Ha tetszik, a nyugati országok nézőpontjából önkritikus cikkben elemzi a külföldről nézve kétarcúnak látszó orbáni politikát a Deutsche Welle – olvasható a Napi.hu cikkében.

Az "Orbán szereti utálni Brüsszelt" címmel közölt összefoglalóban a lap megemlíti, hogy a magyar miniszterelnök nem csinál titkot az EU-val szembeni kritikájából, ám eszébe sem jutna, hogy nyílt szakításig vigye a konfliktust Brüsszel és Budapest között.

Az Európai Néppárt kongresszusán Európa-pártinak mutatkozott, például gratulált José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének az eurózóna adósságválságának sikeres kezeléséhez. Emellett arra biztatta az európai államokat, hogy a krími válságra válaszul álljanak ki demokratikus értékeik mellett.

Egy héttel ezt követően választási nagygyűlésén több százezer támogatója előtt egészen más hangot ütött meg. Arról beszélt, hogy Magyarország ellenségei jóval nagyobbak és erősebbek, mint az ország. Ezzel az EU brüsszeli főhadiszállásán dolgozó tisztviselőkre utalt – olvasható a Napi.hu cikkében.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán Viktor pártja csakis egy súlyosan beteg társadalomban győzhetett az után a dúlás után, amelyet az utóbbi években véghezvitt. Nem csupán az elmúlt négy évben, hanem már az első kormányzása idején, majd ellenzékben is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Orbán Viktor pártja csakis egy súlyosan beteg társadalomban győzhetett az után a dúlás után, amelyet az utóbbi években véghezvitt. Nem csupán az elmúlt négy évben, hanem már az első kormányzása idején, majd ellenzékben is.
coni
Az Uniónak az az érdeke, hogy a felzárkózó tagországok valóban felzárkózzanak.

Ugyanakkor érthető, hogy a rezsim rossz, unortodox gazdaságpolitikája nyomán kialakuló nyomor miatti indulatokat szeretné magától minél távolabb tudni.
Erre a célra az Unió éppen megfelel, tekintve, hogy a magyarok többsége nem beszél nyelveket, így a külvilág hozzájuk a Hírtévén érkezik.

A módszer nem új, a történelem során számtalanszor bejött. Orbán csak leutánozza.
postamester
Olyasmi, amikor egy embert lehülyézek,
aztán megyek könyörögni a pénzért...
Mint az oviban...:))))
human
@postamester: Dehát OVi-ról van szó!
human
Ezek szerint az EU nem látta azt a beszédét, amiben elmondta, hogy csak pávatáncot jár az EU-val. Hol a színes tollakat mutatja, hogy a csupasz seggét.
troppauerhumer
Tán,tán a nagy győztünk Viktor !... nagy wastapsitapsiviharban nem hallották Merkel szavait.
Ja,bocsi nem hallani ,hanem elolvasni kellett volna,a vezérnek nincs ilyesmire ideje,nadehogy HavasiBerci is lazít ,biztos az Orbán által elhullajtott üdítősdobozokat csókolgatja szokása szerint.
Merhogy a"pártja választási sikeréből az a különleges felelősség fakad, hogy ismételt nagy többségét józansággal és érzékenységgel használja".
A talponállónyelvén: :"hátrább az agyarakkal öcsi!".
Mert, mint Merkel írja: "Ennek során [mármint a józan, stb..] Ön továbbra is számíthat Németországra mint megbízható partnerre Európában".
Talonállónyelven:"merhanem fogod magad vissza, gazdaságilag, lehethogy politikai taslit kapsz "...,hogy nem állsz meg a talpadon..
Merkel direkt eldobta mankójat hogy megírja üdvözlégy ...öööö..üdvözlő levelét Orbánnak.

Ha egy minielnök egy választást nyer, minden más ország vezetője gratulál neki. Ez így szokás,de leginkább ki odafigyel rá,valamilyen ok,okokból,megfontoltan,nem elhamarkodva,négy nap múlva.

Tán még hozzátartozik a témához, Angela Merkel a Német Szövetségi Köztársaság Kancellárja.
Merkel nemcsak Európa, hanem a világ második leghatalmasabb politikusa lett, mindenesetre a második legfontosabb.

És a maga csendes és szerény módján legalábbis otthon nem mond beszédeket, csak újévkor.

Szóval van hatalma, a szava nemcsak hogy számít, több annál. És iszonyatosan okos.

Egy ilyen levél tulajdonképpen sértésnek számít az EU-n belül.

