Tétényi Éva esztergomi polgármester a Nol.hu újságírójának emgerősítette, hogy a város biztonságban van. Neki erről személyes élményei vannak, noha feltűnő módon nem avatják be az "állam emberei" által irányított védekezési munkálatok részleteibe.

"Megtalálom a munkát, éjjel-nappal dolgozom az emberekkel Esztergom megvédéséért, de - bizonyára a nemzeti együttműködés jegyében - engem a részletekről nem tájékoztatnak, nem hívnak meg sehová, nem vonnak be a döntési folyamatokba az állami szervek" - mondta el Tétényi Éva.

Június 6-án és 7-én aztán pánikközeli állapot alakult ki a kisvárosban. 6200 postaládába aláírás nélküli tájékoztatók kerültek, melyek azt írták le, hogy miként viselkedjenek kitelepítéskor az emberek. A röplapokon megadták a polgármesteri hivatal számát, hogy oda forduljanak homokzsákokért, egyéb segítségért - írja a Nol.hu.

Ennek a felhívásnak a hatására többen elköltöztek Esztergomból, üzleteiket bezárták és homokzsákokkal vették körül, volt bank és más intézmény, amely szünetelteti szolgáltatásait. Az emberek kétségbeesetten rohanták meg a deponált, homokkal teli zsákokat, s a házaikhoz kezdték el vinni azokat. 

Részletek a Nol.hu oldalán >>>

162 hozzászólásarrow_drop_down_circle

outsider
Egy ország után mit nekik egy város!
Uralkodni akarnak, ha romokon, sírokon, az sem számít. Ilyen a nemzeti fideszmaffia mentalitás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Ezek a rohadékok képesek egy egész várost feláldozni, csak azért mert ott nem nyertek! Remélem hamarosan kiderül, kik terjesztették a rémhíreket, és kemény börtönévek várnak rájuk. Sejtésem van a kezdeményezőt illetően.
marlin
Ki is a város díszpolgára??
Na, ki??
nyanya001
Csúnya újságíró miket ír majd mindjárt jön
a fancsapat aztán kapsz a fejedre !
outsider
Egy ország után mit nekik egy város!
Uralkodni akarnak, ha romokon, sírokon, az sem számít. Ilyen a nemzeti fideszmaffia mentalitás.
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Nauta
@Dr plágium: Az terjesztette aki félig agyonverte az állapotos asszonyát!!Minden kitelik attól a mocskos kreténtől!!
nyanya001
@Nauta: Jesszusom ! Ezt sem tudod ? :))
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
@Nauta: ... ki a város díszpolgára :))
Január
Ez a lehető legnagyobb szemétség ahogy viszonyultak a városhoz csütörtökig a döntéshozók. Katasztrófa helyzetben minden települést segíteni kell, de nem csak a retorika szintjén!
Tétényi Éva hála nem most jött le a falvédőről, jó polgármestert választottak Esztergomban.
Szvetlana
Ennyi" jónevű" díszpolgár nem töri össze magát a városáért! Csak mondom, hogy a Püspöki Palota és a kincstár is a Duna árterében van.
Mobil123
@Január: Csoda hogy bírja még ezt a sok marhát!!
JAJMÁR
Amit ez a NŐ elviselt és megharcolt az elmúlt években, az nagyon nagy lelkierőről és helytállásról tanúskodik. Ha választani lehetne, hogy ki kerüljön az ország legfontosabb pozíciójába, én őrá szavaznék.
Persze tudom, hogy mi programokra, ideológiákra, pártokra szavazunk, illetve az ő jelöltjükre, az országban csak 1 ember hiszi azt, hogy őrá :)
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Dr plágium: 12:59-re Tán meggyet kéne szedni... Mintha arról fújna a szél...
coyote3
Vajon ehhez miért nem szólnak hozzá a tisztelt jobbos kommentelők. Bizti tudnának néhány nagyok okos dolgot mondani...:)
SLAakku
Lelkiekben veletek vagyunk Tétényi Éva! Vesszen orbán fideszbagázsa!
bretagne
@marlin: Azt az egy hidat építtette és máris díszpolgár? Ezt én sem tudtam.
SLAakku
Dr plágium
Ezek a rohadékok képesek egy egész várost feláldozni, csak azért mert ott nem nyertek! Remélem hamarosan kiderül, kik terjesztették a rémhíreket, és kemény börtönévek várnak rájuk. Sejtésem van a kezdeményezőt illetően.

Nekem is.
marlin
@bretagne:
De hát azt is hogyan??
Teherforgalmat nem lehet ráengedni(!) és annak ellenére, hogy a tervezett(!) Visegrádi duzzasztás miatt 4 m-el magasabbra építették mint az eredetit - most le kellett zárni!! :-((
SLAakku
@Január: Persze az csunya dolog ugye ha az állampolgár ingyen és bérmentve nem megy homokzsákot tölteni meg összekoszolni magát. Aztán meg arra sincs pénze, hogy mosószert vegyen, hogy kimossa a ruháját amiben dolgozott mert az az egy van neki Arról ne beszéljünk, hogy enni is kellene valamit. A villanyt is már rég kikötötték.

