A magyarok döntő többsége által kívánt büntetés: életfogytig tartó szabadságvesztés. Orbán Viktor diktatúrát épít és hazaáruló. Ezzel a két váddal akár összegezni is lehet eddigi kormányzati tevékenységét. Ez egyértelműen kijelenthető. Most, és csak most, kijelenthető. Ki kell jelenteni! (Kár, hogy a magyar ellenzék ezt túl korán, számtalanszor rákiabálta már. Ha csak most tenné meg, nem csak egy közhelyet hallgatnánk újra, hanem az igazságot. Lenne hatása...)

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Harkov: Akkor további jó tapsikolást a diktatúraépítéshez! Ja megsúgom neked, hogy a fidesz liberális pártként indult anno, csak nem volt benne pénz ezért hamar váltottak. A nevük meg úgy rossz ahogy van...se nem fiatalok...se nem demokraták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Ez már egy lépéssel beljebb van: beismerő vallomást tett!
Az, hogy nem így nevezi, nem teszi meg nem történtté.
Helyet cserélhet Biszkuval! De tőlem, mellé is ülhet, csak ki nem maradhat!
Hellcat
Csak tudnám mi kell még ahhoz, hogy kinyíljon a fanok szeme...
Sziszifusz
Ezzel az autokrata, cezaromániás miniszterelnökkel szemben jelenlegi ellenzéki pártok érdemben nem tesznek semmit sem, tehetetlenek. Itt csak az segítene az országon ha a Fidesz belső ellenzéke, (mert látenciában biztos van) váltaná le ezt a diktátort. Az a jövőkép amit előre vetített O.V. kétségbe ejtő minden magyar számára, még a jobb oldaliak számára is.
caligne
Nem lehetne a változatosság kedvéért szeretni?
Cicamama55
2010-ben a remény miatt bíztam bennük. 2010-14 között rájöttem, ez még olyan sincs! Viszont arra, ami napjainkban megtörténik, még gondolni sem mertem! Mivel az ellenzék úgy egy rakás sz...ahogy van, én is a jó belátású jobb oldaliakban reménykedek, hogy útját tudják állni ennek az eszeveszett gondolatokkal szabadságharcot vívó embernek. Csak azért, hogy nehogy tényleg "szabadságharc" legyen a vége!
Harkov
@Hellcat: A ti szemeteknek kéne kinyílnia!
Hellcat
@Harkov: És mégis mit kéne látnom hm? Magyarázd már el nekem kérlek szépen.
laszlobihari
@Hellcat: Sajnos a sok birka vak és az is marad mivel számukra ez a csuti ... ... ... ... ... ... mother f.cker az isten, de ha tényleg ilyen az isten akkor én ördög imádó leszek!
bencemacska
@caligne: Próbáld meg! Ha sikerül oszd meg a receptet másokkal is!
nemkati
@bencemacska: Érdekes, van aki még nem fogta föl, hogy a szeretet nem jön parancsszóra, az vagy van, vagy nincs, merthogy valamivel rá kell szolgálni arra a szeretetre. Én pl. nem tudnám magam rávenni, hogy megegyem a csigát, nemhogy megszeressem.
Harkov
@Hellcat: Hogy Orbánnak igaza van. A liberalizmusnál nincs kártékonyabb eszmerendszer. Destruktív, sunyin hazug, értékromboló, kirekesztő...

