Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt - írja a Hvg.hu.

A PolgárPortál.hu Csizmadia Lászlóra, a CÖF alapítójára hivatkozva azt írja, hogy a "Szellemi Honvédelem" napi munkájában több mint ezren akarnak aktívan részt venni, ami azt jelenti, hogy együttes erővel azonnal reagálni tudnak a támadásokra.

"Gyakorlatilag felállt egy civil honvédő hadsereg, mozgalom, s a jövőben egyetlen gyalázatos, lejárató megjelenést, megnyilvánulást sem hagyunk szó nélkül. Itt az ideje, hogy a külföldi sajtó is megtudja az igazságot Magyarországról és a magyar kormányról, a reagálásainkat határainkon túl is megjelentetjük" - mondta Csizmadia László. Azt mondta, a Békemenet mellett így már a Szellemi Honvédelem is egy erős, határozott civil etikai megmozdulás, amely kulturáltan, a tények mentén munkálkodik.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Te atya úr isten...Savazós nyuggergárda?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Te atya úr isten...Savazós nyuggergárda?
maria.postr.hu
"nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt."

És a véleménynyilvánítás szabadságával mi lesz, harcoskáim?
a Pepita
@Hellcat:
Nem. Ex munkásőrök és volt önkéntes rendőrök találtak maguknak végre lehetőséget, hogy visszaidézzék a régi szép időket, mikor az erdő szélén kergették a diverzánsokat...Savas Sanyi és Rikács Rózsi a nyugdíjas tagozat...
Hellcat
@a Pepita: Egyre csodálatosabb...kész rémálom ami ebben az országban zajlik.
maria.postr.hu
Szellemi Honvélelem, LOL :)))

Még a végén kiderül, hogy intellektusuk is van ezeknek a birkáknak :)))

Hamarosan látjuk majd az elektronmikroszkóppal készített fotókat róla :)))
mekkelek
Ezeknek teljesen elment az eszük... bár nem mintha túl sok lett volna egyébként sem.
Tehát van Orbánnak a TEK, Kövérnek az országgyűlési őrség úgyhogy a cöf-birkamenet sem maradhatott ki.
zipper
"Szellemi Honvédelem " = szellemi rövidnadrág, egy bő nyálas behízelgésre, mert a potyába kapott zsét( amely persze közpénz ! ) meg kell szolgálni.

" Csaholok a Fideszért" - fideszes ebtartók összetartása.
maria.postr.hu
@mekkelek: Az elmebaj csúcsa, hogy nemrég verték a taknyukat, hogy Bajnai a Facebookon "cookie"-kat telepíttet a jelentkezők gépére és HARMADIK országba küldi tárolni a jelentkezők adatait.

És most mit látunk a Szellemi Honvédők honlapján a jelentkezési oldalon?

Amerikai cég tárolja a jelentkezők személyes adatait!!!

Hülyegyerekék ugyanis annyira egyszerűek, hogy nem tudtak összerakni egy saját online jelentkezési lapot, hanem a Google Docs ingyenes kérdőívével gyűjtik az adatokat, amiket azután értelemszerűen egy amerikai cég, a Google tárol majd a saját szerverein.

