"Bizony tudni kellene, hogy honnan volt Simonnak ennyi pénze. Mert ez akkor sem az ő magánügye, ha tegnaptól semmilyen funkciót nem visel" – írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Gyurcsány emellett azt is szóvá tette, hogy "azt is tudni kellene, hogy öt gyerek nevelése mellett hogyan telik Orbán Viktornak egy hatalmas családi házra Buda legdrágább kerületében, legalább ötven hektár szőlőre Tokajon, felújított házra, felesége nevén vásárolt telkekre Felcsúton, egyik gyereküknek megvett lakásra a Gellért hegyen és nem folytatom. Mindezt állítólag egyetlen politikusi fizetésből" – írta.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Gyurcsány helyesen beszélt ! Simon már vizsgálat alatt van. Orbánnak is feltették a kérdést, és az ott kérdezettek is homályos pontok. Majd aztán lehet a székházat is megmagyarázni, az egyébként is elévült már. Nosza, Miniszterelnök úr ! Konkrét kérdések, és várjuk a választ. Még a választások előtt !
Megjegyzem Gyurcsány már többször elszámolt, nyilvánosan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Gyurcsány helyesen beszélt ! Simon már vizsgálat alatt van. Orbánnak is feltették a kérdést, és az ott kérdezettek is homályos pontok. Majd aztán lehet a székházat is megmagyarázni, az egyébként is elévült már. Nosza, Miniszterelnök úr ! Konkrét kérdések, és várjuk a választ. Még a választások előtt !
Megjegyzem Gyurcsány már többször elszámolt, nyilvánosan.
Hellcat
Így kell ezt...nem ám mosdatni a bűnös haverokat mint a fideszben...
1magyar
Gyurcsány bölcsen rámutat az eset lényegére.
coni
Ezzel az egésszel ugyanaz a gond mint az ügynök törvény hiányával, amit a 2/3 leszavazott. Volt ügynökök komcsiznak a parlamentben.
Maffiózók kérik számon Simonon a pár száz milliót, amíg ők milliárdokkal nem tudnak elszámolni.
Bajnai az egyetlen akinek mindkettő bántja a szemét.
Gyurcsány szóban tiltakozott Paks II. ellen, de szavazáskor az egész DK hiányzott a parlamentből...
(Természetesen más lenne a leányzó fekvése ha az ellenzék együtt bojkotálta volna a szavazást. De így csak nem vállalták a felelősséget).
vidi500
@Vizual: "Megjegyzem Gyurcsány már többször elszámolt, nyilvánosan."
Azzal is, hogy miből volt 400 milliárd $-ja befektetni Indonéziában az energiaiparba?
Persze nem mondom én hogy az övé a pénz, legfeljebb a nevét adta hozzá. Ilyen ez az "üzleti világ"...
töky
Ennek a Gyurcsánynak több esze van, mint az őt körülvevő faszfejeknek , meg a fideszes csürhének összesen. Azt nem értem, hogy amikor lehetősége volt rá, mert hatalmon volt, mi a faszért bánt kesztyűs kézzel ezekkel a hazaárulókkal? Számomra ez örök rejtély marad.
Hagyta őket öszödözni, tv székházat felgyújtani, október 23-án a fővárost felgyújtatni, kordont bontani, népszavaztatni vizitdíj...stb ügyben, hagyta hogy a felszólalásai közben kirohanjanak az ülésteremből , hagyta hogy megutáltassák őt tudományos alapossággal az emberekkel, hagyta őket hazudni, és mindent tolerált nekik a végletekig... Miért, ... miért... , miért? Máig nem értem.
gomez
@töky: én arra gondolok hogy nem tudott zöld ágra vergődni a SZDSZ-el. Ők is hibásak ezért a helyzetért!!!Igazad van! Gyurcsány igazi politikus alkat, és bármit is kiabálnak rá még mindig meghatározó alakja a politikának! Magabiztos, van egyéni elképzelése, nem várja el hogy helyette írjanak mindenféle sületlen tömjénező dumákat a nemzetről!
