Rosszat evett? Sietett valahová? Prosztatagondok? A felvételt közzétevő Hócipő is csak sejteti, hogy valami komolyan gyötörhette a miniszterelnököt még 2013. júliusában. A vágatlan videó akkor eredetileg a kormany.hu-n jelent meg, ahonnan azonban hamar eltűnt. Most a Hócipőnél újra előszedték és levették róla a hangot, mert mint írják, "ez közügy és nem magánügy, hiszen mindannyiunk sorsát érinti". DRÁMA!

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez a viselkedés biz klinikai eset és egyértelműen a pszichotrop anyagok mellékhatása. Na most ezzel nem is lenne gond, hisz igen sajnálatosan tudomásul kell venni, hogy vannak beteg emberek. Itt az a katasztrófa, hogy egy országot irányíthat! :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A testbeszed akkor is ekesen szol, ha maga a paciens egy szot sem beszel. Ezen a videon 2 dolog latszik nagyon eroteljesen: A tokeletes unalom, (mert tokeletesen hianyzik a koncentracios keszseg) es az, hogy a folyamatos kezmozdulatok, a keresztbe tett karok (NEM NYILOK MEG SENKINEK -magatartas), ideges ujjtorogetes, a szaj allando piszkalasa-takarasa az onbizalomhiany, idegi kimerultseg es a fokuszalasi kepesseg tokeletes hianyat jelenti
papa.49
Népiesen én úgy jellemezném ,,zabszem effektus,, ...
nyanya001
A lelkiismerete az biztos nem kínozta, mert az nincs neki !
Yoda69
a 2. percnel mar maidens bealszik a zsirtaho
lópicigáspár
Ez a viselkedés biz klinikai eset és egyértelműen a pszichotrop anyagok mellékhatása. Na most ezzel nem is lenne gond, hisz igen sajnálatosan tudomásul kell venni, hogy vannak beteg emberek. Itt az a katasztrófa, hogy egy országot irányíthat! :-(
eszegfu
Bocsánatot kérek, de nekem rögtön az jutott eszembe: talán fingási zavarai vannak.
Bántják a gyomrában és a beleiben felhalmozódott -- vélhetően a sok kajától -- gázbuborékok. Lelkiismereti gondoktól ennyire nem feszeng senki.
freemanpetya
Sokat fogja a száját és az elején is látszik, hogy a felső ajkát kézzel megnyomja, mint amikor az ideiglenes fogpótlás ( a híd) elmozdul a helyéről és vissza akarja nyomni azt a fogát vesztett emberfia. Persze ez nem 100 százalék, de akkor lepődtem volna meg ha megüti a körülötte lévőket vagy leveri a Borkai szemüvegét és még rá is tapos. Esetleg függőlegesen pislog egyet... Akkor azt mondtam volna, hogy valami tényleg fura, nincs rendben ennél az embernél. De ez így nem egzakt. Nem védem felcsútbányai kormányzó urat, de a Ferenc úr tánca zene és szöveg nélkül, szintén pszichiátriai eset...a karját vesztett polip effektus... nem?
papa.49
@Horizont: Tudod ott az erdőszéli kis házban meg a környékén csak a mókusok, meg a sündisznók látták, mondjuk azóta is ideggyógyászati kezelésre szorulnak mind...
eszegfu
@papa.49: Az erdei állatokra gondoltál ugye?
papa.49
