Fizetett sajtóközleményt volt kénytelen megjelentetni az mno.hu-n Zsigó Róbert fideszes képviselő.

A bocsánatkérés előzménye Zsigó egy 2013. május 12-i nyilatkozata. Ebben többek között azt állította, hogy Bajnai "félezer embert tönkretett" és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze szolgálja kampányát.

Bocsánatot kérek Bajnai Gordontól, amiért valótlanul állítottam, hogy a Hajdú-Bét Wallis általi megvásárlásakor a Wallis vezetője volt, a cég felszámolását ő vezényelte le, a Hajdú-Bét vagyonát kiszervezte, ezzel félezer embert tönkretett és a Hajdú-Bét károsultjainak pénze Bajnai Gordon kampányát fogja szolgálni.

Zsigó Róbert,
a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség képviselője

– olvasható az oldalon.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@JAJMÁR: a fidesz olyan mint a toklász ha bekerül a bőr alá már csak műteni lehet...az emberek még nem fogták fel otthon, hogy a választásokkal már nem lehet eltüntetni az elmúlt 5-10 évet...a cégek a kormányhivatalok, a média a bíróság az ügyészség a nav, a földek, az uniós pénzek...minden a kezükben van...bárki is legyen a következő a bársonyszékben nem tehet egyebet, mint hogy a viktor új-bábja legyen...
innen már nincs visszaút...és ha el is mennének...a bedőlt cégek, a tönkrement emberek a külföldre gazdaságimenekültek, már vissza nem térnek...ez olyan mint ukrajna 5-10 évvel ezelőtt...kirúgták a sámlit most már csak az esés jön és a végén a sanyarú jövő...ez van...nem minden sztori végződik happy end-del...csak ezt az emberek még nem fogták fel...még mindig úgy vannak vele sokan, hogy ezek csak mással történhetnek meg...keserű lesz az ébredés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
muhahaha...
teszik ez a dolog nagyon...a gond viszont az, hogy az e miatti frusztráció legalább egy adóemelést fog okozni...
JAJMÁR
@bundi: 12:19 ...és minden újabb adóemelés népszerűségvesztést. Elindultak lefelé "megállíthatatlanul... " :)
bencemacska
Ennek csak akkor lenne jelentősége, ha tartalmazná azt is: lemondok mandátumomról, mert azt az ellenfelem aljas bemocskolása alapján szereztem meg!
Enélkül ez annyit ér mint ... ( nem írok hasonlatot, mert egy olyan sem jut eszembe erről a lényről, ami bírja a nyomdafestéket!)
bundi
@JAJMÁR: a zemberek beszavazták őket a tutiba...onnan meg nehéz kirugdosni őket...max ha nagyon vesztüket érzik, kiküldik a kubatovgárdát hőzöngeni, ők meg azt mondják ez a szocik, vagy az amcsik műve és bevezetik a szükségállapotot oszt csókolom...onnantól már a választások sem kötelezőek...irány észak korea futólépés indulj...egy,kettő,egy,kettő...
JAJMÁR
@bundi: 12:24 Tudom. Jobb lett volna, ha a választásokon győz az ellenzék, de nem győzött. mOST itt állunk, innen kell változtatni, mert muszáj ! Vagy tényleg megvalósul a "futólépés indulj... "
coyote3
Mondjuk ez eddig is köztudott volt, Csak az agyatlan trollok libajnaiztak...
bundi
@JAJMÁR: a fidesz olyan mint a toklász ha bekerül a bőr alá már csak műteni lehet...az emberek még nem fogták fel otthon, hogy a választásokkal már nem lehet eltüntetni az elmúlt 5-10 évet...a cégek a kormányhivatalok, a média a bíróság az ügyészség a nav, a földek, az uniós pénzek...minden a kezükben van...bárki is legyen a következő a bársonyszékben nem tehet egyebet, mint hogy a viktor új-bábja legyen...
innen már nincs visszaút...és ha el is mennének...a bedőlt cégek, a tönkrement emberek a külföldre gazdaságimenekültek, már vissza nem térnek...ez olyan mint ukrajna 5-10 évvel ezelőtt...kirúgták a sámlit most már csak az esés jön és a végén a sanyarú jövő...ez van...nem minden sztori végződik happy end-del...csak ezt az emberek még nem fogták fel...még mindig úgy vannak vele sokan, hogy ezek csak mással történhetnek meg...keserű lesz az ébredés...
Senara
Bocsánatkérés ? Kis túlzással választást lehet nyerni karaktergyilkossággal .Bajnainak megvan " 2 tucat " bocsánatkérés és helyreigazítás a birkák még mindig libáznak !
Hellcat
