így, a Böszmeánuszból szartól fuldokolva kihajoltadban van pofád ezt hazudni!?
csak úgy....
@KisTehen: nálatok bezzeg nagyobb a gáz! :) - már megint a németek miatt fosol,te elbutult szopósmalac?
balos
tompika után még 1 drogfüggő,akinek a szar a betevője!Viszont jól megél a terjesztéséből!
csak úgy....
@KisTehen: tudtam,hogy megint hülyeségeket firkálsz,hogy nem bírod ki okoskodás nélkül,- persze téged soronkét fizet a fidesz! :)
- ha fölcsapnék közétek 0rbán imádónak, mennyi lenne kezdöként a jussom, te profi szopósmalacka?
AMORÁLISOK
nyugodtan fagyjatok meg a kutya sem vonyítana utánatok mert csontból nincs energia, szarból sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.