Ottó, Ottó, bocsánat, Ottó! A videó legszórakoztatóbb arca Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője. Elmondja, hogy az Egyesült Államok úgy működik, ahogy a dolgok az 50-es években mentek és az amerikai elnök azt csinál, amit akar, ott bombáz a világban, ahol éppen szeretne. Beszél a NAV-tól kilépett Horváth Andrásról is, aki maszatol és nyálaz.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
A Nemzeti Tahókonferencia Kongresszusának közvetítését láthatták.
Sziszifusz
... és ő is egy magyar értelmiségi ?
Az a véleményem, hogy ez az ember egy krónikus pszichés betegségben szenved, amiből nincs esély a gyógyulásra, csak palliatív kezelést kaphat. A tünetek csökkentését tekintve ez sem sokat segít.
Jankó123
Ez a következménye az "intézménybezárásnak"! (OPNI)
Egy a lényeg!
Vesszen a befőttesgumival lekötött, térdzoknis garnélarák!
:-)))
joopapa
Ez az embernek sem nevezhető takony gerincű primitív életforma, ékes bizonyíték arra hogyha kiabálva érvel valaki akkor azt hiszi igaza van! Egy percig se gondolkodik el hogy ez talán igaz is lehet, mert a pénz és az orbáni imádat elhomályosítja elméjét!
silber13
Hinnyetejóatyaúristendenagymarhájaezavilágnak!!!
nefelejcs10
Erre az Ottóra /Gajdics / akkor leszek kíváncsi ,amikor Viktor fűrer megbukik,akkor vajon mit fog mondani,s kinek a s@@@ét fogja nyalni-mert nyalni fog,az biztos,hiszen,anélkül nem bírná ki .Ritka féreg,az biztos.Egy másik jellemző is pontos adalék;Az atv-n bejátszották,ahogy az amerikai ügyvivő kérdésre elmondja,átadták a hat érintet nevélt a Külügyminisztériumnak,mert ők nem hozhatják nyilvánosságra a neveket,A HÍR TV -ben ez úgy hangzott el,az USA nem hajlandó elárulni a hat nevet,nem működnek közre. Így hazudoznak össze-vissza.
silber13
@nefelejcs10: Akkor mellét verő, kezdetek kezdetétől fogva Orbán ellenes ellenzéki lesz.
silber13
Egy igazi Janus arcú " toportyán féreg ! "
Sheker
OTTÓ mutasd a bankszámládat! Nagyon hangos vagy.
Vizual
És most jöttök ré. Ezt szajkozza már évek óta. Tudatlan senki akinek a dumája egy olyan 5.-s szintű.Ti meg értelmesek beszoptátok. Hát Ottó, nem változtál. Hülye maradtál.
Senara
Azok a fránya bizonyítékok ( megakadt a tű a lemezen? ). Tényleg azt hiszik amerikai diplomácia benyeli , hogy lehazugozzátok őket . Szerintem a két adóhatósági csaj minden lépéséről tudnak , ahogy az sem véletlen , hogy az RTL "véletlen ott volt " .
human
Nem az országot, az adózó állampolgárokat védi fröcsögő szájjal ez az Ottó, hanem Orbánt és kormányát. Örülök, hogy a jobb oldalt ilyen valakik "erősítik".
Clavigo
Ottóóó, a fitymasz-kondából megaszondta.:) :) Otttóóóó,,beégtetek,mint egy xxaros gatya.Ottóóó,,,menjéééé inkább stadiont épiteni,,nyelveddel..furkó Viktornak..oszt jó napot,Ottóóó.
Clavigo
Ottó,,,,,Te szomorú [email protected] mélyre nem lehet leásni,mint amilyen mélyen Te vegetálsz,,agyilag,,Ottó,,,Te még lehetsz államtitkár ezzel az agyi kapacitással..""A határ a csillagos ég"...
coni
@Csizmás Kond: Kabaré helyett... amikor Ottó megmagyarázza a megmagyarázhatatlant.
human
@Csizmás Kond: Egy időben rendszeresen néztem. De az már régen volt. Mostanában nagyon ritkán. Esetleg ha éppen vita műsor van vagy környezetvédelmi, fogyasztóvédelmi magazin.
Katalina62
Hát ettől az ember lánya kínjában zárlatosra kacagja,( röhögi, sírja,) a klaviatúrát! Jaj istenem!!!
coyote3
Ez a gajdos egy rémesen vicces és szórakoztató seggnyaló...
coyote3
Mielött valaki megróna, hogy elírtam a nevét, ennek ez is jó :)
senkifia68
Lemaradtam valamiről kedves olv tárasim???
Mi a fasz van ebben az országban? Nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani már a HIR TV-ben sem anélkül, hogy ne seggnyalóznák, meg fasiszta pöcsöznék az embert?