Most az a helyzet, hogy a tankosOrbán és a Jobbik Europaszerte megerősödtek ,s ez sajnos a válsag-évek óta tartó problémainak következménye. Ilyenkor az emberek mindenütt hagyjak magukat hülyíteni.

Gondolom ennek az EU választásokon is meglesz az eredménye. És itt jön a kérdés, hogy reagál erre az új európai-vezetés?

Csak két út lesz. Vagy tűzzel-vassal irtani a fertőt, vagy szépszóval visszaintegrálni őket.

Az utóbbinak máshol tán sikere lesz.

De Orbánról Merkel évek óta mondja, ne...
troppauerhumer
@troppauerhumer: folyt:De Orbánról Merkel évek óta mondja, ne engedjük ki a markunkból, mert akkor meg nagyobb hülyeséget csinál az országával.
De ma Merkel a szocikkal kormányoz és ők biztos nem lesznek olyan elnézőek.

A németek mai napig és míg a világ,világ,hálásak a magyaroknak az NDK polgárok kiengedése és végsősoron a német egység miatt.

A magyaroknak és nem Orbánnak.

Ezért is kap Magyarország mindig többet, mint más országok. Ezért ruház be itt
a német előbb, mint máshol, ma egy virágzó országnak kéne lennie Európa közepén.

Akkor is, ha a világ legszörnyűbb bűnét magukra vették,korrektségben verik a világot.

Ha esetleg valaki úgy gondolja, Európa fontos, akkor menjen választani.

Most lesz az első alkalom, hogy Európa polgárai közvetlen módon válasszuk meg a brüsszeli vezetőket.

Mertha nem megyünk el Orbán odarakja az összes szolgáját.
Menjünk el EU-t választani.
troppauerhumer
@coni: Ennyit a FideSS demokráciafelfogásáról. Nem tudom, ha ezt Angela Merkel ismerné, gratulált-e volna - ha mégoly visszafogottan is - Orbán "választási" győzelméhez.

www.youtube.com/watch?v=o16QwTdMUdo

Mi vár azokra, akik nem a Fideszre szavaztak? Avagy: hány millió magyar miniszterelnöke lesz Orbán Viktor? Részlet a kormánypárt debreceni kampányzárójáról. Kóczián Rudolf versét előadja Dánielfy Zsolt, a debreceni Csokonai Színház színésze, debreceni önkormányzati képviselő (Fidesz), a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetettje (2014 március 15-én vette át Balog Zoltán minisztertől.
postamester
@troppauerhumer: Megnéztem a versmondót:

Hát igen, a szavalás közben érdemes megfigyelni a jobb kezét, a
nemzetközi jel ( középsö ujj bemutatása ...a többi behajlítva )
a stilus maga az ember... EMBER ???
human
@troppauerhumer: Ez durva. Kézzel-lábbal fenyegetőzik majd Krisztust emlegeti. Tipikus álszent ember. És ezek szerint aki nem fidesz szavazó az égjen bent a házban. Gyorsan adjon neki valaki egy színházigazgatói posztot.
tavaszi
@troppauerhumer: ...jól beszélsz MENJÜNK EL EURÓPAI NÉPPÁRTOT ERŐSÍTENI...és ezt csak úgy tudjuk elősegíteni...ha nem a cocikra a tavaresekre x-elünk...ha nem a fideszre...de bizonxy ám...és ezt tudja az a 2/3-adot biztositó szavazó...akinek most esmét fontos hogy szavazzon...mert a cocik képesek a kéményen át is bejönni füsttel szembe...hát erről van szóEMBER.
F_Viktor
Senki ne gondolja, hogy nem tud a világ Orbán hazugságairól, akárcsak:

"Egy Barack Obamával folytatott magánbeszélgetésen illette nem igazán hízelgő jelzőkkel az izraeli kormányfőt Nicolas Sarkozy. Nem bír ránézni, mert egy hazug - mondta Sarkozy, mire az amerikai elnök úgy válaszolt: neki meg minden nap meg kell vele birkóznia."
bakegya
@troppauerhumer: kapott keresztet-melyik parcellában-nehogy már újra kelljen ezt is temetni?-megérdemelné, hogy időben a helyére kerüljön azzal együtt aki az ilyen szennyest engedi teregetni!
postamester
@tavaszi: ma 14:39
Iratkozz már be egy helyesírási korrepetációra...elképesztő
a primitívséged...meg jó lenne ( néha )
a cikkhez hozzámakognod...kis barnanyelvű
silber13
@postamester: Nagy űm a te igazságod!:-)
coyote3
Mitől titok, hogy ez a beteg elme gerinctelen köpönyegforgató???
silber13
@postamester: A 15:51-es javaslatod egyöntetű támogatást nyert!:-)
coni
El kell menni szavazni az EP választáson.
Az Unió ellenes jobboldal talán nem fog tülekedni, hogy szavazzon és sokkal több lesz az uniós megfigyelő. (Az pedig már a vicc kategória, hogy a Jobbik képviselőt küldene abba az Unióba amelyiknek a zászlaját égetik).
tavaszi
@postamester: gyorsan írok, nem figyelek...így legalább tudsz a kákámon rágódni..és csomót találni...te vörösnyelvű...(ha én barna vagyok szerinted)...
tavaszi
@coni: az lehet hogy vicc kategória de a jobbik úgy bent lesz az EU-parlamentben...mint a szél...több embere lesz mint a cociknak...erre aztán varrhatod a gombot...fideszről nem is írok..az egyértelmű,hogy a legtöbb helyet elhozza.
postamester
@tavaszi: ma 16:18
Meg merem reszkirozni, hogy egyöntetüen megszavazzalak a
kommentelök legbutább, legmodortalanabb és legordenárébb
egyirányú bábujának !!!
U.i: Inkább legyen vörös a nyelvem, mint sárgás-barna !!
Oszt azzal, hogy kapkodsz, csak a jellemed rajzolod le,
a helyesírásod marad ugyanolyan gyatra, mint a schmittpalibáé..
Javaslom inkább irasd le valakivel...
postamester
@silber13: ma 16:16
Köszi,de amint látod, semmi nem használ...
a sötét bunkó az is marad ...
silber13
@tavaszi: :-))))))) ))) és még :-)))))
qxy
@postamester: Na. Pont annyi eszük van. csak a cumi nem az ő szájukba van sajnos.
tavaszi
@postamester: tovább-tovább---még-még hagy szóljon . amit én javaslok neked ...helyesebben javasolnák-nék...amiatt kiverném a biztosítékodat,és rohannál a moderátorhoz,panaszoddal,hogy ez a csunya tavaszi megbántotta vörös nyelvedet. átérzem fájdalmadat, szar dolog amikor az ember hisz valamiben, beleoltják,hogy győzünk..és a zsirdisznót elzavarjuk...és felkél a nap ápr.7-én...és nem hogy elzavarva...de újabb 2/3-addal a zsírdisznó röfög neked. hasonlót éreztem Horn-Bajnai -Ferenctestvér uralkodása alatt én is. de amint látod túléltük...és most mi örülünk...és mi legalább annyi ideig fogunk örülni,mint ti anno.
tavaszi
@postamester: szerinted engem érdekel,hogy te engem minek tartassz???Be ne képzeld már magadnak te postamester. majd figyeld meg..ha egy cikkre a komentelők egyike is durván..és sértőn reagálnak...akkor arra a cikkre én is elengedem, a szavaimat...még ha kitiltanak akkor is. ha mindenki szépen fog beszélni..és nem zsirdisznóznak..és nem náciznak..és antiszemitáznak..akkor én sem fogok komcsizni...és vöröshordázni...ennyire egyszerű...remélem találsz hibát a helyesírásomba...felhatalmazlak hogy vörössel aláhúzd őket.
creativehun
A Fidesz választási győzelme súlyos kórképet fest az ország szellemi állapotáról! Hosszasan lehetne sorolni az érveket a fidesz ellen de a fidesz ellenzők ennek jó részével amúgy is tisztában lennének a fideszre szavazók meg vagy nem hinnék el vagy üres frázisokkal válaszolnának rá!
egyember
@human: Régen mondta valaki, de soha nem felejtem el:
Ha Jézus MA jönne le a Földre, fejet vesztve rohanna vissza az Égbe.
egyember
@postamester: Ne bántsd tavaszi-t!
