Szoboszlai Dominik sikerét nézve Juszt László szerkesztő-riporter, újságíró a felcsúti akadémiai rendszert kérdőjelezte meg, a reakció pedig nem maradt el, Hont András újságíró válaszát úgy kezdte: „Figyelj, te f*sz”.

Balhé Szoboszlai Dominik átigazolása után: „Figyelj, te f*sz” – üzente Hont András Juszt Lászlónak, aki ezután Putyin pincsijének nevezte Orbánt

Fotó: Facebook/Hont András

Csak érdeklődöm. Szoboszlai Dominik aki a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása lett, akit 2017 októberében a The Guardian a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolt, akit az Európai Labdarúgó-szövetség 2020 januárjában a világ ötven legtehetségesebb labdarúgója közé sorolt, aki minden idők legdrágább magyar játékosa ( 70 millió euró) lett, ugye nem a sokmilliárdos felcsuti Pincsi-iskolában lett azzá ami?

Őszinte gratuláció az édesapjának!!!

– írta Facebook-oldalán Juszt László szerkesztő-riporter, újságíró.

A reakció nem váratott sokáig.

Figyelj, te f*sz

– kezdte válaszát Hont András újságíró, majd azzal folytatta, hogy

lehet a magyar akadémiai rendszert kritizálni, lehet szembeállítani Szoboszlai karrierjével, bár éppenséggel a magyar válogatottnak van még olyan tagja, aki Szoboszlaihoz hasonlóan egy percet sem játszott magyar klubban, és Szoboszlaival ellentétben nem jut el topcsapatba, sőt számtalan olyan külföldön nevelkedett játékos is létezik, aki nemhogy a válogatottba, de a profi szerződésig sem jut, viszont még olyan focista is akad, aki külföldön született, nagy nemzetközi hírű csapat juniorjaival készült, mégis magyar egyesületen keresztül jutott lehetőséghez, nemzetközi figyelemhez, és minden esélye megvan, hogy élklubhoz kerüljön, ami még mindig nem jelenti azt, hogy a magyar utánpótlásképzés csodálatos volna, ne lennének benne obskúrus figurák, ne lehetne utálni vagy egyenesen gyűlölni egyes tulajdonosokat, konkrétan a felcsúti akadémiát alapító miniszterelnököt, vagy ne lehetne firtatni a labdarúgásba áramló pénzek eredetét, de azt ugye vágod, hogy a helyzetről mit sem tehető, és a te frusztrációdért sem felelős gyerekeket sikerült lepincsizned?

Hont András posztja után újabb reakció érkezett Juszt Lászlótól:

Látom többen nem értették, vagy nem akarták megérteni, hogy mennyire tisztelem Szoboszlai Dominikot és a szüleit, kivált az édesapját. Akkor rápakolok… Most olvastam, hogy még egy fiú, Bolla Bendegúz került ki az iskolájából, a Főnix Goldtól az angol Premier League-be, a Wolverhamptonhoz.

És ő sem a közpénzből eltartott Puskás Akadémiából… Na és ez a lényeg!

Neki is gratulálok!

Később egy újabb posztban még hozzáfűzött Juszt László annyit, hogy

Akkor még egyszer csak azoknak, akik megakadtak az általános iskola 3. osztályánál. Tehát olvasni, káromkodni, gyalázkodni már valamennyire tudnak, de a szövegértés nem megy. A "Pincsi" az alábbi szösszenetekben nem a gyerekekre vonatkozó jelző.

A Putyin pincsije Orbán. Ezt ő mondta – igaz néhány évvel korábban, Lakitelken 2007. szeptember 30.-án. Így: “Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.”

Szóval a még gyengébbek kedvéért: mára Orbán lett Európában Putyin kedvenc és leghűségesebb pincsije.

Így már világos?

Forrás: Index

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Hont úr!Akkor most lehet kritizálni a magyar fosi akadémia rendszerét vagy nem, vagy csak Pincsi nélkül szólhatott volna hozzá Juszt úr?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Miért lenne balhé, írtak egymásnak, és kész.
NKF
Juszt a komcsi gennyláda,kussolhatna már!Nem értem mi a szart nyikorog még mindig?
drrotf
Hont úr!Akkor most lehet kritizálni a magyar fosi akadémia rendszerét vagy nem, vagy csak Pincsi nélkül szólhatott volna hozzá Juszt úr?
nemkati
@drrotf: Itt arról van szó, hogy Hont úr nagyon benézte Juszt írását. Na így nagyon ciki pofára esni.
Menőmanó
Azt is írta Juszt, hogy:
"A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 226.267 külföldi hivatalosan nyilvántartva él hazánkban. Közülük 85.321-en folytatnak - szintén hivatalosan - kereső tevékenységet. (A többiek mit csinálhatnak?) "

Erre én is kíváncsi lennék.
vitriol
hontandrás méltó párja lehet bajerelvtársnak. Rendezhetnének egy jó kis versenyt egymás közt, nekünk elég lenne, ha csak a végeredményt közölnék a részletektől kíméljenek meg!
simmering73
@Horizont: Melyik agyalágyult? Mert éppen négy tépi itt a száját kalákában.
Emmersson71
Juszt nem a magyar foci akadémiákat szólta le, csak a jól kitömött felcsúti Puskás Akadémiát!
izéke
@Menőmanó: gondolod,hogy mind magában él itt? Es aki hozta a családját? Itt tanuló diák,stb. Talán neked kell őket eltartani? Ja,és ne csak a Nyugatról ideérkezőkre gondolj,ebben benne van a sok drága erdélyi tezsvír is,a medve bassza ki a szemüket
jesz
Ez a tornából felmentett Hont simán egy irigy vakegér...Juszt a másik fele...
bence
@Philip Marlowe: ! De őt magasan felülmúlja a pápaszemes Hont fasz !
nyuggerpasi
A liverpooli "anyagbeszerzőknek" nem Szoboszlai az első melléfogásuk.
NKF
Nem értem mit ugrál a Juszt? Egyébként tényleg egy f@sz!
namihami
A stílus talán...?!?!
De, a leírt anyagi és egyéb tények viszont tökéletesen fedik a hazai foci áldatlan állapotát! Tíz- és százmilliárdok mennek el egy olyan hobbira, aminek nincs látható haszna! Csupán egy cezaromán őrült kertvégi hobbija égeti a pénzt! Azt a pénzt, aminek egyébiránt három-négy-sok helye lenne!
namihami
@nyuggerpasi: 08.41: Napokkal ezelőtt próbáltam célozni rá, hogy ""van/volt egy üres hely a liverpudliak kispadján"" ! Ahogy írod Te is a melléfogást, úgy én is osztozom rajta, hiszen pl ez a viszonylag friss holland Gakpo gyerek sem volt az évezred igazolása! Majd akkor áradozzunk a Szoboszlain is, ha 2-3 szezon alatt nyújt egyenletesen jó teljesítményt!
De...addig csak ""egy reménycsillag""---max!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.