A Magyarisztán tumblren jelent meg a fotó, amelyen jól láthatóan Brüsszeltől követel tisztelet a magyar kormány.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Csak annyi tiszteletet kívánj magadnak, amennyit te adsz másoknak!

A pénz már nem elég?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Csak az várjon el tiszteletet aki tisztelettel viselkedik cselekszik és beszél másokkal és másokról! Egy tisztességtelen hazug és manipulatív kurmány ne papoljon a tiszteletről és főleg ne várja el!!!
bakegya
Nem szoktam üzengetni-ez csak amolyan felcsuti stílus.mint akit ha kidobnak az ajtón vissza megy az ablakon!-közönséges cirkuszolás,...folytatja!
nemkati
Aki itt tiszteletet várhat el valakitől, az pont Brüsszel és pont Magyarországtól. AQkarom mondani a magyar kormánytól. Úgyhogy ez így egy ordenáré bunkóság.
bencemacska
Csak annyi tiszteletet kívánj magadnak, amennyit te adsz másoknak!

A pénz már nem elég?
nemkati
@bencemacska: Oda nekik az oroszlánt is. Meg mindent. Megérdemlik a tiszteletet, amiért a pénzt elfogadják. És azonkívül tűrjék a megalázó szavakat is kormányunktól.
Január
@bencemacska: @nemkati: Ez a kérés nem a magyarokról szól, hanem Fidesz kormányról és az Eu-ról, ők állnak egymással vitában, oldják meg!
bencemacska
@Január: Igazad van , de ő (OV) háborúzik a saját hatalma kiszélesítéséért, és mi isszuk a levét!
JAJMÁR
Tiszteletet követel, de azt bizony "kikövetelni" nem lehet. Az a lényeg, hogy mindezért mit követ el?
alterego56
A tiszteletet kiérdemelni kell, tiszteletre méltó tettekkel, politikával és nem kikövetelni.
alte trottel
Ide a lóvét és KUSS!
Ja, és TISZTELJETEK!
nemjoezigy
Jó lenn, ha valaki megmondaná ennek a vakegér országrabló bandának (fideszkdnp), hogy Magyarország nem egyenlő velük. Magyarország inkább az elnyomott néppel egyenlő. És a tiszteletet a kormánynak kell(ene) kiharcolni jó és hasznos ténykedésükkel a nép érdekében és nem pedig a sajátjukra. Ez utóbbit remekül csinálják, mert ilyen rövid idő alatt ilyen sok gazdag embert kitermelni nem semmi. Persze ennek ára van, és pedig az egyre növekvő szegények számának növekedése.
Magyarország jobban teljesít!
kkalman
Brüsszel meg nagy ívben tesz a követelésre.
Desischado
@alte trottel: Nagyon jó! Tömören megfogalmaztad a lényeget! Mármint a fidesz ars poeticáját: A suska kell, és a tisztelet is, de amúgy pofa sújba!
human
A pávatánc lényege, hogy mikor Brüsszel a fényes tollakat látja, akkor nekünk a fényes seggel kell beérnünk.
bretagne
Ez a kormány nem érdemel tiszteletet. Sem tőlünk, sem az Uniótól. Micsoda elképesztő, pofátlan plakát!
Sziszifusz
Miből tudni azt hogy nem tisztelik a magyarokat ? Mit kell ahhoz tenniük az uniósoknak ahhoz, hogy O.V. és társai a tisztelet magadás kérdésben elégedettek legyenek ? És miként érinti ez a lakosságot ?
Az, hogy O.V. nem örvend tiszteletnek az látható. Kerülik a társaságát. Tiszteletet nem követelni, hanem elérni kell !!
Sziszifusz
@mate03: Sikerült a választási 2/3-os győzelem, ezért okafogyottá vált a tevékenysége amit a párt finanszírozott.
Tulipánfa
Ez a beetetett magyarkodóknak szól, akik büszkék a gátlástalan vezérük hőzöngésére. Ezt a viselkedést követik a hétköznapokon, tisztelj vagy legázollak.
Dr. Felipe
Csodálkozom hogy orbanisztánt még nem baszták ki az unióból de ami késik nem múlik. Majd akkor pofázzon bolseviktor elvtárs hogy jobban teljesít orbanisztán ha az unió elzárja a pénzcsapot.
A főtanácsadó habonyos árpi is úgy követelt tiszteletet hogy hasba rugdalta a nyuggerokat.
világlátó
A XVI. szd.-ban Bécs úgynevezett " Római napot " tartott. Ez volt az az alkalom, amikor Magyarország főurai számára " segélyt " fizetett a Habsburg uralkodóház. Egyre többet és többet, mert a védőbástya, a pajzs a török ellen, ezt követelte. A megítélt összeg helyett annak háromnegyede jutott, abból a végvárakra annak is csak egy bizonyos hányada.
