Az eddig leginkább viccnek nevezhető vagyonnyilatkozati rendszert alaposan megreformálná a kormányzat – írja a Blikk.

A pár nappal ezelőtt közreadott Nemzeti Korrupcióellenes Program egységes, könnyen összehasonlítható, elektronikus bevallást javasol bevezetésre, amelyből szúrópróbaszerűen többet is ellenőriznének a hatóságok.

A Blikk megereste az Igazságügyi Minisztériumot, hogy mikor tehetik meg vagyonnyilatkozatukat az új, szigorúbb rendszer szerint a politikusok és kormánytisztviselők, de onnan későbbre ígértek választ. A tervben feltüntetett határidők alapján azonban aligha lehet azzal számolni, hogy jövő év elején már új típusú bevallást tehetnek a képviselők, ugyanis az év végére kell a tárcáknak megteremteniük az új rendszer előfeltételeit. A végrehajtás tervezett határideje 2016 decembere.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@Senara: Ez az öregember borzalom. Ő is mindent vizsgál, ami az ellenzékkel kapcsolatos. De Rogán és Szíjjártó vagyonnyilatkozata rendben volt - mondta ez az álkeresztény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Csöbörből vödörbe wazzeg !

Marha jó ! A mindenkori kormányzópártok által delegált hatósági fejesek által vezetett hatóság ellenőrizné a dugi kincseket ? Ez még witcznek is rossz !
Vida-effektus ?

Nem !

Valóban független és valóban civil szervezet ellenőrizze a harácsoló csürhét és eredményőtl függően politkkai és büntetőjogi következményekkel !

