Maksa Zoltán humorista a Hír TV Paletta című műsorában csinált viccet az egyetemi gólyatáborokban történt szexuális visszaélésekből.

„Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve” – ezzel a viccesnek gondolt álhírrel szórakoztatta a közönséget Maksa.

Nőkért Egyesület a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordul, mert szerintük a fenti kiszólás a Médiatörvény több passzusába is beleütközik, mégpedig azért, mert sérti a közerkölcsöt és az emberi méltóságot, és súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését. Az egyesület magánszemélyeket is beadvány megtételére bíztat.

Korábban a Class Fm-en Sebestyén Balázsék ugyancsak jól szórakoztak a megerőszakolt lány esetén, őket azóta 500 ezer forintra büntette az NMHH.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lóbabkonzerv
Én meg követelem, hogy azonnal jelentsék fel a nyuszikát is, aki évek óta fűnek-fának meséli, hogy őt tegnap és ma megerőszakolták, és holnap is megy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kö...g balázska nagyon kevés büntit kapott...
Rajtam múlna eltiltanám örökre a müsorát vele együtt !!
leszúrt rittberger
Az egészben az a legrémisztőbb, hogy ez a Szeszélyes évszakokból itt ragadt szakmunkásbajuszos sutyerák évtizedek óta megél a hasonló "poénjaiból".
Cicamama55
Valamikor Hofihoz akarta magát hasonlítani...Nagyon nem jött össze! Humorral a Hír televízióban méltó színteret kapott "művészetének" csillogtatására!
lóbabkonzerv
Én meg követelem, hogy azonnal jelentsék fel a nyuszikát is, aki évek óta fűnek-fának meséli, hogy őt tegnap és ma megerőszakolták, és holnap is megy!
varrólány
Ezek a feministák is már minden bajuk van !
Én meg tiltakozom Kelemen Anna férfiakat megalázó megnyilvánulása ellen , na erre varrjanak gombot!
lóbabkonzerv
Valamivel a feministáknak is kell foglalkozni, szerintem alig várják, hogy történjen valami eksön, amire ráugorhatnak :D
papa.49
Nem lehet csodálkozni ilyen helyből, nem humoros hanem hülye, oszt. jónapot...
kopeba
A feministák mind leszbik ?? Már nyilvános helyen pukizni se lehet mert azért is feljelentik az embert , igen akkor a Kelemen Kannácskát is fel kellene jelenteni a kisfütyijü férfiakra tett kijelentése miatt. Mindenkinek mindenkit fel kellene jelenteni ,
Senara
Nemi erőszakba belekeverni kannácskát , leszbikusokat , feministákat , finoman szólva nem szerencsés ! Nemi erőszakkal viccelődni egyenesen undorító , (vicc a nyulacska) de nem akit leittak , valamit tettek az italába , buszmegállóba megtámadják , 80 éves nénit kirabolni utána megerőszakolni ami még borzasztóbb kocogás közben megerőszakolni és utána MEGÖLNI ! Sebestyént elmarasztalták ! Maksa "valaki" mégis poénkodott vele , mert viccesnek találta .! .
TASzSz
Én meg ki is nyalom a punc*t, ez is gond FEMINISTÁK? Szóljatok, ha akudt apéniában szenvedtek, megyek!!!
nezelodo
Na arra befizetek. hogy a huhogó tv mikor lesz elmarasztalva a Maksa poénjának közvetítéséért! A műsorvezetőnő bárgyú vigyora a poénra pedig külön megérdemel egy esti elsötétítést, bár a hölgy észre sem veszi, ha kívül is sötét lesz.
A műsorban szerepeltetett nélkülük is sikeres borász barátom, meg nem is értem, hogyan volt képes beadni a derekát, hogy velük tudassa a világgal saját kemény, kitartó, szakmailag kiemelkedő, a határokon, és földrészünkön is túlnyúló sikerét.
kamazuka
Maksa nem hazudtolja meg önnmagát!Velős ,epés,érdes!