A korabeli közbeszerzési törvény akkor sem működött másként. A korabeli Habsburg birodalom " bürokratái " rendkívül dehonesztáló véleménnyel voltak elődeink iránt, egyesek odáig merészkedtek, hogy a léha magyarokat ki akarták telepíteni a Tiszántúlra és helyükbe németeket gondoltak letelepíteni, akik mind a gazdasági mind pedig a védelmi feladatokban megbízhatóbbaknak bizonyúltak / volna / ( a végvárakban zsoldosokként voltak elegen, de mind megfutottak , feladták, elárulták, eladták a rájuk bízott várainkat ). A korabeli bürokraták utódai ma is élnek, nehogy valamelyikük elővegye a korabeli történelemkönyveket, mert félő, újra megfogalmazódik az a nemkívánatos vélemény. A mi népünk képes, alkalmas az európai népek megbecsülésére, ha a vezetői, a magyar nép választott képviselői úgy vezetik , hogy a tudása, kreativitása, szorgalma, önbecsülése, teljesítménye az élet minden területén megmutatkozik. Ma nem divat, de volt egy pedagógus, aki azt mondta : Követelek tőled mert tisztellek. A tiszteletről többen is írták , azt ki kell érdemelni. Kikövetelni nem lehet. Sem könyörgéssel, mert az sajnálat, sem erővel, mert az félelem. Ez a plakátos üzenet csak ellenérzéseket gerjeszt odakint, szégyent itthon.
bakegya
@kkalman: hát,igazuk van,mert Magyarországnak még nincs kormánya-csak egypártrendszere és ORBÁN VITYÁJA.Ezt az idétlen,minden diplomáciát kímélő mondatot is ő arany- köpte-és éppen az EU választások előestéjén...észlény...
mariaberta
Maradt néhány óriásplakát az ifjú Orbánról amelyeken közölték- már csak a gyengébbek kedvéért-, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke. Most, hogy a maradék plakát kárba ne menjen, ugyanez az ifjú Orbán tiszteletet követel Magyarországnak.
Melyik Magyarországnak? Nem az ország tisztelete hiányzik. Az még megvolna. De a vezetőké?? Hát az valóban kérdéses. Véleményem szerint a tiszteletet kikövetelni nem lehet, az vagy van, vagy nincs. Hát egy ilyen pávatáncosnak sokat kell még táncolnia a sikerért.
coyote3
A zsírdisznónál már nagyon nagy a baj...
csikknorisz
Láttam már az utcán is ilyet, de az nagyobb volt, hogy a Miniszterelnök Úr is ráférjen.
kukac50
Orbán harcol Brűsszel ellen, amit már a pofátlanság határáig tesz.
Másik országok által befizetett pénzt azt elvárja,a törvényeiket nem tartja be és pofátlanságból még tiszteletet is követel.
Neki kellene és a parlamenti társainak úgy viselkedni,hogy kiérdemeljék a tiszteletet.
A gazdaság politikájuk, a kőbe vésett törvények miatt amit ötször átírtak,és kedvük szerint módosítanak még nem érdemelték ki a tiszteletet.
Pisti271
Érdekes, mikor megtiszteltetés éri a magyarokat,
pl az EP-ben termet neveznek el Horn Gyuláról,
akkor nagyon idegesek lesznek. :)
coni
Azért kapta az ország a sok ezer Milliárdot az Uniótól, hogy felzárkózzunk..agyilag is.
Egyesek még mindig azt hiszik a Tisztelet egy sörfajta, amit rendelésre lehet kapni.
Meine Ehre heisst Treue
A tiszteletet ki kell érdemelni!
Egyébként nem a magyarokkal van gond, ahogy a fideszes csürhe beállítja, hanem a kormánnyal, de ennek beismeréséhez gerinc kellene.
Boszi27
@mate03: Csak találgatni tudok. Békemeneten? Misén? Mint tudjuk vallásos. ("prezsbiter)Esetleg nyelvtan-korrepetáláson, mert sokan cseszegetjük a helyesírása miatt.
Én is kíváncsi lennék a véleményére, mert érdekes, bár kissé zavaros meglátásai vannak.
karma1
@mate03: Kedves, nekem NEM hianyzik innen, most a macskosz is tobb, mint eleg...:-((
karma1
Ennek a plakatnak a szovege, "uzenete" pont egy 4 eves ovis szintjen van, aki azert uzenget, mert targyalasra, ketoldalu beszelgetesre keptelen, sajat jellemeben (is) bizonytalan, lasd a manias skizofrenia egyik ismerve, a szemelyiseg torzulasa...

Marhara elcsodalkozna, ha valaki visszakerdezne egy hasonlo plakaton Brusszelben, hogy "Na, aztan miert?"

Meg megkaphatja!
mariaberta
@coni: Elértük, hogy az ország, vagyis inkább Orbán iránti tisztelet is elfér egy söralátéten.
folo
@világlátó: !
Minden TISZTELETEM az Öné...
folo
Megette a fene, ha a tiszteletet 5,04x2,28 méteres felületen kell követelni, követelni ? Azt nem szokás megadni, az arra érdemesnek ?
nezelodo
És mi lesz, ha nem érzi önmagán az ország és az igazhitűek felé áradó tisztelet melegségét?
Kioszt néhány sallert és kokit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.