Ő egy frissen honosított hazánkfia. Így -kívülről- mindent tisztábban lát, mint mi, akiket elborítanak a tények.
libelle
@human: Természetesen látta az EU a pávatánc - megnyilvánulását.Ellenben az eu-ban kussol és még mennyire. Az eu pedig megprobál demokratikusan viselkedni a nemzet iránt. A választást elött volt olyan remény, hogy a nemzet megelégeli ezt a valakit pártjával együtt. Tudjuk mi történt. A megjegyzések erre olyan irányúak voltak, hogy ugytünik ezt a nemzet igy akarja. Kerülni mindenki kerüli, meghivásokat nem szokott kapni, igy meghivja ö saját magát. Az ö arcára minden ráfér. Mert amikor elveszett a becsület könnyüvé válik az élet. Természetesen nagyon boldogtalan, hogy öt a nagy politikust nem szokták meghvni és még Obama soha nem jelezte a vele való találkozás eshetöségét.
libelle
@troppauerhumer: @tavaszi: Oha, kiengedtek ??? Na akkor már nem vagy köz...veszélyes. Bussi
libelle
@troppauerhumer: Valóban Gabriel már többször emlitette, hogy amennyiben tovább fesziti a hurt orbán akkor, ki lehet lépni, mert sokáig nem fogják türni a németek orbán eszkapádjait. Mély sértés, hogy csupán négy nap mulva gratulált Merkel, ezenkivul voltak olyan Miniszterelnökök akik csupán 10 nap mulva kényszeritették magukat a gratulációra. A világ csodálkozik, hogy ennyire kevés szavazattal kormányozhat, söt, 2/3-da van. Jól megmanipulálta. A hülye mszp pedig ájultan nézi a történéseket, semmi ellen nem tiltakozik ténylegesen..
libelle
@libelle: tavaszira értettem a bejegyzésemet
jancsik68
@tavaszi: Te egy nagyon korlátolt,beképzelt parteigenosse vagy,aki állandó farnyalásra rendezkedtél be.Normális ember nem sokra tartja képességeidet,mert mint olyan az nincs.Hiányoztál a feltámadási körmenetből!!
kukac50
Orbánnak csak az uniós pénzek kellenek, de az uniós törvényben leírtakat betartani már képtelen.
pityuka
@egyember: Fideszbarma. Orbán vesszeje. Hogy pontosítsak. Most pityereghet a moderátornál.
spu00
Nagyon érdekes a cikk amit írtak Orbánról, ilyen már sokszor történt, s egy minden esetben vissza térő, hogy értelmes embertől származó nyilatkozatra nem hivatkoztak.Most is csak TGM-re .Nem tudom Önök minek örülnének? ha Görögország szintjén lennénk / a jelenlegi állapotot tekintve/, ha bejött volna GyF-Bajnai aljas 2008-s IMF hitel felvétel feltételei által várt hatás? miszerint a felvett hitel kétéves moratórium után 2014-ig történő vissza fizetés az előírt megszorító intézkedések végre hajtásával, mely alapján a már tudott Fideszes győzelem teljes bukásba torkollik,s 2014-ben ismét hatalomba juthatnak, de ez az ország teljes tönkre tételének tudatában cselekedték.Ha ezt Önök a nemzet érdekében való cselekedetnek értékelik, akkor Önök rosszabbak , mint ők.
Orbán nem EU ellenes, hanem az ország érdekeit figyelembe vevő EU tagnak tartó ország min.elnöke.Ö tudja, hogy a jelenlegi mszp. tagjai, elődei milyen tevékenységet folytattak a kommunista uralom alatt, s szeretnék, ha Orbánt is ilyen politikusként ismernék hazánkban, s ne legyen jobb, mint ők voltak, s maradtak is.
Az alattomos helyesen író, de mocskolódó emberek szerencsére nem tudják megváltoztatni a történéseket.
Az, hogy külföldi lap mit ír, főleg ha itthonról kapja a tuti információt, érdektelen. Az már viszont érdekes, hogy egyre több ország veszi át a magyar válság kezelő intézkedéseket, s ez igazolja vissza, hogy helyes úton jár.
Különben bármit írnak nem tudják vissza hozni ami már elveszett, de gondolom jó kereseti forrás amit csinálnak. Tényleg, fizetnek adót utána?
Desischado
@troppauerhumer: IGAZAD VAN!!! ÉN IS EZT MONDOM!!! MENJÜNK VÁLASZTANI, ÉS NE ADJUNK ALÁ MÉG TÖBB LOVAT!!!
AMI MERKEL ASSZONYT IS A TÉNYÁLLÁST ILLETI, NAGYON JÓL LÁTOD, MERT EZ AZ IGAZSÁG!
postamester
@tavaszi: tegnap 00:24
Szégyeld magad vénasszony !!!
libelle