Hihetetlen? De igaz.
SLAakku
Az újságírók nem kis csodálkozására Esztergom polgármestere nem volt jelen orban sajtótájékoztatóján. A Hír24 úgy tudja, hogy Tétényi Évát nem hívták meg az eseményre.
entero
@Nauta: Csak provokálsz? Nem bírod ki?
marlin
@Nauta: Kit provokáltál már megint??
Nem kell válaszolnod, mert a "spicli" csak azért kóstolgat, hogy jelentgethessen!!
entero
@lantos: Hihetetlen, hogy még mindig mennek a rémhírkeltések. Ezzel szemben itt egy cikk, amit érdemes elolvasni. www.infocegled.hu/hir_olvas/permalink:arviz-orban-meghosszabbitjak-a-veszelyhelyzetet-2013-06-09-094126/
Prof. Dr. Vak Komondor
@entero: A rémhír pedig az volt, hogy Esztergomot beáldozzák!
lantos
@entero: Köszi! Elolvastam! Én másról hallottam:D
entero
@Prof. Dr. Vak Komondor: Mi más lehetett volna? Azon csodálkozom, hogy még halálhírek nem érkeztek előzetesen...
entero
@lantos: Itt a lényeg a cikkhez, hogy Esztergom nincs veszélyben, és mindent megtesznek, hogy ez így is maradjon.
entero
@Prof. Dr. Vak Komondor: Jó neved van...:-))))
marlin
@entero: Szegénykém!!
Én ma (is) voltam Esztergomban, és láttam, hogy a helyi polgárok és az önkéntesek mekkora erőfeszítéseket tettek a nagyobb károk(!) megelőzésére!!
A "barátaid" nem voltak köztük, ők éppen "motorcsónakáztak"!!
Talán nem kellene itt (is) nyomnod azt a Dél-Alföldi hülye pártpropagandádat, mert az kevés a víz ellen!!
lantos
@entero: A HírTv-ben megszólalt pár perce Tétényi, akitől megtudhattuk, hogy nem ő a Suzuki igazgatója:D
Ehhez képest új tényeket valóban nem tudott mondani, tehát Orbán tényleg nem tájékoztathatta, hogy mit is kellene még tudnia!:D
entero
@marlin: Ne sajnálj már annyira minden hozzászólásodnál, mert még sírva fakadok a végén. Na és mit csináltál Esztergomban, hordtad a homokzsákokat? :-)
Január
@SLAakku: Tegnap 20:43-ra ... én nem a mélyszegényekről írtam, hanem azokról a csoportokról,akik az évek során tökélyre fejlesztették a kunyerát és kérnek, és kapnak, mert nagyon jó az érdekérvényesítő képességük, mert ilyenek is vannak szépszámmal. Vajon most adnak-e, mert erről nincs információm.
mátmar
Miért csodálkoznánk ezen? A polgármester független, nem nyalja a többség seggét, "természetes", hogy ahol lehet betartanak neki.Még ha Esztergomot el is viszi a víz.Azt is a polgármesterre fogják fogni.Ők meg fényezik magukat. SZEMETEK!
sport50
itt látszik tisztán,hogy a vezér nem az állampolgárokért van,csak politikai szempontból,hatalomvágyból fényképezteti magát 100 méterenként!!!felolvasó reggelt tart,de még így sincs minden leírva neki,akkor megkérdezi a tényleges hozzáértőt!!!minden városban kiáll a polg.m.is persze csak ahol kormánypárti.nem érdekli az árvíz,csak az,hogy tud az árvízből is profitálni a vezér!!!
marlin
@entero: Szegénykém, te kis vírusgazda!!
Hát mit csináljak, ha olyan sajnálatraméltó vagy??
Esztergomban a barátaimat látogattam meg és nem hordtam a homokzsákot!!
Én utoljára hat éve hordtam homokzsákot!! (És 1965-ben kezdtem!!)
És te?? Tettél már valami hasznosat életedben??
Most nem az Orbánimádatodra gondolok, bár Hofi arról (is) megmondta:
"És ha más lesz a segg"??
Mangu
Azért egy dolgot nem szabad elfeledni, hogy az egészért (nem az árvízért! - ez megint csak egy alkalom kihasználása) az esztergomi választópolgárok közömbössége, idétlen megosztottsága a felelős! Ha nekik ez így jó, akkor a demokratikus elveket tiszteletben tartva, akár zakkanjanak is bele.
SLAakku
„Már a hét közepén lehetett látni, hogy szakszerű előkészítés nélkül a város bajba kerülhet – emlékszik vissza Tétényi Éva. – Mindent megtettünk, amire a hatáskörünk lehetőséget adott, de a katasztrófavédelemtől csütörtök estig egyetlen arra felhatalmazott ember nem egyeztetett velem. Akkor felhívtam Bakondi György titkárságát, s közöltem velük: ezzel a magatartással veszélyeztetik Esztergom biztonságát, s ha nem kezdik el azonnal az egyeztetést, akkor tájékoztatom a sajtót.

Tétényi szerint ekkor végre útnak indították hozzá a katasztrófavédelem és a rendőrség illetékeseit, hogy megbeszéljék a teendőket. Ez megtörtént, ám a további együttműködés azóta is hiányzik, látványosan ügyelnek arra, hogy a személyét a háttérbe szorítsák, jegyezte meg a település független polgármestere, akivel a városban is többségbe került Fidesz-frakció sorozatosan konfliktusba kerül.

Június 6-án és 7-én aztán pánikközeli állapot alakult ki a kisvárosban. 6200 postaládába aláírás nélküli tájékoztatók kerültek, melyek azt írták le, hogy miként viselkedjenek kitelepítéskor az emberek. A röplapokon megadták a polgármesteri hivatal számát, hogy oda forduljanak homokzsákokért, egyéb segítségért.

Ennek a felhívásnak a hatására többen elköltöztek Esztergomból, üzleteiket bezárták és homokzsákokkal vették körül, volt bank és más intézmény, amely szünetelteti szolgáltatásait. Az emberek kétségbeesetten rohanták meg a deponált, homokkal teli zsákokat, s a házaikhoz kezdték el vinni azokat”. (Narancsköd)

A polgármester asszony mégis megmentette a várost, maga szerzett fóliát, éjszaka boltokat nyittatott ki, az önkéntesekkel ötvenezer homokzsákot töltöttek meg, de bizony feljelentést is tett rémhírterjesztés miatt. Mert habár semmi sem tiltja meg a katasztrófavédelemnek, hogy ha úgy gondolja, szórólapokon terjessze, miként kell viselkedni kitelepítés esetén, vagy akár ugyanazokon a szórólapokon közzétegye a mákos beigli receptjét is, azért katasztrófa idején ezt mégis nyugodtan nevezhetjük...
SLAakku
És ne feledjük: ha megússzuk, kizárólag saját magunknak köszönhetjük majd, pártállásra való tekintet nélkül. Aki képes lesz elhinni, hogy a politika mentette meg – azt legközelebb tényleg mentsék a parlamentiek.
lbs
Az önkéntesekkel vállvetve, megóvták az állami erők Esztergomot, vagy nem?
Tegnap tetőzött ott a Duna, komolyabb probléma nem volt.

Mi az ördögbe kellett volna még ezt a libát belevonni?
SLAakku
Máshol vontak be a polgármestereket az árvizi védekezésbe? Mit tudsz erről?