Ja, és valószínűleg bejelenteni is elfelejtették az adatkezelést a megfelelő hatóságnál, mert nem látom az oldalon az adatkezelés nyilvántartási azonosítóját.
QQCSI
@Hellcat: A friss erőt meg a gyilkos szőke képviseli...
Dr. Felipe
Gondolom a bayer zsóti lesz a szellemi vezér.
Dr. Felipe
Oszt mit fognak csinálni ezek a szellemi hajléktalanok ha mondjuk bohócot csinálnak a fényességesből a német köztévében? Csinálnak egy szánalmas ellen rajzfilmet vagy egyből rohamozni fognak a tv ellen? Agyatlan barmok. Talán úgy kellene kurmányozni a fényességesnek hogy az harmonizáljon az európai értékrendekkel. Akkor talán még lőrés szemű csapajev elvtársat is fogadta volna a bajor parlament.
Darthon1
@a Pepita: felesleges a szocikra tolnod a sarat! Ezek nem volt munkásőrök és önkéntes rendőrök, ezek bizony a Fidesz saját birkái akiknek megtetszett a Magyar Gárda. Önkéntes Haderő, oda ne pislogjak, mert a röhögéstől szétszakadok. Ezek a majmok egy puskalövéstől százan ezer felé szaladnának. Lenne egy mag a szabadult gyilkosokból, fradi drukkerekből, a csőcselék egy részéből amelyik nem szaladna kapásból, de azok meg nem értelmiségiek, úgyhogy azokra külön gárdának kellene vigyázni. Jó úton jár a Fidesz a teljes nevetségesség felé.
a Pepita
@Darthon1: Valóban felesleges a szocikra tolni a sarat. Bayer Zsóti, Kerényi elvtárs, lovag Bencsik munkásőr elvtárs , Kövér és Orbán elvtárs meg a többi mind maga a szocik...
Halszem
@Darthon1: Biztos, hogy nevetséges?!
Én inkább félelmetesnek érzem!
Abban igazad van, hogy ez még nem az SS, "csak" az SA!
almalibre
Sajnos a helyzet a szokásos:
Van egy probléma: Sokan hivatásszerűen mocskolják az országot.
Van egy megoldási kísérlet: Többen összeálltak és próbálnak valamit tenni.
Reakció: Magyar fórumon, magyarok lehülyézik a magyarokat, akik a magyarok védelmében mozgolódnak.
Mi magyarok tényleg ilyen idióták lennénk?
A Tündik bündije
Szellemi honvédelem, ahol a szellemi túltengésben szenvedők különféle szellemi fegyverekkel, a szellemi együttműködés nevében szellemekre vadásznak...
zipper
Ezért kaptak sírógörcsöt és ezért szellemi rongyosgárdázik a Cöf:

"A Fidesz kampánystábja három birkát vágott le, hogy megünnepeljék jászszentlászlói polgármesterjelöltjük győzelmét. Vasárnap estére azonban kiderült, nincs mit ünnepelni: a jelölt csaknem kétharmados vereséget szenvedett: a független rivális nyert. A helyiek szerint a fiaskóban nagy szerepe volt annak, hogy a helyben lakó Kapus Krisztián kiskunfélegyházi polgármester és országgyűlési képviselő politikai stílusa erősen megosztotta a falut. Az utolsó csepp a pohárban az ellenzéki jelöltet lejárató telefonhívás volt. "

Az a szerencsétlen három birka a semmiért áldozta életét...
A Tündik bündije
@zipper: Legalább a birkamenetelők tudják, hol a helyük viki király rendszerében :-)))
szepwilly
@zipper: de jol laktak a birkak az ingyen birkakkal!
zipper
@A Tündik bündije: Ezek a megélhetési cöfösök, az a gyanúm, hogy kivétel nélkül mind lekötelezettje a Fidesznek, de legalábbis onnét érkezik a '47 ezer' amiből még ők is meg tudnak élni, azonban ez nekünk milliókba kerülnek.

Nyálgép-birkák..."puha gerinc - puha f**z, ha rám szavazol sok pénzt kapsz !"
Kutyafüle
Anyám borogass! Ennyi ráérő hülye ember egyrakáson. Ez a TEK utánpótlás csapata.
maria.postr.hu
@zipper: " Fidesz kampánystábja három birkát vágott le, hogy megünnepeljék jászszentlászlói polgármesterjelöltjük győzelmét."