@spu00: Az én problémam csupán annyi az Ön beirásával kapcsolatosan, hogy egyszerüen nagyszerüen nem tudja ,hogy miröl beszél. Csupán az IMF-röl, az IMF 2,5 % kamatra adott kölcsönt az országnak. Ezt a szabadságharcos nem kedvelte, igy eladott állampapirokat 7-8 % kamatra. Nos ilyet csak azok teszeneki akik a nadrágjukat a harapófogóval szokták felhuzni. orbán, ha nem segitenek neki a nadrágját a harapófogóval a felyére huzza. Vagy mit gondol Ön kedves, miert van történelmi szinten a magyar államadósság??? Ön irja, amit a külföldi lapok irnak lényegtelen jelentéktelen. Attól tartok, hogy a politikai és gazdasági helyzetröl sokkal jobban vannak informálódva mint Ön és körei. Ezenkivül egyre több ország veszi át válságkezelö...blablabla. Önt ezt a baromságot el is hiszi. Magyarország es miniszterei europa bohócai. Sajnos a választást követöen már az egész országon röhög a világ. A miniszterelnököt pedig foci örültnek nevezik. Ja még bucsuzóul magyarország sokkal rosszabb állapotban van mint görögország. Ezt ön csupán azert nem észleli mert az ország nincs az eurozónában. Természetesen az is lehetséges, hogy Ön is a focista büvös köréhez tartozik.
postamester
@libelle: hogy spu00 hova tartozik, azt sajnos tudjuk...
szerencsére nem mindig engedik az ápolók a NET
közelébe...
libelle
@postamester: Ja, nem tudtam, hogy ö tavaszi barátja. Most már képben vagyok, ugyanis ennyi hülyeséget csak az irhat aki tavaszi társaságát élvezi Grazban
spu00
@libelle: Nekem általában az a bajom, hogy az Önhöz hasonló véleményező nem néz utána az általa leírtakkal.Az IMF hitel sávos kamatozású 2,5-4.7%-ig.Ami önmagában nagyon kedvező, de a hozzá kötött felajánlási elvárások már jóval túl nyúlnak a megadott %-s hasznokon. Pl. közalkalmazottak fizetés csökkentése, bérbefagyasztások a nyugdíjadó bevezetése stb.Az, hogy kin röhögnek / nálunk ugyan nevetnek/ és miért, azt nézze meg a kormányváltók sorában.Tudja, ha egy ország olyan produktumokat hajt végre ami miatt felfüggesztik a túlzottdeficit eljárást,csökkenti az alapkamatokat, 3%-on belül tartja az államháztartási hiányt, stabilra változtatják a hitelminősítők, most már 2,6-3,5%-s az államkötvény eladási ráta. Ha jól emlékszem 2008-ban az Önök aranykorában 13%-ért sem sikerült piacon pénzt szerezni, vagy 6 év alatt annyi EU pénzt tudtak lehívni, mint az O. kormány egy év alatt / 1.700 milliárdot./.Lehetne sorolni, de minek, mert ezt nem tudják felfogni.Annyira nem, hogy képtelenek felfogni, hogy az államadósságot törleszteni is kell, nem csak felvenni, s ha kedvező feltételekkel felveszik az ez évi törlesztési összeget, az átmenetileg növeli a bruttó adósságot, de kifizetése után vissza áll normális állapot, de addig csak csámcsogjanak. Szerencsére nem Önök az eldöntői év végén ennek a témának, Önök csak ennek a bohócai.Ja, miért nem nyertek? Már többször kértem kollégáit, hogy mondjanak már egy szocialista, vagy kommunista kormányt a világon, mely nem tette tönkre gazdaságilag az országát, a mai napig adósok ebben a témában, pedig évek óta kérem. Azóta keresik csak még nem találják.Tudja elsőként meg kellene tanulni tisztességgel beszélni, írni, s feltételezni, hogy a másiknak is van rálátása a történésekre. Meg kellene tanulni a történéseket helyükön kezelni, de ehhez érteni kell szakmailag, s főleg emberileg.Tudja általában nem annak van igaza, aki leghangosabban kiabál és Önök nem kiabálnak, ordítanak,csak azt nem tudom, hogy kínjukban, vagy Isten ne adja, butaságukból...
libelle
