A 444.hu-s Plankó Gergő megkérdezte Szijjártó Pétert, mi a véleménye az új villája körül kialakult hangulatról. Az újdonsült külügyminiszter azt mondja, mindezt a szüleinek és az ő kemény munkájuknak köszönheti, akik egy élet alatt érték azt el, hogy így segíthessenek neki.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Furcsa felfogásra vall, ha valaki azt hiszi, csak milliárdosokból. milliomosokból és munka nélküliekből épül fel ez a társadalom hazánkban. Jelentem, van olyan nem kocsmában ülő, de éjjel-nappal dolgozó, adózó emberekből álló réteg is is- ŐK VANNAK TÖBBSÉGBEN !-akik, mivel nem tehetős családba születtek, az egy szem lakásuk részleteit nyögik, miközben gyermekeket nevelnek, s napi megélhetési gondokkal küzdenek! Aki ezt a réteget semmibe nézi, annak a társadalmi helyzetfelismerése, szociális érzékenysége nulla! Az egója takarja a tisztánlátást, pedig ez a tömeg képes változást hozni, ha felbőszül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Gusztustalan, nagyképü hazug lény !!! Már iskolás korában az volt,
elhatározta, hogy Viktor bácsi mellett éli le az életét, akkor mindene
meg lesz, és senki nem vonhatja kérdöre !! Igaz a "NYELV" -vizsgája
megfelelt a vezérnek !!
leszúrt rittberger
Azért ez más családokban, kultúrákban elég ciki lenne, hogy felnőtt, dolgozó ember létére még mindig a szüleire támaszkodik, és erre még büszke is... (Ja bocs, nem dolgozó, hanem politikus.)

Ázsiában az ilyesmi csak a beteg, nyomorék utódoknál szokás, máskülönben a gyerek látja el a szüleit.
Hellcat
Szóvívőként is rezzenéstelenül hazudott, most sincs ez másként.
Fradigege
Pont most jutott a szülőkek is eszébe, jaj 36 éves, vegyünk Petikének egy úszómedencés villát. Nem 23 vagy 27 éves korában. Esetleg 38 és fél éves szülinapjára. Most. Nagy kamu az egész. Apuci jól feküdt a zsidesznél, ezért meglódult a szekér. Hízott a pénztárca. A szülők pedig úgyis mindent a gyerekre hagynak. Lesz ebből még zsírossabb elvtárs, mint a gyurcsány. Jáj, hogy támadta a zsozsója miatt fletót, aztán kiderült, hogy ő is egy zsíros gazdag hülye gyerek, akinek csak megszületni volt nehéz. Hiteltelen.
Strong
...Aztaaa!

Ezt a Viktor is ugyanígy mondta volna...csak a fejet kell lecserélni..

Amúgy szerintem mindketten (Viktor, és a Szijjártó is) elmondhatnák, hogy a szülői "megfeszített -élet munkája" az Ő politikai pályafutásával kezdődött...
Jankó123
Köszönet apám sikeres vádalkujának a kartellezés ügyben!
Feledékeny voltam, már a költségtérítésem ügyében is. Ez a 12misi sem egetverö nagyságú tétel, különben is túl gyorsan jött a kérdés, amikor pont kineveztek!
:-)))
Senara
Olyan trendi a pumuklis frizura ,ajánlott hajviselet a külügyminisztereknek . A szülei kemény munkájáról hallottunk ... feldobni a versenytársakat , jó közbeszerzést írni ,mint a csuti polgármester .
szaboria1
Vajon a Győr városban tevékenykedett idejében miért is volt már akkor neki Audis botránya?
coyote3
Ez tipikusan olyan tégy töltényt a tárba nyilatkozata volt...
hetöndöe
Hogy-hogy nem,a kedves szülők is céghez jutottak a rendszerváltás hajnalán valami csodának köszönhetően.
tivoli
Bizony, hogy sokat számít a családi háttér. Lázár is a szülei anyagi támogatásának és a kemény munkájának köszönheti, hogy olyan magas polcra jutott Orbán mellett. Miért is szégyellenék magukat, hiszen mindenki annyit ér, amennyije van. Hát nem igaz?