Név szerint?
Yeromos
Tessék mondani a CÖF-t lehet gyalázni? Mert akkor bekaphatják.
Ha tilos akkor bocsi.
bretagne
Végre, végre egy jó hír!!! Civil honvédő hadsereg, ha már igazi nincs, legyen civil.
Ezek még nevetségesebbek, mint a kormány. Tényleg olyanok, mint a munkásőrök.
Hende úr is tud róla? Mert ha igen, akkor nem civilek. Már az a név is, hogy CÖF! Egy kis malac, cöf, cöf, cöf!
zipper
Militarizálódik a Civil összefosás:

" A Rogán Antal Gárdahadosztály, Savazós Sándorról elnevezett Páncélos zászlóalja ma esküt tett a Közgép udvarán, Wittner Mariska zászlóanya előtt, ( vagy alatt ) az eskü szövegét Bayer Zsoca, a Fidesz, Portyázó és Potyázó hadtest veteránja olvasta fel, majd a zászlóanya felkötötte a Kövér László által adományozott kötelet a Fidesz-lobogója mellé...ezt követően pedig a Hoffmann Rózsa diák-kórus előadásában meghallgatták a jelenlévők a " Kezdjetek el félni, ha meg akartok élni " c. megzenésített Orbán-szózatot "
QQCSI
@zipper: Ami szép, az szép, különösen az utolsó sor tetszik, gratulálok!
joopapa
Az a baj hogy akik tényleg rosszul élnek azoknak nincs pénzük elmenni tüntetni Pestre, vagy már közömbösek. Pedig ha elindulnának a nélkülöző munkanélküli emberek pl:Somogyból, Borsodból, az kétezer birka kevés lenne ellenük. Úgy könnyű birkamenetet szervezni ha ki vannak tömve a szervezők köz pénzel rendesen, és ott egy Széles Gábor aki rengeteg busszal rendelkezik ha jól tudom. Ja és ha ez a kurmány nem volna ostoba nem támadná senki sem itthon sem külföldön. Civil honvédő hadsereg, ettől nem nevetni, hányni van kedvem.
QQCSI
@dr lóherre: Csak arra célzott a Pepita, és joggal, hogy a jelenlegi békemenetesek azelőtt az mszp sorait erősítették, de az a fránya köpönyeg, ugye...
dr lóherre
@almalibre: Nem kell az ellenzéknek lejáratni a BALTÁS VEZÉR és bandáját, ők saját saját magukat járatják le. Nem kell a civil honvédő hadsereg!!!
Biztos félnek a baloldaltól.
miazavalami
@DR Eric CARTMEN: Ez jó ! Babás. :-)) Milyen munkát őriznek?
rézfánfütyülős
Demokráciában élünk és ahogy Simicska mondta anno:
"Hülyének lenni állampolgári jog!"
coni
Tudnám hogy jött össze nekik a 2/3. Valóban ilyen sötét ez az ország? Valóban van aki még ezután a primitív ámokfutás, országrablás után is szavazna rájuk?
Vagy csak a közvélemény kutatók?

