Angolnyelv-tudás hiányában a saját cégénél meghirdetett állások egyikére se felelne meg az adóhatóság elnöke – írja a Bors.

Nagy bajban lenne Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke, ha most lenne pályakezdő. A cégvezér ugyanis nem beszél angolul, márpedig ez manapság minimális elvárás a vezetői posztokon. A hiányosságra akkor derült fény, amikor Vida Ildikó odavonult az amerikai nagykövetség elé, ahol belebotlott André Goodfriend ügyvivőbe.

A Bors pedig most azt írja, mivel a cégnél sok állásnál feltétel az angol nyelvtudás, a NAV-on belül a következő feladatokat nem tölthetné be: analitikai szakreferens, hatósági ügyintéző a nómenklatúra osztályon, illetve OLAF szabálytalansági szakreferens. A tervezői és elemzési főosztályon pedig a vezető elemzői pályázaton csúszott volna el, ott ugyanis előnyt jelentett volna az angolnyelvvizsga.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jajj. Hát minek nyelvtudás, ha egyszer azt bőven pótolja, hogy Simicska cégénél dolgozott az Ildikó. Ez a tény minden nyelvnél beszédesebb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tarhonya
pedig milyen jól intéz eggyes dolgokat !!
human
Jajj. Hát minek nyelvtudás, ha egyszer azt bőven pótolja, hogy Simicska cégénél dolgozott az Ildikó. Ez a tény minden nyelvnél beszédesebb.
Dr plágium
Vajon mennyibe volt a nyelvvizsgája?

Persze meglehet csak a lóváriból kellett szóbelizni...
szöszmösz
Tegnap láttam egyriportot a karácsonyi csomagok átvizsgálásáról szólt és ott mutatták, hogy a NAV kutyája hogyan dolgozik és azt mondta a gazdája két nyelven ért a kutya. Ezek szerint képzettebb, mint a nagyfőnőkné.
m.macskosz
@szöszmösz: :D

Százszor különb a nagyfőnöknél, mert az eb két nyelven ért,
Vida Ildikó meg egy nyelven sem ért a szép szóból! :)
Feraj49
Azért nézzük reálisan a dolgokat Hány Magyar-Külföldi vegyesvállalat Mo-i igazgatója beszél magyarul,aki itt él közöttünk ? És miért nem ? Vagy más,hány cégtulajdonos ért ahhoz amit csinál ? Magyar jogszabály megengedi,hogy ne értsenek ahhoz amilyen munkát csinál a cége.Elég egy alkalmazottat felvenni és már működhet is a dolog.
Nagyon "lebutítva" leírom.Egy suszter /cipész/ meghal,a Mariska néni a feleség örökli az üzletet.Mivel Ő nem ért hozzá,ezért a boltot a "segédúr" viszi tovább.Annyira jól megy a cipő készítés,hogy újabb alkalmazottak felvételére kerül sor,Előbb kisüzemmé,majd gyárrá alakul át.Továbbra is jól megy minden,de külföldre is szernének eladni.Ezért létre hoznak egy Magyar_külföldi vegyesvállalatot. De Mariska néni továbbra sem beszél semmilyen idegen nyelvet,pedig Ő a tulajdonos.Ilyen az állami cég is.Ha akarják betartják az előírást,ha nem ,nem. A HATALOM MINDENEK FELETT ÁLL .
Volt már nekünk miniszterünk is,akinek csak sima érettségije rendelkezett.
m.macskosz
@Feraj49: Ha Lászlónéra célzol, mindig megjegyzem, hogy sehol nem találtam nyomát,
hogy LENNE érettségije. Az, hogy középiskolába járt, az egy dolog. Kósa20%-os Lajos is
járt egyetemre...
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Levendula
Barátnőm is jelentkezett nemrég a nav-hoz, valamikor már dolgozott ott, de a családban történt problémák miatt kénytelen volt pár évig otthon maradni. Mit gondoltok kit vettek fel? Egy szopókát... Valakinek a szopókáját...
Fradigege
A szorgalom gyümölcse ez az állás számára. Végig tanulta, sok munkája feküdt abban, hogy erre a csúcsra feljusson. Megérdemelte a kartársnő!
magyarbakancs
Nem a szak értelem számít hanem az ismeretség.
Egy korszakra emlékeztet ez engem aminek az eltörlésért a Fidesz igen csak harcolt.
Hetente legalább hétszer komcsiznak a keresztény ifjak.
A cselekedetük meg emlékeztet a komcsikéra.
Hogy is van ez?
nusika
@m.macskosz: "egy nyelven sem ért" - de lehet, hogy jól "nyelvel"
joopapa
Ha ügyintéző nem lehetne csak van egy betöltetlen takarítónői állás, az ügyek eltakarításában már van gyakorlata a wc takarítás is menne!
mekkelek
@magyarbakancs: Mint a vezír már kijelentette nem a korszakkal/rendszerrel volt problémája hanem azzal hogy kik irányították. Most hogy ô a vezetô már semmi gond nincs, sôt tovább is fejlesztette a komcsik alatt sem látott szintre...
nusika
... Lászlóné, miniszteri posztot töltött be és cak érettségije volt!! Probléma egy sem! IEnnél a kormánynál nem számít ki mit tanult, csak az , hogy ki kinek a ...
vs.hu/kozelet/osszes/szijjarto-jobbkezenek-nincs-diplomaja-furcsa-posztot-krealtak-neki.1-1112?utm_source=hrstrt&utm_medium=rss
magyarbakancs
@mekkelek: Gondolom neked meg Orbánnal van gondod?
Mert én meg ölelgetném úgy igazán.
Keblemre szorítanám és el se engedném.
Strong
Ez nagyon égő!
Elmegy a "sértett" meg az ügyvédje az amerikai konzulátusra úgy, hogy EGYIKÜK se beszéli a nyelvet :-)

