Internetes könyvben teregette ki Welsz Tamás magánéletét az özvegye, Horthy Andrea.

Rendkívül komplexusos, már-már skizofrén ember volt Welsz Tamás – legalábbis ezt írja a vállalkozó özvegye, Horthy Andrea a Welsz-rejtélyben.

A Bors azt írja, a könyvet egyetlen kiadó sem merte piacra dobni. Egyelőre csak az első rész jelent meg, de az özvegy ígérete szerint még kettő jelenik meg az októberi önkormányzati választásokig.

Az özvegy állítja, két én lakozott Welszben: egy szorongó, hisztis, mosolygó kisfiú és egy gonosz, számító, könyörtelen férfi, aki bárkin képes átgázolni. Mindig dicsérni kellett, folyamatos törődést igényelt. Horthyval közös gyermeket terveztek, hátha ezzel megmentik a kapcsolatukat, de a Simon-ügy közbeszólt, a Welsz halálát követő harmadik napon a nő elvetélt. – Így lett totálisan vége egy álomnak – írja Horthy.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
@silber13: a vasorrú banyát is fogja a mágnes...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cukkini
Ismételten állíthatom, hogy mérsékelten érzékeltem érzéseim fájó pontjait.
Életem gondjait, gondolatait, külföldit és hazait, magába szívja a haza itt?
tivoli
...sajnos véget ér az álom, sajnos véget ér a nyár...
Mint ahogy Horthy Andrea reménye is elvetélt Welsz hagyatékára.
HaKati
@verőce21: Én is sokáig azt hittem, hogy a mondás így szól, és NEM. Eredetileg: halottról jót, vagy IGAZAT.
bencemacska
A címet látva én mindig a volt feleségre gondolok, őt értem özvegy alatt. Holott ő is csak elvált özvegy lehetne!
Ami a kettősséget illeti, mindig úgy tudtam: az ész észt és az őrületet, egy nagyon keskeny mesgye választja el egymástól!
F_Viktor
Holnaptól elolvasom az első 23 fejezetet.

"A Welsz rejtély csak online kiadásban tölthető le az internetről, mert egyetlen kiadó sem merte megjelentetni nyomtatott formában. A könyv kényes tartalma miatt nem merték a kiadással járó kockázatot vállalni.

Egy neves bulvár bestseller szerző, is elbizonytalanodott a könyv megírását illetően, miután egyes részletek világossá váltak számára. "
Bástya Elvtárs
Tehát a másik 2 kéziratát vegye meg a Fidesz jó pénzért?!
nyanya001
Az özvegye szerint !

Mi a jó franc ez a spíné ? Orvos, Pszichológus ?
Bástya Elvtárs
@nyanya001: Látta a zárójelentéseit, gondolom!
nyanya001
@Bástya Elvtárs: Ha látta, akkor miért feltételes módban nyilatkozik ?
Bástya Elvtárs
@nyanya001: EZ NEM FELTÉTELES MÓD!

"Az özvegy állítja, két én lakozott Welszben: egy szorongó, hisztis, mosolygó kisfiú és egy gonosz, számító, könyörtelen férfi, aki bárkin képes átgázolni. Mindig dicsérni kellett, folyamatos törődést igényelt."
nyanya001
@Bástya Elvtárs: Lehet, az a baja, hogy nem " gázolt " át rajta többet ? :))
silber13
@Vasárnapiiskolás: Akárki is, annyira csak nem hülye tán!:-))
Vasárnapiiskolás
@silber13: a vasorrú banyát is fogja a mágnes...
silber13
@Vasárnapiiskolás: Nálad a pont és a jutalom hangszóró!!:-))
Vasárnapiiskolás
@silber13: Nem kérdezted milyen színűt akarok?Narancs van?
silber13
Fekete, fadobozos, műbőr bevonattal.Nem műanyag! Mert annak nincs normális hangja!
Törölt felhasználó
"A Bors azt írja, a könyvet egyetlen kiadó sem merte piacra dobni."

Ez a jelenlegi politikai-gazdasági helyzetben azt jelenti, hogy a jelenlegi kormány tagjairól is erős kijelentések lehetnek..
silber13
@Vasárnapiiskolás: Kellene,ha hallanád, ahogy megszólal!:-))
Vasárnapiiskolás
@silber13: Az exem sem volt műanyag,mégis meguntam a hangját...:))))
silber13
@Vasárnapiiskolás: De nem is volt a hangtartománya 20 - 20.000 Hz-ig terjedő!:-)))
karma1
Na , most aztan tokre ossze vagyok zavarodva... Ha ez az ozvegy csak felig ozvegy, mert elotte mar torvenyesen elvalt Welsztol, akinek allitolag baratnoje volt, akit most elozetesbe raktak? Mert akkor a ketto nem ugyanaz? Vagy legalabb az egyik nem ugyanaz? (by Hofi)

Es akkor ennek a Horthy janynak csak annyi a koze a hirhedt Horthy-akhoz, mint a tlefonkonyv 3217 Nagy-janak egymashoz?

