Megverték a Demokratikus Koalíció aktivistái a Krétakörös Gulyás Mártont, mert a párt rendezvényén "Cigányozás helyett baloldali megoldást" táblát tartott a magasba – közölte a Hír24 helyszíni tudósítója.

Az eset az "Ellenállás napja" rendezvényen történt, ahol az újság szerint Gulyás kezéből kitépték a táblát és három ütést kapott. Ezután a rendezők kivezették társaival együtt. Mialatt a sajtónak nyilatkozott és a tüntetőkkel vitázott, a táskájába égő cigarettacsikket is dobtak.

Mint ismeretes, a DK és az MSZP Miskolcon Pásztor Albert volt rendőrkapitányt jelölte polgármesternek, aki a cigánysággal kapcsolatos kijelentéseiről vált ismertté.

Gyurcsány Ferenc pártelnök a Facebookon azt írta, végtelenül sajnálja, ha Gulyást inzultus érte és azok, akik bántották, "mintha nem is jó helyen keresnék a helyüket".

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@1magyar: Na végre!Van valaki aki kimeri mondani,hogy a cigányságot,csak munkahellyel,lehet kivezetni a mély szegénységből!De ha akkor sem akarnak dolgozni,csak rabolni fosztogatni,akkor szigorúan büntetni!Más kiút ebből a kátyúból nincs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Ahogy nézem ezt a képet, ez a faszi nem csak provokátor még buzi is. Kicsit lemaradt a pridéről.
Mobil123
Hát normális férfi ilyen ruhát nem húzz fel . Szerintem nem a táblával volt baj hanem a gatyeszával:-)))
Sziszifusz
Tömegbe küldött provokátor is lehetett !
Katalina62
Minden pártban/nak vannak ostoba, primitív, elvakult szimpatizánsok. Ez nem tesz jót egyik párt megítélésének sem! Viszont bár ezt nem tartom normális dolognak, a DK-nak minden elkövetett ballépés, még a szimpatizánsoké is, többszörösen visszaüt. Ezt nem tartom igazságosnak, de ez van! Gyurcsányéknak talán most elnézést kellene kérni Gulyás Mártontól? Igazán nem is tudom, de gesztusnak szép lenne!
Katalina62
Amit olvasom Gyurcsány Ferenc, ezt meg is tette!
bencemacska
Elég baj az, hogy a cigány kérdés képes megosztani az egész baloldalt.

Miért?