@eszegfu: Igen, azokra gondoltam... Bár már lassan mi is odaszorulunk...
eszegfu
@papa.49: Valóban vagy mi a "köznép", vagy O.V. szorul kezelésre... Azt azért nem gondolom, hogy ennyien az ő kezelését hiányoljuk és mi lennénk az elmeháborodottak!
papa.49
@eszegfu: Kedves barátom. Mi vagyunk akik elszenvedjük ennek az elmeháborodottnak hülyébbnél hülyébb ötleteit, kezelni kellene, de legfőképp leváltani azonnal mielőtt még ő hadat üzen is Amerikának, vagy valamelyik másik országnak esetleg az Uniónak, ott az ő víztornyában már nagyon nagy a baj, de ha sokáig tűrjük még az agymenését lehet hogy még nekünk is kell a kezelés...
NEM MI VAGYUNK AZ ELMEHÁBORODOTTAK!!!
mariaberta
Túlmozgásos! Fáj a foga, viszket az orra, a gyűrű szorítja az ujját, és a kabátot is ki vagy be kellene gombolni. Azon felül rettenetesen unja az egészet, mert nem ő van a szónoki emelvényen.
Az egész nyugtalanság? vagy egyszerűen csak egy kis idegbaj? ami kezelésre szorul. /Állítólag jár is kezelésre, de valószínű nem használ/
eszegfu
@papa.49: Kösz. a megerősitést! Nem mi vagyunk elmeháborodottak! Lehet, hogy O.V. álmait nagyon védenünk kellene, nehogy valami rosszat álmodjon... abból nekünk csak mindig bajunk, ill. fizetnivalónk lett!
JAJMÁR
Izgult, mert tudta, hogy utána ő jön... :-D
papa.49
@eszegfu: Én inkább kirúgnám, mint sem hogy kínlódjak vele, tudod ,,adjon Isten, fogadj Isten,, ő mikor törődött avval mi jó nekünk, soha, akkor mi miért!!!
human
@JAJMÁR: Remélem legközelebb a bíróságon fogom látni így izgulni.
Dr. Felipe
Biztos valami féreg rágta zsíros, puffadt testét.
zöldszem
@eszegfu: ma, 19:34
Szerintem nem is fi..gik, felmegy a "gerincén" az "agyába," és onnét jönnek a sz.r ötletek.
nemzeti_nyugdíjas
Szerintem szélgörcsök gyötrik, és a galambot nem meri elengedni:) De miért rágja a száját? Nemhogy elengedné, és ráfogná a kopaszra.
Greg
A skizofréniára szedett gyógyszerek mellékhatása miatt nem tudja kontrollálni a kényszeres nyelvmozgását.
mariaberta
@gibgab: Én is így látom, de kösz, hogy tudományos magyarázatot is olvashattam erről az idegbajról.
Idegbaj ide vagy oda, még nagyobb baj, hogy alanyai vagyunk ennek az egész rémálomnak.
bakegya
Tudjuk,látjuk,érzékeljük-de ki az a hülye aki felvállalná ennek a bűnözőnek az anamnézisét-tecettek volna háromszor nem ezekre a férgekre szavazni.
Az ötéves tervek kutyaszarok voltak ahoz képest amit a fidessnyikhajokkal végrehajtatott ez a cölöp-teknős.-és ez még semmi,már a világbékét is fenyegeti!!!
Ez a pali ha marad,a pokol tüzét szabadítja rá a magyarokra.Nem a milliárdok fognak hiányozni hanem ennél sokkal drágább-A BÉKE-ÉS A SZOLIDALITÁS.
papa.49
@zöldszem: Marha jót röhögtem a hsz.den kösz...
eszegfu
@zöldszem: Valóban ez is egy alternativa... pedig ezt nem szabadna visszatartani, mert tényleg nagyobb baj okoz a fejben.
Pestilence
Mi kínozhatja?