De vajon mi lett volna belőlük szülői támogatás nélkül?
Sziszifusz
Nem hajlandó szégyellni magát ? A szégyentelen !
Vastagbőr van az arcán(?) az biztos.
Vizual
Amig mi ezeken a pénzeken pörgünk addig az Eu. már rájött, hol folyik el a pénz nálunk. De amig nem mozdultok csak az Eu. várható szankciói jöhetnek. De azt is mi fizetjük. megmondta Orbán, ha emlékeztek rá. A tanulópénzüket mi fizetjük. Meg amit elloptak azt is.
soljanka
Mondjuk a vagyon miatt nem kell szégyellnie magát senkinek. A mások képébe hazudozásért már inkább. De Szíjjártó nem az az ember, akit befolyásol a lelkiismeret.
bra048
Pedig lenne miért ! Emlékezetem szerint valami Zuschlag Jánossal együtt osztották több,
mint 10 éve az alapítványi pénzeket. A János megkapta az érte járó több, mint 7 év büntit,
de bezzeg Szógyártónak nem szólt az ügyészség !
verőce21
Emiatt a nyomornegyedes ház miatt ne is szégyellje magát, ez tényleg csak olyan negyedik háznak/lakásnak való. :)
(Az járt jól vele, aki el tudta adni.)
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bástya Elvtárs
Mondtam, én tök mindegy hogy bal-, vagy jobboldal, azaz vörös, vagy narancs: KOMCSI IVADÉK!
Vaddisznoo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Vizual
Veröcének igaza van. kezdjünk gyüjteni neki, mert nem türhetjük, hogy a külügyminiszterünk putriban lakjon.
Toby
Óóóó...ezeknek olyan vastag bőr van a mocskos pofájukon, hogy drótkefével vakarják !
szandokan
@tivoli: A szülők azért dolgoznak, hogy mindent megadjanak a gyerekeiknek. Legalábbis normális esetben.
szandokan
@Vaddisznoo: Méltó vagy a nevedhez. Vajon honnan kerül ide mostanában ez a sok nem normális a propira?
joopapa
De szájtátika petike, szégyelld magad, mert hazudtál, egy jó keresztény nem hazudik! Sok helyen olvastam hozzászólásokban, hogy irigyeljük a szájtátitól a vagyonkáját! Egy frászt én ismerek jó módú gazdag embereket akikről tudom hogy megdolgoztak a vagyonukért, de egy cseppet sem irigylem tőlük amijük van!
Sziszifusz
@szandokan: A legtöbb szülő valóban a gyermekeiért dolgozik, azért, hogy mindent megadjon nekik. Ezt azonban a jelenlegi bérviszonyok mellett képtelen megtenni. főleg ha közmunkában vagy minimál bérért rabszolgaként dolgozik.
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@bakegya: Nem Szijjártó szülei az okai annak, hogy te nem vitted semmire. A sok aljas beszólásod helyett inkább arra kellene törekedned (bár nem csak neked), hogy mindent megadhass a gyerekeidnek. Az ember folyton összefut az életben is olyanokkal, akiket az irigységen kívül semmi más nem éltet. Az én két legkisebb fiam nagycsoportosok, de már ott érezni, hogy a szegényebb gyerekek agyon tudnák ütni őket néha. Ennek annyi az oka, hogy Adidas melegítőben játszanak a homokozóban, ha éppen abban mentek el reggel.Csak így tovább, ezzel a magyaros szemlélettel, gratulálok!!! A két iskolás fiamat már meg sem említem. Vajon rongyokban kellene őket járatnom, ne vegyek meg nekik csak valami szar alja tablet gépet a sulihoz, mert nem mindenki teheti meg? Ez a felfogásod? Megfogadtam, hogy figyelmen kívül hagylak, de most nem jött össze. Sorry.
szandokan
@Sziszifusz: És mi tartja vissza az embereket, hogy ennél a két alternatívánál többet is tegyenek magukért, a családjukért?