Bódvalenke lakossága majdnem 100 %-ban roma, az április 6-i választás eredménye: Fidesz: 90%.
Miről beszélünk? Miskolcon indítanak (jól teszik!) saját jelöltet, akkor a többi jelöltnek nincs más témája?!
Én 2009-ben az EU választásoknál kiakadtam, amikor az SZDSZ-nek (Fodornak!) ők voltak a szlogenje. Meg is lett az eredménye, meg az SZDSZ vége. Eörsi Mátyás is ebből vonta le a tanulságot!
Majd egyszer Gulyás Márton is levonja, de az már késő lesz!
Senara
Gulyás Márton kicsit fura :-))) Végre valaki figyel rá :-)) kell a támogatás a krétakörnek :-(
coni
Pár éve még Gy.F. is "hányni" akart Pásztortól. Követi az orbáni utat, hasonlóan agresszív támogatókkal. Végül is mindkét oldalon fel kell szívni a tömeget.
Kötelezővé tenném a politikusoknak, hogy nézzék vissza pár évvel korábbi kijelentéseiket mielőtt komolytalanná teszik magukat.
leszúrt rittberger
Már nem csak a cigányozást veszi át a DK a Jobbiktól, hanem az agressziót is? Egyre szánalmasabb ez a gyurcsányista seggfejhorda...
Katalina62
@leszúrt rittberger: Minden egyes szimpatizánsa viselkedéséért nem felelhet a DK, és márt párt sem, de elnézést kérhet, és szerintem Gyurcsány Ferenc ezt megtette! Nem fényezem érte mert ez a minimum, de ez akkor is tény.
amaramaistanna
@Dr. Felipe: Gyalázatos a megjegyzésed! Ő a krétakör vezetője,aki többet tett ezért az országért,mint te,vagy a hozzád hasonló rasszista nímandok!
amaramaistanna
@Katalina62: Gyurcsány a felelős,ő fanatizálja a níveit ,akik lassacskán lecserélődnek a jobbikos szintű szimpatizánsokra. Gyurcsánynak távoznia kell a politikai közéletből.Nem kell még egy Orbán!
JAJMÁR
Világossá kellene tenni a DK-nak, hogy mit gondol a cigányságról, a probléma megoldásáról. Nem véletlenül értették "félre", ha egyáltalán félreértették a szimpatizánsok. Nos, ebben az esetben én a Gulyás Mártonnal értek egyet.
Pedig már kezdett tetszeni a DK :(
Dr. Felipe
@amaramaistanna: Hát lehet hogy gyalázatos a bejegyzésem de az is tény hogy gyalázatosan van felöltözve ez a bohóc.
Hát ha ez a faszi a krétakör vezetője akkor milyen lehet a többi? Hát ha ez a majom annyit tett volna az országért mind én akkor nem itt állna az ország a tönk szélén. Ugyanis én nem érek rá provokálni más pártok gyűlésein hanem két munkahelyen dolgozok. Már reggel 5 kor indítom a verdát mikor te még alszol. Te kis paprikajancsi.
1magyar
Nagy probléma a cigányság! Főleg az,hogy csak szaporodnak és munkájuk nincs. De ez nem csak rajtuk múlik.
A börtönt nem élik meg tragikusan annyira primitív nagy részük.Ott sem tanulnak, legfeljebb túlfejlesztik az agresszíójukat.
Szerintem a szocializmusban alkalmazott teljes foglalkoztatottságon kívül nem létezik más megoldás az integrálásukra, illetve a népszaporulat csökkentése.
perfekt
Elkezdődött!--------------------------
postamester
@amaramaistanna: és kijaf@szom ez a kötsög ???
Katalina62
@amaramaistanna: Nem kell túlozni, cigány-ügyben szerintem hibáztak,, de az nem jelenti azt, hogy egy szinten lennének a jobbikkal! Miért mindig csak azt olvasom hallom, hogy Gyurcsánynak menni kell? Azért az emberek, de őszintén nem hibásak, hogy a politikusok úgy érzik ilyen eszközökhöz kell folyamodniuk? Ez nem menti fel Gyurcsányt, de azért mi az istenadta nép nézzük már magukba!
Dr. Felipe
@Mobil123: Nyilván a lézer féreg küldte oda provokálni ezt a fizetett seggnyalót.
lajospapa
@Mobil123: Na ebben van a dolog lényege. Jó lenne ha mindenki elolvasná Lázár levelét.
troppauerhumer
Nem kell a púder Gulyás Mártonnak sem volt sok keresnivalója ezen a rendezvényen. Ez úgy tűnik nem neki szólt. Ha az ott lévőknek nem tetszett amit csinált, akkor miért nem ment el a felszólításra. Egyébként látszott a felvételen, hogy kikísérték. Amíg látszott, addig senki nem bántotta.
Aztán nehogy savas bácsi,tankelkötés,ÁVH-s verés,körömtépés legyen belőlehe..
Hír tévévideó..muhaha..
nusika
Én már nagyon unom ezt a "cigány problémát"!! A magyarországi, több mint 4 millió, szegény emberekkel kellene foglalkozni, jobb életkörülményeket teremteni, álláslehetőséget gyarapítani. De a képviselők csak magukkal foglalkoznak,a saját fizetésemelésükkel törödnak, sz@rnak az emberekre! A "romaügy" is megoldodna, ha a magyar ember jobban élne!