Az összes begyöpösödött fan libajnaizása HAZUGSÁGRA épült...gratulálok idióták jól megettétek a sz@rt.
JAJMÁR
@bundi: Sötét jövőt festettél. Félek, hogy igazad lesz :(
amaramaistanna
Ez a bocsánatkérés azt is jelenti ,hogy a kártérítésként fizetett összeg ismét egy szociális alapot segít. Bajnai Gordon minden megnyert pere után ezt tette. És még mondja valaki,hogy a fideszesek nem támogatják a rászorultakat!
szaboria1
Azért kíváncsi lennék a bírói döntésre, hogy csak a MN újságjában kellett csak megjelentetnie.
bundi
@amaramaistanna: mondta a búsképű lovag is mielőtt nekirontott a szélmalmoknak...
Késő...túl késő...
Talán 2011 ben lett volna még esély...
bundi
@amaramaistanna: mondod nem hagyjátok...
Akkor most érvénytelen a 2014-es választás?
Vissza a rezsicsökkentés...a sok marhaság ?
Vagy hogy gondoltad?
sziljozs
@bundi: Csak az a legnagyobb baj,hogy igazad van és tökéletesen átlátod a magyarság sanyarú végét!Max.egyetértek Veled!De gyáva népnek nincs hazája ,hiába vagyunk pár millióan akiket nem lehet beetetni a többség,marad az akólban NEM azért,mert fidesznyik,hanem,mert nincs mivel fölfogni a lényeget és bedől a populista pártdumáknak TELJESEN MINDEGY hogy hívatják magukat!Semmilyen pártnak nyalonca NEM vagyok.De magyar honban ilyen hogy összefogás az ismeretlen fogalom ,és most elég ha az elmúlt 500év történelmet csak főbb vonalakban átgondoljuk,az írígykedés a széthúzás a jellemző és így nem csoda hogy a politikusoknak álcázott bűnözők nagyon jól élnek az osztd meg és uralkodj elvét,és összes előnyeit kihasználják.Mégmielőtt bárki is megvádolna azzal,hogy én übermagyarnak képzelem magamat,máris közlöm,hogy erről szó nincs!!Az átlagmagyar,aki becsületes,és "csak" dolgozik" a politika satujába van belekényszerítve,ha képben vagy és látod,hogyan lopnak csalnak hazudnak a demokrácia leple alatt és ezt szóvá is teszed bárhol is vagy akkor elöbb vagy utóbb az utcára tesznek főnökeid,akor pedig innentől nincs messze a hajléktalanság pokla.A lakosság 67%-a hónapról hónapra él,miután a nyugati bérek 25%-át kapjuk,pénzfélretevés csak a kevesek kiváltsága maradt!Akkor még vegyük hozzá azt a tényt,hogy a becsületes átlagmagyar aki a belét kidolgozza,és ha este beesik a családi fészekbe akkor nem az a fő gondja,hogy az Alkotmányt,mint alaptörvényt,vagy a szavazógyárban szavazóautómata képviselők által "jóváhagyott"jogszabályok átolvasásával töltse a maradék nyúlfarknyi szabadidejét,tehát marad az hogy bízna a politikusokban,a legmenőbb állás a képviselői gondolkodni NEM KELL,sőt olvasni tudni sem muszáj,mert az illetékes pártfrakcióvezető kiadja a vezír parancsát,hogy mire kell igen gombot nyomni,és ezért a mezei képviselői is az illető netto 2millát+egyéb juttatások tömegét vághatja zsebre,ha még ehhez hozzáadjuk,hogy az ország egyetlen munkahelye ahol munkaidőben fillérekért márkás...
Dr. Felipe
Ez csak egy a többi ezer rágalom közül amit Bajnaira zúdítottak ezek a férgek. Nem csodálkozom hogy elhagyta az országot.
Egyre többen intenek búcsút Magyarbajdzsánnak mert ez egy beteg ország benne egy velejéig romlott hatalommal.
human
@szaboria1: Mindenhol közölni kellene, ahol terjesztette hülyeségét. Ha a tévében, rádióban elmondta, akkor személyesen mondja el ott is. Ugyan hányan olvassák a megtévesztettek közül a Magyar Nemzetet? Akiknek meg van pénzük járatni, azok meg úgyis tudják, hogy csak hitelrontás volt az egész.
bundi
@sziljozs: köszönöm az egyetértést...de sajna ez nem viszi előrébb a dolgot...a labda a fidesznél pattog...az emberek max reménykedhetnek benne, hogy valamikor észreveszik magukat...de van egy olyan érzésem, mivel az emberi természet nem ilyen, ezért ez csak hiú ábránd...és én vagyok az aki a legjobban reménykedik abban hogy az elvakult fideszesek meg tudják győzni, van logika ebben az ámokfutásban...mert akkor még talán lenne esély...de csak is összefogással, és nem azzal: ... hogy najóvan...akkor kiirtunk minden fideszest...
az sem megoldás...
ez van sajna...ennyi...
bencemacska
@szaboria1: ma, 13:31

