Tegnap megmutattuk, hogyan követel tiszteletet a Fidesz Brüsszeltől az EP-választások előtt. Azóta persze rengeteg változat készült a plakátból. (Az első az eredeti)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Valaki szóljon a csúti törppicurnak, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem meg kell követelni. Lehet, hogy a saját csicskái fosósgalambként ugrálják körbe a kikényszerített tekintély miatt, de ez máshol nem így működik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
análisdrabális
A magyargyűlölő orbánpárt pofázik a tiszteletről. Hányinger.
A Tündik bündije
Valaki szóljon a csúti törppicurnak, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, nem meg kell követelni. Lehet, hogy a saját csicskái fosósgalambként ugrálják körbe a kikényszerített tekintély miatt, de ez máshol nem így működik.
perfekt
@A Tündik bündije:) Nagy igazság,"a tiszteletet ki kell érdemelni "! Miért feszegeti a pofonos ládát csömör guszti,nem értem!Euroforiaextázis.
análisdrabális
Brüsszel üzeni: Nincs több pénz stadionos. Zabáld meg a saját sz@rod!
human
A legjobb: "Küldjetek még pénzt!"
Mert ahhoz, hogy függetlenek lehessünk Brüsszeltől nagyon sok pénz kell Brüsszeltől.
Csizmás Kond
Aki nem kér a tiszteletből az ezek szerint nem magyar.
Csizmás Kond
@Horizont: A plakát szerintem sem jó, helyesen Magyarországnak írtam volna de ha már így célozva írták akkor a magyar nem elégedetlenkedhet.
A Tündik bündije
@perfekt: A magyarokat tisztelik Brüsszelben, a felcsúti Napóleont és a kormányát nem, és akkor még finoman fogalmaztam.

Persze ez nem is csoda. Nézd meg orbán arckifejezését, amikor Brüsszelben jár, és ott ül a többi politikus között. Semmi más nem sugárzik belőle, csak az, hogy hülye köcsögök, nekem akartok pofázni, már régen nekem kéne vezetni ezt az egész francos kócerájt, mert egyedül én vagyok erre méltó. Kölyökkoromban disznóólat pucoltam b@szki, most meg stadiont építek a pénzetekből magamnak, na akkor ki a májer?
hetöndöe
@Csizmás Kond: "Aki nem kér a tiszteletből az ezek szerint nem magyar. "

Érdekes értelmezés,kb. annyira igaz,hogy:aki Csizmás Kond,az nem magyar!:-)))
Nem a magyarokat utálják az EU-ban,hanem a felcsúti gumicsizmás hibbant parasztot.
perfekt
@A Tündik bündije:) Igazad van,pontosan így van--azon kevés ország,s lakói -akik nagyon sokat tudnak országunkról,és nem az országunkkal van bajuk.Ki merem jelenteni, Amerika, ki lépten-nyomon hirdeti,hogy milyen kötődései vannak országunkhoz,s népéhez- na ott, vezető egyetemek hallgatóit tesztelték írásban--és 1000 ,nyilatkozó nagy része,azt sem tudta--hol vagyunk találhatóak,itt e sártekén.Én a kezdet -kezdetén nagy formátumú politikust láttam benne---ma a kívül állóként(Pártsemleges)mondhatom,elszaladt vele a ló.Pedig tudnia kellene,hogy minden probléma mit viselkedésével kiprovokál,az nem az ő,s liblingjeinek portáján csapódik le!Vagy talán pont ezért nem érdekeli-ki tudja? A nem kevés pénzzel megfizetett tanácsadóit kellene,s@ggbe rúgni--mert ez így nem mehet tovább.
Csizmás Kond
@Horizont: A plakáton nem...és te túlragoztad.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Te már belebetegedtél az utálatba...és ez kihat a gondolkodásodra is.
Az unió nem utálóegyesület, hanem kereskedelmi, spekulánstömörülés.
...és mivel magyar vagyok nekem egyáltalán nem sértő még plakáton sem, ha azt írják rá, hogy tiszteld a magyart...és itt jön az előbbi fejtegetésem, hogy azt sérti aki...
...mi volt ebben annyira nehéz ?
análisdrabális
@Csizmás Kond: Ki kell lépni a mocsos EU-ból!! Az 1€ = 1000HUF árfolyam mindenkinek jó!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Jól látod a dolgokat ,az útálóegyesület a fidesznyikek által felkent birkamenet például és a hasonlóan gondolkodók,akik mindig oda szarnak,ahol esznek és csodálkoznak azon,mikor szájon vágják őket.És még ők kérnek tiszteletet?Ne mááá!!!:-)))
Csizmás Kond
@análisdrabális: ..az nem szar, hogy belelépünk majd kilépünk és letöröljük a csizmánkat majd megyünk továbbállunk.