Most a sok, önmagát sunyin és hazug módon "demokratának" tituláló ballibbant megélhetési ATV-Népszabadság nyilatkozó (TGM), a többség akarata által a közélet emésztőgödrébe taszított seholnincs párt vezetője (Ungár), a külföldi esze- és egyéb társaik kal együtt kórusban vonyítanak, fasisztáznak.
Nem számít!
JAJMÁR
@caligne: 11:01 Birka akarsz lenni? Azok szeretik.
JAJMÁR
@Harkov: Nahát, hogy Te milyen okos vagy ! Ezt mind magadtól találtad ki?
Na, mindegy, mert végül is nem számít!
coyote3
A csüngőhasú pocakkirályt eddig sem zavarta, ha hazudott, ha ocsmányságokon kapták.Miért épp most és miért épp ez zavarná?
Hellcat
@Harkov: Akkor további jó tapsikolást a diktatúraépítéshez! Ja megsúgom neked, hogy a fidesz liberális pártként indult anno, csak nem volt benne pénz ezért hamar váltottak. A nevük meg úgy rossz ahogy van...se nem fiatalok...se nem demokraták.
Hellcat
@Harkov: Még egy kis nyalánkság csak neked!
Íme egy részlet az országgyűlés 1990. június 4-én készült jegyzőkönyvéből:
ELNÖK:
Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem képviselőtársaimat, nyomják meg az “igen” gombot (308). A tábla 308 jelenlevő képviselőt mutat. A bejelentetten távollevő képviselő száma 13. Államtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülőhelyén a képviselői gomb megnyomására nincs lehetőségük. Ezek szerint a jelenlevők száma 314-re módosul. Köszönöm.
Tisztelt Képviselőtársaim!
Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel!
(Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.)
Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy ismertessem a mai és a holnapi ülésnap várható programját…
Harkov
@Hellcat: És most ezzel mit akarsz?
Fiatalság, bolondság... Megjött az eszük.

Diktatúraépítés??? Tudsz mondani olyan diktátort, akit nemzetközileg elismerten valóban választásokon, egymásután kétszer, kétharmaddal választottak meg?
Harkov
Javítás: ...valóban SZABAD választásokon...
Harkov
Ezek szerint nem ismered Churchill alapigazságát:
"Aki fiatalon nem liberális, annak nincs szíve, aki felnőttként nem konzervatív, annak nincs esze."
Hellcat
@Harkov: Úgy érted a magukra írt törvénnyel és csalással választást nyertek? Jól van szerintem ezt abba is hagyhatjuk mert látom te is csak egy szemellenzős vagy. Szerintem inkább a királyod facebook oldalán írogass ott még örülnek is neked. Itt nem nagyon van vevő az elvakult propaganda szövegedre és a gyűlöletkeltésedre. "libsibolsizós" meg "ballibbantozós" emberekkel Dunát lehet rekeszteni. Persze ez csak egy javaslat...ha azt kaptad parancsba a pártirodában, hogy a propira gyere terjeszteni az igét ám legyen...úgy megértem maradásod. És kérlek...tényleg kímélj meg az aljas fidesz propagandától jó? Engem nem érdekel, te meg spórold meg magadnak azt hogy ide leírod. További szép napot kívánok.
Harkov
Ezt ismerem. A fajtád így menekül ez érvek elől. Szánalmas vagy. Veled befejeztem.
pbalage
@Harkov: hát valóban, ekkora tahóságra még nem volt példa a világon, kivéve talán Hitlert, Sztálint és a Kim Ir Szen bandát, ezek is mind szabad választásokon nyertek, ha nem hiszed, járj utána.
(A Hitli-mitlicseknek mondjuk nem annyira sikerült, de azért mindent beleadott a végére)
pbalage
@Hellcat: ennek kapcsán megtekintettem a venezuelai és a kubai választások eredményeit is, ezeken a helyeken is demokratikusan nyert az új értelmezése az életnek, mindegyik szuper hely, de mondjuk Magyarország még szuperebb hely lesz ezek szerint.
(mondjuk a környéken is volt pár "rendes" politikus, aki megnyerte ezeket a választásokat, mondjuk Kádár János, Nicolae Ceaucescu, Gustav Husak, Erich Honecker, ők is mindannyian a nép nagy barátai voltak)
Yoda69
@Harkov: Hol vannak az erveid te idiota agymosott?
Azon kivul hogy libsizel, egyetlen ep mondatot sem irtal.
Harkov
@pbalage: Aki ezek választását szabad jelzővel illethetőnek tartja, azzal nincs értelme vitázni, mert az nem normális!
Harkov
Ékezet nélküli klavisokkal nem vitázom. :-)
pbalage
@Harkov: miaz hogy nem szabad? Azokon a környékeken és a történtek idején mindenki szabadnak tartotta és boldog volt.
pbalage
@Harkov: ráadásul annyit az egész választási imádatodról, hogy az az általad emlegetett kétharmad az kábé 27%.
Hogyan érte el a főmester ezt az eredményt? Pusztán csak