Senara
Nem a szívem csücske Gyurcsány , de többet ér baloldalon mint az egész MSZP vezetősége Szanyival egyetemben .
mariaberta
Szívemből szólt, egyenlő elbírálást akár MSZp-s akár Fideszes politikusról van szó és Orbán már a székház ügy óta sáros.
bakegya
@töky: MERT NEM EGY FURMÁNYOS SUNYI LÓ-MINT EZ A"BERLUSZKÓNI ROSSZABBIK VÁLTOZATA"!Emlékeim szerint -ez a tökalsó orbán a krassó gyurin keresztül,solt ottilián át többeknek a hátán próbálkozott a fel és betörési vágyát kielégíteni,állandóan a réseket keresve...@mariaberta: kövéren sáros és most nem én mondtam,hanem a köteles laca:"ha valaki képes rá bizonyítsa be az ellenkezőjét!Nemrégibe,R,Filipkének peckesen ismételte a 89-ben mondottakat a csapatépítő akciózásaikról !-Gy.F pedig nem volt hajlandó bemocskítani a kezét ezekkel- igen,ebben hibázott!!!
Igazi Trebics
@vidi500: Te tudod, hogy mekkora összeget írtál? Az az összeg a teljes magyar államadósság kétszerese!!
keresztapa
Gyurcsány nélkül nincs MSZP! Az MSZP Most már ezzel a vezetéssel megásta sírját. Gyurcsány megalakított új pártja már nagyobb elismerésre érdemes mint a többi, csatlós prédára váró kis párt. Gyurcsány fog diktálni és a legtámogatottabb párttá fejleszti a DK-t. Az összefogással eltűnik a többi nevese lesz nokedli párt: A DK benyeli mint kacsa a nokedlit.
GeoCravker
@keresztapa: Gyurcsány egy tehetséges politikus és jó stratéga. Ezt közvetetten a Fideszis elismeri. Éppen azzal, amivel és ahogy támadják. De azzal méginkább, hogy mivel nem merik támadni. Amellett az új párt alakításával megtehette, hogy a zaccot otthagyta a Mesterházynak.
Szent nem lett persze, de profilt tisztíthatott.
mkucsera
nem mindenkinek bankár az anyósa, hogy kölcsönt kapjon a privatizációra ..., Simon inkább spórolós www.facebook.com/photo.php?fbid=747209721957953&set=a.565747363437524.131757.556353687710225&type=1
Manhattan
A kormánymédia tele van az MSZP-ből gyorsan kizárt Simon Gábor ügyével. Az valamiért nem érdekelte őket, hogy 55 milliárd forint osztalékot zsebelt be egy offshore cég a kedvezményes árú magyar állami gáz kereskedelmén. Ez az összeg 230-szor nagyobb, mint Simon Gábor titkolt vagyona. Igaz ennek egyik gazdája Garancsi István, a Videoton focicsapat tulajdonosa. Garancsi egyik, Gellért-hegyi lakásában lakik Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia.
mkucsera
@keresztapa, régi hiba összetéveszteni a vágyakat a valósággal, Qurcsányi egy liberális, az szadesz-agytröszt megint megszivatta a maszopot, de talán épp ez a bukta téríti őket valódi baloldali pályára
mkucsera
@manhattah, igazság bajnoka, a Wallis-kapcsolatot miért is nem emlegeted ?
hetöndöe
@vidi500: Ezt a 400 milliárdot és az egész történetet hol hallottad ,a sarki fűszeresnél?
aborisz
Gyurcsány megszólalt. baszd meg! pancser vagy gábor?
1magyar
Azért Gyurcsány diktál,mert ő tud.Ő már régi harcos,jól ismeri a helyzetet.Őt már nehezen verik át.
keresztapa
Egy azonban tagadhatatlan a semmiből épített fel egy pártot, amit az MSZP nem tud ! Miért mert nincs az MSZP-nek egy vezér egyénisége. Megújulásra az MSZP alkalmatlan,nem tud túllépni múltján, a jelen lehetőségeit, szükségszerűségeit képtelen felismerni! @GeoCravker: Igaz a zacc hátrahagyása, de Mesterházy nem bírja a takarítási műveleteket, inkább hagyja a takarítani valót, zaccot, nem kellően tisztaság mániás. Ő egy zselézett személy úgy marad, ahogyan megalkották. Jó a fényképe, rögtönözni képtelen, de ezzel nem tudnak mit kezdeni!
vidi500
@hetöndöe: Google a lelke!!! indonéz lapok. :-)
bögöly
A táncoslábúnak talán ideje lenne elszámolnia a KISZ-DEMISZ vagyonnal.