coni
Kár, hogy a kollektív bűnösséget bünteti a törvény. Most milyen praktikus lenne, csak a párttag könyvet kéne bemutatni és uzsgyi vezetőszáron elvezetik őket.
szandokan
@Sziszifusz: Akkor miért van tele az újságok jó része állás hirdetésekkel? Az a baj, hogy a legtöbb helyen kell valamilyen képesítés, minimum angol nyelv tudás, egy sima érettségi ma már nem sokra elég. Egyébként amikor meg én keresek valakit a házam köré dolgozni, alig találok valakit, még a kocsmát sem hagyják ott a legtöbben, pedig munkanélküliekből meg közmunkásokból áll nagy részük. Ki érti ezt?
nyanya001
A rinocérosznak nincs olyan vastag bőre mint amilyen a Szijjártó pofáján van !
Sziszifusz
@szandokan: A fiatalok képzése valóban fontos lenne, de a jelenlegi politika még a tankötelezettség idejét is lecsökkentette. Nem cél a fiatalok képzése, a multikhoz elég a robotmunkára betanított emberek sokasága. Nincs szükség képzett, gondolkodásra képes kreatív munkavállalókra, csak rabszolgákra.
Az, hogy nem kapsz alkalmi munkást a házad körüli teendőkre, lehet azért van mert a környezetedben ismernek és ezért nem mennek hozzád dolgozni.
szandokan
@Sziszifusz: Szerinted az miért baj, ha ismernek? Aki nem ismer, az sem jön, mert ahogy van egy kis pénz a zsebekben, irány a kocsma. Sokaknak degradál a munka, ezért nem dolgozik. A többi csak belemagyarázás.
csip-csop
mi a lo@t dolgoztak a szulei, hogy megengdhetik magukat, hogy ilyen villàt vegyenek annak a ko kemèny hulye fianak?
csip-csop
@Sziszifusz: vastagbor van a pofàlyèn, mint az elefànt seggèn.
JAJMÁR
Az a baj, hogy én szégyellem magam azért, mert a hazámnak ilyen vezetői vannak :(
sakál
Nem unalmas még mindig ezen témán rugózni emberek? Ha Szijjártó nem a Fidesz színeiben töltené be a külügyminiszteri posztot, akkor vajon mást gondolnátok róla? Valószínűleg igen.
bakegya
Tisztelt Moderátor!-tessék már kitiltani a személyeskedő és bárkinek a személyes teritóriumát sértegeő palikat innen,ugyanis a cikkhez fűzött véleményén kívül itt nincs joga senkinek provokálni ,személyiségjogát sérteni vélt,vagy vágyott elképzeléseivel-magyarul fabulációkkal belekötni az itt véleményezőkbe!!!-VAGY AZ IS MEGENGEDETT ITT,HOGY EGYESEK NYILVÁNOSAN KÁDEREZHETIK,MINŐSÍTHETIK,DE MÉG FÖL IS CÍMKÉZHETIK AZ ITT KOMMENTELŐKET KORMÁNYPÁRTTAGSÁGUKNAK JOGÁN?
Aki egyetért A FENTIEKKEL az csatlakozzon a kérésemhez.
JAJMÁR
@sakál: 19:17 Magadból indulsz ki ! Valószínűleg Te gondolnál róla mást, ugye?
csip-csop
a videon azt mondta, hogy a szulei vettèk! (nehèz munkàval) a Kàdàr idelyèben csak 1300 Ft volt a fizetès! akkor ok hogytudtakennyi pènzt fèlre tenni?
Szimba
"... azt mondja, mindezt a szüleinek és az ő kemény munkájuknak köszönheti, akik egy élet alatt érték azt el, hogy így segíthessenek neki. Szerintem a szülő segít - ha tud- a gyereke lakáshoz jutásához. A 167 milliós vételár már nem segítség.

"
miazavalami
Már miért is szégyellné? Hiszen megmondták, mindenki annyit ér mint amennyije van.