Illetve mégegy: A fidesz által is támogatott (de alapvetően kdnp - s találmány) felsőoktatási rendszerbe be sem tudott volna kerülni a Viktor, (a tanulmányi eredményei alapján) - nemhogy elvégezni...

hát igen...
coni
@szöszmösz: A kutyák nem csak több nyelvet beszélnek, de akkor is kiszagolják ha valami bűzlik ha megpróbálják őket lekenyerezni.
rugacs
@Feraj49: Nem egyedül álló eset, a valóságban is volt hasonló:
Dunai Vasmű a '90-es években. Az egyik gyáregységet fel kellett újítani. Akkor már minden egységnek saját ügyvezetője volt. A munkát meghirdetve két jelentkező akadt, az egyik egy külsős cég, a másik a gyáregység ügyvezetőjének feleségének Kft.-je. Az első egy kisebb összegért vállalta volna, a feleség ajánlatának végén eggyel több nulla volt az egyes után még a tizedes vessző előtt. Természetesen a munkát a feleség kapta meg. Később kiderült, a hölgy nem csak hogy nem volt szakmabeli (volt szakmája, talán fodrász vagy valami hasonló), ráadásul a Kft.-je egyszemélyes Kft. volt. Nem voltak alkalmazottai sem. De ez nem okozott problémát, megkereste a vesztes céget és megbízta őket a munka kivitelezésével. Aztán kifizette nekik azt a pénzt, amit azok ajánlottak, a feleség meg zsebrevágta a maradék 9-tizedet. Végül is a férj cége fizette az egészet a cég vagyonából!
Nos ez is, meg még egy csomó hasonló sztori szerepel abban a könyvben, ami a DV akkori "munkásságáról", meg a privatizációról, meg az Acél XXI Kft. viselt dolgairól szól. És minden igaz, ami benne van, nevekkel, időpontokkal. És soha egyetlen per sem lett belőle. Mindez a Horn idejében, a Suchmann T. segédletével történt!!!
whatthefuck
Ezért kell nyaloncnak lenni, mert akkor nem alulról kell felküzdenie magát a delikvensnek. A fidesz az érdemtelenek gittegylete. :)
JAJMÁR
Magas állami vezetőnél alapvető elvárás az angol nyelv társalgási szintű ismerete, de manapság felülírja a beosztásokhoz szükséges alapvető ismereteket a megkérdőjelezhetetlen lojalitás.
Így van ez szinte minden állami területen. A választások után volt egy riport, ahol nem alkalmazta tovább az önk. a közmunkások vezetőjét, mert a DK színeiben indult. Igen, ennyire !!!
alterego56
@nusika: Lehet hogy nem nyalni kell neki hanem valami mást. Van egy-két fotó Misivel, olyanok mint egy turbékoló galambpár.
JAJMÁR
Persze, ez a nő az egyetlen, aki beismerte a kitiltást. Nem kéne elfeledkezni a többiről sem, akik megbújnak még mindig a háta mögött.
sentinel216
Mit morogtok? Vida asszonynak igenis van felsőfokú nyelvvizsgája. Anyanyelvi szinten beszéli a lovári nyelvet. Arról nem tehet, hogy az amerikai ügyvivő nem ismeri ezt a világnyelvet.
whatthefuck
Már a pozícióba helyezése is korrupciónak néz ki ebből az aspektusból szemlélve.
human
@JAJMÁR: Biztos rohangásznak ők is mint a mérgezett egerek, hogy ki védi majd meg őket.
JAJMÁR
@human: 11:08 Azok között lehet a "főnök", az ész ! Az idő pedig megy, csak el ne csituljon az ügy.
mekkelek
@magyarbakancs: nekem a gerinctelen, jellemtelen emberekkel van problémám, aminek a mintapéldánya OV.
Bercifiu
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
Nem értem a felháborodásotokat. Hát nem szoktátok még meg a qrbánéktól, hogy haveri alapon osztják a pozíciót és nem hozzáértési alapon? Adócsaló a NAV élén...elmeroggyant a MNB élén. a temérdek hozzá nem értő államtitkárról ne is beszéljünk.
rugacs
@Hellcat: Bezzeg a nagy és jónevű elődök: Horn a pufajkás, Medgyessy a besúgó, fleto a diploma csaló és szélhámos. Ők bezzeg nem haveri alapon osztották a pozíciókat!!
Most kaptam röhögő görcsöt :-DDDD
coni
@rugacs: Tudod azért megyünk 25 éve hátrafelé mint a rák, mert mindenki hátra és nem magára mutogat. Le kéne szokni arról, hogy még most is a tatárokat és a törököket hibáztassuk, mert nemcsak nálunk pusztítottak. A többiek mégis talpra álltak.
Sziszifusz
@rugacs: 13:10

