Úgy vélik, az autóúton ámokfutást rendező férfi nem bűnöző, csak nagyon megijedt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szerintem meg a száguldozó veszélyeztette mindenki más életét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
a zsaruk hibáztak...akkor fordítom ki az üldözött autót, ha más nincs veszélyben...nem a forgalom kellős közepén,mert ártatlanok sérülhetnek..de hát mit várunk az orbán-pintér csicska fakabátoktól!!!
Aki Én
Szerintem meg a száguldozó veszélyeztette mindenki más életét.
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...jól tették amit tettek, de valóban nem biztos, hogy minden körülmény adott volt hozzá.
Pálinkás Pál
@Aki Én: nem magával az eljárással van bajom,hanem az időzítéssel...mi van ha átborul a kocsi a szembejövőbe, és letarol egy családot??
nem véletlen hogy az USA-ban,ahol ez mindennapos dolog,van hogy órákig csak követik a menekülőt..és akkor forddítják ki, ha más nem kerülhet veszélybe...
kereső
Tényleg? És az a senkiházi, akik 200 km/óra sebességgel , jogositvány nélkül száguldozott egy főútvonalon, az mit csinált? Megijedt?? Tényleg- megijedhetett, ha a rendőri jelzésre sem állt meg, hanem túltolta Bicskéig. Már mosdatni akarják a senkiházit? Ittas volt, vagy túlszippantotta magát? Vagy neki lehet, mert egy mercedest toltak a schegge alá?
kereső
Az ámokfutó egyébként soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, és rendszeres jövedelme sincs. Ráadásul többször is állt már bíróság előtt eltiltás hatálya alatti járművezetés, illetve egyéb bűncselekmények, vétségek miatt
Menőmanó
A rendőrök azt tették ami a dolguk. Nem tesze-toszáskodtak, határozottan, és eredményesen cselekedtek. A mögöttük haladók látták, hogy rendőri akció van, senki nem próbált előzni, vagy közéjük furakodni.
A kicccsalád meg mért nem azon aggódott, hogy a kedves rokonuk hány ember életét veszélyeztette. Ezt a sztorit meg is előzhették volna, ha nem engedik kocsiba ülni, de arra nem volt eszük.
Pálinkás Pál
@kereső: hagyatkozzunk a konkrét esetre...nem írták hogy bűncselekmény miatt üldözik...nem állt meg a rendőri felszólításre...ez momentán még itt orbánisztánban is csak SZABÁLYSÉRTÉS,...ergó nem próbálom a forgalomban felöklelni, mert tömegszerencsétlenség lehet a vége...tehát a rendőr " jóképe " helyett inkább az alkalmatlanságáról kellett volna cikket írni...és lehet itt hörögni,ebben az esetben a balesetveszélyt egyedül a rendőri megmozdulás okozott...
lampa laz
Anyuci kedvenc pelenkás hülye gyereke.. A végén még lesz 1 sztárügyvéd aki a mama felkiáltásával, h megijedt a gyerek, felmenteti ezt az idióta közveszélyes őrültet.
kereső
@Pálinkás Pál: Lehet, hogy jobban értesz hozzá- , meg a szakértők is- de az egészból nekem az jön le, hogy a rendőr csak akkor intézkedhet, ha már folyik a vér. Addig
meg "integessen" hátha megáll az a senkiházi- aki jogositvány nélkül egy erős kocsival veszélyeztette sok-sok ember testi épségét. Jó- akkor majd ezek után ezt fogják tenni, főleg ha elmarasztalják ezt a rendőrt.
Hasonlatos ez ahhoz, ahogyan a mi jogrendszerünk a családon belüli erőszakot kezeli. A rendőr ott is már csak akkor intézkedhet, ha folyik a vér.
Pálinkás Pál
@kereső: másnak már írtam.." nem magával az eljárással van bajom,hanem az időzítéssel...mi van ha átborul a kocsi a szembejövőbe, és letarol egy családot??
nem véletlen hogy az USA-ban,ahol ez mindennapos dolog,van hogy órákig csak követik a menekülőt..és akkor forddítják ki, ha más nem kerülhet veszélybe... "...melyik részét nem érted...?
kereső
@Pálinkás Pál: Tökéletesen értem, amit irsz. Megnéztem a videót is. Feltúnt, hogy két rendőrautó volt az úton. Az egyik igyekezett ezt a majmot utolérni- és mellé kerülni, hogy leszoritsa az útról- a padka felé, mig a másik igyekezett a követő forgalmat visszatartani. Én azt láttam, hogy az üldöző rendőrautó úgy manőverezett, hogy a padka felé tudja terelni az ámokfutót, mig a másik rendőrautó- amely a sikeres megállitás után el is hajtott a helyszinről- és a követő forgalom csak ez után indult meg- amikor az ámokfutó már a földön feküdt. Szóval amit láttam, az azt igazolja, hogy bár - az általam nem ismert módszertani útmutató szerint cselekedett a rendőr!!!- igyekezett megakadályozni azt is, hogy a 200-al rongyoló, ne kerülhessen át az autóút másik sávjába.