A belépés egy sokat vitatott cselekevés volt de ha már megtettük akkor oda kell hatni, hogy ne mi legyünk aki szemlesütve kisomfordál hanem kiharcoljuk a beigért helyet.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...csak a tisztánlátás kedvéért te melyikmcsoportba sorolod magad ?
bretagne
Nem kapnak tiszteletet, oszt jónapot!!!
Fradigege
Tiszteletet, az apjuk f'szát! Szépen kicsengetik a végkielégítésemet+adnak 5 millió forintot a tiszteletemre+egy olyan zsíros állást nyugdíjig, ahol nettó(!) 500 ezer a fizum havonta. Aztán esetleg köszönhetünk egymásnak. Gyíkok!
szandokan
@análisdrabális: Miféle magyargyűlölő? Kevesebbet igyál legközelebb, vagy előbb józanodj ki.
mate03
@Csizmás Kond: Nem harcolni kell, hanem teljesíteni!Munka hely és nem közmunka!
Csizmás Kond
@mate03: Munkahely...és tudod hány munkahely szünt meg Brüsszeli támogatással ?
jancsik68
@Csizmás Kond: Az orbáni tiszteletből nem kérünk.A magyar megérdemelné a tiszteletet,de nem a te fajtád,akinek büdös a meló.Mi felképitetük a háború utáni szétveretett országot,ti szarrá veretettétek! Nem elég magyarkodni,ez trágya kevés!!
Csizmás Kond
@jancsik68: Nekem az meggyőződésem, hogy te inkább a dogmatisztikában jeleskedsz mint a munkába.
...és mit építettél na nem vagyok nagyon indiszkrét ?
esperanza
@Horizont: Szerintem ember es ember között óriási a különbség
jancsik68
@Csizmás Kond: Neked a magyar helyes irásban kellen jeleskednek.Látom,azzal hadilábon állsz.A munka,pedig nem a te területed,mert az nem fideszesekre jellemző magatartás forma.A farfagyizás nem termelő tevékenység,abbancsak a nyelved fáradhat el.
Csizmás Kond
@jancsik68: Azt még figyelmedbe ajánlanám, hogy a pötyögős gépelírás és a helyesírás némileg különböző elvárásokat követel.
…és ha mát ilyen szigorúan veszed akkor legyél figyelmesebb a saját írásodkor is,.most meg ha nem haragszol keljfeljancsikkal tovább nem hadakozok.
Dr. Felipe
Üzenjük Brüsszelnek: Küldjetek még több pénzt. A lali már várja meg a jani is.
pesti
A tiszteletet ki kell érdemelni és nem követelni!Addig jár a korsó a kútra amig...Egyszer csak megunják és úgy "rúgnak v@l@gba, hogy a kozmoszban találjuk magunkat és nem az
úniós közösségben.
szandokan
@jancsik68: A helyesírást én azért nem hánytorgatnám fel a helyedben másoknak...:-) Egyébként meg egy nagyon sötét ember benyomását kelted a benyögéseiddel, de ha ez téged nem zavar, akkor hajrá...:-)
szandokan
@Csizmás Kond: Nem mindenki ismerheti a betűket...:-)
jancsik68
@szandokan: Örülök,hogy ilyen napfény emberrel találkoztam,mint nemes személyiséged.Remek fideszes farfagyis vagy te is,ezt tükrözi remek válaszod is..Tovább az orbáni úton.,a teljes magyar szegénység felé.
szandokan
@jancsik68: Te csak menj a szegénység felé, mindenkinek van saját útja, amit saját maga irányít, ha neked ennyire telik, az a te bajod. Nekem csak az a gondom veled, hogy ha valakiről megtudod, hogy Fidesz párti, már ítélkezel is felette. Kisebbségi komplexusod lehet, de orvosi segítséggel legyőzhető...:-)
mate03
@Csizmás Kond: Annyi eszed van amennyi látszik!
coyote3
Igazi hazug, csököttagyú fanoknak való plakát...
Citromka
Amíg a zsebdiktátor üzenget Brüsszelnek,addig mást nem kapunk, mint maximum sajnálatot. És értetlenséget, hogy mi a fenéért hagyjuk uralkodni ezt az őrültet? Ma üzenget, holnap kuncsorog. Tényleg úgy leszünk kivágva rúgva az EU-ból, mint macska! Akkor mit fog csinálni? Hadat üzen?