Itt most nem a múltról, hanem a most zajló eseményekről van szó.
Egyébként pedig a múlt bűnei, nem jogosítják fel a maiakat, hasonló vagy még súlyosabb cselekmények elkövetésére. Szerinted igen ??
sasafi
Szerintem is míg haverok közt osztunk ki mindent előre lépés addig nem lesz,és ez így megy közel 25 éve a kis ember meg csak szív.
m.macskosz
"...a kérdés csak az, vissza tud-e vonulni a lehető legkisebb veszteséggel."
Na, ez az a kérdés, ami miatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.
Pestiesen szólva: azt pont lesz.rom, milyen pszichés károkat okoz ez az ügy neki.
Őket sem zavarja, hogy emberek milliói azért nyomorognak,
mert a NAV nem hajtja be a sok ezer milliárdot!
szandokan
@Levendula: Milyen ízű volt? Gondolom, a "szopókát" is személyesen ismered, nem csak vagdalkozol (mint mindig).
szandokan
@rugacs: Miket nem mondasz már!!! Nekik alanyi jogon járt:-))))
szandokan
Igen, az angol nyelvtudás nagy előny ma, de régen nem kellett feltétlenül. Erre valók a tolmácsok.
bencemacska
@human: Ez tyúk - tojás kérdés: azért dolgozhatott Simicskánál, mert Bíbó kollégista volt!
Akkor dolgozott Simicskánál, amikor a Bíbó kollégium tagjai nem voltak kormányon!
bencemacska
@Feraj49: Ne mosd össze a tulajdont a menedzsmenttel!!!
bencemacska
@szandokan: De azt te is tudod, hogy diplomához már ősidők óta egy orosz és egy nyugati nyelvből államvizsga kellett!
(!Tény: az állam vizsga nem azonos a hivatalos nyelvvizsgával)
Bercifiu
@szandokan: A régen 10 évvel ezelőtt volt. Márikának még akkor nem kellet a nyelvvizsga, csak a nyelvcsapás.
De lehet, hogy a beosztást olajozó kanapé is elég volt.
lajospapa
Én megértem. Amikor ő járt iskolába, még nem tanítottak angolt, etikát, illemtant, hittant.
Ezek a hiányosságok most előjöttek. Egyébként az ügyvivő meg nem tud magyarul, ami szerencse, mert Ildikó érdeklődése az utcán alig különbözött egy jópofa baráti érdeklődéstől: Hé, faszikám? Mi a f@sz bajotok van velem!
whatthefuck
@Horizont: helyes a diagnózis. Még hogy értelmiségi, még csak nem is értelmes. :)
Proli
A nők ma is a mély torok technikával többre mennek, mint a férfiak hat diplomával :(
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
KERKA
@Proli: 17.20 Ez ellen a megalázó általánosítás ellen tiltakozom!!! Vagyunk mi nők több ezren, akik a család és munka mellett éjszakai tanulással diplomát és/vagy nyelvvizsgát tettünk. Nem volt egyszerű megfelelni a követelményeknek és nem volt egyszerű vezető beosztásba felküzdeni magunkat!! Engem felháborít a véleményed!
Hellcat
@szandokan: Az adócsalók meg nyelvtudás nélkül is simán jók a NAV élére ugye? :D
sentinel216
@lajospapa: Az ügyvivő beszél magyarul. Konyhanyelven el tudta volna igazítani a ténsasszonyt - az általa hivatalosnak minősített utcai zaklatás során -, ha nem ügyvéd és TV stáb kíséretében hajtja végre. Így az USA képviselője kénytelen volt hivatalos hangnemre, angolul reagálni.
Főlökött
@Hellcat: Bocsika, nem reklámnak szántam, de :

javorbenedek.blog.hu/2013/07/17/zoldhatosag_nem_nevezem_meg_a_forrasomat

Na ezen a honlapon ( Jávor Banedek honlapján ) el lehet olvasni Tolnainé piaci kofa(!), hogy lett a zöldhatóság főfelügyeletének vezére úgy, hogy se diploma, se dr.-i, se nyelvvizsgája nincs ! Én még az érettségi elvégzésében sem vagyok biztos...továbbá milyen dorbézolásokat, milyen elvárt vesztegetéseket kívánt magának-családjának, a hatósági határozatok elbírálása - ellehetlenítés terén kérni - követelni, elolvasható.
Az illetékes miniszter pedig arról nyilatkozott, hogy látta a nemlétező diplomát! Tanúsítja :))) Mint kiderült, hazudott a miniszter ! Elárulom, fideszes, a honlapon olvasható, hogy ki is. Tőle az sem igaz, amit kérdez...nem ismerős a ténykedés és a felállás, a helyzet ???

A vicc az egészben, hogy a Dr.-it egy amerikában lévő pékség címére adták ki ! Az szerepel az oklevélen.

Elszomorítsam, ezen munkavállaló, a fidesz regnálása alatt, több millió Ft. végkielégítéssel távozott a hatóság éléről! Többszörösen elkövetett bűncselekmények után :( Amik még el sem évültek...de ki sem vizsgálta senki...nem érdeke a fidesznek, a vezetésnek.
Nem véletlenül írtam, érdemes végigolvasni, a közel 1/2-3/4 éves ténykedését Benedeknek, ennyi idő alatt derült ki ezen szánalmas ténykedésre és kivizsgálatlan bűncselekmény halomra, amit maga után hagyott a hölgy ! Polt pedig tcsokoltatom...Ő nem talál soha semmit...