Kizárólag magyaros bajok lehetnek.

Szelek. Hidegen fújnak a szelek.

Vagy irodalmiak: "Őrült sikerem a tébolydában."
Aki Én
Egyszerre sajnálatos és ijesztő ezt látni. Már láttam ezt a videót, de így hang nélkül valóban ütősebb. Egészen bizonyos, hogy ezt az embert súlyos személyiségzavar gyötri. Szerintem nem kell szakembernek lenni, hogy lássuk mennyire tele van komplexusokkal. Ha más nem, a családja tehetne érte valamit. Ez egy betegség halmaz, amiért emberileg nagyon sajnálom. Nem volna helye a közéletben.
magyarbakancs
@Greg:" A skizofréniára szedett gyógyszerek"
Pont nem vette be őket ezért volt motoros kényszer mozgása.
Nyelv dobálása.
Beszédeiben a test mozgása,szó ismétlése állandó.
SCH
iteo
Vagy személyiségzavar, vagy szélgörcs.
Greg
A nyelvöltögetés a szedett gyógyszerek mellékhatása és ezt nem én állítom, hanem komoly pszichiáterek. Igazatok van, hogy egy elmebetegre nem szabad az ország irányítását bízni. Ennek a mentálisan roncs embernek azonnal távoznia kell az ország éléről!
Igazi Trebics
Az alapprobléma, hogy nem tudja zsebre tenni a kezét, nemhogy mindkettőt, de egyiket sem!!!
A gyakori összefont karok is sokat mondanak!
Egyébként pedig, unja az egészet!
coyote3
Az a rohadt második hely a korrupciós listán! :)
Szimba
Vag nem kapta meg a gyógyszerét, vagy túladagolta.
Szimba
Már 2012. aug. 20.-i állami kitüntetéseken is látszik."Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál."A felvételen az 50. másodperctől érdemes nézni a magyar miniszterelnök arcát és száját."Szakemberek szerint a felvételen látható jelenség oka többféle lehet, de leggyakrabban a Tardive Dyskinesia jelenségével azonosítják, amelyet skizofrénia és más pszichiátriai betegségek ellen használt gyógyszerek szedése is kiválthat. A szakirodalom szerint a leggyakoribb tünetek a nyelési nehézség, csámcsogó szájmozdulatok, az ajkak gyakori nyalogatása, nyelvkiöltögetés, a száj körkörös bizarr mozdulatai, a beteg a nyelvét nem tudja kinyújtva tartani. A tüneteket a gyógyszeradag csökkentésével lehet mérsékelni, vagy más gyógyszert kell alkalmazni, de figyelembe kell venni, hogy ez miképpen befolyásolja az alapbetegséget."
nepszava.com/2012/09/uncategorized/orbant-alkalmatlanna-teszi-a-betegsege.html
bretagne
@Aki Én: Biztos, hogy beteg. Nem tudok ezen nevetni. Ha így van, nagyon szomorú, hogy nem veszik észre ezt szakemberek.
Aki Én
@bretagne: ...de észreveszik csak semmit nem tesznek. Nagyon sok írás van már erről.
karma1
@Senara: 08.04-re: Na, az egyik beteg dicseri a masikat: ennek az oregasszonynak a nyelve pont ugy log ki a szajabol, mint a csuti maradonae, mikozben nyalogatja a szajat... Rokonlelkek...:o))))
Toby
14/ Idegesíti, hogy nem ő áll a mikrofon mögött és ezért hallgatnia kell !

