Semjén Zsolt és Orbán Viktor családi fotókkal díszített ingyencsokin osztozott hétfőn a parlamentben. A miniszterelnök éhes lehetett, a papírt a fogával tépte fel. A csokit az állásukat féltő dohányipari dolgozók küldtek a képviselőknek, kérve, hogy szavazzanak nemmel a dohányipart érintő törvényekre.

Így falja Orbán a tüntetők ingyencsokiját

A csokoládé hátoldalán ez állt:

“Én azt szeretném az angyalkától, hogy a szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts kérlek tejesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!”

Orbán erre Semjénnel megette az édességet.

A teljes fotósorozat itt látható: alfahir.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Komolyan mondom, felfordul az embernek a gyomra !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Gyere Zsoltikám van egy rakás csoki! együk ingyér van . Ne hogy már lenyúlják előlünk.,
nyanya001
Komolyan mondom, felfordul az embernek a gyomra !
pbalage
Remélem igazi dunakavicsot is olvasztottak bele, hogy törne bele a foguk.
Toby
Orbán már tökös veréb korában hozzászokott a potyához ! Tömjén meg a persely-csokihoz !
bencemacska
Hát azért egy ki hashajtót kellett volna bele tenni!
miazavalami
Most mi van? Sose dolgozott meg semmiért. Neki természetes hogy minden ingyen van!
DR Eric CARTMEN
Remélem olyan töltelék volt benne mint amire gondolok !!
bencemacska
@DR Eric CARTMEN: Annak szaga van. Nem harapott volna bele!
hetöndöe
A neveltetés eredménye,a suttyóság mindenkin megmutatkozik előbb vagy utóbb,bármilyen beosztásba is kerül.Nem tudja levetkőzni az alantas múltját,ezt hozta magával a putriból.
papa.49
Az igazi ,,tajt paraszt,, itt látható!!!
Linna
Hogy rohadna meg benne az ingyencsokija... a belével együtt!
bakegya
KÁR-BELE!-a rohadt naranccsát etetném vele-és a hordájával 50 évig.
Cicamama55
Groteszk! Mondjuk ezt a jelképes csokit tudhatná, hogy azzal a néma üzenettel adták át, "akadjon meg a torkotokon," ti tejben-vajban fürdötök, mi pedig az útszéli pocsolyákban! Ez a jelzést is "lenyelték", megy a derítőbe a többi mellé, a Mészáros művek hálózata majd eltünteti!
Senara
Arrogancia magas fokon ... tüntessetek akkor is az lesz amit én akarok ...Tömjén együk meg , ha már adták a csomagolást meg sem láttuk :-((
nevemnick
Ennyit a másik ember iránti megbecsülésről. Egy intelligens ember/ek/ ilyen mohón nem falja fel az ország-világ előtt a segítségkérést. Remélem, nyugtalan éjszakái lesznek a következő időben.
human
De gondolom azért adták a csokit Orbánnak, hogy megegye úgyhogy nem értem ezzel mi a gond.
Ma reggel az m1-en szépen tálalták, hogy dohányipari lobbi volt tegnap az útlezárás és nem demonstráció. A mdke (magyar dohánykereskedők egyesülete) szerint jó az új törvény, mert igazságosabb lesz a rendszer. A híradó úgy tálalta, hogy mindez az emberekért van, csak azt felejtette el közölni, hogy drágább lesz a cigi.
dr. prédikátor
Cigánybáró! Naponta zabálj két kiló csokit ,de soha ne tudj szarni!!!
magyarbakancs
@dr. prédikátor: Milyen budi lehetne akkor ha a kívánságod teljesül.
Clavigo
Te Xarházi..addig zabáld,,amig ingyéééé van...A barna nyelvű körösztyénszájú Nyaloncoddal együtt, .Felelni fogtok mindenért.,,..Ennek a két majomnak banánt kellett volna küldeni.
balambér
Ezek gerinctelen, cinikus, rabló, erkölcs és minimális emberi jóérzés nélkül pszihopaták.
Rohadjon meg élve mindegyik a kínok kínja között. Ezt hozza nekik a Jézuska, ha már a gyerekek kívánságát ilyen ocsmány módon veszik semmibe!!!
tivoli
Szétoszthatták a csokikákat az igennel szavazók és a nemszavazók között.
Kellemes Karácsonyt nekik!
naaki
Nem bántani akarom azokat, akik beküldték ezeknek a csokikat. De az is hülye volt, aki azt hitte, hogy néhány családi fotó majd helyre teszi ezeknek a hulladékoknak az erkölcsi és emberi értékrendjét. A közel 5 éves uralkodásuk alatt szinte az egész országot lezüllesztették, lerabolták. Majd pont egy fotó lesz az, amitől sírógörcsöt kapnak és Orbán ellen fordulnak? Ha már csokit küldtek legalább előtte ciánnal kellett volna lekezelni. Ma milyen boldog és vidám reggelre ébredt volna az ország lakossága.
soljanka
@naaki: Nem volt ez rossz ötlet.
Főleg úgy, ahogy bekerült a csoki a parlamentbe - senki nem vette át aDK-s Varjún kívül-, most meg az utóélete a képeken ezzel a két senkiházival.
naaki
@soljanka: Ma már keveset ér az ilyen akció. Sőt! Semmit. A képviselők jól élnek, asszony/férj jó pozícióban, gyerekek jövője biztosítva, meleg családi otthon, teli éléskamra, karácsonyi ajándék becsomagolva, vagy még csak ezután lesz megvásárolva. Szerinted mennyire izgatja fel őket egy tábla csoki, pláne családi fotóval felturbózva? Arra vagyok kíváncsi, vajon hány tábla fogyott el mindjárt a parlament üléstermében? Tudod, ha picit is izgatná őket az ország lakosságának a sorsa, nem állnának be minden elmebeteg ötlet mögé össznemzetikeresztényileg. Már csak az erőből értenének. Akkor meg már késő lenne nekik...
soljanka
@naaki: Én nem a csomagoláson lévő fotókra gondoltam, hanem a két nagyfejű cinikus vigyorát ábrázolóra.
Ha csak egy embert sikerül megingatni a hívők közül, már megérte.
Mert azért csak kevesebben vannak ezek a feleségeikkel, gyerekeikkel meg a rokonságukkal együtt, mint azok, akiket kisemmiztek és ki fognak még semmizni.
Boszi27
Hol volt Kövér? Tilos az ülésteremben enni! Már akinek?!
naaki
@soljanka: Értettem, hogy mire gondolsz. Az akcióról beszéltem. Inkább adták volna a Mikulásgyárba vagy a saját csemetéjüknek. Persze, kevesebben vannak házastársastól, gyerekestő, kutyamacskástól, mint mi. De még mindig a kevesek urizálnak a sokak felett. Na, nekem meg ez a gondom.
nezelodo
Meg kellett volna futtatni őket egy kis ricinus preparációval!
Desischado
Minimum hashajtóval kellett volna megspékelni. De nekem is felfordult a gyomrom tőlük! Ennyire tahón viselkedni! És semmibe venni azt a néma kérést! Rohadjon meg mindegyik!!!
mariaberta
@Boszi27: De ez nem evés volt, csak egy kis ingyen nass! Azt pedig nem lehet kihagyni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.