Na ezek után pedig lehet kérdés :) térjünk át a NAV-ra ???
Angolul nem tudunk, önéletrajzunkat titkoljuk, jogerős ítélet dacára a jelentést majd kiadjuk - ha megírtuk...

Cégemnél ezen hölgy, még titkárnő sem lehetne, sőt még portás sem, maradjunk annyiban...

/szerencsére állításaim hátterét lementettem, pdf. formátumban :)/így szabadon nyilatkoztam...:)
coni
@Főlökött: Megnyugtatlak a szakmájához sem ért. A HVG holnapi számában lesz egy cikk arról, hogy az ÁFA befizetési fegyelem 2009 óta minden évben erősen csökken, de Vidának sikerült 2 különböző táblázatot úgy összeszerkeszteni mintha nőne. Holott évek óta arról megy a vita hova tűnik el ez a rengeteg (és egyre több) pénz.
Főlökött
Nem kell keresni :)
Itt van egy érdekes levél, a kérdéses hölgyről és ténykedéséről és a zöldhatóság Főfelügyeletéről, teljes egészében :

docs.google.com/file/d/0Bxf7REo5G6GHdF83UUV6UXBYa1U/edit?pli=1

Amúgy itt található a levél, innentő visszafelé olvasva tapasztalható az, hogy a jogállam, a törvényes út mily göröngyös, milyen buktatók vannak és kik részéről! Kiknek, milyen érdektől vezérelve, nem jó az igazság kiderítése...
Ez a mai állítólagos jogállam és a valóság :
javorbenedek.blog.hu/page/15

Ha csak a zöldhatóságos témákat olvassuk, az is sokkoló...a többiről már nem is beszélve :)
Knapp75
@rugacs: Nagyon egyszerűen kiderítheted, hol osztogatják inkább a haveroknak a pozíciókat és hol kerülnek be a "szórásba" szakembereke is!
Egyszerűen nézd meg a miniszterek és egyéb vezetők életrajzát, hogy találsz-e közöttük piaci céget! (amit nem a politika és nem az állam fizet)

Kezdheted mondjuk Szijjártó vagy Hoffmann Rózsa "karrierjével", de nem nagyon tudsz mellényúlni.
Knapp75
A kontraszelektált fideszes világban a nyelvtudás hivatalos mértékegysége a fordulatszám!
dzurinda
@szandokan: Nem mondod komolyan, hogy véded őt :O
Ezért nem lehet téged néha komolyan venni. Csak azért, mert a te kedvenc pártodhoz közel van, simán megvéded a védhetetlent.
Főlökött
Na ezek után akkor mi lehet a NAV. vezérnél..., ha a zöldhatóságos hölgy helikopter beszerzését, az idő előtti kirúgásával úsztuk meg...úgy, hogy a honvédségnek nincs hadrafogható helikoptere :( Nem ragozom tovább...