Hja' kérem,akinek az anyósa,Apró,az nem kispályás.
mariaberta
@bögöly: Csak ennyit tudsz mondani? És mi köze van az ügyhöz a az anyóshoz apóshoz?
Vagy a Te ügyeidet apósod, anyósod intézi? Ők írják elő mit tegyél és mit nem?

Ha nem tudnád, most felvilágosítalak. Ha két fiatal összeházasodik, a maguk letét élik, általában.de valószínű a Te életedet Apósod és Anyósod irányítják, Szegény, sajnállak.
bögöly
No,akkor talán,a Megyó féle hátbaszúrósdit is meg kék' magyarázni??
Gyurcsány úgy fekély a magyar politika testén,ahogy van.
Komolyan mondom,őszinte csodálkozással nézem,azt a még mindíg túl sok "rajongót" aki tapsikol neki.
Csak úgy,mellékesen az ő,és libsi haverjai legnagyobb bűne,hogy legalább 20 évre bebetonozta Orbánékat.
Most már hőzönghet,ripacskodhat kedvére,nem más,mint egy unalmában politizáló ,uborkafára felkapaszkodott bugris.
Szerintem.
lenhardtibolya
Jót derültem, amikor elkezdett mások zsebében kutakodni Gyurcsány, akinek vagyonosodása szintén eléggé érdekes... Megérne egy misét az ő története is, amelyik a vidéki panellakásból a rózsadombi villáig vezetett.
lenhardtibolya
@mariaberta: Az Apró-villát sem Apró Antal építette, hanem befolyása révén tett rá szert... Annak a háznak volt eredeti tulajdonosa is... Apró Piroska viselt dolgairól pl. Malév ügyben szintén sokat megtudhat, aki kíváncsi rá.

Gyurcsány kényes ízlését bizonyára nem zavarja, hogy egy elrabolt házban él családjával, melynek oszlopos tagja rosszhírű anyósa is...
hetöndöe
@vidi500: Írta a Hunhír nevezetű akármi és akkor mi van?Én meg voltam a holdon.:-)))
jancsik68
@bögöly: Orbánt nem Gyurcsány betonozta be,hanem az a sok rád hasonlitó idióta,aki ennek a jött ment brikkettnek,a felcsuti MARADONNÁNAK mindent elhisz.Az a nagy szerencsénk,hogy a beton alapból az emberei kilopták a cementet,s elsporolták a vizet is!!
Csizmás Kond
Persze Ferenc is megszólalt, mondott két mondatot az ügyről és a többi húszat Orbánozott.
mariaberta
@lenhardtibolya: És ő volt az egyedüli? Akármi is volt, nem Gyurcsány felel érte. Persze visszamehetünk hetedíziglen is? de mit változtat ez a mai helyzeten?
Lassan már Ádámot és Évát is felelőssé tesszük? Jaj de jó.
lenhardtibolya
@mariaberta: Gyurcsány nem felelős semmiért, csupán azért, hogy a feleségein lépkedett a jobb társaság felé. Simán cserélte az asszonyt, ahogy befolyásosabb nő tűnt fel a láthatáron.
vidi500
@hetöndöe: Ez nem ilyen egyszerű. Ez egyben elvi kérdés is. Egy ország miniszterelnökének ennél sokkal nagyobb affinitással kell(ene) bírni saját "hazájához", mert különben hiteltelen amit mond, akármilyen szépen mondja is azt. Azonkívül ez az esemény felvet egy sor más kérdést is. Mondjuk megkérdőjelezi azt a fogalmat, hogy "szocialista értékrend", vagy pl. "demokratikus elvek". stb. stb.
hetöndöe
@vidi500: Kérdés,hogy mennyi igaz az egészből,legelsőnek annak kellene utánnajárni,ugyanis már számtalanszor kiderült,hogy a Fletó és más baloldali politikusok ellen felhozott vádak kitalációnak bizonyultak,persze azon nem csodálkozom,hogy sokan beveszik a jobboldal által felkínált rágcsálnivalót.
vidi500
@hetöndöe: Jakartában, Indonézia fővárosában ha egy helyi lap írja meg, az nem tekinthető sem jobboldalinak, sem baloldalinak magyar szempontból.
Egyébként is, olyan társaság, akik a nemzetközi nagytőke érdekeit képviselik, semmiképpen sem tekinthetők baloldalinak, hiába nevezik magukat annak. Ma Magyarországon a legbaloldalibb értékeket paradox módon a jobbik képviseli :-)))), persze néhány alig ismeret kiscsoporttól eltekintve.