Érdemes jól megnézni őket, többször nem fog előfordulni, hogy olyat látunk, hogy valakik tüntetnek egy 2/3 mellett. Ráadásul egy Alkotmány nélküli alkotmányos demokráciában!
vörösfuvalat
@almalibre: Kedves almaliber! Bizony az egyik magyar lehülyézi a másikat. Tudod miért mert sajnos azok vagyunk.Gyurcsány a kormányzati negyedre meg az autópályákra elszórt 1-2 ezer milliárdot. Rabló brigantinak nevezte az akkori ellenzék. Meg hazugnak Öszöd miatt .Esztszajkózta a fél ország . Most több millió ember 3000 milliárdos magánvagyonát elvették ezt simán beveszi a magyar.A mostani miniszterelnök belenéz a kamerákba és azt mondja " nem volt és nem is lesz megszorítás" . És ezt meg elhiszik a magyarok. Szerinted nem hülyék. 2500 milliárdos a tények szerinti eddigi megszorítás és most pár tíz milliárdot rezsicsökkentésként odaszór a kormány és ti hasraestek, hogy milyen szociálisan érzékeny vezetőink vannak hogy védik a népet.Hát nem vagytok hülyék?
a Pepita
@dr lóherre: Ne sértegessem a baloldalt? Hm.Baloldali lévén sosem tennék ilyet. Ja, vagy úgy, te még úgy tudod, hogy az MSZP baloldali párt? Hát csak olvasgassál, tanulgassál szorgalmasan...Van mit bepótolnod...
szjupermen
@almalibre: Igen. Hiszen szellem nélküliek magukat szellemi harcosoknak titulálják. Mert ha rendelkeznének szellemmel, nem akarnák védeni a védhetetlent. Egyébként csak normálisan, aljasság és hazaárulás nélkül kellene kormányozni és nem lenne szükség védelemre.
kkalman
@Horizont: Igaz, Bajnai idejében adták át, de a pénzszórás csúcsát a szökőkutak, térburkolatok előtt ez jelenti: index.hu/belfold/2009/10/04/40_centis_kilato_epult_40_millioert_bodrogkereszturon/
szjupermen
@zipper: maradt még megközelítőleg 1800000 birka.
kkalman
Fityeszeseknek lételemük a háború. Lassan napi kérdés lesz náluk, mit játszunk? A válasz, háborúsdit. Ehhez aztán létre is hoztak, hoznak újabbnál újabb alakulatokat. TEK, Parlament őrség, CÖF békemenet, CÖF szellemi hadsereg, mely harcol a szellemek ellen.
Ez már agyrém, ez a sok sereg
percsi
Orbán fél, van mitől félnie! Ő az aki gyalázza, nyomorba taszítja a magyar népet, tettét külföld sem tudja elfogadni, ezért adnak hangot. Lesz még itt balhé, emberek egymást fogják szétverni, mert összeszedte a csürhéket, akik pár forintért mindenre képesek.
Hellcat
Hol vannak a fideszes kommentelők? Már a toborzáson?
kiskutyauto
Csodálatos... "értelmiségi"-agyhalott orbáncsicska és/vagy bércsicska bégető hadsereg... hajrá Abszurdisztán hajár Orbanisztán!
joopapa
@kkalman: Ez de durva. De legalább nem szédülnek le.
zipper
@szjupermen: Igaz, sok gaz maradt még, de azokat le kell permetezni, aztán komposztálni, majd tehéntrágyával keverve beteríteni a Lendvay utcai sertéstelep talaját...
profon
Nem hiszem ,hogy rajtunk kívül van még egy ország a földön ,amely békében ennyit harcolna ! Amikor az ellenség csak a saját elmédben létezik fordulj az orvosodhoz !
silber13
@kkalman: Eljött az ideje a cselekvésnek. Ausztriát kötelezni kell a grazi és döblingi bentlakásos intézmények jelentős bővítésére, különös tekintettel a szomszédos ország megzakkantjai számának rohamos emelkedésére.
adrenalink
@silber13: Nem kellett volna bezárni az OPNI-t!!!
silber13
@adrenalink: @kkálmánnak felvázoltam egy lehetséges megoldást.
mátmar
Valamikor, valahol is úgy kezdődött, hogy létrehoztak egy Sturm Abteilungot (SA)!!!
Valamikor valahol úgy folytatódott, hogy létrehoztak egy munkásőrséget!!!
Valamikor valahol úgy folytatódik, hogy létrehoznak egy civil honvédő sereget???
A Tündik bündije
@coyote3: Meg az őrzött munkás... a tek dógozik, kérem szépen...
laszlobihari
Ha valaki nem tudná, hogy mi a különbség a jobb f@sz és a balf@sz között, mind a kettő fel áll de a balf@sz hozzá is szól! HOFI után (még)szabadon!
Nauta
@maria.postr.hu: Azt meg pláne nem,ahogy fő fővezérük sem!