- távol kellet tartani az embereket a szavazástól. (mondhattam volna akár hülyéket is az emberek helyett)
- módosítani kellett a választási törvényt
- ki kellett nyírni mindenféle ellenzéket, (ezt nem tudta megtenni konkrétan, bár szerintem a szíve vágya volt)

az egész az 1948-49-es választásokra hajaz, mert minden népet meg lehet szívatni ugyanazzal az ökörséggel, amit egyszer már kimostak az agyukból.
pbalage
@Harkov: most ne BASIC programozzál, mert a struktrúrálatlan programozást is utáltam.
Harkov
Az általam említett kétharmad, az kétharmad. Ha 27% lenne, akkor az ellenzék 73 százalékon osztozhatna. De nem így van! Kétharmad!
pbalage
@Harkov: na igen, azt az apró eltérést nem vetted figyelembe, hogy a 73 százalék passzív maradt, és a robbanásig az is fog maradni, mert belefáradtak / síkhülyévé váltak / meggyőződtek róla, hogy felesleges minden/nem volt pénzük elmenni szavazni / ki lettek zárva (külföldi magyarok) / stb.

És újból meg kell ismételnem, amit itt már többször megtettem:

Én személy szerint még örültem is, (pedig nem is szavaztam a fideszre) amikor 2010-ben nyertek, mert vártam tőlük valamit, valami pozitívat, valami újat.
Ezzel szemben egy visszarendeződést látok a kommunizmusba, ez számomra nem új és nem pozitív.

Innentől kezdve (úgy 2011 táján lehetett ez) azt mondtam, hogy soha többet, nem ezért az ügyért harcoltunk a 80-as évek végén.
bencemacska
@Harkov: ma, 14:13
"A liberalizmusnál nincs kártékonyabb eszmerendszer. Destruktív, sunyin hazug, értékromboló, kirekesztő..."

Bizonyíték? Irodalomjegyzékkel alátámasztva!!!
bencemacska
@Harkov: Eredeti irodalmi megjelölést kérek! ( Idézni csak pontosan, szépen!)
bencemacska
@Hellcat: A Tiszti Ház eladásából származó pénzt - amit ajándékként kaptak az MDF-től - azért nem tartanám kevésnek. (Ezért vannak ott a parlamentben az örökös "MDF atyák".)

A jegyzőkönyv citálásáért gratulálok!!!
bencemacska
@Harkov: Rákosit nagyobb százalékkal választották meg!
Harkov
@pbalage: Orbán végre kezd észhez térni! Látja és belátja, hogy Moszkva már nem a Szovjetunió, hanem Oroszország fővárosa. Hogy már nem Moszkva diktál nekünk kötelező ideológiát, hanem Brüsszel. és ezér semmi keresnivalónk nincs egy libbantak vezette EU-ban!
Kis ország vagyunk, nem tehetünk másként, mint ahogy a nagyok akarják. De más az érdekünk, mint Nyugat-Európának. Nekik csak piacnak, és olcsó munkaerőnek kellettünk. Brüsszel elvett tólünk mindent amit szüleink a háború után kíkeservesen, meghúzott nadrágszíjjal, összeszorított foggal felépítettek.

Oroszországgal azonosak, de mindenképpen összeegyeztethető érdekeink vannak. Ott megint van erkölcs, nincs Conchiota Wurst, a börtönben lévők nem wellness ellátást kapnak, nincs több jogük, mint a kint lévőknek, az Amnesty Internationalnak kuss a neve...