Csizmás Kond
@Horizont: Mit kellett volna ,...hát szerintem beszéljen arról amibe belekezdett...vagy ha nem arról akart akkor válasszon más címet de így, hogy egyiket elkezdi és másikkal befejezi olyan mint a hazudozó sofőr aki skodával indul útnak és forddal érkezik haza.
...és ha lekezdünk vitázni a vagyonról akkor Ferencet hagyjuk ki mert ő ajándékvagyonnal kezdte, rá legjobban illik, hogy csak az első milliót nehéz megszerezni, ő az elsőt ingyen kapta és a többit már tudta bizonyítani.
hetöndöe
@vidi500: Ha úgy lenne igaz az egész,ahogy Te illetve a Hunhír leírja,a fitymasz már rég körbekürtölte volna vele az egész világot,Az meg ,hogy ki a baloldali,tisztán látszik az elmúlt négy évben a kisemberek nyomorbataszítása okán.Ehhez képest Fletóék tényleg nagyon balosok voltak.Csak nyitott szemmel járni és figyelni!:-)))...nem pedig a rizsának hinni.
Csizmás Kond
@Horizont: ...az MSZMP-től...olvasgass egy kicsit...amikor borulni látszottak azelőtt szétosztották a vagyont...így jutott az Alutus és még sok más részvény tulajdonába...
Nem helyes egyik oldalról sem a másikkal mosakodni azzal csak a tehetetlenségüket bizonyítják. ...és ha észrevetted soha nem reagálok egyetlen olyan cikkre sem ahol a sajtószófosók bizonygatnak.
Csizmás Kond
@Horizont: Dehogy...arra amit a sajtóértekezleteken elhazudoznak a pártszóvivők.
kiskutyauto
És legfőképp: futballstadionra a telek végében, a budi mellett...
vidi500
@hetöndöe: Na én a "rizsának" nem hiszek, azért írok ilyesmiket. Aki az országos TV csatornákból tájékozódik, na annak a legnagyobb része a rizsa. A Hunhírrel nem foglalkozom, nem onnan vettem. Ami a jelenlegi kormány kisemberekhez való viszonyát illeti, egyetértek veled. Persze nem vetem meg a következő kormányt sem, akárki lesz, még ha Fletóék kerülnek hatalomra akkor sem, mert tisztában vagyok vele, hogy az elmúlt 25 év lepusztulása olyan körülményeket teremtett hazánkban, hogy nem lehetnek reményeink gyors javulásra. A javakat lefölöző csoportok meg görcsösen ragaszkodnak kiváltságaikhoz, profitjaikhoz, nem törődve az ország lakosságával, és sajnos ők az erősebbek, nem az akár mikori kormányok.
Itt egy kis olvasnivaló:
www.thejakartapost.com/news/2005/07/26/hungarian-companies-invest-4-billion-south-sumatra.html

Itt egy másik link, a szálak akárhogyan is nézzük, Indonéziába vezetnek.

www.terradaily.com/2005/050725072301.9miny0ag.html
Desischado
Egyetértek, Gyurcsány jól beszélt! Érdekes, a fityiszesek a milliárdokkal nem tudnak elszámolni, de ordibálnak a Simon ügye miatt! Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű!
evacica
@bögöly: Csak a félreértések elkerülése végett homályosítalak fel , Gyurcsánynak semmi köze nincs a KISZ, DEMISZ vagyonhoz, no meg a vagyonát sem az Apró kapcsolatból szerezte, mert már vagyonos ember volt mikor megismerkedett Dobrev Klárával. Sőt nem is mint politikus szerezte a vagyonát, mert már amikor bekapcsolódott a politikában a vagyona meg volt. Mint miniszter elnök fizetést nem vett fel, azt jótékony célra utalta, ellentétben a jelenlegi miniszter elnökkel szemben!
evacica
@lenhardtibolya: Te aztán fene mód ismeret Gyurcsány magánéletét, illetve szerelmi életét! Olyan nehéz elhinni valakiről, hogy ért is ahhoz amit csinál? Igen Gyurcsány cége ma is működik és csomó embernek ad munkát. Nem olyanok mint a fidesz közeli cégek voltak , amiket csomó adó hátralékkal adtak el Joszip Totnak, meg Kaja Ibrahimnak és az adó tartozásokat meg megfizettük mi!