Nauta
@maria.postr.hu: A fekáliának is van szabad szemmel láthatatlan alkotó eleme.De az más.
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Oszt még ((menetel))is. Mit menetel? Csörtet!
Nauta
@joopapa: Na igen.Csak az nem mindegy,hogy mi van a véredényben,vér,vagy trágyalé!
Nauta
@vörösfuvalat: A mnyp.-i 3000 millárddal együtt az már 5500 milliárd!És még nincs vége! Így kerekebb a fideszi herdálás.
SLAakku
A civil képviseletet és kontrollt kell mielőbb felállitani, hogy az állampolgárok, civil szervezetek, szakértők közvetlenül vehessenek részt az ország irányításában.
Nauta
@fefe0741: Ne felejtsd el,ők a fidesz kedvezményezettjei,ugyan úgy ahogy a Vona féle fasiszta jobbik is, és annak felmenője, az Orbán-babusgatta Hende -banda pógári körök is.
Nauta
@adrenalink: Szerintem a börtönöket kellene bővíteni már most,mert kevesek lesznek 2014 után.Az elszámoltatás ki fogja "termelni" rostálni társadalom szemétjét és kelleni fog a hely.
rozsdás fűrész
Szellemi Honvédelem? Fegyvertelenül? Muhahahahahhahahaha:)))))))
Nauta
@profon: Mit gondolsz,Orbant miért hurcolják folyton Grazba a gyogyó "szervízbe"?
Nauta
@rozsdás fűrész: Így igaz Fűrész! Mert ez az újabb mameluk hőbőrgés nem más,mint egy fröcsögő szájkarate.
komondor
Szegény, szegény Magyarország!
Hová lett az értelem, a jóindulat ebből az országból?
Pedig e kettő nélkül élni értelmetlen szélmalomharc.
világlátó
Egy ország az elfogadottságát geopolitikai helyzetével, természeti adottságaival, történelmével, lakossága általános jellemzőivel, úgymint békeszeretet , barátságos kedélyállapot, nyitottság, kreativitás, szorgalom, alkotóképesség , igényesség, vendégszeretet, együttműködőképesség, kaphatja meg. Akkor kapja meg, ha ezekkel a tulajdonságaival okosan él, alkot, termel, mind anyagi - technikai, mind kulturális, tudományos, eredményekkel bizonyítja, jószolgálati tevékenységével, segélyszervezeteivel, a világszervezetekben tett szolgálataival bizonyítja előbbi jellemzői működőképességét. Képes levonni a történelem igazságtalanságai okozta nemzeti sérelem tanulságait, okos, megfontolt bel- és külpolitikával képes ellensúlyozni ezeket a korabeli súlyos károkat, úgy igazítja szomszédpolitikáját, mintha még mindig a történelmi Magyarország létezne. A nemzetek, népek tiszteletét KIVÍVNI kell és nem szellemi honvédelmet kell gyakorolni, mint valami óvodások a homokozóban. Ismételten csak sajnálkozni tudok egy egyébként okos szakember gyermeteg magatartása felett.
világlátó
Már csak abban bízhatunk, hogy ennek a butaságnak csak itthon lesz hatása, mondjuk megkétszereződik az aláírások száma. Reménykedjünk, hogy az Európai unió népei talán nem olvasnak erről. Ha mégis, akkor a hozzánk látogató külföldiek csak azért jönnek, hogy átérezhessék azt a hidegrázást, amit ez a sokféle ostobaság okozhat. Adrenalin túra néven lesz elkönyvelve , kiegészítendő Budapest aluljárói és más elrettentő látványosságai mellett. Így lehet tönkretenni egy ország imázsát, jobb sorsra érdemes népének jó hírét. Helyrehozni évtizedek kemény, tudatos munkája lesz.
irén48
@percsi: Sajnos ez igy van Roszabak lesznek mint a püfajkások.
percsi
@Hellcat: Kiképzésen! Az agymosáson szájukba rágják, hogy a nyomorba taszított emberek nem a szomszédjuk, barátjuk, honfitársuk, hanem hazaárulók, akiket térdre kell kényszeríteni. Az igazságért békésen tüntető magyar nép és a melléjük álló országok az ellenségük, akiket provokálni, sósavval, durunggal meg kell semmisíteni. Kiképző tiszt a sósavas öreg. Oktatás végén megkapják a borítékot, durungot és a sósavas kulacsot.
Hamarosan jelentkezni fognak!
A OV mossa majd kezeit, nem kell ide a rendőrség vízágyúja, TEK, katonaság. Ártatlan képpel fogja majd országnak-világnak elmondani, hogy ő mindent megtett, de a nép erős, ha beindul, senki sem tudja megállítani.