Mindig ott kell megjelentetni a helyreigazítást, ahol az eredeti - a gyalázkodás - történt!
szaboria1
@bencemacska: Utána néztem sajtótájékoztatón közölte tehát nagyon sok helyen kell neki bocsánatot kérni pl. hvg is ott volt.
bencemacska
@szaboria1: ma, 15:25

Nem tudom ilyenkor mi a helyzet. Lehet, hogy elég egy sajtótájékoztatót összehívni ugyanazokkal a meghívottakkal.
Ott személyesen elmondani, nem semmi. Bár a rinocérosz bőr még elpirulni sem tud!
Desischado
Mi ebben a meglepő? Ezek hazudozás nélkül már meg sem tudnak lenni! Bajnairól meg eddig is alaptalannak bizonyultak a vádak, de a sok birka még mindig a libázással van elfoglalva!
karma1
@JAJMÁR: 12.15-re: Nem olvastad a cikket figyelmesebben? Hogy nyilvanos bocsanatot volt KENYTELEN kerni... Vagyis valaki nyomast gyakorolt ra, hogy ezt tegye!
karma1
Mondjuk a birosagi dontes, szoval nem magatol volt ilyen bunbano Magdolna...:o((
mate03
@Hellcat: Bajnai a liba üzleten,rengeteg pénzt vesztett! Az ellene felhozott vádakat a bíróság ejtette! De ez a szemét csürhe nem száll le róla! Több pert is megnyert már,de még mindig libáznak! Olyan ez mint Gyurcsány Öszödi beszéde! Ha valaki elolvasta az jól tudja, hogy az a beszéd kiknek szólt!Kövezetek meg,de azért a beszédért,a mai napig tisztelem!
Hellcat
@mate03: Az MNO honlapja is tele van libázós helyreigazítással...persze a fanok azt már nem nézik.
köhögő bolha
ZserbóRobi egykori krémes-mester polgármester,napi szinten gyűjtögette az alapanyagot Vitya alsónadrágjában, a csicska tanoncok nála vizsgáznak!
JAJMÁR
@szaboria1: 15:25 Valószínű, hogy az ítélet nem nevezett meg médiafelületet, csak annyit, hogy "nyilvánosan" ! Ez megtörtént - mindegy, hogy hol -, osztható, terjeszthető !
JAJMÁR
@karma1: 00:36 A bírói döntésnek örülök - a bűnbánó nem igazán érdekel -, de az a tény, hogy a bíróság "kötelezte", azt jelenti, hogy van még igazságszolgáltatás ebben az országban :) A bíróságokban lehet bízni ! Ott van pl. az Ökotárs ügye is :) ..
Feltételezem, hogy érzik a háttérben az OBH elnökének a támogatását, -akit én is elismerek. Nem számít, hogy hívják a férjét, ő itt nem feleség, és úgy tűnik gerince is van :))
(Én küldtem be ezt a hírt, de a Propeller átnevezte, és elvette, mert már a saját profilomban, a beküldésekben sem találom. Nem probléma, csak meglepődtem, de persze lehet, hogy ezmár így működik. Nagyon ritkán élek a beküldés lehetőségével.)
amaramaistanna
@bundi: Szerint Jogalapú számonkérés kell.Az erózió elindult belülről.Nekünk kívülről kell nyomást gyakorolnunk. Úgy gondolom,hogy a választás alapvetően jogokat sértő trv. alapján történt.
karma1
@JAJMÁR: Altalaban NEM soktak a bekuldott hireket atnevezni, nagyon erdekes, ha a Tieddel megis ezt tettek...:o((( Fo, hogy itt a cikk...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.