Varga Úr pedig azt kérdezi mi a gondunk Vidával kapcsolatban ? Ezt a kérdést, egy viccnek szánta ? Remélhetőleg...
Ha komolyan gondolta, akkor mint Fazekas Úr is, Ő is alkalmatlan ezen posztra, amit betölt, ha nem látja, avagy nem akarja látni, amit kellene...
human
@szandokan: Tehát 2010-ben még nem volt elvárt, vagy előnyösebb az angol nyelvtudás. De gyorsan fejlődik a világ.
Miért kell egy Csizmás vagy egy rugacs szintjére lesüllyedned? Még megértem, hogy Orbánt miért véded, de hogy ezt a nőt.
rugacs
@Hellcat: Érdekes ízlésed van: a fejeden piros masni van, a seggeden meg két jókora fül! :-)) És mindemellett annyi eszed van, mint légüres térben levegő. Intelligenciád alapján a Kántor sem tudna felismerni egy kisebbségi csoportban. Persze itt sem, tökéletesen beilleszkedtél. Trágárságod töretlen, Bár értelmi szinted lassan eléri a kétévesekét. Csak így tovább, ha elég türelmes vagy pár 10 év múlva beiratkozhatsz a bölcsisek közé ...
rugacs
@sentinel216: Magyarországon 1 (azaz EGY) hivatalos nyelv van. Találd ki melyik? (segítségül elárulom, nem az angol!)
rugacs
@Főlökött: Szuper, fleto diplomáját saját magán kívül a kutya sem látta! Ő meg exmszp-s Döglött Kutya.
rugacs
@lajospapa: Bezzeg amikor te jártál iskolába, már tanították mindezeket, ugye?! Csak te akkor éppen iskolakerülő voltál!! Nem kell helyeselni, látszik rajtad.
berika12
Pár éve fiam beadta az önéletrajzát akkor még APEH-hoz és "túlképzett"-ség miatt utasították el. Azt mondták az akkori közgazdasági vezetőnek csak érettségije van, a fiamnak meg technikusi minősítése és még főiskolára, illetve egyetemre is járt ráadásul gazdasági karra...(műszaki menedzser vállalatirányítási szakirány). Ha, letagadta volna a végzettségét bekerülhetett volna ügyintézőnek. Így csak munkanélküli maradt és mehetett közmunkára utcát seperni...
rugacs
@human: Neked tényleg nano méretű agyad van: mi nem "ezt" a nőt védjük, hanem azt a barbár és zakkant stílust utasítjuk el, amit te meg a többi infantilis itt elkövet. Mindegy, te ezt nem értheted, hogy egyszer valóban humán lehess, előbb a törzsfejlődés legalsó szintjét kéne valahogy elérned...
bogyoné
Tállai Úr megmondta!: minek az angol nyelv egy magyar adóhivatalban?
rugacs
Röhögnöm kell, ez színtiszta élet!
A seregben első lépcsős laktanyában az első időszak után kiváló katona lettem. A következő időszakban áthelyeztek egy második lépcsős helyre, ahol még a laktanya parancsnok is csak élenjáró volt :-))
Mikor meglátták, hogy én kiváló vagyok, nem értették, de rögtön sértve érezték magukat, s közölték, ne aggódjak, itt még élenjáró sem leszek. De ezek itt olyan sötétek voltak, hogy még azt sem tudták, nem én döntöttem el, hogy mit kapjak és miért.
Úgy látszik ez a mentalitás a mai napig megmaradt sajnos. Ha valakinek több esze van, több nyelvet beszél, jobban képzett, mint a főnök, akkor nem kell.