@spu00: Èn absolute tudok Szozaldemokrata kormányokról akik az országaik gazdaságát nem tették tönkre, söt. Ezenkivül Ön miert gondolja, hogy aki nem a fidessel van az feltétlenül az mszp-t vagy a fidesz kisöccsét a jobbikot válassza. Nos én eggyiket sem választom. En majdnem mindig a szociáldemokratáknak adom szavazatom vagy esetlegesen a zöldeknek. "Önök nem kiabálnak, orditanak" kiktöl hangzott a média a válsztások elött. Kik orditoztak? Melyik párt volt a leghangosabb??? A mi aranykorunkban 13 % ert sikerült a piacon pénzt szerezni. Ellenben a bovli országnak most kamat nélkül adják a kölcsönök? Ezenkivül azokat az eszméket amiket Ön itt felsorolt az IMF-fel kapcsolatban azt orbán és pártja találta ki. Alapja NULLA !!! Ellenben ön és kollégai hiszik ezt mint a szentirást. Az EU-val kapcsolatosan, kizárolagosan olyan projektek jönnek ebben az országban létre amit az EU 97 % -ban finansieroz. Semmi de semmi más megmozdulás nincs.Leirta, hogy orbán nem EU ellenes. Oh de még mennyire az. Az EU az eggyetlen aki még valamennyire megtudja akadályozni azt, hogy teljesen ceausescut kövesse Igaz az EU- Parlamentben csupán két centis kalappal egytt és nem tulságosan meri véleményeit hangoztatni. Igaz a szciáldemokraták már nagyon hagosan nyilvánitják ki azon véleményüket, hogy Magyarországnak el kell hagynia az EU-t. Merkelnek az álláspontja viszont az, hogy addig amig bent van az ország addig ellenörizhetö orbán örülete. orbán azert nem lép ki az EU-bol, mert akkor nincs aki az országot is valamennyire finansiorozza és a csókosoknak sem jutna annyi. Csupán az eu-s pánzekkel való elszámolásokba csusznak mindig több százmillios hibák. Az államadóság történelmi szinten van. Természetesen Ön ezt másképpen látja. De én nem akarom Önt abból a burokból kilökni ahol él, bizonyára a kádárkorszak maradványa. Mert embereket akiknek beszükült horizontjuk van nem lehet semmiben az ellenkezöjéröl meggyözni. Ön maradjon abban a hitben, hogy Magyarország skandalöze kormánya a...
libelle
@libelle: a világ legbrilliánsabb bandája.
spu00
@libelle: Tudja, aki nem tud különbséget tenni a szocialista és a szociáldemokrata között. az elsőként tanulja meg és tanulmányozza a két irányzatot, azok tevékenységi körét, eredményeit, s utána próbálja meg ilyen irányú véleményének közlését. Továbbiakban, ha nincs tisztában a történések eredményeivel, az elvárható tevékenységek miértjével, akkor miért ír véleményt az elmúlt időszakról? Valamit hallott, de hogy miről azt már nem tudja, de szük ismeretének tudatában felvilágosultnak, vélemény nyilvánításra késznek érzi magát.Még nem tart ott, de ha ezt bevallja, s kérdésként teszi fel ismeretének függvényében, akkor kaphat kétféle választ. Vagy az Ön által képviselt oldaltól, vagy a mi oldalunktól, jobb esetben mind kettőtől, s azok ellenőrzése után alakítja ki véleményét, s azt közli.Ez lenne a korrektebb,de hát Ön tudja!
libelle
@spu00: Och én nagyon is tudok különbséget tenni a szocialista és szoziáldemokrata pártok között. Gondolom Ön nem érti azt , hogy én miröl beszélek. Ezenkivül a hireket én nem megszürten kapom és nem állami fideszi médiát nézek hanem nemzetközit. Valamit én halottam de nem tudom , hogy mit Közlöm Önnel , hogy én nem szoktam valamiket hallani és amiket hallok azokat abszolut tudom értékelni és maximálisan tudom, hogy miröl van szó. Önnek szép életet majd esetleg még 2-3 év mulva is kis fideszes MAUS
koszpeko
@tavaszi: Úgy ahogy 6-án?
Tehát átrajzolják a térképet és úgy van 2/3,hogy 27% fityisz 34% egyéb párt?
Ez a többség a fityisznél?
koszpeko
@tavaszi: Nem te vagy az a vén asszony aki énekelt a Szélesnek a tévéjében (echo),hogy tesz majd a zsebedbe pénzt az Orbán vagy az aki azt énekelte,hogy ki Viktort megbántja nagy kést a hasába?
Vagy nem te költötted át a Kossuth nótát Orbán Viktorra?
Az a hosszú nyelvű stílus meg van ahogy olvaslak.
Te mersz vörös hordázni?
Vagy komcsizni?
Történelmi és dokumentumos ismereteimből a legsötétebb Rákosi korszakot idézitek.
Ez már személyi kultusz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.