Örülök, hogy ezt Orbán is belátta, és már nem kizavarni akarja az oroszokat, hanem behívni őket a szovjetek helyére! Hogy olyan viszonyt kezd építeni, amiben Oroszország nekünk már nem egy vicsorgó vérmedve, hanem.egy brummogó mackó.
Nekünk biztosan így lenne jobb!
Harkov
@Horizont: Magyarországon a liberalizmus az SZDSZ! Nem volt tiltakozás amikor hatalmon volt, nem lehet most sem!!!

Orbán nem a vezérem. Jobbikos vagyok. (De Vona sem a vezérem!)
tivoli
@Harkov: ma, 17:07
Egy biztos, Oroszhon hatalmas felvevő piac lehetne, lenne hová termelnünk, csökkenne a munkanélküliség és megszűnnénk szemétlerakó hely lenni. S ez csak a gazdasági része.
Harkov
@tivoli: Isten hozott! Egy ember, akinek esze van! :-)
Harkov
@Horizont: Nem bizony!!! Antall volt legnagyobb bűne a KGST, az árucsere kereskedelem szétdúlása volt. Az akkori közhangulatban nem merte nem megtenni. Egyszerre volt dilettáns, és gyáva!
Ráment a szabolcsi alma termesztés, a konzervipar, a cukorrépa termesztés a cukorgyárakkal és a beszállító MÁV-al, a gépiparunk, a kohászat, a járműgyártás (IKARUSZ)...
Harkov
A liberális demokrácia valójában nem más, mint fából vaskarika, azaz a globalizmus és helytartója, az SZDSZ alig rejtett diktatúrája”.„A „liberális demokraták” mostani felháborodása pedig „egyfajta „immunreakció” arra a kísérletre, amely korlátozni szeretné diktatórikus hatalmukat”. Eddig „kényelmesen manipulálgatták a magyar választók táborát, de ez ma már kevésbé lehetséges mert egyre többeknek van elegük a liberális demokráciából, ami „fából vaskarika”.

Bogár László (Illiberális demokrácia. Magyar Hírlap, 2014. július 29.)
Harkov
@Horizont: Lopjon csak Jobbiktól minél többet! :-)
nemkati
@Harkov: Moszkva már nem az a Moszkva, Oroszország nem Szovjetúnió. Ez valóban így van. De hogy Brüsszel vett el tőletek mindent, az csak úgy egyszerűen otromba hazugság. 0rbán viszont iszonyat sokmindent elvett a néptől, nem sorolom, mert naponta elkészül millió helyen ez a jegyzék.
És azt te szeretnéd, de az épeszűek nem fogják engedni, hogy most nem a vicsorgó vérmedve, hanem brummogó mackó diktáljon Magyarországnak, pedig 0rbán nagyon errefele megy.

A legtisztességesebb világnézet az a liberális, és a demokrata.
nemkati
@Harkov: Bogár László gazember meg bármit mond, annak pont az ellenkezője igaz, ővele nem igazolhatod a tévképzeteidet.
Harkov
Ha te mondod... :-)))

Mi jót főzöl?
pbalage
@Harkov: hát, nem tudom, ez a brummogó mackó eddig csak a bajt hozta a fejünkre, és szerintem most is azt fogja, de csak úgy, ahogy szokta.
Oroszországban igaz, hogy be van tiltva a koncsitavurszt, (én is röhögök rajta, de betiltani szerintem illetlenség másokkal szemben)

Az olcsó munkaerős felvetésedhez még annyit hozzátennék, és mert ebből bizonyos szempontból igazat adok neked, de azért ez nem a teljes valóság.
Minden ember termel valamit, amit talán hozzá tud tenni az egészhez.
Ha csak arra képes, hogy egy pedálra rálépjen, akkor nem tett hozzá túl sokat.
Sajnos ez Magyarország jelenlegi helyzete, és ezt akárhogy is szeretnénk, ezzel a kormánnyal nem tudjuk túllépni, az oktatást sárba tiporják, a jövendő nemzedék még tudatlanabb és tájékozatlanabb lesz, csak az akaratot kapják, hogy nekik majd jár minden.
Hát nem. Valamit valamiért.