Meg tudnának élni 47 ezerből is a paraziták !
papa.49
@Toby: Jól kitolták a bevezetés várható idejét, ,,EZ CSUPÁN BEETETÉS,, nekünk...
Cicamama55
Remélem visszamenőleg az elhíresült folytatásos vagyonbevallásokat is előveszik, mert már sportot űztek belőle "nagyjaink!"
Senara
"Rubovszky György Simon Gábor bevallásával. Értelmetlen a jelenlegi rendszer ". Jó akkor beszélgessünk a ingatlanok jelentősen alul becsült áráról . Parlamenti képviselők kölcsöneiről . Arrogáns állampolgársági "ügyködéseiről" és a többi állami vagyon magán kézbe juttatásáról Paksról Svájci gáz mutyiról .
dr. prédikátor
És mindezt egy sehonnai bitang rubovszky mondja!!! A nagy keresztény tolvaj!!!
bretagne
@Senara: Ez az öregember borzalom. Ő is mindent vizsgál, ami az ellenzékkel kapcsolatos. De Rogán és Szíjjártó vagyonnyilatkozata rendben volt - mondta ez az álkeresztény.
Senara
@bretagne: Jó fideszes elvtárs , de lehet már azelőtt az volt ,csak akkor másik csapatban játszott .Tudom kinézetet nem illik kritizálni , nagyon unszimpatikus , mindamellett rendes lehetne , de ő nem az . Kép is beszédes Simon bevallását lobogtatja , ami nagyon jó választás a cikkhez .
eszegfu
@papa.49: Disznóság! 1-1 törvényt, ami kedvező rájuk nézve, ugy szavaztak meg, hogy aznap hajnalban ért oda a képviselőkhöz a tervezet, majd d.e. "vita" és d.u-ra már törvény volt. Akkor most van 2015. febr. és csak 2016. dec.-re lép életbe?! Már nincsenek szalonképes szavak, amivel ezt is illetni lehetne!
bretagne
@Senara: Nagyon-nagyon undorító! Még mindig Simon vagyonbevallását lobogtatja, miért nem a Rogánét vagy Szijjártóét? Esetleg Lázárét. Nem a kinézete miatt, de ilyen ellenszenves társaság sehol nincs. Ha végignézed az összes arcokat (kivételek persze akadnak). Persze, nem sok.
Senara
@bretagne: Simonos képet archívból vehették elő , de mint mondtam nagyon jó választás a cikkez . Ellenszenvesből van bőven , amit az arroganciájuk csak nővel .Bedobnak egy baromságot amivel lehet foglalkozni .Ami terelés sokkal fontosabb dolgokról . Kitiltottakat ilyen szarokkal hallgatták agyon .
Hellcat
Ez egy vicc...eddig is az volt ezután is az lesz...a maffia önmagát vizsgálja...ez csak az ellenzék kifúrására lesz maximum jó.
nezelodo
Na ez olyan lesz, ismerve a dakota szellemiséget, hogy a szerencsétlen szocik csak pirulhatnak az elhíresült üvegzseb programjuk miatt, hogy mekkora hülyét csináltak magukból.
Gondolom a Nemzeti Korrupcióellenes Program vezetőjének a kinevezésekor is a közmondás szerint járnak el, a rablóból lesz a legjobb pandúr. Nem kell még lámpással sem keresniük a megfelelő embert, a számításba vehető káderek között annyi tisztességes van csak köztük, hogy egy nagyobb telefonfülkében elférnének, és még véletlen sem közülük választanak.
papa.49
@eszegfu: Ez a hazugovics ,,totális lerohanás,, stratégiája, persze az se érdekes hogy törvényellenes, majd hozzá igazítják a törvényt is, oszt. jónapot...
Ilyen szemét társaság még nem regnált ebben az országban...
eszegfu
@papa.49: Szerintem még az az igazi nagy bünük , hogy tényleg hozzászoktatják az embereket minden (már bocs.!) szarhoz, amit végül is hol gyorsabban, hol lassabban, de benyelünk, elfogadunk. Az ember szinte belefásul a napi "cukiságaikba", már-már nincs is véleménye, belenyugszik mindenbe.
papa.49
@eszegfu: Ezt szajkózom már régen NEM KELL ELFOGADNI, HOGY HÜLYÉNEK NÉZNEK BENNÜNKET, TENNI KELL ELLENE, mindenki a maga szintjén, de az a baj hogy olyan sikeresen szétforgácsolta a hazugovics politikája a társadalmat, hogy sokszor testvérek, barátok is egymás ellen fordulnak, ők meg addig lopnak, csalnak ezerrel...
Nem látom azt aki összetudná fogni a társadalmat, nincs ilyen ember a látóhatáron, és addig a fiúk kedvük szerint folytathatják az eddigieket...
Aki Én
Ez a bohóckodás két évig tart majd, az útdíj és hasonló közérdek ellenes sanyargatások 48 óra alatt születnek. Ezt a kib...t gané kormányt...
Aki Én
@papa.49: Sajnos ez igaz. De ha így folytatják, akkor a nép ,,személyében" fognak emberükre találni. Orbán maga figyelmeztetett még valamelyest józanabb korszakában, hogy amelyik hatalom nem képes meghallgatni, tárgyalni, az ne csodálkozzon ha az utcán kergetik őket. Még fegyvert is említett. A videó fent van a ,,jutubon".
verőce21
@Aki Én: (10:16) Szerintem az útdíjból csak hasznod volt. (mint a többségnek)
eszegfu
@papa.49: Nekem is hasonló a véleményem...
Aki Én
@verGőce21: Te tényleg ilyen hülye vagy? Mikor fogod megérteni, hogy az eddig ingyenes szakaszok fizetőssé tétele NEM öröm? A megyematrica önmagában jó lenne, de megint többet vettek el, mint amennyit adtak. NEM!!! a megyematrica a baj, hanem az ingyenes szakaszok fizetőssé tétele. Az egy sarc. Inkább azt vennéd már észre, hogy ezek csak úgy adni nem tudnak. Elő ne hozd a rezsi témát, mert megkereslek, lefotózlak és felteszlek ,,napiszar.hu"-ra! Unom a kőfejű, demagóg butaságaidat. Már többször próbáltunk önzetlenül segíteni, hogy felfogd, de képtelen vagy rá. Te kizárólag arra vagy jó, hogy emlékeztesd a többséget, miért is utáljuk a fideszt és híveit. Ezt jól csinálod.
Clavigo
Ennek a körösztyénszájú vén nyaloncnak a vagyonosodását vizsgálja valaki ??
Fradigege
2016 decemberig amnesztia. Addig, ami a csövön kifér. Neki állhatnak féktelenül lenyúlni. 2016 decembertől az éppen aktuális vagyonhelyzet a kiindulópont. Ennyi!
bretagne
@Senara: Szegény Simon. Én sajnálom, remélem, kiderül, mint a többiről, hogy nem bűnös. Az különben imponál nekem, hogy Simon nem vallott.
papa.49
@bretagne: Pedig erős nyomás alatt volt az ipse...
papa.49
@Clavigo: Ez az ipse csak képviselői fizuján felül vagy 3-4 helyről kapta a suskát, azért ez szerintem nem semmi, sőt még a ,,jól megérdemelt, nem kevés nyugdíját is,, ekkor szoktam mondani de seggbe tudnám rúgni az ipsét...
eszegfu
@Aki Én: Hát ezért a "mögékerülésért" Tied a 2 pont! Folytathatja "békából".
volvós
..."amelyből szúrópróbaszerűen többet is ellenőriznének a hatóságok..."
Na itt a törvényi kiskapu !!! Kiket és mikor ellenöriznek a milyen hatóságok ???
Szíjj-Àrtó, Rogán, Lázár, Zsiga és Mészáros gazemberek mindig tisztába lesznek
téve a vizsgálat elött, mint a fostos kisbaba !
nemjoezigy
Akkor ez megint a parasztvakítás, a nesze semmi fogd meg jól kategóriájába tartozó elterelő bejelentés volt.
És itt még nem is említettük a kritériumokat, a szigorításokat. De az úgyse lesz, ismerve ezeket az aljas férgeket, amik minden év elején megszavazzák maguknak a juttatásaik megemelését. Függetlenül a 'munkájuk' 'eredményességétől'.
kkalman
@volvós: Az említetteket nem kell tisztába tenni a vizsgálat előtt. Ők törvényileg már tiszták lesznek, és az ellenőrzés sem náluk lesz. Az mindig az ellenzék "dicsősége" lesz, hogy állja a vizsgálatokat.
Desischado
Parasztvakítás, semmi egyéb! Így próbálnak "kimosakodni"!
bakegya
Amire a cölöpről a teknős csakkk rénézett,akkor még nem mondott semmit,csakkk folyatta a nyálát-az csakkk és csakkk is DEFORMÁLÓDOTT.
1989-ig visszakotorhatnák az ügyleteit-a látensen tartottakat is mindenképpen.(a pereputtyal együtt)
kukac50
Büntetni kellene azokat a képviselőket akik nem pontosan töltik ki a vagyonnyilatkozatukat, úgy ahogy az egyszerű embereket szokta büntetni a NAV.
papa.49
@kukac50: Rendes demokráciában így is szokott történni, nálunk a ,,fejlett orbánisztánban,, vannak kivételek, ugye ez az új társadalmi berendezkedés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.