Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt jelöltje nyerte az újpesti időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 90,36 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint.

A Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán olvasható adatok szerint Horváth Imre 12 120 szavazatot kapott, ezzel megszerezte a szavazatok 50,74 százalékát.

Hollósi Antal Gáborra, a Fidesz-KDNP jelöltjére a választópolgárok 30,57 százaléka, míg Urbán Flóriánra, a Jobbik jelöltjére 9,75 százaléka szavazott, Kanász-Nagy Mátét, az LMP jelöltjét 5,1 százalék támogatta.

A főváros 11. számú országgyűlési egyéni választókerületében Kiss Péter szocialista képviselő halála miatt kellett időközi országgyűlési választást tartani.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A veszprémi február 22-én lesz. Ha úgy fokozódik az imádat a Fidesz iránt, mint az elmúlt hetekben, akkor borítékolható, hogy vége a 2/3-nak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Legalább nem a fidesz nyert.
ha igaz még egy választás és nem lesz kétharmad
de nagyon messze van!!
Toby
Ez is sopasch, még ha helyi cumikának hívjuk, akkor is. Beindult az erodálás Illiberáliában !
nemkati
A veszprémi február 22-én lesz. Ha úgy fokozódik az imádat a Fidesz iránt, mint az elmúlt hetekben, akkor borítékolható, hogy vége a 2/3-nak.
mariaberta
Végre valami fény az alagút végén!!!
soljanka
Ejha! De örülök, hogy nem lett igazam!
Na persze majd éjjel összeül a stáb és kitalálják, hogy csalás történt.
Köszi Újpest!!!
Dr. Felipe
Legkésőbb 2018 ban még ennél is durvábban fognak megbukni a patkány fideSS férgek.
Jövőre már 200% os lopó üzemmódba kapcsolnak a rohadékok mert tudják hogy végük, teljes vagyon átmentés, kimentés, átruházás lesz patkányéknál.
JAJMÁR
...ö és Horváth Imrének is gratulálok :)
dzurinda
Áprilisban 40-35 volt, most 50-30, bár a részvétel iszonyatosan alacsony volt.
bencemacska
@dzurinda: Én éppen az alacsony részvétel miatt féltem, mert tartottam tőle, hogy a Fidesz jobban mozgósít!!!
dzurinda
@bencemacska: Számomra közömbös volt, hogy kinyer, egyébként igen, alacsonyabb részvétel esetén a Fidesznek nagyobb az esélye.
szandokan
Újpestnek annyi. Ilyen a politika. Az a néhány ember egyébként nem Horváthra, hanem Hollósi ellen szavazott.
dzurinda
@szandokan: Újpestnek eddig is MSZP-s képviselője volt. Egyébként Budapest egyik dinamikusan fejlődő kerületéről beszélünk :)
nusika
@nemkati: Huzák az időt, azért tették februárra. Ha csak fefruárba lesz választás Navracsics helyére, akkor ha már Navracsics lemondott a képviselői mandátumáról, akkor még sincs 2/3-a a fidesznek!
JAJMÁR
@szandokan: 21:21 Miért...? Mi ezzel a baj?
Főleg mi az, hogy annyi...?
dzurinda
@JAJMÁR: Szerintem ezt nem gondolhatta komolyan, legalábbis nagyon remélem... Újpest benne van a legjobban fejlődő kerületekben, és ezt úgy érték el, hogy az országgyűlési képviselőjük eddig is MSZP-s volt.
dzurinda
@szandokan: Egyébként miért nem sikerült Hollósinak ennél a "néhány embernél" több szavazatot összehoznia? Mi ennek az oka?