Monnyuk vannak emberek akik ezzel nem értenek egyet, de hát lehet itt pofázni? Nem lehet kérem szépen, mert jön a tek... kenő brigád, osz annyi a kisembörnek. Még aztat a kis közmunkát is elveszik, hiába az utcasepréshez minimum érettségi kell, köztársasági elnöknek meg elég a plagizált diploma is.
lajospapa
Tisztelt Szíjjártó Úr! A szülei az életük munkás részét gondolom az elnyomó szocializmusban élték, ahol ugye nem volt megfizetve a kiváló munka. Netán még el is voltak nyomva és nem tudhattak annyit félre tenni. Gondolom a rendszerváltás óta futott meg kicsit a ló, amikor is a volt kommunisták ugye akik jókor voltak jó helyen nagyon komoly vagyonkákat gyűjtöttek. Világért sem gondolom, hogy szülei ezekhez tartoznának. A rendszerváltás óta nagyon komoly vagyonokra tettek szert az említett jó helyen lévőkön kívül a szorgalmas igyekvő tanárok, esztergályosok, háziorvosok, árufeltöltők, óvónők, kőművesek, villanyszerelők. És most már a közmunkások is. Azért gondolom egy kicsi pénzt ön is hozzátett, ezért ne is törődjön a szóbeszédekkel, hanem élvezze nyugodtan a munkája gyümölcsét. Meg a másokét.
Jankó123
Figyelj kiscsákó!
Elvesztetted a hajszárítóval vívott küzdelmet?
A pénz mellé kérhettél volna anyádéktól egy fésűt is?
:-)
Cicamama55
Furcsa felfogásra vall, ha valaki azt hiszi, csak milliárdosokból. milliomosokból és munka nélküliekből épül fel ez a társadalom hazánkban. Jelentem, van olyan nem kocsmában ülő, de éjjel-nappal dolgozó, adózó emberekből álló réteg is is- ŐK VANNAK TÖBBSÉGBEN !-akik, mivel nem tehetős családba születtek, az egy szem lakásuk részleteit nyögik, miközben gyermekeket nevelnek, s napi megélhetési gondokkal küzdenek! Aki ezt a réteget semmibe nézi, annak a társadalmi helyzetfelismerése, szociális érzékenysége nulla! Az egója takarja a tisztánlátást, pedig ez a tömeg képes változást hozni, ha felbőszül.
Levendula
Ez a mostani Szijjártó-féle luxusházvásárlás sokkal több kárt okoz a fidesz-nek,

mint Falus Ferenc lóval és síró kisgyerekkel ábrázolt jeges vizes ökörködése...
micfild
micsoda gyáva kukac a szijrágópeti, hogy az összes csalás- lopás- sikkasztás ügyet a szüleire keni.
micfild
@szaboria1: Irhatnál bővebben erről, mert én nem emlékszem pontosan
Cicamama55
Mondd kis kócos, hol van az apád?
Kérj kis zsebpénzt, tedd rendbe frizurád!
Ha kevés a lóvéd, s nem telik fodrászra,
Gagyi hajzselé is képes a csodákra! :))
szandokan
@bakegya: Sajnálom, de nem tetszik a stílusod. A burkoltan nekem szánt szösszeneteid meg főleg nem. Azért el ne sírd magad, nincs itt akkora probléma. Viszont nem találom, mire is válaszoltam neked. Gondolom, érted mire céloztam ezzel. Ha nem veszel bele a jövőben a sajátos stílusban megírt szösszeneteidbe, megígérem, hogy még arra sem méltatlak, hogy elolvassalak. Jobb lesz neked is így.
orogordog
2010-re emlékeztesse már valaki. A nagy hős az alacsonyabb politikus bérért harcol és pont az ellenkezőjét teszi a vicc gyerek.
fidesz szavazok dereng már? Vagy még ez is kevés!