Európa jó úton jár(t), amíg a tudás alapú társadalmat építette, nézd csak meg Németországot, ők például nem erőből, hanem szabadon győzik a harcot a világgal szemben.
Ez a tiszteletreméltó, nem pedig az, mikor egy kis kamasz Magyarország tiltakozik, hogy "mé' nincs több? Azonnal akarom!", ja kisfiam, magyarország ahhoz még le kéne tenni valamit az asztalra.

(egyébként megértem ezt is, de a valódi gazdagságot, amire mindenki vágyik nem így lehet elérni. hanem inkább a többet ésszel, mint erővel, de ehhez sajnos kevesek vagyunk, inkább azt várjuk, hogy mondja már meg végre valaki, merre kell menni)

És még egy tény. A gazdagság és a jómódú középosztály eddig csak olyan helyeken jelent meg, ahol a szabadság volt az úr. A korlátlan hatalom csak a nyomorba döntötte az embereket, nevezhetjük ezt anyagi vagy szellemi nyomornak is (ez utóbbit nem rád értem, hanem filozófiai szinten)
nemkati
@Harkov: Homokzsákot a pincébe, mert dől be a víz! :((

Erről is 0rbán tehet!
lajospapa
@Harkov: Milyen kétharmad választotta meg? Egyharmad, melynek egyharmada haszonleső,akit pénzzel kiváltságokkal táplál, egyharmada meg üres szólamokkal, hazafias tirádákkal, pálinkaszabadsággal elbódított, egyharmad pedig őszinte hívő a hazugságban. Válassz Te melyik vagy?
Harkov
Tudom hol laksz! :-)))
Az utóbbi fél órában csak egy helyen szakadt le az ég Magyarországon Én is alatta voltam.
Harkov
@Horizont: GRrrrr Grrrrrr ! CIBÁLD!!!

Dedós szinten vagy.
Harkov
@Horizont: Írd le nyugodtan! Attól még nem vagyok az. Sőt! Akkor biztos, hogy nem az vagyok! :-)))

Tudom. Ez a tizennegyedik nickem.
pbalage
@Harkov: nézd, Horizont elég sokat hozzátett már a mi kis világunkhoz, ez a viselkedés nem illendő, mert még a végén lekoncsitavursztoznak.
Elvileg egy házibuliba se úgy mész be, hogy "Na ki az a köcsög, aki ezt az egészet tartja?"
pbalage
@Harkov: igazad van, mondjuk vannak olyan házibulik
Harkov
Tudod, nekem éppen fordított tapasztalatom van. Azért jövögetek át a Kurucról, hogy vitatkozhassak a sok egyetértés helyett. De csak nácizást, fasisztázást, kapok észérvek helyett.
nemkati
@Harkov: Sose titkoltam, a XV. kerületben. Ettől még áll a víz, sőt ömlik befele. :(
De ennek ellenére utálatos, amiket írsz, de rólam lepereg. Na megyek szivattyúzni.
Harkov
@Horizont: Ma csak két vitaképes emberrel akadtam össze. Te nem vagy köztük.