Amúgy egyetlen hozzászólásban sem láttam cáfolato Gajdos érveire csak gyalázkodást!
Ennyire nem már ünnepi ez a kocsma hangulat!

Gondoljatok bele! A lányotok nem hajol be a szomszédnak erre az elkezdi terjeszetni róla, hogy egy büdös kurva!
Na basszus! Melyiket basznátok pofán? A Gajdos nem szereplője a kérdésemnek!

Azért van némi ekvivalencia a közelmult ukrajnai események kapcsán az USA érdekeivel szembemenő magyar kormány esete a fenti között!!
Hellcat
Na ennek az öregembernek is agyára ment a kormánypropaganda. Qrbán seggébe dugva a fejét ez se lát semmit a világból.
JAJMÁR
Ez az ember nem veszi tudomásul, hogy vannak bizonyítékok, hogy előtte tájékoztatták a külügyminisztériumot, hogy éppen pontosan saját tapasztalatuk van, ezért konkrétan 6 a saját országukból kitiltottak.
Nem vádaskodnak, csak távol akarják maguktól tartani a korrupt embereket.
mekkelek
@Senara: Nemcsak a két NAV-os nô lépéseirôl tud mindent az USA hanem az egész korrupt bagázsról, de ezek a taplók csak most fogták ezt fel, és ezért a pánik. Míg itthon minden szart el tudnak adni a híveiknek, a határainkon kívül azt sem hiszik el nekik amit kérdeznek...
coni
@senkifia68: Ottónál nem az a baj, hogy nem hajol be a szomszédnak, hanem, hogy soha nem egyenesedik fel.
De ez a kisebbik baj vele: olyan stílusa van ami csak ázsiai példaképeinknél elfogadható, vagy ott sem. És ettől teljesen független, hogy igaza van vagy sem.
coni
@coyote3: Így is be tudtuk azonosítani..
Fradigege
Gajdics Ottónak csak azért van igaza, hogy az amerikaiak jóbban kiboríthatták volna a bilit. Mert ez csak maszatolás szagú. Ezzel a kitiltással nem sok minden derül ki.
mate03
@senkifia68: Veled egyetlen gond van!Még most sem tudod elhinni hogy szeretett vezéred ,hazudik és ferdít,a nap minden órájában!Gondolkodj ha van mivel!?
coni
@Fradigege: Az amerikaiak nem akarták nyilvánosságra hozni, a kormány borított a Napi Gazdaságon keresztül. Mert ők pontosan értik az üzenetet, mi nem. De nem lehet túl jó hír az érintetteket elnézve.
senkifia68
@mate03: Szerintem pedig nem velem, hanem veled, veletek van a baj.
Megint egy cikk, ahol még csak nyomokban sincs Orbán, de te ennek ellenére azonnal arra asszociálsz! Ez viszont így már ne is haragudj, de beteges!
senkifia68
@coni: Láttad, hogy ki és milyen gyerekesen hülye stratégiával vitatkozik Gajdiccsal?
Ezektől még a tarajosgőte is epilepsziás rohatmot kapna. Ezek ketten még a zöldalgából is kihoznák az állatot!
human
@senkifia68: Hát Gajdics tényleg állatként viselkedett. A többiek intelligensen érveltek. Legfeljebb próbáltak hangosabbak lenni, mint az ordítozó.
Törölt felhasználó
Mielőtt egy szót is ejtenénk az "ügyről", hihetetlen, hogy ezek a jobboldal értelmiségei, mint ez a Gajdics és Bayer féle emberek. Egyszerűen kultúr ember módjára nem tudnak viselkedni/kommunikálni... Amúgy az utóbbi napokból jól látszik, hogy a baloldal összeomlása semmi nem volt a jobboldal "mély hitből" bekövetkező tudathasadásához, ami itt be fog következni. Ami a legfélelmetesebb, hogy ezek az emberek utána a jobbikra fognak szavazni, akik a "fideszes" választási rendszer alapján a második párt most is... Ha ez bekövetkezik, akkor szerintem London nem a második magyar nagyváros lesz, hanem az első..:(
bögöbö
Mennyivel nagyobb volt az egyetértés, amikor Hagyó rongyos 30 millás nokiásdobozáról polemizálgattak hetekig... :)
nezelodo
Hát ez az alfélbányász azért nagyon gáz, de sokat tesz a rendszer igazi arcának bemutatása érdekében.
Csizmás Kond
@human: Lényegében nem kell bavallani, a hozzászólásokban mindig megmutatkozik ki honnan mennyit tájékozodik...:)
coni
@Csizmás Kond: Intelligens ember pontosan tudja, hiszen tapasztalja a saját bőrén! mi az igazság. De azt egyikünk sem tudja ebben a diplomáciai háborúban mi a tét.