Én hónapok óta levelezek a NAV-val egy vitás ügyben, olyan értetlenek, hogy hihetetlen (de vannak köztük kivételek is), de ettől még nem "luvnyázom" vagy sértegetem a vezetőjüket, mert egyrészt hozzá semmi közöm, az őt ért váddal nem értek egyet és mert nem tartom illendőnek. Hihetetlen, hogy emberek addig süllyedjenek, hogy ilyen alpári stílusban sértegetnek köztisztviselőket. Ilyet csak elmebetegek meg a söpredék (akik pl. békés tüntetéseken autókat gyújtanak fel, meg házakat vernek szét brahiból) szokott csinálni. Itt meg egymásra tromfolnak, ki tud ordenárébb kifejezést használni! Hajrá Humánok!!!
m.macskosz
@berika12: Ez a "tetszik" NEM TETSZIK! :(
rugacs
@human: Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
Desischado
Ha ügyintéző nem is lehetne vida, de azon preferenciáknak, amit a fidesz elvár a híveitől, mindenben tökéletesen megfelel!
szandokan
@Horizont: Inkább azon gondolkodhatnál el aranyom, hogy te mi vagy. Inkább nem írom le, rendben? Ha magadtól nem jössz rá, akkor úgyis reménytelen. Egyébként van egy ismerősöm, fél lába van, tele van hitellel, és olyan gonosz, hogy az nem semmi. A beteg , vagy a gondban lévő embereknek ez sajátja.
szandokan
@human: Nem konkrétan ezt a nőt védtem, annak ellenére sem, hogy nincs továbbra sem konkrét bizonyíték ellene, ami persze gyorsan lehetne, ha az amcsik is úgy akarnák. Én a nyelvtudás fontosságáról beszéltem, ami nem volt még akkoriban kötelező, ahogy most sem, de sokkal jobban ajánlott. Rugacs meg egy értelmes hozzászóló, nagyon jól el lehet vele társalogni, és nincs minden mondatában ott a b+ meg meg a k...a anyád.
szandokan
@whatthefuck: Az utolsó volt, több dobásod nincs. Ne másnak üzend meg, amit rólam gondolsz, ne legyél gyáva nyúl, rendben? Tényleg, a nyúl az tud repülni?
szandokan
@dzurinda: Majd ha lesz ellene konkrét bizonyíték, visszavonulót fújok.
szandokan
@Hellcat: Linkeld nekem ide azt a cikket, hogy Vida ldikó, a Nav vezére adócsaló, amire konkrét bizonyítékokkal is szolgálhatunk. Onnantól én már itt sem vagyok.
dzurinda
@szandokan: Most nem erről van szó, hanem arról, hogy kell-e tudnia 2014-ben egy országos szervezet vezető pozíciójában lévőnek angolul? Szerintem nagyon is, és aki azt mondja, hogy nem, az feleslegesen védi a védhetetlent.
dzurinda
@szandokan: Akkoriban nem volt kötelező? Úgy érted, 2010-ben?
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
@szandokan: Megmondom hol van a bizonyíték. A hatóságok kezében abban a bizonyos zöld dossziéban :) Tessék. Most te jössz. Linkeld már nekem a bizonyítékokat a sok fideszes rágalmazásra ami alapján feljelentéseket tettek. Várok :)
Hellcat
@rugacs: Mindenkinek szíve joga hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a lehetőséggel. Látom az előző válaszom is annyi fájt, hogy kitöröltetted :D Tudod az fáj a legjobban ami igaz.
rugacs
@Hellcat: Ezek a "szólások" saját találmányok, ugye?! Olyanok is. :-)
Nekem momentán legjobban a hátam fáj, annak oka viszont korántsem a te válaszod, hanem a gerincsérv.
Az ordenáré szólásaid meg sokkal inkább a szememet szúrják. A jó ízlés határain jócskán túl vannak.