lenhardtibolya
@evacica: Lehet kedvelni, lehet nem kedvelni Gyurcsányt, de a tények attól még tények maradnak. Azt, hogy pontosan milyen cége van, és hány embernek ad munkát, eddig nem igazán foglalkoztatott, de azt tudom, hogy az ő cége kedvezményesen kapta/kapja a villanyáramot, tehát a saját érdekeit kiválóan képviselte mindenkor. Nem szeretném folytatni ezt a parttalan vitát, mert én egyik politikusért sem tenném tűzbe a kezemet, legyen az akár bal- akár jobboldali...
tavaszi
egy mindenhállyal megkent álszent pasas ez a fletó az egyszer szent...kérem nagy bül-bül szemmel bele a kamerába : " hát bizony-azért csak jó volna tudni honnan a lé?"...és tényleg mindenkit hülyére vesz...és elakarja hitetni,hogy a maszopnál ...senki nem tudja ezt 2008-óta ...na de a Barbados-szigeten is majd csak kiderül valami...már ott is vizsgálat van.-------
tavaszi
@bögöly: ...igy bizony...ráadásul hiteltelen.
tavaszi
@lenhardtibolya: ne kerteljünk Ibolya mondjuk ki az egy köztiszteletnek örvendő zsidó család villája volt. ...anno kerestapám házát is elvették, a komunisták..és egy zsidó orvost tettek bele . --------keresztapám a Kádár irodáig felment amikor vissza lehetett kérni...egy bidőben...beintettek neki nagy ivben. ---------emiatt van zsigeremben az elutasítás ha baloldali szót csak meghallok.
tavaszi
@Horizont: ...szerencse,hogy van nálam zsebkendő,,,könnyezem a megható soraidtól...megnyugtatlak sok mindent tudunk az apróékról. de valóban ----futottak még kategória ...
tavaszi
@mariaberta: ...csak szólok...a "hetediziglen"------"megoldás"...az zsidó találmány. csinnyán ezzel ...Maria
magyarbakancs
@tavaszi: Orbán meg szentember.?
Anti kommunista komcsi?
Családi háterét ismered?
percsi
"azt is tudni kellene, hogy öt gyerek nevelése mellett hogyan telik Orbán Viktornak egy hatalmas családi házra Buda legdrágább kerületében,..."

Honnan, honnan!! A családi adókedvezményből!!
lenhardtibolya
Nem értem, hogy amikor egy balos viselt dolgai kerülnek szóba, akkor a hűséges híveik nem érvelnek, nem bizonyítják, hogy vétlenek az övéik, hanem elkezdik emlegetni a fideszesek hibáit. Tehát lehet valaki bűnös, mert vannak nála bűnösebbek is?! Én ezt nem így gondolom, mert szerintem a vezetők példát kellene mutassanak tisztességből úgy a bal- mint a jobboldalon.
mariaberta
No meg Jézus is zsidó találmány? Ne oktass, inkább ismerkedj a Bibliával.
1magyar
@lenhardtibolya: Akkor te tudod a választ a Mészáros Lőrinc vagyonosodására! Mesélj!
lenhardtibolya
Aki valamire kíváncsi, nézzen utána saját maga. Én viszont kiszálltam ebből a lehetetlen kötözködésből.
vidi500
@tavaszi: "emiatt van zsigeremben az elutasítás ha baloldali szót csak meghallok."
Minden rendszernek és korszaknak megvannak a maga sértettjei, vesztesei, a jelenleginek is és főleg az elmúlt 25 évnek! Az általad elmondottak alapján nem is lehet elvárni tőled a baloldali szimpátiát.
Viszont ha valaki tárgyilagos akar maradni, akkor félre kell tenni az egyéni érzelmeket és sérelmeket, és a közel 10 milliós lélekszámot figyelembe véve ildomos ítélkezni.
Ezért van az sajnos, hogy a sokat szidott, átkozott "Kádár rendszer" a magyar emberek millióiban a mai állapotokat alapul véve, és nem csak a mostani kormányról beszélek, FELÉRTÉKELŐDÖTT! Persze azok a milliók itt nem jelennek meg ezen a fórumon, de attól még léteznek. Az, hogy ez a helyzet létrejöhetett, az utóbbi 25 kormányainak a szégyene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.