Es miert is hulyitjuk mar megint a nagyerdemut a la Bors? Hiszen ha a konyvet csak az internetrol lehet letolteni, akkor nem az volna a legeccerubb, hogy blokkoljak azt az oldalt, es akkor a Horthy nagysadnak a sarkon kene a ponyvan arulnia a remekmuvet, papirkotesben...

Ha a kormanyra nezve valami terhelo lenne benne, akkor - szerintem - ez lenne a leheto legegyszerubb eltuntetesi mod...

A hackerek szabin vannak most vagy csak tovabbkepzesen?
KERKA
Magyarországon a jelenlegi politikai elitről szinte mindegyikről úgy ámblokk ugyanezt el lehet mondani. Kívülről nézve példás gondoskodó családapák, de közelebbről mutyizó , harácsoló, kétes üzleti ügyekbe bonyolódó egyedek.
Juttatnak egymásnak, trafikot, állami földbérletet, rokonnak zsíros üzletet, meghamisítanak közbeszerzési eljárásokat. Vesznek kastélyt, palotát, egy egész falut, mi kell még?
Meddig lehet ezt még folytatni???
JAJMÁR
Már megint egy reklám! Nekem hiába, én nem veszek ilyesféle könyveket és le se töltöm. Ellenben van egy barátom, aki írt egy könyvet - segítettem neki leírni, meg a szövegszerkesztésben, - kényes téma, de bármit ki lehet adni manapság. Igaz, pénzért.
A papírkötés nem is drága.
Manhattan
Úgy tudom, Welsz volt a hangmérnök az ominózus öszödi beszédnél. Sokáig hezitált, kinek adja el az anyagot.
coni
A közvélemény szempontjából érdektelen hány énje volt Welsznek. Az érdekes, hogyan vesztette el azt az egyet a rendőrautóban!
amaramaistanna
Aljas dolog a feleség viselkedése.Holtában gyalázza ezzel a férjét,aki már se védekezni,se meggátolni nem tudja ebben. Undorodom az ilyen alakoktól legyen az férfi vagy nő egyremegy.
vukkocska
"Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna". Most akkor melyiktől volt terhes?
Hellcat
Ezt a könyvet is a fidesz rendelte mint a cusiét?
nocenz_Ura
Horthy Andrea volt Welsz bűntársa a sorozatos csalásokban, hamisításokban és lenyúlásokban. Érdekes, hogy a bulvársajtó az ő könyvét kapta fel, azzal foglalkozik, miközben megjelent az egyik kirabolt család egyik tagja által írt könyv is, az ráadásul a könyvesboltokban is kapható.
bencemacska
@karma1: Engem is mindig megtéveszt a cím, mindig a volt feleségre gondolok!

Horthy Andrea (állítólag rokon, leszármazott) az utolsó élettársa volt, a cikk címe őt nevezi özvegynek. A panamai ügyben - amelyben ő is vádlott - bűntársa Welsznek, most folyik a tárgyalás. (Mo. nem adta ki!)

Valószínűleg ő tud a legtöbbet!!! (Állítólag a méregről is tudott, stb, stb.)
karma1
@bencemacska: Egyszer felesegnek, egyszer elettarsnak mondjak az ujsagokban, valoszinu ezert (sem) volt vilagos szamomra, ki is ez a no? (NO???)

Szerintem egy rohadt budos qrva. aki nem tisztel semmit es senkit: bezzeg amikor csalasrol volt szo, akkor nem ketelkedett az elmeallapotaban, es melle allt... Most, halalaban meg mindennek elmondja, ami ellen valoban nem is tud vedekezni mar WT...
Ha valakitol elvalunk,, vagy megozvegyulunk, utana barmit mondani a masikra bennunket jellemez, nem az eltavozottat, nem az elvalt ferjet, mert amikor egyutt voltak, valoszinu WT nem allt geppuskaval a hata mogott , hogy agyba bujjanak, vagy egyutt elvezzek a penzt, amit igy-ugy megszereztek.

Eddig sajnaltam az "ozvegyet", hogy szegeny, meg a gyerekuk, meg egyaltalan... Most meg drukkolok, hogy deruljon ki az igazsag, ami lehet, hogy horthy onaccsaganak nem nagyon fog tetszeni...:o(((
bencemacska
@karma1: Nem olvastam a könyvét, nem akarom letölteni, mert nem szeretem ilyen ügyekben a bankszámlát használni, másképp meg nem lehet fizetni!
Amit tudok róla, azt újságcikkekből szedtem össze.
A volt feleségről nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy van egy kislánya, és ő használja azt a kocsit, amelyet korábban Simon Gábor.
Horthy Andrea a haláleset óta nincs jóban a családdal, el is költözött Érdről.

Amit skizofrénia néven emlegetnek, arról én csak annyit olvastam (állítólag a könyvből idézve), hogy az üzleti életben nagyon kemény szélhámos volt, a magánéletében pedig egy kedves, barátságos bohém. A skizofrénia elnevezés a sajtóból származik.
A panamai ügy meg olyan bonyolult, hogy szerintem még az ügyvéd sem érti. Viszont Mo. nem adta ki őket, nem is tartóztatta le, holott él a körözés, és a sértett is magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.