Az agymosott rabszolgáit nem értem, hogy a fenében nem látják, hogy mi folyik, miért nem érzékelik, hogy az elmúlt három év megkeserítette az ország több mint 3/4-t, azért, hogy pár tízezer embert vagyonokhoz juttasson. Földeket osztottak ki egymás között, a szomszédjuk utcára került. Nem látják, hogy a kormány hibát hibára halmoz, hogy az elszedett pénz nem hozta előrébb az országot, sőt rosszabb helyzetbe került? Nem is emberek, hanem robotok, akikben nem folyik magyar vér, mert ha folyna, nem fordulnának a kizsákmányolt honfitársai ellen.
A CÖF megalakulása azt eredményezi, hogy a rossz döntéseket támogatják, amivel a kormányt megtévesztik, elhitetik velük, hogy jól végzik a munkájukat.
percsi
@Nauta: Most hallom, lesz elszámoltatás is? Jaj de jó!!!
percsi
@Nauta: Ja, társadalmi munkát vállalok!! A cellaajtót befalazom, nem bízom a véletlenre!
ujbuda
Csizmadia ur! A külföldi sajto meg fogsz lepödni jobban tudja magyarországrol az igazságot mint Te magad!!
aremy
értelmiségi /biztos??/ mert ha igen akkor ők lesznek a tíísztikar hamár
olja értelmesek ,vagy csak se gg ek .
marlin
Ja!! Hadsereg!! Szellemi, meg honvédő és persze civil!! Hagggyááá mááá!!!
"Annyira előttem van, amint ezek hadrendben, hosszú tömött sorokban valami idióta egyenruhában békemenetelnek, miközben ajkukról ki se fogy a félnóta.
Vagy esetleg a nagyobb európai lapok kommentfelületein Gyurcsányahibás, elmúttnyócév, mindenjogszerűvót, legalábbnemamiadónkból, ittenigenisdemokráciavan, sohanemvótilyenszabadasajtó, meghatározottgazdaságipénzügyikörök, liberálkommernyikellenségek, sunáznám (ja bocs, ezt nem ide akartam) kezdetű beszólásokkal vérbe kutyázzák azokat, akik bántani merik a Viktort. Akarom mondani, Magyarországot.
Hamár hadsereg, alighanem köll egy hadvezér is.
Én találtam is egyet nekik:
tinyurl.hu/iw1p/
Szerintem jobban is járnának, ha inkább őt szolgálnák."
(bagitól)
percsi
@marlin: gonosz vagy! Szegény hadvezér, mit tudna kezdeni 2000 kiöregedett honvéddel. Ezek már csak a pártkönyvüket tudják nyálazni! Meg ov-t.!
rézfánfütyülős
Szóval jobbik gárda nem lehet mert csak, de Orbáni önkielégítő hadsereg igen.
Ez frankó, mint a kankó...
bundi
@komondor: van tippem:
pl külföldi munkavállaló lett.
Darthon1
@percsi: ne szidd őket, mert ők még 200%-ban potensek.

-Halló mentők, jöjjenek azonnal, mert a férjem 300%-ban impotens lett!
-Hogy-hogy 300%-ban?
-Hát felment a létrára kicserélni az égőt és a létra eltört alatta. Amikor leesett elharapta a nyelvét, összeverte a golyóit és eltört mindkét keze.
amaramaistanna
Kedves Kommentelő Társaim!
Figyelmetekbe ajánlom: Szellemi ön és közveszély című írást!

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=63
percsi
@Darthon1: ezt hallhatta a párom, azóta sötétségben élünk!
mariaberta
És mi volna, ha felállna a régi munkásőrség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.