JAJMÁR
@dzurinda: 21:28 A Szandokan szerintem sem, de a fides egyik módszere pontosan ez a fajta fenyegetés :)
Dr. Felipe
@szandokan: Hát persze. Újpestnek annyi, az országnak is annyi és ami a legfontosabb, lassan a fideSSnek is annyi. A fideSS muzsikok többen már nem lesznek, csak kevesebben.
nemkati
@nusika: Elméletileg ezek szerint jelenleg éppen nincs meg a 2/3. :))
Most nem is tudom, például Navracsics helyett most ki nyomkod gombot? Navracsicsot egyébként utódja szépen lehúzta a Mészáros Antóniának adott interjújában. :)) Úgy tűnik, Navracsics sehol nincs jó helyen.
nusika
@nemkati: www.hir24.hu/belfold/2014/11/23/februarban-vegkepp-eldol-a-ketharmad-sorsa/
Ha ez igaz, mert így van, már most nincs 2/3 a fidesznek!Szerintem mától már...
F_Viktor
Mindkét jelölt kevesebb szavazatot kapott, mint áprilisban, Hollósi 10 ezerrel, Horváth 7700-al, mint anno Kiss Péter.
Nekem az okozta a meglepetést, hogy nem működött a fityesz lejáratókampánya, karaktergyilkossága.
Az újpesti trollok figyelmét valami nagyon elvonta...?!
nemkati
@nusika: A Hír24 szerint még megvan, csak februárban, a veszprémi választáson fog eldőlni. Hát dőljön! Sokat nem számít ugyan, hogy 2/3, vagy mennyi, de legalább a nagy arcukból visszavesznek, és a 2/3-os törvényeiket nehezebb lesz elfogadtatni.
A Tündik bündije
Van abban valami mocskosul perverz, hogy örülök a hírnek, holott nem történt más, mint hogy az egyik bukott tolvaj banda alátett a másik bukott tolvaj bandának...
szandokan
@dzurinda: Tudom, de ne felejtsd el, most változhatnak az eddigi dolgok. Lassan rá fog a Fidesz is ébredni arra, hogy veszélybe kerülhet a kormányzásuk, és még 2018 - ig sok idő van. Kénytelenek lesznek kitalálni valamit, ha azt akarják, megint ők legyenek a befutók, amiben igen lassan, de már én sem vagyok teljesen biztos. Saját maguk alatt kezdik a fát vágni, valahol nem is értem őket.
szandokan
@Dr. Felipe: Szerintem ezt ők is érzik, éppen ezért kiszámíthatatlan, mi is fog történni 2018 - ig.
szandokan
@F_Viktor: Valószínűleg igazad van, a Fidesz megindulhat lefelé a lejtőn. Na és akkor mi fog történni? Mondjuk lesz egy másik kormány (melyik?). Neked, vagy nekem semmi nem fog változni, ahogyan azoknak sem, akik ma közmunkából élnek. Nem gondolhatod komolyan, hogy azoknak bármennyit is változhat felfelé az életszínvonaluk, akik ma középkorúak, és a létminimumon élnek. Új kormány, másfajta megszorítások, és megy tovább minden, mint eddig, csak más név alatt.
F_Viktor
@A Tündik bündije: Nem tennék ennyire könnyen egyenlőségjelet a két párt, a két rendszer közé.
Manhattan
@moiszikf: Aszondod, buta Pest? Csak annyira, hogy az ország értelmiségének a 75 %-a ott él!
adrenalink
@szandokan: Nocsak, nocsak. Tegnapelőtt 10:21-kor még nagyon biztos voltál a fityisz 2/3-os győzelmében 2018-ban...:-)
F_Viktor
@szandokan: Írod:
"...még 2018 - ig sok idő van. Kénytelenek lesznek kitalálni valamit, ha azt akarják, megint ők legyenek a befutók..."