Citromka
Megoldás nekünk is és az EU-nak is: Alaptörvény 20. cikk. Találd ki, mire gondoltam? :)
vukkocska
Tíz évvel ezelőtt a szavazók 80 egynéhány százaléka úgy döntött, hogy lépjünk be az EU-ba. Ha nem ez lett volna a döntés, lehúzhattuk volna a rolót. Valamikor az egyetemen azt tanították, hogy kétféle tisztelet van. Az egyik, ami hivatalból jár, mint pl. a kötelező tisztelgés, és van a másik, amit az ember kivív magának. Ez utóbbit értékelem én, az előzőt valamilyen jogszabály biztosítja. Orbán és kormánya a viselkedésével az EU-ban nem hogy tiszteletet, de figyelmet sem érdemel. Így is viselkednek vele. Ez a plakát megint az itthoni békemenetnek szól, hogy milyen f..sza miniszterelnökük van. Normális ember csak elképedve nézi.
qxy
@análisdrabális: Nekem nagyon jó! 2002 óta Euróban kapom a fizetést.
andras314
Mivel Orbán úgy gondolja, hogy ő maga Magyarország, ezért a "Tiszteletet a Magyaroknak" az ő szótárában azt jelenti: "Tiszteletet nekem, Orbán Viktornak". Értsd: Ne merjen engem kioktatni demokráciából egy Cohn Bendit. Engem, aki Magyarország teljhatalmú ura vagyok, mindenkivel úgy packázok, ahogy nekem tetszik. Úgy és arra költöm az ország pénzét ahogy és amire akarom.
bence
@andras314: ! Hát igen ! Mindíg a legrühesebb disznó vakarózik a legjobban !
karma1
@Csizmás Kond: Ha nem vetted volna eddig eszre, orbantorp meg ellenzeki koraban is ebbe a "spekulanstomorulesbe" akart bekerulni (mert annyit mar akkor is tudott, hogy ott van a kienekelendo zsozso'), aztan amikor o is ebbe a gittegyletbe csoppent bele kormanyvezetokent, boven hasznalta az ezektol a "spekulansoktol" jovo penzt... Egy pici faziskesesben vagy...:-((
Csizmás Kond
@karma1: A spekulánstömörülés a Bajnai féle volt...na szégyelhetitek is magatokat miatta...:))
karma1
@Csizmás Kond: Nekem a Bajnai sosem jelntett tul sokat, Gyurcsany mellett egyebkent is eltorpul az o es Mesterhazi egyenisege is,...Ugyhogy NEM szegyellem magam senki miatt sem, eleg a sajat tetteimert vallalni a felelosseget, (jo lenne, ha mindenki ezt tenne!), a tobbit lesz@rom, bocsi,...
mate03
@Csizmás Kond: Te eddig nem (tavaszi) néven írtál?Mert kb egy nívón vagytok!
Csizmás Kond
@karma1: Ez így van, sokat kell még gordonkázzon amíg olyan folyamatosan meg tud tanulni hazudni mint Ferenc...:))
Csizmás Kond
@mate03: Nem, mert nem te vagyok aki a bugyival egyszerre vált nevet is.
A nívó...hát az olyan lentről nem is láthatod rendesen.
karma1
@Csizmás Kond: Talan, ha emlitenel egy konkret hazugsagot Gyurcsanytol,... mondjuk egy linkkel, de nem a kurucinforol, hanem egy kompetens lapbol, vagy esemenyrol,...
mate03
@Csizmás Kond: Arany bogaram te hülyébb vagy helyből,mint más neki futásból!
Csizmás Kond
@karma1: Nem egyet, hanem minden percre tudnék egyet...na de annyira nem zseníroz, hogy tovább mélyedjek belé.
Amúgy szerintem te minden sorát olvasod akkor tudnod kéne...és ne mond, hogy elhiszed mert akkor nagyon pórázhoz vagy szokva.
Csizmás Kond
@mate03: Ha lehet az otthoni stílusodat itt ne használd !
karma1
@Csizmás Kond: 16.34-es valaszodat egyaltalan nem ertem, a politikusainktol NEM olvasom egyetlen sorukat sem, csak a nyilvanos beszolasaikat ertekelem, tobbre ugyanis nincs sem ido, sem kedvem, egyebkent is annyira sulytalanok, hogy egy perc extra erdeklodest sem erdemelnek meg.

Porazhoz meg annyira nem vagyok szokva, hogy csak na, az onallosagomat meg a ferjem is maximalisan tiszteletben tartja, soha egy pillanatig sem probalt megvaltoztatni, vagy eppen megtorni, igy aztan mindketten tokeletesen erezzuk magunkat a borunkben...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.