A polgármester asszony megmentette a várost, maga szerzett fóliát, éjszaka boltokat nyittatott ki, az önkéntesekkel ötvenezer homokzsákot töltöttek meg.
lbs
@SLAakku: Ez mind szép!
De miért nem készültek elő? Szombaton eleve nyitva tartottak a boltok, miért nem akkor vették meg a fóliát?

A megtöltés stimmel, a város megmenekült.
Kérdésem? Mibe is kellett volna a hölgyet "belevonni"?
tivoli
Tudja valaki, hogy ha a képviselők 80 %-a fideszes, hogy lehet független a polgi?
Kik választották meg Tétényit és kik a képviselőket? Nem az esztergomiak?
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
SLAakku
@lbs: Máshol vontak be a polgármestereket az árvizi védekezésbe? Mit tudsz erről?
SLAakku
„Már a hét közepén lehetett látni, hogy szakszerű előkészítés nélkül a város bajba kerülhet – emlékszik vissza Tétényi Éva. – Mindent megtettünk, amire a hatáskörünk lehetőséget adott, de a katasztrófavédelemtől csütörtök estig egyetlen arra felhatalmazott ember nem egyeztetett velem. Akkor felhívtam Bakondi György titkárságát, s közöltem velük: ezzel a magatartással veszélyeztetik Esztergom biztonságát, s ha nem kezdik el azonnal az egyeztetést, akkor tájékoztatom a sajtót.

Tétényi szerint ekkor végre útnak indították hozzá a katasztrófavédelem és a rendőrség illetékeseit, hogy megbeszéljék a teendőket. Ez megtörtént, ám a további együttműködés azóta is hiányzik, látványosan ügyelnek arra, hogy a személyét a háttérbe szorítsák, jegyezte meg a település független polgármestere, akivel a városban is többségbe került Fidesz-frakció sorozatosan konfliktusba kerül.

Június 6-án és 7-én aztán pánikközeli állapot alakult ki a kisvárosban. 6200 postaládába aláírás nélküli tájékoztatók kerültek, melyek azt írták le, hogy miként viselkedjenek kitelepítéskor az emberek. A röplapokon megadták a polgármesteri hivatal számát, hogy oda forduljanak homokzsákokért, egyéb segítségért.

Ennek a felhívásnak a hatására többen elköltöztek Esztergomból, üzleteiket bezárták és homokzsákokkal vették körül, volt bank és más intézmény, amely szünetelteti szolgáltatásait. Az emberek kétségbeesetten rohanták meg a deponált, homokkal teli zsákokat, s a házaikhoz kezdték el vinni azokat”. (Narancsköd)

A polgármester asszony mégis megmentette a várost, maga szerzett fóliát, éjszaka boltokat nyittatott ki, az önkéntesekkel ötvenezer homokzsákot töltöttek meg, de bizony feljelentést is tett rémhírterjesztés miatt. Mert habár semmi sem tiltja meg a katasztrófavédelemnek, hogy ha úgy gondolja, szórólapokon terjessze, miként kell viselkedni kitelepítés esetén, vagy akár ugyanazokon a szórólapokon közzétegye a mákos beigli receptjét is, azért katasztrófa idején ezt mégis nyugodtan nevezhetjük...
lantos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szelbatyo
lantos
Nagy állat vagy te, kiskutyám...
lbs
@SLAakku: Azokon a településeken ahol komoly árvízi helyzet volt, Győr térségében, a Duna kanyarban, ott a médiák az állami vezetőkön kívül mindig teret adtak a község elöljáróinak a szereplésre és mindenütt az interju szerves részei volt a mondanivalójuk.
Ez általában a miniszterelnök, a honvédelmi miniszter és a katasztrófavédelmi főigazgató, vagy éppen más állami vezetők társaságában történt.

Esztergomban is megszólaltatták a polgármester asszonyt, ami viszont feltűnt, hogy nem a magas rangú vezetők társaságában történt ez.
Azt pedig kétlem, hogy azok kiüldözték volna maguk mellől.
Különben még mindig nem értem mi a baja és azt meg főképpen nem hogy az esetleges vélt sérelmét miért kürtöli a világba?

A mérleg:
A város átvészelte a rekord áradást, az esztergomi polgárok pedig áldozatosan helyít állva nagymértékben hozzájárultak ehhez.
szelbatyo
@tivoli: Tudja...
A szavazók megelégelték m.t. 11 ( tizenegy ) évig tartó kiskirálykodását, asszonyverését, lopásait, saját zsebre közbeszerzéseit, és NEM VÁLASZTOTTÁK ÚJRA POLGÁRMESTERNEK... Az egyik választókerületben viszont - jelentős fölénnyel - megválasztották KÉPVISELŐNEK, mint ahogyan a többi választókerület nagy részében is a fidesznyikek kerültek a képviselői helyekre. A Polgi-Asszony pedig - demonstrálandó a nagy ellenszenvet a régi főnökkel szemben - 80 %-os arányú győzelmet aratott. És itt meg is álltunk. Akik LEVÁLTOTTÁK ( ??? BRUHAHAHANYIHUHUHÚÚÚÚÚ ) a régi polgit, biztosítottak neki a városban 80 %-nyi fölényt, a 80 %-nyi aránnyal megválasztott Tétényi ellenében... És néztek, mint a vett malac... És itt domborodik ki a Lakosság erkölcsi szintje: Az általuk előállított helyzetre kialakították a maguk álláspontját: Mint a fradi szlogenje: Harcol-Jatok !Harcol-Jatok !Harcol-Jatok !Harcol-Jatok !...
Mármint a Tétényi Asszony harcoljon az Ő érdekeikért, az Ő nevükben és az Ő támogatásuk nélkül a városért és lakosaiért... Ocsmány egy banda van azon a környéken... Nem csoda, ha olyan díszpintyü... elnézést: olyan díszpolgáruk van, mint a csutitörp... Az árvízi száraz...
lbs
Hol volt a 80% amikor leállt a csődközeli helyzet miatt Esztergomban a városi buszközlekedés?
Különben a polgármesternek nem harcolni kell, hanem ésszerűen irányítani a települése életét!
Amikor már harcolnak, az mindig gyanús!
Annak idején folyt a "békeharc" (Ez pont olyan bődült idiotizmus volt, mint a "Sorstalanság"... regény és filmcím)
Jelenleg folyik - igaz egyre inkább halkra véve a "terrorizmus elleni harc".
Pont annyira hangzik őszintén mint annak idején a másik műfogalom.