Elképzelhetőnek tartod, hogy hipp-hopp, hátat fordítanak az unortodoxiának, Putyinnak, azeriaknak? Majd eminens tanuló módjára beállnak az EU-ba?

Ha nem így lesz, akkor nem fogadnék nagyobb összegbe, hogy kormányzópárt lesz még 2018-ban a fityesz.

El tudod képzelni a nagy tiltakozások közepette csak úgy elveszik 60 000 ember nyugdíjas éveire szánt megtakarítását?
Ezzel Orbán megmutatja ő nem hátrál, ő végigcsinálja, ő meghszop@tj@ az országot, a neki nem behódolókat!
Értelme? Annyi, hogy bukásuk előtt még lefejezik az országukat.

Írod:
"Na és akkor mi fog történni? Mondjuk lesz egy másik kormány (melyik?)."

3 szakközépiskolából össze tudnék szedni a mostani szakértelemmel rendelkező kormányt. Nem viccelek!

Lenne röplabda-, kézilabda-, kosárlabda pályáink, rajtuk sportos testű kormánytagokkal.
kkalman
Semmi különös nem történt. Egy MSZP-s képviselő helyett ismét egy MSZP jelöltet választottak. Az azért elgondolkodtató, hogy most miképp van meg a 2/3, ha tavasszal törvényt kellett módosítani - a házelnök is szavazhat -, hogy meglegyen a 2/3. Lehet, hogy Navracsicska helyett valaki szorgalmasan nyomogatja a gombot? És mi lesz, ha februárban Veszprémben is az ellenzék nyer? Akkor majd hazudják a kétharmadot? Vagy már most is?
F_Viktor
@szandokan: Ez lemaradt:

Írod:
"Nem gondolhatod komolyan, hogy azoknak bármennyit is változhat felfelé az életszínvonaluk, akik ma középkorúak, és a létminimumon élnek. Új kormány, másfajta megszorítások, és megy tovább minden, mint eddig, csak más név alatt."

Szlovákiában a 4 év eredményét máris érzik állampolgáraik, de a román gazdaság eredményei is 1,5-2 év múlva a Zemberek életszínvonalán is mérhető lesz.