tivoli
@Horizont: ma, 17:18
Bizony nem kellett volna. Azóta van egyre inkább lejjebb.
pbalage
@Harkov: na, akkor halljuk már végre az érveidet a szabadság megvédése érdekében, mesélj, mi a f@sz történt veled?
tivoli
@nemkati: ma, 17:26
Mondod te. Nem Orbán itt a fő métely, van, volt, lesz ennél még rosszabb is.
pbalage
@Harkov: Ez komoly? A kurucon szoktál lenni? Én mondjuk a tegnapismegellettapápa.com -ot szeretem, ott vannak az igazi hírek.
nemkati
@tivoli: nehéz találni a múltban nagyobb átkot a magyar népre, mint 0rbán.
Harkov
@Horizont: Szívesen mesélnék, és hallgatnám mások meséjét, de ez nem alkalmas hely rá. A Kuruc sem. Mindenhol vannak horizontok, akik zavarják az értelmes vitát. Kéne egy privát, meghívásos alapon működő vitahely, ahol nem lennének vitarombolók.
Vélemény?
Ha elmondod, itt tedd. A saját oldalam:
donkanyar.gportal.hu/gindex.php?pg=7635777
tivoli
@nemkati: ma, 18:19
Mindig az volt az átok, amelyik éppen regnált. A rendszerváltás óta nem lehet mondani, hogy a nép kedvére akart volna egy is tenni. Sőt, amije volt a népnek, azt is módszeresen elszedték.
Orbán azért lett 2010-ben, mert Gyurcsány takaroggy
nemkati
@Horizont: Igen. És hányszor, hányan leírtuk már ezeket, meg a többi gaztettét. Neki meg egyre nagyobb a bátorsága, sőt a pofátlansága, hogy a korábbi gaztetteit felülmúlja. Sok miniszterelnököt takaroggyoztak már, 0rbán aztán alaposan rászolgált erre.
Harkov
@pbalage: Az se rossz, de a tegnapismegelletarabbi.org jobb!
micfild
@Harkov: Egészen biztos, hogy nem vagy normális. Ahogy a vezéred sem az
bencemacska
Én arra jöttem rá, hogy OV posványosi beszéde a jobbikosoknak szólt. Nem elsősorban a tagoknak, hanem a szavazó tábornak.
És a mellékelt "nempárbeszéd" bizonyítja is, hogy nem sikertelenül!!!
Harkov
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nemkati
@bencemacska: Már be van sz..va hogy elfordulnak tőle a hívek, magához akarja édesgetni a Jobbikot. Még végül leváltja Vonát. :)
pbalage
@Harkov: na, mondd csak, mi szél hozott erre? Simán utálod, ha valakinek más gondolatai vannak, vagy van-e saját elképzelésed is a világról? Kérlek fejtsd ki, de sietősben, mert most vettem akciósan csirkemellet a teszkóban, gyorsan kirántom, mert még a végén 10 perc múlva megrohad az egész, ugyanis ismerem a teszkó gondolkodásmódját is.