vagy

2/ Azok a "szelek" gyötrik, melyeket aztán kitett nekünk: " nesztek, szagoljátok, rebellisek !"
simmering73
Rögeszmés-kényszeres személyiségzavar. OCPD (Obsessive-compulsive personality disorder).
Szimba
"Aki a hazai belpolitikát figyelemmel kísérte és kíséri az elmúlt 21 évben, számára köztudomású Orbán 2000 óta tartó pszichiátriai kezelése. Kezdeti fázisban még azon az osztrák klinikán kezelték, ahol Nyugat-Európa összes magas rangú potentátját (többek között Helmut Kohl-t is) gyógyították. Persze az intézmény jellegénél fogva onnan semmi hír nem szivárgott ki, és éveken keresztül havannai emberünket gyógyszeres és altatásos kezeléssel rendben is tudták tartani. Állapotában jelentős rosszabbodást a 2002-es vereség, majd még további – immáron erőteljesebb romlást – a 2006-os kudarc váltott ki. Ekkor már svájci intézmény is bekapcsolódott a gyógyításba. Tavalyi soros elnökségi brüsszeli útjairól való hazajöveteleit az OTP-vezér privát repülőjének igénybe vételével rendszeresen megszakította hol Münchenben, hol Svájcban. Máskor az olajbáró Szűcs Attila magángépét és anyagi támogatását vette igénybe titkos repkedéseihez külföldi gyógykezelésekkor. Mármost, egy ember betegsége magánügy. De egy ország miniszterelnökének – pláne pszichiátriai! – betegsége nem az."
hungarianvirus.wordpress.com/2012/09/07/miert-allamtitok-ha-a-miniszterelnok-skizofren-hol-kezeltek-eddig-viktatorunkat/
"Nem biztos, hogy veri Orbán a feleségét, de szerintem néhány pofonon már túl van az asszony.De ha valaki már látta fényképeken azt a szerencsétlen nőt, akkor látta a boldogtalanságot, a depressziót, a kilátástalanságot, a szomorúságot. Egy családon látszik, ha kiegyensúlyozott és boldog. Ilyen képet még nem láttunk az Orbán családról""Ne hazudozz itt a családról. Elő az igazsággal. Mondd meg őszintén: hányszor tángáltad el az asszonyt, te nemzeti tetű?" - nepszava.com/2013/05/velemeny/szoke-feri-veri-e-az-asszonyt-orban.html
volvós
...ülsz a 3-as metrón, senki nem veszi észre,
hogy van 3 diplomád, és 4 nyelvvizsgád...
próbálj meg egyet fing@ni !!!
colibri
@Senara: Erről a konferenciáról láttam valamikor videót. Jó hosszú felvétel volt. Valóban tragikus volt nézni, hogy mennyire eltér a viselkedése a normálistól. Aztán olvastam a pszichiátriai tanulmányt is hozzá. Megkérdőjelezhetetlen.
bretagne
@Aki Én: Olvasom én is, ezért sem értem, sokan látják és nem tesznek semmit. Felelőtlenség!!!
bretagne
@Szimba: Annál szomorúbb, hogy nem tesznek semmit.
eszegfu
@Senara: Sajnos az azonos "betegségü" emberek hasonlóak egymáshoz, igy nem is vehetik észre, mert közülük való.
eszegfu
Egyáltalán nem kedvelem O.V.-t, igy minden mondatára, vagy tettére jólesően rámondtam: ez tiszta hülye! Most, hogy egyre jobban bizonyitottnak látszik a betegsége, mint embert már sajnálom. "Hivei" pedig, akik ugyanugy láthatják, tudhatják, nem tesznek egy lépést sem egy ember egészsége, sem M.o. érdekében.
GeoCravker
@eszegfu: Azért ez nem csak a hívek felelőssége. Már egy éve is kérdés volt, hogy a média, vagy akár az ellenzék miért nem hajt ki egy szakértői véleményt
endresy.blogspot.com/2014/01/miert-koz-lelettelen-orban.html
Senara
@eszegfu: "Hivei" pedig, akik ugyanugy láthatják, tudhatják, nem tesznek egy lépést sem egy ember egészsége, sem M.o. érdekében. ... Lehet pont jól jön nekik ...régi bevált szöveg , én csak parancsot teljesítettem (?)
eszegfu
@GeoCravker: Lehet igazságod ebben, de akkor talán én magam is lehetnék ebben felelős... Elgondolkodtató azonban: egyetlen kérdésben sem volt képes az ellenzék "kihajtani" az igazát. Ezt mindnyájan láthatjuk a törvények megalkotásánál: ezerszámra nyujhattak be módositókat, lesöpörte a Fidesz többség. A média "cikizi", de ezzel sem jutunk előbbre. Ezért gondoltam, hogy a Fidesznek a "családon" belül kellene leleplezni, tanácsolni valamilyen irányt, mielőtt még végleg tönkremegy, mint ember és vele együtt az ország.
GeoCravker
@eszegfu: Valószínűleg tényleg akkor lesz változás ha a Fidesz saját kérésére elküldi dokihoz.
Az is lehet, hogy nem sikerül kihajtani a nyilvános állapotfelmérést. De legalább meg kellett volna próbálni...
eszegfu
@GeoCravker: Az igaz, ha nem próbáljuk meg, akkor nem is tudjuk meg: sikerül, vagy sem.
volvós
@GeoCravker: 17:56

Van ugye az a bizonyos " bizalmatlansági indítvány " ...
A Fidesz sorai meglazultak, sok a haragosa a párton belül,
ezt kellene meglépje, de gyáva...( mindig is az volt ! )
Nil
Nagyon masszírozza a karikagyűrűjét- vagy előtte vallotta be vagy készül bevallani az asszonynak hogy anno félrelépett és van egy (most már csak volt) egy 17 éves fia
Gyuri Géderről
"Valami kínozta Orbánt ezen a felvételen"
Nem tartom valószínűnek, hogy a lelkiismerete. Inkább valami ki...son töri a fejét.
verőce21
Szerencse, hogy nincs hangja ennek a videofelvételnek, mert ennyi fényező, süket dumától én is unatkoznék. :)
F_Viktor
2013. júliusában még Orbán a leendő putyini házasságról elmélkedett, hogy ki mondja-e a boldogító(?) igent?
Látszik, nem tudja mit tegyen a nyelvével és a kezeivel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.