Desischado
Miért szégyellné magát? Azt sem tudja, hogy az micsoda!
kkalman
Naná, hogy nem hajlandó szégyellni magát. Ha szégyellné magát, akkor nem érne rá a képes felén még vastagabbra növeszteni a bőrt.
csip-csop
@micfild: azok is bisztos loptak, csaltak! apjàròl a fiara.
bakegya
20:35@lajospapa: nagyon tetszik a stílusod,örülök,hogy ilyen kiváló történeti értékkel foglaltad össze a véleményed-majd el sírtam magam,mert szeretett szüleim életéráját hitelesen idézted.PONTOSAN TUDHATJUK MIRŐL IS ÍRTÁL ÉS NEKEM MIRE IS VAN OKOM ÚGY EMLÉKEZNI AHOGY-SOKAKKAL ELLENTÉTBEN!!!-helyénvaló szösszeneted néhai "lajospapa"édesapám emlékét idézi méltó szemléletes összevetésed által.Mindenkor szívesen olvaslak-sokat tanulhattam tőled- kellő méltósággal megírt reciprok értékű írás -"a tanúk még élnek...---így aztán felesleges is hogy Bíbót idézzek.
@orogordog: @Desischado: @kkalman: a jelen puskaporossá spannolt légkörben ,MAGYAROK NEZETMENTÉSÉRE rá fért volna SÜRGŐSSÉGGEL egy nem csakkk, úgymondhatnám "PALOTAFORRADALMÁR" KÜLÜGYES MINISZTER!!!
szaboria1
@micfild: Írd be a keresőbe Luxusautó botrány a Fideszben rengeteg fogsz találni vele kapcsolatban.
kukac50
A NAV-nak a szüleit is kellene vizsgálni miből adtak a fiúknak.
volvós
@sakál: tegnap 19:17
Talán szerelmes vagy ebbe a srácba ???
Nem szégyen, van ilyen, már hivatalosan is :-))))))))
sakál
@volvós: Szerelmes? Nem vagyok én Tereskova!

@JAJMÁR: Dehogy gondolnék, mindegy ki milyen pártban indul, ha alapból egy gerinctelen jellem. Szeretek egy kicsit provokálni olyan fórumokon, ahol túl nagy az egyetértés, és képesek a hozzászólok ezredszerre is megrágni a gumicsontot.
mate03
@csip-csop: Az édes apja ,vasút mérnökként dolgozott! Volt néhány botrányos ügy, ahol az ő neve is felmerült! De végül is nem volt ,bizonyíték!
Toby
@lajospapa: Már bocs, de a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerében egy Szíjjártóval kapcsolatban azt a szór használni, hogy "úr" elég nagy szégyen !
Szégelld magad, kedves "lajospapa" - wazzeg !
csip-csop
@mate03: nem volt bizonyitèk, mert nem akartàk màr akkor se bizonyitani.
Cicamama55
Ez a hír, eléggé friss. Gumicsontnak az öszödi beszéd számít, mely már számos választásnál volt "újra hasznosítva".
orogordog
Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot.
A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 168.
Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózásról.
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba.
Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 100. Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról.
A férfit még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 50.
A robot közelebb hajol:
- 2014-ben az önkormányzatin is a Fideszre szavazol , ugye?
Dr. Felipe
Tipikus maffia család. A gyerek a fideSSnek nyal, az apuci meg az MSZPnek. Emlékezzünk csak hogy szidta peti bohóc Gyurcsányt 8 éven keresztül, apuci meg közben rakosgatta a milliárdokat Gyurcsány jóvoltából.
Lefedték az egész politikai palettát és meg is lett az eredménye.
Egy külügyminiszteri poszt és egy 176 millás villa. Aztán még nem is szégyenli magát ez a gyökér.
soljanka
www.youtube.com/watch?v=FH_Hs2fU7wI

2011-ben nem vette észre, hogy 2 millió felett keres. Hát már akkor sem tudott számolni.
soljanka
"A 2 millió forint havi jövedelem nem pofátlan, a 2 milliós végkielégítés pofátlan."
Szíjjártó 2011.
Jankó123
Nem olyan családból származik, ahol ismernék a szégyent!
-A többiek sem!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.