Egy EU párti kormány nálunk is képes ezt megvalósítani, kiszámítható gazdasággal, törvényekkel, adókkal jön a tőke, beindítható a gazdaság.
Az EU-tól befolyó milliárdokat pedig a felzárkóztatásra kell felhasználni, s nem székelykapukon, trianoni emlékműveken, dísztereken keresztül szétlopkodni!
Dr. Felipe
Én meg most arra leszek kíváncsi hogy kubaszov elvtárs mennyi fideSS muzsikot fog Veszprémbe költöztetni a Nyírségből, mert most hogy veszélybe került a 2/3 os tolvajlás lehetősége, mindent de minden aljasságot be fognak vetni hogy nyerjenek.
szandokan
@F_Viktor: Kezd az én hitem is kissé meginogni, csak még nem vallom be saját magamnak sem. Amikor a manyup pénzt elvették, azért ki is fizették az embereket belőle, szóval azt nem ellopták. Erre a mostanira meg még nem tudok konkrétat mondani, csak amit ők: Kizárólag a veszteséggel működő pénztárakat szüntetik meg, ami biztosan nagy bajt jelent? Mi van akkor, ha ezek a pénztárak pár év múlva lehúzzák valóban a rolót?
szandokan
@adrenalink: Még most is ezt gondolom, főleg a mostani ellenzék mellett.
szaboria1
@szandokan: Látom most már kezded pedzeni, hogy nem úgy kormányoznak ahogy kellene. A MANYUP pénzel kapcsolatban 1,5 milliós megtakarításból mennyit is kaptak vissza az emberek? 3000 milliárdot hova is tapsolták el mert az adósságunk nem csökkent hanem nőtt.
nemkati
@szandokan: Az a megingás majd akkor fog meg is látszani, amikor nem véded a kormány védhetetlen tetteit, hanem megérted a rengeteg ember felháborodásának okát.
adrenalink
@szandokan: Nem feltétlenül a mostani impotens ellenzékben kell gondolkodni, rajtuk már a Viagra sem segít! 2018 még messze van, és emlékezz anno Kupa Mihály Centrum pártjára, amely néhány hónap alatt majdnem megugrotta az 5%-os bejutási küszöböt.
Írtad, hogy a fityisz "kénytelenek lesznek kitalálni valamit, ha azt akarják megint ők legyenek a befutók". Ki van az már találva:esmételten módosítanak a választási törvényen, oszt jónapot...:(
Don Quijote
@szandokan: "Amikor a manyup pénzt elvették, azért ki is fizették az embereket belőle, szóval azt nem ellopták."
Csak megjegyzem, nem mintha bárkinek köze lenne hozzá: A párom megtakarítása 1756000 Ft. volt az OTP-nél, majd amikor "ellopták" kapott 108000 Ft-ot . Ennyivel fizették ki,gratula! még 8%-ot sem kapott tizenegynehány évre!
Don Quijote
@adrenalink: létezik egy Civil Mozgalom , csak nincs pénze kampányolni!
www.civilmozgalom.hu/
m.macskosz
@nemkati: @szandokan: Nem rejtem véka alá a véleményemet a munkahelyemen sem, ám visszafogottan politizálok, ezért nem is tudtam, hogy egy rokonszenves fiatal kollégám kétszer is a fideszre szavazott. Ma már nem tenné. Nem "közmunkás", diplomás és 2+1 nyelven beszél.
pbalage
@adrenalink: én pont a Centrum pártra szavaztam akkor! Tök jó programjuk volt.
Most bezzeg nincsen semmiféle program, csak ilyen "folytatjuk", meg hasonló szarságok.
De a legközelebbi választáskor már nem kell majd ennyit dolgozni a fidesznél a programon, elég lesz annyi is, hogy "fo".
magyarbakancs
A Hír-tv reggeli 9 órás műsorában az hangzott el,hogy a Fidesznek tervszerűen zajlott az Újpesti választás.
Ezek a vereséget is megtervezik?
Apám berosálok tőlük.
pbalage
@magyarbakancs: majd véletlenül megcsúszik egy ellenzéki képviselő a fürdőkádjában és az esés következtében véletlenül tizenhétszer beveri a fejét a csaptelepbe.
Lehet, hogy ez a terv?
m.macskosz
@magyarbakancs: Ez viccesen hangzik: "tervszerűen zajlott", de a politika mocskos dolog,
és sajnos nem biztos, hogy hazudtak.
Most nem :(
Igenis benne van a pakliban, hogy kiszámítják az esélyeket,
--ami persze rendben is van,--a gond ott kezdődik,
ha befolyásolják az esélyeket.
Újpest esetében várható volt az ellenzéki győzelem...
ezt hívják királyáldozatnak a sakkban.
magyarbakancs
@m.macskosz: A Fidesz szerintem mindig nyerni akar.
Mikkor nem a szája íze szerint zajlanak a dolgok ,akkor jön a kreatív duma.
magyarbakancs
@pbalage: Nem tudom mi a terv ,de én mindent eltudok képzelni ebben az országban.
A Magyar találékony nép mindenben.
m.macskosz
@magyarbakancs: A fidesz kommunikációja egy kalap SZAR.
Ezt tudod, Te, én , mi, ..csak ők nem!
Azt sem tudják, eszik-e vagy isszák a kommunikációt.
Ezért lepődtem meg, hogy a sokadik pálfordulásos