C_3PO
Normális ügyvéd ilyenkor azt tanácsolja, hogy a beismerésre megyünk...
kulabombaafityiszre
Szóval ha jól értem a jogsi nélkül vezető megíjedt a rendőröktől,de amikor kétszázzal repesztett jogsi nélkül akkor nem félt.gopndolom a rendszámot is félelmében vette le.
Pálinkás Pál
@kereső: na neee..a felező,elválasztó betonelemre tolták fel...és teljesen mindegy, csúnyán fogalmazok...addig szabad utat kellett volna biztosítani a krapeknak, míg civilek veszélyeztetése nélkül meg lehet állítani...és jelen akció a szembejövő autókat veszélyeztette,nem pl a kamerás kocsit...szemben a rendes ,hétköznapi forgalom volt...
kereső
@Pálinkás Pál: Cserélj szemüveget, vagy ha nincsen- akkor ideje csináltatni. Az nem az elválasztó beton korlát, hanem az út széle...
mandiner.hu/belfold/2023/08/ilyen-volt-a-filmbe-illo-autos-uldozes-a-rendor-szemevel-video
kereső
@Pálinkás Pál: Pali, ha kól látom, akkor az az m2 autóút jobb oldali két sávján kivüli leállósávba terelte a autóst. A szembe jövő másik két sávban zavartalan a forgalom. Az a korlát, nem a két pályát választja el, hanem az út szélét jelzi. Tényleg nem látod, Honnan nézed az egészet. A mandiner cikkének a legelején lévő nagy fényképen tisztán látszik. Ottan nincsen semmiféle másik út, a korláton túl.

VALAKI!!! nem szemüveges???javitson már ki, ha nem jól látom...
Pálinkás Pál
@kereső: mondom amit átküldtem linket, video 0:44
Pálinkás Pál
@kereső: az elválasztóre lökés után áll félre jobbra...nézd végig a videót 2:40.. hosszú...témát lezártam..., nem az előttelévő leállósávos bohóckodás a lényeg, azzal kezd a videó, de folytatódik...
SÍva
Azta! A család nem gondolt arra, hogy ne engedje még a kocsi közelébe sem azt az "ártatlan" gyereket? Akkor ki is veszélyeztetett kit? Jogosítványa sem volt soha? A család a legnagyobb bűnös ebben az egészben!
Peller Anikó
@kereső: Na akkor,

- az 1.sz rendőrautó meglöki jobbra a szürkét, de mennek tovább
- a szürke autó balra akart kitérni az előtte cikázó 1. járműtől, miközben a középelválasztó betonelemekhez nyomta a 2. sz rendőrautót
- abban a pillanatban azonban az 1. sz rendőrautó mindkettőjüket a középső terelő beton elválasztóhoz nyomta, amiben a szürke húzta a rövidebbet és kiesett az első kereke, ami elgurult
- így már tovább nem tudott menekülni a geci és a már csak lépésben haladó 1. sz rendőrautó jobbra leszorította a szürkét a vasterelő szalagkorláthoz nyomva a gecit.
- a gecit kitépték a kocsijából és örülhet ha nem dádázták meg vagy nem lőtték fejbe a lányok. A gecit.
Peller Anikó
Az nem derült ki -eddig- hogy a szürke kocsi lopott volt e, a sofór zígó volt e, vagy ivott e drogfogyasztás előtt. Vagy után. A geci. Az okozott kárt mindenesetre tessék számlázni. A gecire.
Dr. Proktor
Egy hülye rokonai is csak hülyék lehetnek...
Peller Anikó
Ámokfutó drogos karambolozott a rendőr édesanyjával (régebben és meg is halt), aki elkapta az M2-esen száguldozó sofőrt, vagyis a gecit, hümm, hümm, lehet emiatt tűnt agresszívnek a rendőr fiú. Akkor mégiscsak inkább szerencséje volt a strandpapucsos gecinek, hogy nem lőtte le semelyik rendőrlány se.