(849 volt kilaja, és nem büdös.)
Harkov
@pbalage: Dehogy! Imádom, ha másnak más gondolatai vannak. Nincs annál unalmasabb, mint olyannal beszélgetni (mert vitáról ott szó sem lehet), akivel mindenben egyetértünk.
Csak azt kulturált módon adja elő.
bencemacska
@nemkati: ma, 18:44

Beolvasztja a Jobbikot is, mint a többit: kisgazdák, MDF-esek, MIÉP-esek, Kereszténydemokraták, stb .
Vona visszatér oda ahonnan indult: OV-hoz samesznak.
Egy polgári körben voltak valamikor. Aztán Vona létrehozta a Jobbikot a MIÉP-esek felszívására. Az akció sikerült, jöhet a beolvasztás, mert : "Egy a tábor - egy a zászló!"
Így épül az egypárt rendszer!!!

Ps.: Nincs új a nap alatt: visszaértünk 1948-ba!!!
pbalage
@Harkov: de add már elő a te gondolataidat is a magyar helyzettel kapcsolatban, arra várok.
Figyi ha én bezabálok csirkemellet krumplipürével meg uborkasalátával, csak holnap reggel látsz.
m.macskosz
@Horizont: "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ez az IQ nuku nímand nem ér annyit.
Hellcat
Látom ti bátran szembementetek ezzel az a vak fidesznyikkel. Én megspóroltam magamnak a kínlódást mert az ilyen agymosott birka úgy sem hallgat az ellenérvekre. Szerintem megfutamodtam :D Hát ámen, higgyen amit akar. Nem érdemes vitázni vele. Ne etessétek a trollokat mert ideszoknak :D
Desischado
@Harkov: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot! Hogy mered Churchill-t idehozni?! A körme hegye is külömb!
Desischado
@Harkov: Most már fejezd be, Horizont fikázását! Minek képzeled te magad, hogy idejössz, és mocskolsz olyankat, akiknek a körmük hegye is külömb?! Horizont normális, rendes, és nem torz világképpel rendelkezik, mint te!
Húzzál innen te elvakult fidesz fan!
@Hellcat: Neked igazad van, tényleg nincs értelme vele leállni. De kinyílik a bicska az ember zsebében! De igazad van, nem kéne a trollokat/orkokat ideszokatni! Bár akkor sincsen vész, ha minden kötél szakad, akkor kölcsönkérjük Frodótól a Fullánkot! Esetleg szólhatunk Aragorn-éknak, hogy segítsenek, mert elszaporodtak a trollok!
Cicamama55
@caligne: tegnap 11:01 A családtagjainkat szeretjük, a politikusainkat-HA RÁSZOLGÁLNAK-tiszteljük. Legalábbis én így vagyok ezzel. Bárcsak mindegyiket tisztelhetnénk, akkor nem itt tartanánk! Hiába ültem én szombat reggel úgy a tv elé, hogy most nagyon szeretem Orbán Viktort, nem jött össze!:)))))
caligne
@Cicamama55: Pedig tudod a sorrendet: Isten, Haza, Család.
Cicamama55
@caligne: Olyan érdekes dolog, de -már valahol leírtam egyik hozzászólásomban-kb. 2-3 éve kiveszett/?/ valami belőlem. Előtte bárhol, bármilyen alkalommal a Himnusz hangjainak felcsendülésekor eleredtek a könnyeim. Minden évet, a szilveszteri sírásommal indítottam. S ez elmúlt... Isten és a család megmaradt, s a hazámért is, ami tőlem telt megtettem. Én itt vagyok, de a hazámat érzem tőlem eltávolodni, pedig engem minden gyökérszálam ideköt.
tivoli
@Cicamama55: ma, 10:02
ezt szépen mondtad.
tivoli
@Desischado: tegnap, 23:50
Te Dézi! Ne trollkodj már vazze, Horizont meg tudja védeni magát, ha akarja. Nem óvodás a lelkem.
Mit eszel? Adsz?
bakegya
Akkor mostantól várhatjuk vissza azt a napot amikor az Orbán exelens őfőméltósága a budai várba szájoncsókolja Putyin-elvtársát és felhangzik az orosz himnusz???DDD
De van még valami ami nem tiszta-mikor adakozik vissza Orbánoligarha azt a sok sok közvagyont amit ANNYIRA FÖLEMLEGET A NYUGATIAKNAK Ő-A PEREPUTTY ÉS A ROKONYOK,ISMERŐSÖK,HAVEROK-ÉS ÜZLETTÁRSAIK LENYÚLT A PRIVATIZÁCIÓT SZÍNLELVE-TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSAIKKAL SAJÁT ZSEBBE UTALTAK A FELCSUTI MARADONA KÍVÁNSÁGÁRA A MAGYAR NEMZETI ÁLLAMKASSZÁBÓL.
rugacs
@nemkati: Segítek: Horn, Gyurcsány, csak hogy az legutóbbiakat említsem. De mehetünk régebbre is ...
rugacs
@Horizont: Mindent, ami a tied volt, mindent, amit az előzőek maguknak harácsoltak össze.
Nekem már a véleményem: a Horn, Medgyessy, Gyurcsány csak folyamatosan vettek el tőlem mindent, amit csak lehetett. Az O.V.-tól ugyan nem kaptam semmit, de nem is vett el.
Bár kétségtelen, már sok mindent nem tudna... :-)
Viszont akitől a Fletóék vettek el mindent (sokan vannak!), azok őt átkozzák.
rugacs
Btk.:
"144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=49940

A Btk.-t figyelembe véve a fenti cikk-ben (hunhir) szereplőkre inkább illik a hazaáruló jelző.
Mellesleg a régi alkotmányban is hasonló volt a hazaárulás megfogalmazása.