Annak idején mondta egy értelmesen gondolkodó, hogy "A" békeharc annyi, mint a női érintetlenség védelmében lefeküdni...
tivoli
@szelbatyo: Szerintem az esztergomiak az a része amelyik kétfelé szavazott melységesen szégyellheti magát. Mert így se nem független, se nem fideszes, s az ilyen ne akarjon senkitől semmit. Vagy M és O haverságától várja a jószerencsét a szerencsétlen? Csak Tétényin csodálkozom, hogy még nem vágta sarokba a konyharuhát.
human
Tétényi Évának nagyon igaza volt. Mostanra mi is érezzük, hogy mi mind esztergomiak vagyunk. Az ország kárára és saját javukra ténykednek a fideszesek. Pont ez történt Esztergomban is.
tivoli
@lbs: Ki harcol, ki ellen? Csak nem a fidesz hadsereg a törvényes polgármester ellen?
tivoli
@lantos: Azok az esztergomiak, akik most a fidesz érdekében beszélnek mit fognak tenni, ha már nem lesz fidesz? Továbbra is a városban szeretnének lakni, vagy mennek ők is a politikai süllyesztőbe?
SLAakku
@human: Nem csak.

"2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy sokadik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott.

Ekkoriban már nyomozott a rendőrség a feleségével egyre inkább megromló kapcsolatuk okán is. Meggyes azóta is - gyakran nyilvános - sajtóháborút folytat különvált feleségével, Kui Rozáliával.

Egy rendőrségi tanúvallomás szerint: Rózsa a kulcsot, mivel összevesztek, bent hagyta a zárban, és nem akarta beengedni este. " Azt mondta, akkor este is bántalmazta a Meggyes, és közben, hogy ne legyen zaj, egy párnát nyomott az arcára."

A lakásba a Meggyes úgy jutott be, hogy elment a Tescóba, és ott vett egy feszítővasat, és azzal nyitotta ki az ajtót. Amikor bement, akkor rögtön nekiesett a Rózsának, és bántalmazta.

Az esetről a polgármester azt mondta: viszonyuk valóban megromlott, felesége nem akarta engedni, hogy lássa a gyerekeit, ezért "

éjfél körül vásároltam egy feszítővasat, amivel a lehető leghalkabban felfeszítettem lakásunk ajtaját".

A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is.
tivoli
@human: Éppenhogy az esztergomiaknak kellene tenni az áldatlan állapotok ellen és egy Tétényi lehetne vezéralak. Akár országosan is.
tivoli
@SLAakku: Ez a Meggyes, ez ám a fasza gyerek!
SLAakku
Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő

- 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ;

-2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ;

-feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ;

-élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ;

egyéb esztergomi botrányok :

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
tivoli
@SLAakku: Jó! Hátha elindul valami Esztergom érdekében.
Nauta
@coyote3: Inkább ne!! Abbol csak törlések vannak!!
Nauta
@SLAakku: Szórol szóra igaz! A díszroma oda se tolta a képét,csak amikor már nyakig volt a város a vízben! Akkor is hazudozott!!
Dr.luigilongo60
@lbs: "Annak idején mondta egy értelmesen gondolkodó, hogy "A" békeharc annyi, mint a női érintetlenség védelmében lefeküdni..."

Béla Bá!

Akkor szóljál már a birkamenetes kollégáidnak, hogy hülyeséget csinálnak!:-))))
lbs
@tivoli:
Ki ellen "harcol" a polgármester?
Az általa vezetett önkormányzat tagjai ellen?
Azokat éppen úgy megválasztották mint őt.
Tudhatták volna a szavazók, hogy így patt helyzetet hoznak létre.
Össze is jött.
outsider
@lbs: Na de a nemzeti összefogás bandájától értelemszerűen nem ezt várták a szavazóik
(1 része:)
Nauta
@tivoli: Szerintem ki lesznek közösítve!! Ahogy az esztergomi közhangulatot ismerni lehet biztos!!
Nauta
@human: Nagyon nagy igazságot írtál!!
Nauta
@outsider: A bírkákat jól átkúrta a fideSS!! Mosz meg bégetnek!!
Nauta
@tivoli: A csecsemőt szoptató asszonyt, széklábbal verő fasza gyerek! FideSS-eSS kultúra meggyes tálalásban!!
Nauta
@tivoli: 11 Hónap múlva meggyesék páros lábbal lesznek valagba rúgva Esztergomból!!A diszcigányuk se mentheti meg őket!!
lbs
@outsider: Azok akik a nemzethez tartozónak tartják magukat össze is fognak.
Meg azok is akik a nemzetközi háttérhatalomhoz tartozónak tekintik magukat...
human
@Nauta: Meggyes is beállhat Habony Árpi (Orbán tanácsadója) mögé a sorba. Az meg nyugdíjasokat vert a nyílt utcán, mert feltartották a luxusverdáját.
lbs
@human: A nagy múltú városok közé.
SLAakku
@lbs: Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő

- 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ;

-2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ;

-feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ;

-élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ;

egyéb esztergomi botrányok :

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
lantos
A sok hülye ezt be is veszi, mert hát ugye a szoci dogma szerint, vannak jobbos- és balos városok, holott etársak - ne okozzon ez nektek infarktusveszélyt -, de csak városok vannak a Magyarország területén!
lbs
@SLAakku: Attól tartok valakivel összekeversz!
Én nem foglalkozom az esztergomi pletykákkal, meg esetlegesen félresikerült döntésekkel, főleg nem a meglehetősen kényes és intim helyzetbeli székbe ütögetett fejjel. (Közben a csecsemővel mi történt?)
Ez az epizód azért nem teljesen életszerű, túl sok benne a színezőanyag...

Ez az egész Tétényi Éva polgármester-asszony kontra képviselő testületi szembenállás is csak azért került a figyelmembe, mert a tömegközlekedés mint téma, a személyes szívügyem és az a közelmúltban, a város csődközeli helyzete miatt leállt, illetve akadozott.