Végülis nem a normálisakat kellene basztatni a trafipaxxal, hanem az ilyen geciket kell kiszedni a forgalomból, mint ezt a hülyét is itt elébb.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/%C3%A1mokfut%C3%B3-v%C3%A9gzett-annak-a-rend%C5%91rnek-az-%C3%A9desanyj%C3%A1val-aki-elkapta-az-m2-esen-sz%C3%A1guldoz%C3%B3-sof%C5%91rt/ar-AA1eOZsg
Sámannus
@Aki Én: Elsósorban ő a sajátját is veszélyeztette, hiszen az események középpontjában volt. A rendőrök maximum olyan esetben végezték a munkályukat, amire még ezidáig nem terjedt ki a törvényalkotás, és ez csak időkérdése. Akit elmarsztalhatunk, az kizárólag a ficsúr a volán mögött.
AMORÁLISOK
hát ha még egy két tökösseb is lett volna ott le is lövik, Ugyanis egy egy ilyen intézkedést nem lehet órákig hitegetve megbeszélni ez 5-15 másodperc alatt dől el és A BIRÓSÁG MEG 3 HÓNAPON VAGY 8 ÉVEN ÁT EZEN rágódva DÖNTHETNEK. A járőrnek meg ilyen előzmények után is KELL mérlegelni Ő döntött. jómagam sem tettem volna másképp. A kérdésem kinek a nevén volt az autó és leirtak szerint jogsija soha nem is volt és felelősségbiztosítás ? ??? Súlyadó meg akkor ? A nagy nav nézzen már a körmére, Eszembe jutott Franciaországban két ilyen zsenge BMW- s is versengett a videó után a rendőrők lazán megkeresték a két extravagány autót és ZUZDÁBA azon nyomban bezuzták a fiuk köpni nyelni nem tudtak ja ? OTT jogállam lehet és itt ,,, " osen szerelem száguldás " csak papirón hát ez a furaság itt nagy ÚR az úraság meg a kölkeik. Aztán A körúti robbantásnál két járőr megsérült apparátus akkor egy ( tán gyenge elmével biró ) fiatalhoz fél hadosztálynyian mentek ki 9 en le is teperték , hát itt meg a szakértő már kezdte mosdatni a szerecsent? Ha és akkor ott a 2 utón netán 10 perc multán balesetet okozott volna 8 halottal ? RÁFOGJA hogy a rendőrők ??? na kösz a meséből.itt a közlekedési morállal van a baj.90 az 90 ja kinek kinek 90 el megyek letolnak az utról.110 -el a gyorsforgalmin letolnak az útról akkor a városi 50 ről jobb nem is irni. Amit nem lehet figyelmen kivűl hagyni .A jóléti társadalomban ez máskép működik,sokat láttam meghalni az utakon 1968 tól napi részese vagyok és voltam 900 embert tanitottam vezetésre gyakorlatiból. sokkal ma is találkozom..AMI van az rendőri jelenlét hiánya is. a trafipax meg orbános 51 nél már büntesse meg a védából kivett leadott rendszámosokat tőlűk vette át a nagy tömeg a száguldást. Mert amit szabad JUPITRENEK ?? a tőbbi is próbál...
Sámannus
@AMORÁLISOK: Köszi ezt a részetes gondolatmenetet. Jobban illene ilyen gondolkodású ember a bársonyszékbe, mint aki lézerblokkolós előélettel meditál a közlekedési rendről. Ó mamácskám miért szültél ide?
nejlontacskó
Tehát, hősünk volt annyira bátor, hogy jogosítvány nélkül volán mögé üljön!
De ennek a bátor rejtett tartaléknak, a rendőrök láttán inába száll a bátorsága, és ijedtében 200-km/h sebességgel kezdett száguldozni.
Csak halkan kérdezem, hogy mimózalelkű pilótánk, attól nem félt, hogy megöl valakit?
Persze tisztában vagyok vele, hogy, ha a rendőrök nem zaklatják szegényt, holmi közúti ellenőrzéssel, akkor ez nem történik meg...
Ergo, a rendőrök tehetnek mindenről!
Ja igen, elkövető úrnak nem kell jogsi, a vérében van a vezetés..
Peller Anikó
@nejlontacskó: Ja, azt nem tudni mi volt a strandpapucsos vérében, de a kifektetett fotója alapján már megállt benne az ütő. A cigányképűnek olyan kurtán furtán áll a lába, hogy arra csak egy zigó képes vagy csak kitépték a lábát és aztán visszaillesztették a helyére de fordítva. Szó sincs itt bűnözésről mert rendszám nélküli lopott autóhoz nem kell jogosítvány. Á csálád meg jogosan érzi úgy nem bűnöző a kutyájuk kölke, iszen sose volt jogosítványa bácsi. Egyébként én is megijedtem volna rendszám nélküli lopott mercivel, jogosítvány nélkül. Lehet a rendőrök épp ezt szúrták ki. Hogy meg volt ijedve.

A rendőrök tehetnek mindenről. Szándékosan állították meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.