A hölgyek térden állva könyörögtek az alultápláltságért?
keresztapa
@varrólány: Nem tudnak varrni, a tűt és cérnát is, csak képről ismerik a gombot meg elképzelni is képtelenek, így hova is varrnának gombot. @kamazuka: Csodálatos kifejezés az alul táplálás, még pontosabban "alsó széle közepének alul táplálásának folytatólagossága.
tivoli
Lehet engem is perelni, hiánybetegségben megőszült csoroszlyák.
Két kotorék eb beszélget:
Te hogy találod meg a rókalukat? Mire a másik:
Félrehúzom a farkát!
varrólány
Mindig a nők sértődnek meg , akkor is van okuk akkor is ha nincs!
darwin
@Senara: Az egyetlen normális hozzászólás.
tivoli
@varrólány: ma, 10:57
A férfiak is megsértődhetnek, de nekik nem illik. Ha mégis megsértődnek, akkor nők vannak megsértődve.
varrólány
@tivoli: 11:16 Tudod én rendes család modellben nőttem fel ,anya ,apa + fiú testvér , és megértő vagyok a férfinemmel . Nem elvárásaim vannak , nincsenek követeléseim , nem jövök a jogaimmal. De mégis minden tiszteletet megbecsülést mint nő megkaptam. És persze van humorérzékem! :-))
tivoli
@varrólány: ma, 11:20
Szerintem nagyon "jó nevelést" kaptál a családodtól, az élettől, két lábbal állsz a földön. Sok ilyen mentalitású ember kellene e világra, nem volna ekkora káosz, sok önző buta ember nem marná egymást egy levegővételnyi előnyért.
Te vagy a legnormálisabb, legkedvesebb lény az itt kommentelők közül.
varrólány
@tivoli: 15.51 Köszönöm! :-) lehet majd azt gondolják többen hogy direkt írok így pedig hát csak ilyen vagyok !
tivoli
@varrólány: ma, 16:02
Megismerkszik az.. Aki alapjában jó, vagy gonosz, hosszú ideig nem tudja megjátszani az ellenkezőjét.
Azt hiszem, hogy ilyen írásos "társalgásból" jobban meg lehet ismerni bárkit, mint személyes beszélgetésből, mert egy rövid ideig mindenki meg tudja játszani magát az elvárásnak megfelelően, de hetekig, hónapokig leírt gondolataiból, véleményeiből egyértelműen kikövetkeztethető a személyisége.
lópicigáspár
Kedves Nőkért Egyesület! Javasolnám, hogy azonnal pereljék be a jó Atya Úr Istent! Mert mégis micsoda dolog, hogy Ádámot teremtette meg először!?
varrólány
@lópicigáspár: Hát ez az! De Ádám csak kísérlet volt vagy hogy is van a viccben!? :-))
Még nem lett tökéletes , csak aki utána jött, bár mondjuk azért Évának is vannak hibái! :-))
almosd
@varrólány: az a férfi aki bánt egy nőt mindegy hogy milyen módon az gyenge jellem és a konfliktusokat nem tudja kezelni ,lásd Ádám sem tudta kezelni mert Éva a második felesége volt.
varrólány
@almosd: Ez igaz ! De ilyen férfival még nem találkoztam szerencsémre ! De amikor a nő bánt férfit szavakkal vagy érzelmileg zsarol ? Az sem bocsánatos !
almosd
@varrólány: igen az a megalázás egy formája ,lelki terror.
tivoli
@almosd: ma, 20:17
Na még csak a nők tudnak igazán lelkiterrorizálni. Hajjaj!
almosd
@tivoli: az biztos ,ha nem jól viselkedel ,lehet a kanapén aludni :-))
TASzSz
MAKSA: Tudsz varrni?
Egy Feminista Szervezet: Igen, de miért?!
MAKSA: Mer' be kéne venni 1 darabot a nadrágombó'

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.