Személyes benyomásom a hölgyről az, hogy az árvíz kapcsán láttam vele egy interjút és a feltett kérdésekre meglehetősen sarkosan fogalmazva válaszolt.
Pl. amikor a Suzuki gyár esetleges leállása volt a kérdés, akkor a válasz: "Azt a Suzuki vezetőitől kell megkérdezni!" volt.
Egy város vezetőjétől, főleg ha az Magyarország egyik legősibb települése, azért óhatatlanul disztingváltabb hangnemet lehet elvárni. (pl. "Igen a tudomásomra jutott ezzel kapcsolatosan információ, de majd tájékozódom ez ügyben is!)
Végül is a város egyik stratégiailag fontos üzeméről van szó.

Ha ilyen hangvételben kommunikál a hölgy másokkal is, akkor nem csoda, hogy időről időre konfliktushelyzetekbe kerül.
De ez már legyen azok dolga akik rászavaztak.
lantos
@lbs: Tétényi, akár orvosi igazolást is kiharcolhatna magának!
S ott is a helye!
De ez még pógármesternyica, RÖHEJ!!!
lbs
@lantos: Azért meg kell vizsgálni azt is aki a székbeveréses jegyzőkönyvet felvette...
Tétényi Éva "harca" szakszerűen kifejezve a nyilvánosságra kerültek alapján túlzott szereplésvággyal ötvözött összeférhetetlen magatartás.
tenger49
A cikk címe tökéletesen utal az Esztergommal kapcsolatos helyzetre.A" közmédia" agyon hallgatja Esztergommal kapcsoltos árvizí híreket.Esztergommal össze nem hasonlítható és súlyú fideszes települések polgármesterei nyilatkoznak a "közszolgálati" fidesz tv-ben,addig Tétényi Évának nyoma nincs e csatornákon.
SLAakku
@lbs: "Ez az epizód azért nem teljesen életszerű, túl sok benne a színezőanyag..."

Igazad van nem teljesen életszerű helyzet a székbe ütögetett asszony fej. Morbid.
lbs
@SLAakku: Hát ami azt illeti, hogy állítólagosan egy csecsemő szoptatása közben történt, enyhén szólva is nehezen hihető.
A hazugság is indulhat morbiditásból...
SLAakku
@lbs: Ez nem cáfolata az állitásnak ami szerint Meggyes Tamás aki rendszerváltás után Esztergomban vendéglátóegységek és popcornkészítő gépek tulajdonosa volt.:

"A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is."

"...s akivel Orbán Viktor pártelnök kezelni sem volt hajlandó." Ezt nem tudom lehet, hogy nem igaz.
Nauta
@human: A Lexusát!! A hüjje fidesseseknek Lexusuk van! Rajtuk van a Trabant kór! Ha beleülnek,elborul a diónyi agyuk!!
Nauta
@tenger49: Hírlik,hogy a szoptató asszonyt püfölő meggyes, selyemzsinort és pisztolygolyót kapott a postaládájába!
lbs
@tenger49: Ami Tétényi Évát illeti, teljes terjedelmében szerepelt vasárnap este az általad "közszolgálati" fidesz (Bármelyik párt neve ha leírásra kerül azt nagybetűvel kell a magyar helyesírás szabályai szerint kezdeni!) tv-ben. (Hír-Tv)
Pont itt láttam a kissé feszült hangvételű nyilatkozatát is amelyről az előzőekben szót ejtettem.

Mivel az ár továbbvonult a Duna mentén nyilvánvalóan az áttevődött kritikus helyszíneknek nagyobb figyelmet fordított az - egyébként napi 24 órában az árvízről tudósító - TV csatorna, mint Tétényi polgármester-asszonynak.
Én a polgármester asszony helyében inkább örvendeznék hogy az általa uralni kívánt város viszonylag igen csekély következménnyel túlélte ezt az óriási árhullámot.

Hangsúlyozom itt is, nem vagyok Fidesz szimpatizáns és tag sem!
(Soha nem voltam különben párttag.)
A Fidesz nekem ugyanis túlságosan megértő olyan témákkal szemben amelyeket a megértés helyett megoldani kell.
tivoli
@tenger49: Mint ahogy a Dunána a szlovákoknál "jól" viselkedik. Szó sincs arról, hogy árvízhelyzet lenne azon az oldalán.
lbs
@tivoli: Annyira jól, hogy a fél Pozsony, Révkomárom, stb. elúszott...
Legalábbis ez derült ki az M1, meg más csatornák által bemutatottak alapján.

Meg persze az ottani problémákat gyanítom hogy valamelyik szintén ottani TV csatorna kissé részletesebben mutatja.
lbs
Miért? Nem csak a Klubrádió, meg az Atv létezik!
tivoli
@lbs: Hamarabb hallani német osztrák cseh helyzetről, mint a szlovákról. Biztosan ők is büntiben vannak.
QQCSI
@lbs: (Bármelyik párt neve ha leírásra kerül azt nagybetűvel kell a magyar helyesírás szabályai szerint kezdeni!)

A magyar helyesírás szabályai szerint igen, de szerintem nem!
fidesz-kdnp oszt'jónapot!
SLAakku
Nem nézek magyar TV-t nem hallgatok magyar rádiót. Egyéb hirekből tudom, hogy az M1 hircsatorna vagy az MN elfogult és államilag szabályozott hireket közöl. A klubrádiót meg be akarták tiltani mert valami beadványuk egyes lapjainak a hátulját (nem tévedés a hátulját ami üres!) nem sorszámoztak be.
szablyafűrész
Esztergom, azaz Tétényi- város, nem Magyarországon van ! Esztergomot nyugodtan öntse ki az ár, amióta nem a pazarló, "újságírók" ( mint Bayer) magánpereit közpénzből fizető, érettséginél tovább nem vergődött Meggyes a polgármester, felajánljuk Szlovákiának !
Holnaptól a város nevét kisbetűvel kell írni !

Amíg Esztergomot egy tisztességes, megalkuvást nem ismerő, nem korrupt és nem részrehajló "Dobó Kata" vezeti, addig semmiloyen támogatást nem kap !