De ha Horváth Andrásnak hinni lehet (én hiszek) akkor az amerikai és orosz titkosszolgálat kezében van az adú-ász.
Csizmás Kond
@coni: Ha pedig ott van akkor miért mi esszük egymást ?
coni
@ziziplanet: Pontosan. Van az országban 500E meglehetősen agresszív fideszes szavazó (a tűzifára és az ígéretekre szavazókról nem érdemes beszélni) akinek létszükséglet hogy hinni tudjon egy álomban, de most felébresztik őket. És indulatosan jobbra tolódnak.

Ebből a megfontolásból hallgat a nemzetközi közvélemény (ezt a jelenlegi balhét a korrupcióval érintettek hozták nyilvánosságra) mert nem akarja a Jobbikat erősíteni.

Ottó csak jól akar élni, ahogy régen is.
Vizual
Csizmás Kond ! Amit műveltettek azt itt nem felejtjük el nektek. :)
Főlökött
Ottó, na ez a ciki, nektek meg nagyon nagy gáz :

www.origo.hu/itthon/20140318-nyilvanos-az-afabotrany-miatti-nav-atvilagitas-jelentese.html

Általad istenítettek és a korrupcióval gyanúsítottak készülhetnek az esti mesékkel, persze színezve azzal, hogy amcsi még mindig nem mond semmit, csak vádaskodik.
Csizmás Kond
@Vizual: műveltűnk...többet ne igyál ember...
mate03
@senkifia68: Lehet hogy neked Gyurcsány fóbiád van,nekem viszont (viktor) csupa kisbetűvel!
kukac50
Ottónak fogalma nincs a valóságról! Az Egyesült államok hivatkozott Horváth András jelentésére is, fél évig figyelték történik e valami azon kívül,hogy Horváth Andrásnál házkutatást tartottak.
Nem történt semmi az igazságszolgáltatás részéről,mert csak a hazugságot támogatják simítják. Az ilyen Ottó féléknek sem jósolók nagy jövőt ha felébred a NÉP.
lajospapa
@Don Quijote: Nem hülye, hanem pénzért nyal. Bizonyára sok pénzért, ami egy kicsit elveszi a szar ízét.
Teknőc Ernő
A propeller-ről is ki kell őket tíltani!
volvós
Gyerekek !!! HirTv ...
Ott csak ilyen idióta, elmebetegek
vitatkoznak állat módon ...majdnem
infarktust kapott...mondom majdnem :-))
És ilyenböl van a fideszben sok tucat !
fidesz2014
Kedves Ottó! A felvételt végignézve, szégyellje magát, még ilyen paraszt módon viselkedni a többi részvevővel, Ön legfeljebb egy tanyán kikötve lenne tartható, de pórázon és szájkosárral.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.