Sajnos az ilyen "tudálékos" cikkírók általában nincsenek is tisztában az általuk használt kifejezések valódi tartalmával.
rugacs
"diktatúrát épít és hazaáruló"

Ez a kifejezés leginkább a Kádárra illett volna ebben a formában, hiszen ő(k) valóban külföldi (szovjet) segítséggel építette a kommunista diktatúrát.
JAJMÁR
@Cicamama55: Mert a saját "képüikre" formálták még a Himnuszt is.
(Azért az mégis a mienk, de tényleg nem sok maradt az értékekből. Nem értem mit jelent a "nemzeti" szó nekik, amikor pl. Szigetvár történelmileg felbecsülhetetlen, de turisztikailag is rendkívül értékes várát milliókért képesek lennének tönkretenni.)
rugacs
@Horizont: Jaj, te Szűklátorkörű, bizony a Kádár messze van, te nem is emlékezhetsz rá, számolni sem bírsz addig.
Majd ha lesz időd (mert te nem éltél még akkor) olvasgass utána, Kádár idején hány (meg előtte) mennyien disszidáltak, mert akkor még szökni kellett. Mentek volna többen is, de azért nem volt olyan könnyű, mint manapság.
Bizony én már szegény vagyok, mert tőlem a druszád a Fletó nyúlt le mindent!!
Így aztán qrvára nem érdekel te milyen nyomorban élsz most, meg mit vett el tőled az O.V., de biztos, hogy nem eleget!
Azért én még ülök a lovon, amelyet te meg a hasonszőrű szélhámosok húznak és ez engem vigasztal a sanyarú sorsomban :-))))
Te minél többet sírsz én annál jobban érzem magam!!! :-)))))

Kérlek, panaszkodj még egy kicsit!!!
rugacs
@Horizont: A Kádár féle diktatúrát anno sokkal több, mint 8 millióan éltették. Igaz nem sok magyar volt köztük.
S ja most nem az O.V. lenne hatalmon, éppen ilyen diktatúrában lehetne részed a Mesterségesházi segedelmével.
Szerencsére ő akkora balfék, hogy ebben nekünk már nem lesz részünk!!!
A balszárny atomjaira szakadt, abból 10 év alatt sem lesz ütőképes csapat.
Marad hát a nyavalygásotok még pár évig... :-)))
rugacs
@Horizont: Pont a szókincsedre voltam kíváncsi, köszönöm! :-)))
Desischado
@tivoli: Először is nem vagyok Dezi. Másodszor, mi közöd van hozzá, hogy állok ki valaki mellett, akit kedvelek, és tisztelek? Inkább neked nem kéne bele trollkodnod abba, amihez semmi közöd!
tivoli
@Desischado: ma, 23:53
Te nem Dezi! Csak kíváncsi voltam a reakciódra és nem csalódtam. Humorérzék nuku.
rugacs
@Horizont: Te SZEGÉNY! Orbántól Mestérségesig, tól-ig. A többi köztük van. Majd pont neked fogom az összeset felsorolni. A te horizontod a fától nem látja az erdőt. Szemedből süt a sötétség :-)
Csak a sértegetéshez értesz, de elmédet egy 6 éves gyerkőc elméje is felülmúlja.
Persze más irányból nézve akár csodagyerek is lehettél, hiszen már 3 évesen annyi eszed volt, mint most :-)))))
Én inkább így neveznélek: horizonttalan vagy kilátástalan :-)
tivoli
@rugacs: Bizony, jó ha megfogadod horizont tanácsát, mert nem mindenkinek van ám olyan magas pártfogója mint Desischado
tivoli
@Horizont: Édeske! Fordítva ülsz a lovon. Ha most elkezdesz velem is ordenáré módon kötekedni, visszavonom a múltkori állításom, hogy te vagy a legszebb, legokosabb, legintelligensebb.
tivoli
@Horizont: ma, 14:05
Én mindig mindenkivel próbálok normális lenni. A legnagyobb
hőségben sem kisfiamozok le senkit, amiért állítólag belepofázik a dolgomba.
Egy 3gyerekes anyukához jobb modor illene.
tivoli
@Horizont: Akkor olyan volt a hangulatom, most meg ilyen. Te sem vagy mindig dilid gyomorbajos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.