...gondolta Orbán, a szent, akinek farka felé hajlik a keze.
SLAakku
@Nauta: Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő

- 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ;

-2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ;

-feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ;

-élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ;

egyéb esztergomi botrányok :

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
lbs
@QQCSI: Értem...
Annak idején a kiérdemesült origo fórumon volt eg apu100 fedőnevű topicoló.
Annak volt ez a szólása, annak lezárásaként amikor - kizárólag maga által vélten - egy igazi "csattanósat" akart beírni.
Ez mindig úgy sikeredett neki, hogy azt nemhogy csattanósnak, de még halkan pukizósnak sem lehetett hívni...
Nem ugyanaz a személy vagy?

Különben egy átlagos magyar nyelv és irodalomtanár ezért a beírásodért akkora egyes adott volna hogy az ellenőrző könyvből kilógott volna a vége.
Ha pedig elkötelezetten hazafias gondolkodású tanár okított volna (Amit különben kizártnak tartok...) akkor még hét végére feladta volna neked, hogy helyesen írd le az ominózus nevet legalább kétszázszor...
lbs
@SLAakku: Te már kész Esztergomológus és Meggyesológusnak képezted ki magadat!
Phd disszertációt is akarsz ebből a magatokfajták által mesterségesen fel- és túlfújt témából írni?
SLAakku
@lbs: Amennyiben felfujt lenne a volt polgármester már olyan pert akasztott volna az újságíró nyakába hogy na!Vajon miért nem perelt? lbs no miért?
QQCSI
@lbs: -A magyar tanáraim miatt ne aggódj, kiválóak voltak!

-A hazafias érzelmeknek a világon semmi közük ahhoz,
hogy a fidesz-kdnp-t méltatlannak tartom arra, hagy
nagy kezdőbetűkkel írjam le.
Ha Arany János vagy Petőfi Sándor nevét írtam volna le
kis kezdőbetűvel, azon a hazafias érzelmű tanárom
nem tudott volna büntetést kiszabni, mert elájult volna:
ilyesmi nem fordulhatott volna elő.
Sőt! Kapaszkodj meg: még azt is elvárta, hogy Baudelaire
és Beaumarchais nevét is helyesen írjuk, pedig az nem
egyszerű a francia nyelvet nem ismerőnek!

-apu 100-at nem ismerem, bár én már rég jártam az Origo-n.
SLAakku
@lbs: Amennyiben felfujt lenne a volt polgármester már olyan pert akasztott volna az újságíró nyakába hogy na!Vajon miért nem perelt?

lbs no miért?
tenger49
Soha nem válaszolok egyetlen általam írt szöveg birálatára,de kedvező megitélésére sem,most egy kivétel,annak akit érint,van fogalmam arról,hogy mikor kell valamely szöveget,szót nagybetüvel kezdeni! Üdv.mindenkinek.
SLAakku
@tenger49: Dehogynem. Amikor olvastam a bejegyzésedet nyomtam is tetsziket.
lbs
@SLAakku:
Kérdezd meg tőle!
Engem a legkevésbé sem érdekel.

Különben az "olyan, de olyan pereknek" gyakran a pert indító számára vannak kellemetlen következményei...
SLAakku
@lbs: Nem kell megkérdeznem mert igazan engem sem erdekel. DTudod Te is jol a valaszt. Nem perelt mert elvesztette volna a pert. Ezt egy olyan dorzsolt esztergomi vendeglos meg pattogatott kukorica arus mint ez a Meggyes tudja jol.

lbs irta:
Különben a polgármesternek nem harcolni kell, hanem ésszerűen irányítani a települése életét!
Amikor már harcolnak, az mindig gyanús!
Annak idején folyt a "békeharc" (Ez pont olyan bődült idiotizmus volt, mint a "Sorstalanság"... regény és filmcím)
Jelenleg folyik - igaz egyre inkább halkra véve a "terrorizmus elleni harc".

...orbán harcaival meg tudsz békélni vagy az is listán van nálad? Normális ember az aki fülkében képzeli el a forradalmat es fülkeforradalomról beszél?
lbs
@SLAakku: Nem tudom miféle pattogatott kukoricaárusról írsz számomra - úgy tűnik - egy on-line esztergomi anzix sorozatot indítottál. Anélkül, hogy erre komolyan vehető igény volna...

Orbán legfeljebb a magatokfajták szerint harcol!
Ő csak a dolgát teszi, a kormányt irányítja.
A médiák is trehányul fogalmaztak az árvízvédelmi tevékenységével kapcsolatban: (Talán nem véletlenül...) ... A helyszínen irányította az árvízvédelmi munkálatokat ...

Nos ez hajazik a valamikori Nicolae Ceausescura aki mindent "a helyszínen irányított", metg Kim ir Szemre, akiről ugyanezeket írta le a saját tömjénező sajtója.
A kinti hungarofóboknak igyekeznek az ilyeneket leírni igazolásképpen a hazudozásaiknak.

A valóság ezzel szemben az, fogy a miniszterelnök mindössze a a helyszínen folyamatosan tájékozódott és a szűk stábjával egyetemben attól a időszaktól kezdve, hogy az árhullám belépett a nyugati határunkon - és ha kellett döntött. (A stáb állandó tagja volt a honvédelmi miniszter és a katasztrófavédelem főigazgatója.
Budapest esetében kiegészült a főpolgármesterrel.)
És ahogy haladt az ár, vele együtt haladt és telepítette át a vezetési pontját a miniszterelnöki stáb a veszélyeztetett településeken.
Várhatóan ma ez a tevékenység befejeződik, mert a Duna Bajánál tetőzött.
Innentől már az alacsonyabb szintű kárhelyparancsnokok önállóan is kezelni tudják az esetlegesen felmerülő problémákat.

A fülkékben dőlt el a 2010-es - újságírónyelven szólva - "földcsuszamlás szerű" választási végeredmény?
Avagy te másképpen tudod?

A végeredmény pedig megfelelt egy vértelen forradalomnak.
Ezt is a médiák írták le.
Tehát - te szerinted - az ott dolgozók akik ezeket leírták, szóba hozták, sem normálisak?
Nem tagadod meg magad, sarkosan és demagóg módon fogalmazol!
lbs
@QQCSI: Ezek szerint a kiváló tanárokkal is megtörténik, hogy néha oktatási selejteket is képeznek...
Akik képesek leírni a ferde hajlammal megvert francia firkász nevét, de a magyar nyelvtan ismeretében erős hiányosságokat mutatnak...
SLAakku
@lbs: "...sorozatot indítottál. Anélkül, hogy erre komolyan vehető igény volna..."