Természetesen jogod van ordenárénak lenni, de nekem nem kötelező elviselni.
Ha meg igaz az utolsó mondatod, most nyilván ordítasz a fájdalomtól. :-D
szandokan
@Hellcat: Még nem olvastam azt a dossziét.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@dzurinda: Sosem volt kötelező angolul tudni, de előnyt jelent általában.
Hellcat
@szandokan: Pedig ott van a bizonyíték amit keresel...Pintéri rendőrség lefoglalta és érdekes módon azóta bizonyíték ellenében SEM HALADT ELŐRE az egész nyomozás adócsalás ügyben. Nem tartod ezt furcsának?
narancsbirka
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Traianus
Vidai Ildikó lebuktatta önmagát .Ha közvetlen felettese nem távolítja el posztjáról ,úgy bűnrészes .
És ezek után a NAV - ot felügyelő minisztert ha nem rúgja ki a kormányából Orbán Miniszterelnök ,akkor magára veszi ,minisztere bűnrészességét . És normális országban ,normális viszonyok közt a Kormánynak le kell mondania . Ezek után Köztársasági Elnöknek ,vagy mást kell megbíznia kormányalakítással ,vagy előrehozott választásokat kell kiírni .
Ulmus
@szandokan: Eléggé le vagy maradva, mert rengeteg állásban igenis elvárás az angol nyelvtudás, nem csak előny. Márcsak azért is, mert nem tudja a dolgozó elvégezni a munkáját nélküle. Ja, nem olyan gazdag minden intézmény, mint a NAV, hogy tolmácsot állítson minden dolgozója mellé.
Ez sajnos ismét a magyar bóvli valóság...
Ulmus
@Traianus: A kormány lemondásával semmi nem változna, mert a parlamentben továbbra is fidesz többség, csak épp mondjuk nem Orbánnak, hanem Lázárnak hívnák a miniszterelnököt. Na, szerintem még addig örüljünk, amíg ez a váltás nem történik meg...
szandokan
@narancsbirka: Te meg még magyarul sem, maximum trágárkodni. Más nem megy?
szandokan
@Ulmus: Én több nyelvet is beszélek anyanyelvi szinten, egy vegyesvállalat igazgatójaként ez evidens volt, szóval nem vagyok lemaradva. Én csak azt mondtam, hogy főleg a régi rendszerben nem volt akkora jelentősége, mint most, meg már a rendszerváltás után is.
whatthefuck
igen sajnos szandokán félék között kell hogy éljek. :)
szandokan
@whatthefuck: Akkor szerencsésnek mondhatod magad.
dömdödöm
Én a Horváth Andrást javaslom a nav élére és lenne pénzünk :-)
tivoli
@dömdödöm: ma, 11:26
Gondolod, hogy szétosztaná a nemzeti vagyont?
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
whatthefuck
@szandokan: kössünk békét, én elnézést kérek ha megsértettelek.
dömdödöm
@tivoli: nem de nem lennének milliárdos csalások , a pénzt nem a nav osztja
tivoli
@dömdödöm: Áhh! Egy kutya ez mind. :-((
Proli
@KERKA: Akinek nem inge kislányom az nem veszi magára!
Miből gondolod, hogy ez a képzetlen liba becsületes, tisztességes előmenetel révén került abba a beosztásba?
Nem titeket kellene sértenie a a ténynek, hogy a popsijával és a szájával érvényesül amíg a többség a tudásával nem?
Ezért engem hibáztatsz?
Rossz lovon ülsz.
KERKA
@Proli: ezt írtad:
A nők ma is a mély torok technikával többre mennek, mint a férfiak hat diplomával :(
Ha azt írtad volna, hogy:

"ez a nő mély torok technikával többre ment, mint egy férfi hat diplomával"

akkor nem félreérthető, hanem konkrétan vida ildikót mószerolod vele.
tivoli
@Proli: ma, 21:11
Szégyen, hogy egy magát férfinak tartó egyén ennyire lenézően nyilatkozik hölgyekről.
Hacsak nem egy semmire való tehetségtelen proli dicsekszik a nem létező intelligenciájával.
Egyébként egy ELTÉ-n végzett nőnemű ember semmiképpen sem nevezhető képzetlen libának.
simmering73
Jó kis vegyesvállalat lehet az, ahol nincs szükség vezérigazgatóra. Az ugyanis éjjel-nappal itt veri a brét.
szandokan
@simmering73: Ilyen az, amikor valami olyasmibe ugatsz bele, amihez nem értesz. Előbb talán tájékozódj egy kicsit, de gondolom, a gyűlölködés meg az irigység sokkal egyszerűbb egy közmunkásnak.
tivoli
@szandokan: Csodálkozol? Valakiknek állandóan elborítja a fos az agyát, oszt itt próbálnak tisztálkodni.
narancsbirka
@simmering73: Ne foglalkozz a konzervgyári nyugdíjassal.
pbalage
itt meg mi a pöcs történt, amíg nem jártam erre?
Dr. Felipe
Ez a némber is a Bibó kollégiumban kezdte a "szakmát". Ezzel mindent elmondtam.
szandokan
@narancsbirka: Ésszel próbálj írni néha, nem érdemes ilyen stílusban, sokan nem vevők rá. Egyébként milyen néniről beszélsz nekem? Meg még sértegetsz is?
Yoda69
Talan a diplomajat is (ha van neki egyaltalan?) ugy szerezte mint snittpal.
perfekt
De bizony---nem is az?!!!Mi a f@szt tudhat ez a liba,ha még Angolul sem tud?Sokat?!!!
Dr. Felipe
Elég érdekes hogy az ügyintézőknél követelmény az angol nyelvtudás, a főnöknek meg nem.
Itt Magyarbajdzsánban ez is lehetséges.
volvós
"...Ügyintéző se lehetne a NAV-nál Vida Ildikó...

DE WC-s nénike lehetne !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.