borókai

megvilágosult.
bencemacska
@m.macskosz: ma, 10:03

Most nem értek veled egyet! A Fidesznek szerintem mása sincs csak kommunikációja! Senki nem tudja úgy átverni a jónépet, mint ők!
Hogy felépítették a kommunikációs hálózatukat! A mi adónkból fenntartott közrádió, köztelevízió átment teljesen párt szócsőbe!
Mennyi szavazatot szereztek a rezsicsökkentéssel?!?! ( Kaptam olyan szórólapot, amely az bizonygatta, mennyivel csökkent a rezsi ára (sic!) És hányan szopták be?!
m.macskosz
@bencemacska: Elismerem, rosszul fogalmaztam,
a kommunikációjuk szinte tökéletes:
már-már hitleri mélységű...:(
bencemacska
@m.macskosz: Az összes "eredményük" csak kommunikáció!
Csizmás Kond
...ez úgy hangzik, mintha nem számítottak volna rá...
moiszikf
@Manhattan: Akkor rosszabb a helyzet, mint gondoltam.
Tele van a világ (meg a hócipőm) olyan magasan képzett diplomás férfival, aki egy nyomorult zárbetétet nem tud otthon kicserélni és olyan fényes karrierű, diplomás nővel, aki nem tud összeütni egy paprikás krumplit a családnak. Ezek számomra félemberek, sajnos lassan ők lesznek többségben.
m.macskosz
@nyanya001: :D
Lássuk,be, ilyesmi sem tör elő mindenkiből!
Erre születni kell.
Vagy fideszesnek lenni.
bencemacska
@moiszikf: Rossz a meglátásod, mi a fészkes fenének foglalkozzon egy "fényes karrierű" gyógyszervegyész a paprikás krumplival, mikor ugyanazon idő alatt gondolkozhat azon is, hogy befejezze annak a molekulának a gyógyszerré alakítását, amelyik meggyógyítja a rossz munkakörülmények miatt összeszedett tüdőrákodat?
Tudod a polihisztorok idejének már M.o-n is le kell járnia!
lajospapa
@bencemacska: Igen ,Neked van igazad: Göbbels azt mondta , sokat kell sulykolni és egyszerűen. És kell hozzá egy buta nép. /ne sértődjön meg senki, magamra is értem/ MEG IS TESZ A FIDI MINDENT, HOGY ÍGY LEGYEN
moiszikf
@bencemacska: Látszik, hogy nem szoktál főzni (se)! Kiválóan lehet közben gondolkodni, akár magasabb szintű dolgokon is. Rossz a meglátásod, a szakbarbárok idejének már Mo.-on is le kell járnia. Először alapvető (általános) képességek megszerzése, utána jöhet a tudomány.
bencemacska
@moiszikf: Látod, látod milyen rossz emberismerő vagy. Én még sajnos a szocializmusban szocializálódtam, amikor nem voltak olyan szinten a szolgáltatások- és nem voltak olyan fizetések - hogy megengedhettem volna magamnak , hogy ne vezessek háztartást.

És veled is - itt a propin - folytattam eszmecserét a kertészkedésről. És képzeld el az idén volt az első év, amikor már nem tudtam megmetszeni a gyümölcsfáimat!!!
Apropó: fel van már ásva a kerted??? Jön a hó!
JAJMÁR
@moiszikf: 18:44 Ne általánosíts ! (Egyébként az olyanokkal nekem is tele van a hócipőm, akik nem tudnak egy zárbetétet kicserélni :) )

Újpest lakói pedig jól döntöttek :)))
szandokan
@JAJMÁR: Így van, volt KGB - s még úgysem volt polgármester.
JAJMÁR
@szandokan: 22:44 Megnéztem az életrajzát, 84-ben egy határőr-parancsnok volt, és fél éves tanfolyamot végzett el az akkori Szovjetúnióban. A határőri feladatok szervezéséről. Ugyanmá' ennél "súlyosabb" múltú emberek is ülnek és gazdagodnak a másik oldalon. Meg persze ezen is.
szandokan
@JAJMÁR: Így van. Én ezzel csak azt akartam sugallni, hogy ennyi erővel nem kell komcsizni egy Fideszes képviselőt, csak mert annak idején részese volt egy adott rendszernek.
JAJMÁR
@szandokan: 23:04 Nem szoktam, kivéve, ha a kövér komcsizik. Azért az fura ... :)
bencemacska
@szandokan: Szerintem legtöbbször azok komcsiznak, akik azt sem tudják mi az!!!
moiszikf
@bencemacska: Már egy hónapja felástam! (Szüleimnél is.)
moiszikf
@bencemacska: Ui.: Éppen csiripöri főzés közben írogatok. (A gyógyszermolekulák nem vonzanak, rühellem a kémiát! :-D )
bencemacska
@moiszikf: Látod, én meg nem!
(El van törve egy csigolyám, örülök, hogy mozogni tudok!)
moiszikf
@bencemacska: Navvazzeg! Az nagyon nem jó! Jobbulást!
bencemacska
@moiszikf: Köszönöm.
A remény hal meg utoljára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.