Részedről van -igaz nem komolyan vehető igény- örülök neki.

...orbán harcaival meg tudsz békélni vagy az is listán van nálad? Aki fülkében képzeli el a forradalmat és fülkeforradalomról beszél azt nem sorolják a normálisok közé sehol. Ilyet hogy fülkeforradalom média csak idézetként ír le. No és kitől idéztek? Vedd csak elő a noteszodat!

Ebben az országban "földcsuszamlás szerű" a nép lecsuszása a béka feneke alá!

Meggyes Tamás, polgármester/Esztergom, o. gy. képviselő

- 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ;

-2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ;

-feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ;

-élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ;

egyéb esztergomi botrányok :

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
QQCSI
@lbs: Ady meg vérbajos volt, de nem ezért szeretjük...:)

Az, hogy megpróbálsz cikizni, nem zavar.
A KÖZÉRT-et nagybetűvel,
a fidesz-kdnp-t kisbetűvel írom,
akár tetszik ez neked, akár nem! :)
lbs
@SLAakku: Szerintem te kissé túldimenzionálsz néhány dolgot.
Részemről ugyanis semmiféle "igény" nincs a sületlenségeid iránt.

Legfeljebb reagálok az általad beírtakra.
Abban is tévedsz, hogy én "cikizni" akarlak.
Az általam beírtak mindössze válaszok. Hatás-ellenhatás.
Ennek a törvényszerűségére (is) a jó öreg Newton már elég régen rájött.

Az meg hogy te mit írsz ki és mit nagybetűvel a legkevésbé sem képezi az érdeklődésem tárgyát.
QQCSI
@lbs: Nem baj, értem én úgy is, ha SLAakkunak címzed...:)
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: :) Nem vagyok én fideszes, hogy másra kenjem a felelősséget! :)
Pálinkafőző Rézüst
@QQCSI: bakker, ez nagy baj. Küldhettél volna néhány millát...
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Ezen ne múljék!

2.000.000

Tessék!
QQCSI
@QQCSI: 2.000.000 2.000.000 2.000.000 2.000.000 2.000.000...
Pálinkafőző Rézüst
@QQCSI: köszi. Kicsit szűkmarkú vagy, ennyiből hogy forgassak Neked vissza??
SLAakku
@lbs: Mit tegyünk ha összevissza irogatsz? ma, 17:01

"Az meg hogy te mit írsz ki és mit nagybetűvel a legkevésbé sem képezi az érdeklődésem tárgyát."

Ez nekem új.

Sandorne Toth · Pácin

"Minden elismerésem Tétényi Évának!Sok pogármester tanulhatna Tőle tisztességet becsületet!Egy megválasztott városvezetőnek nagyon nehéz ennyi nehézséggel megbirkózni, de Neki sikerül, mert van hite és hitele és a választói fontosabbak mint a behódolás!Szegény M.O-nak sok ilyen emberre lenne szüksége !"
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Gondoskodtam én magamról, látod...:)
Pálinkafőző Rézüst
@QQCSI: áhhhhhhhháááá...Most esett le...:)))
dr lóherre
@lbs: Mit jelent számodra " elkötelezetten hazafias szolgálat "
Mi köze a te ki oktatásodhoz .
Csak nem a BALTÁS VEZÉREDTŐL idéztél.
Remélem 2014 tavaszán te is az összefogó baloldalra fogsz majd szavazni.
A FityeSSesek meg eltűnnek végleg a porondról, és nem tesznek 4 millió embert a mély szegénységbe. Ezt nem lehet megbocsájtani a BALTÁS VEZÉREDNEK!!!
DR Eric CARTMEN
Nem értitek a lényeget!! Esztergomban csak árvíz volt, az nem számít. De ahol a vezér trappolt gumicsizmában, ott N E M Z E T I Á R V Í Z volt !!! Nem ugyanaz !!!
lbs
@SLAakku: ...
Sandorne Toth · Pácin

"Minden elismerésem Tétényi Évának!Sok pogármester tanulhatna Tőle tisztességet becsületet!Egy megválasztott városvezetőnek nagyon nehéz ennyi nehézséggel megbirkózni, de Neki sikerül, mert van hite és hitele és a választói fontosabbak mint a behódolás!Szegény M.O-nak sok ilyen emberre lenne szüksége !" ...

Már elektronikus postásnak is felcsaptál?

Még egy: Neked rokonod, barátnőd az esztergomi polgármester-asszony?

Nem akarok az intimitási határokon belüli kérdéseket feszegetni, de több mint gyanús a számomra az a vehemens hozzáállás, amivel nekem - akinek Esztergomhoz akkor volt utoljára némi kötődésem, amikor az oda közlekedő gyönyörű német DESIRO motorvonatok javítását- és karbantartását felügyeltem és ez ügyben jó párszor megfordultam szolgálati-szakmai ügyekben a város vasútállomásán.
SLAakku
Nekem a főnököm az esztergomi polgármester-asszony.

"...akkor volt utoljára némi kötődésem, amikor az oda közlekedő... " akkor mégis miért kardoskodsz itt? Ráadásul vasutas vagy. Ez nagyon rossz jel.

Viszont a véleményemmel más is egyetért.

Sandorne Toth · Pácin

"Minden elismerésem Tétényi Évának!Sok pogármester tanulhatna Tőle tisztességet becsületet!Egy megválasztott városvezetőnek nagyon nehéz ennyi nehézséggel megbirkózni, de Neki sikerül, mert van hite és hitele és a választói fontosabbak mint a behódolás!Szegény M.O-nak sok ilyen emberre lenne szüksége !" ...
lbs
@dr lóherre: A buta emberek általában olyanokat remélnek, amiről maguk is - a lelkük mélyén (Ha az esetükre vonatkoztatva egyáltalán van ilyenjük!) - meg vannak győződve, hogy soha sem valósul meg.

Nem mintha túl sok közöd lenne hozzá, elárulom neked hogy 2014-ben EGÉSZEN BIZTOS HOGY NEM a pénzügyi háttér-világmaffia által pénzelt és bujtogatott destruktív, kozmopolita beállítottságú - a szavaidat szó szerint idézve - összefogó baloldalra fogok szavazni.