coni
Ez az eset a napnál is világosabban mutatja, hova fog vezetni ha Gy.F. is(!) fanatizálja, uszítja az embereket. Él még egy kisebbség ebben az országban akik szeretnék elkerülni a polgárháborút.
Senara
Nem szép dolog volt ... pont , de ezt túllihegni és általánosítani teljesen felesleges . Még mindig Gyurcsány az ördög akitől félteni kell az országot ? Miskolci lakosok döntenek kit akarnak polgármesternek nem Gyurcsány ! Köpönyeget forgat a DK ... a többi párt nem ? Gulyás Márton Lézer elvtársnak akart megfelelni
dr. prédikátor
Ki ez a faszi??? Mi az a krétakör???Valami érdemlegeset alkottak az ország érdekében???Meghívták a rendezvényre?? Nem? Akkor mit keres ott!!!Elküldték ? El!!! akkor miért nem távozott addig amig lehetett???Nem kell provokálni az embereket mert hamar szakad a cérna!!!
mate03
@1magyar: Na végre!Van valaki aki kimeri mondani,hogy a cigányságot,csak munkahellyel,lehet kivezetni a mély szegénységből!De ha akkor sem akarnak dolgozni,csak rabolni fosztogatni,akkor szigorúan büntetni!Más kiút ebből a kátyúból nincs!
coyote3
Akkor annyira nem lehetnek demokratikus beállítottságúak...
Desischado
A fidesz fél a DK-tól. ezért van az egész cirkusz. Senkinek sem tűnt fel, hogy közelegnek a választások? Hiszékeny esete jó példa erre, hogy mi történik!
nevemnick
Miért is kellett odamennie?
(Kiharcolta a verést magának mint Révész Varázsló Máriusz.)
Őt sem sajnáltam, tudom nem szép dolog.
bencemacska
@Horizont: Igazad van. Hozzáteszem, hogy beszélni lehetne arról is, mennyi télire valót gyűjtöttek, és vittek a DK-sok cigány családoknak tavaly és tavaly előtt ősszel. Túlzásba is vitték a támogatást!
m.macskosz
@nevemnick: Nekem nagyon tetszett akkor Kuncze benyögése is:
Révész Mártíriusz...:)
bencemacska
@m.macskosz: Saját bevallása szerint ő is plagizálta, de rajtaragadt, mert nagy nyilvánosság előtt ő mondta!
bencemacska
Most tisztázzuk: megverték, vagy kapott egy fülest?!
Mangu
Akit ahova nem hívnak, az ne menjen vagy számoljon a következményekkel. Örüljön, hogy ennyivel megúszta, "hála" a rendezőknek. Egyébként a Miskolciak fognak dönteni e témában és ez nem bal- vagy jobboldali ügy, hanem a rendet akarók választása lesz (max. valamelyik párt hasznot húzhat abból, hogy ő is támogatja a független indulót).
alte trottel
@bencemacska: Egy darab tavaszi szellő (lepkefing) erősségű tockost!
Csak hát, ha ez lesz a címsorban, ki a franc fog kattintani? Márpedig a (ambi)prop(ur) a kattintásokból él!
varirmag
Nem kell bántani ezt a hazug provokátort, aki nem hall, nem lát és hülye egy kicsit.
Tessék őt beköltöztetni 1 évre Tiszabőre vagy egy hasonló településre.
Meglátjuk 1 év múlva mit mond ez a feltünési viszketegségben szenvedő idióta.
koszpeko
Ez fidesznyik provókáció és műbalhé.
Valaki tudja,hogy azoknak az embereknek mit szólt be akik állítólag megverték?
Figyelem elterelés arról,hogy a baloldali politikusok akik ott voltak miket mondtak a jelenlegi kormányról és a budapesti város vezetésről.
Én ott voltam a sok fotel forradalmárral ellentétben.
De itthon szereztem túdomást erről a balhéról.
Egész kicsi karon ülő gyermekekkel is voltak kint kismamák és senki nem bántott senkit.
koszpeko
@koszpeko: ahol én álltam onnan nem lehetett látni semmit ebből a "marha nagy" balhéból.
Szerintem sok kellett azoknak az idős embereknek akik pofán vágták.
Egy tábla miatt nem csapkodnak senkit sem.
whatthefuck
Nem tudom hogy homár-é, de hogy így ráérzésre közte és koncsíta közt nincsen hiányzó evolúciós láncszem az már biztos. A "fejlődése" abba az irányba semmiképpen nem tekinthető zsákutcának, valójában csak a haját kell megnövesztenie meg egy kis smink és voilá.
mariaberta
Minek is ment oda? Ha provokálni akart, elérte a célját és megkapta a megfelelő választ.

Majd Lázártól kap egy újabb dicsérő levelet és kész. Közelgő ünnepeink egyikén pedig ki lesz tüntetve, Orbánért érdeméremmel. Vagy nincs ilyen? Majd csinálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.