Különben mi az az "összefogó baloldalra"?
Mit fog össze?
Hogy valamikor kiket fogott össze ennek az "összefogó baloldalnak" az egyenesági jogelődje az az Andrássy út 60-ban megtekinthető!
lbs
@SLAakku: Folyt: Propagálod Tétényi Évát
SLAakku
@lbs: Igen.

"Minden elismerésem Tétényi Évának!Sok pogármester tanulhatna Tőle tisztességet becsületet!Egy megválasztott városvezetőnek nagyon nehéz ennyi nehézséggel megbirkózni, de Neki sikerül, mert van hite és hitele és a választói fontosabbak mint a behódolás!Szegény M.O-nak sok ilyen emberre lenne szüksége !" ...
SLAakku
A június 10-én írt bejegyzésben ezt írja Váczy-Hübschl István:

..hm..., miközben a polgármester hajnal 4-kor a táti polgármestertől a nyergesújfalui gazdaboltig bejárja Tolnát, Baranyát,hogy a Csenkei-védmű rendben legyen, a miniszterelnök meg a belügyminiszter még arra sem méltatja, hogy meghívja őt a saját városába a reggeli sajtótájékoztatóra? mindegy, majd megvédjük mi, esztergomiak a várost, a politika meg kampányt csinál belőle. Vajon eddig arra vártak, hátha bedől majd valahol a gát, oszt akkor rá lehet kenni az egészet Tétényi Évára? Most meg hogy nem jött be, akkor inkább learatják a babért? Hát, nekem ez nem tetszik, faluhelyen az olyat, amikor a házigazdát elfelejtik behívni a saját házába, azt egyszerűen sutttyóságnak hívják, akárki csinálja.
lantos
Meddig hazudozik még ez a szocibérenc tétényi zéva?!
Láthattuk a videót, ami bizonyítja azt, hogy egy ilyen hazug nőszerűség Esztergomban, legfeljebb konzerv lehet, nem pedig hazugságmester!
SLAakku
@lbs: Igen.

"Minden elismerésem Tétényi Évának!Sok pogármester tanulhatna Tőle tisztességet becsületet!Egy megválasztott városvezetőnek nagyon nehéz ennyi nehézséggel megbirkózni, de Neki sikerül, mert van hite és hitele és a választói fontosabbak mint a behódolás!Szegény M.O-nak sok ilyen emberre lenne szüksége !" ...
lbs
@SLAakku: A kérdésem ez volt:
... Neked rokonod, barátnőd az esztergomi polgármester-asszony? ...
Melyik minőségben? (Barátnő, esetleg rokon?)
Az általad beírt dicséret-cunami a két verzió közül melyik minősítésnek is szól?
SLAakku
@lbs: Valaszoltam is.

SLAakku 2013. június 13., 20:16
Nekem a főnököm az esztergomi polgármester-asszony.

Fáradsz vagy öregszel?
lbs
@SLAakku: Aha...
És olvasgatja a propellert is, meg tudja valószínűleg kit takar(?) a "@SLAakku" topic név?

Hiába kell arrafelé jó pontok ilyen jellegű gyűjtögetése is...

Amúgy kíváncsi lennék, hogy - rajtad kívül - még hányan vélekednek a testületből hasonlóan T É eddigi tevékenységéről?
Hát igen kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a villamos harangozógép tetszik...
lbs
Hát azért ez a "mindenki" kissé általánosító kifejezés.
Ha mindenki szeretné és tisztelné, akkor a lennének azok a hírek a médiákban, amelyek azért ott megjelennek.

Legjobb indulattal is fogalmazva létezik egy bizalmát élvező és érte lelkesedő csoport és létezik egy ellentábor.
Majd jövőre eldől, hogy melyik tábor bizonyul erősebbnek.
SLAakku
Az esztergomi Fidesz-frakció tévedésből csütörtökön este Tétényi Éva polgármester javaslatát szavazta meg, amely szerint nem adják át az államnak az Országház elé szánt, Tisza Istvánnak emléket állító szoborkompozíció városban található részét, csupán a másolatkészítést engedélyezik. Több képviselő és az aljegyző kérése ellenére a polgármester nem rendelt el új szavazást.
SLAakku
@lbs: "Majd jövőre eldől, hogy melyik tábor bizonyul erősebbnek." Ilyen erovel ahogyan szavaztak nem is fontos, hogy ott uljenek.
SLAakku
bagira
@Dr plágium: Tudod, ha még csak egy nem figyel oda, na de, hogy testületileg!

"Az mondták itt egy ajtónak kell lenni...aztán fejjel neki a falnak. Kellett volna lennie, de nem volt-az első pont az lett volna ami, mégsem az volt! Azééé nyomjuk a gombot, hiszen azt mondták. "

Igazi BIRKÁK. Félelmetes kik bitorolják szegény hazánkban a hatalmat.
SLAakku
lbs -nek

Esztergom - (FIDESZ) Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere, o. gy. képviselő - 2003 végén Meggyes ellen emelt vádat a megyei főügyészség hivatali visszaélés miatt, arra hivatkozva, hogy a polgármester utasította a városfejlesztési irodát: egy közbeszerzésre a határidő lejárta után jelentkező cég ajánlatát úgy bírálják el, mintha az a megfelelő időben érkezett volna ; 2004-ben bírósági szakba került Meggyes egy másik ügye is, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták, amiért egy útlezárás miatt álló kocsisort megelőzve majdnem elsodorta az intézkedő rendőrjárőrt, majd továbbhajtott ; feleségverés (A jegyzőkönyvek és az orvosi látlelet szerint felesége fejét szoptatás közben a szék fakeretébe ütögette. Haját tenyérnyi darabon kitépte, és zúzódásokat szenvedett az arcán is. A polgármester szerint feleségének előző férje hamis vallomást tett) ; élményfürdő ügy (2004 derekára egyre több gond akadt a szívügyének tekintett fürdőberuházás körül, annak költsége ugyanis néhány év alatt 4 milliárd forintra duplázódott.) ; egyéb esztergomi botrányok : www.nepszava.hu/articles/article.php?id=93732
lbs
@SLAakku: Talán már említettem, de hogy megjegyezd még egyszer leírtam:
Esztergom városa önkormányzatának belső ügyei NEM ÉRDEKELNEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.